Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2015

Δημοσκόπηση tromaktiko: "Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με ποσοστά παρόμοια με αυτά των Ευρωεκλογών...ίσως και μεγαλύτερα"

Γράφει ο Αινείας

Δημοσκοπική έρευνα διεξήγαγε το προηγούμενο διάστημα το μεγαλύτερο, από άποψη αναγνωσιμότητας, blog της Ελλάδος - tromaktiko - με δείγμα από τους αναγνώστες του που απαριθμούνται σε χιλιάδες.

Στα αποτελέσματά του, που είναι προϊόν, όπως μας πληροφορεί, στάθμισης με συγκεκριμένα κριτήρια γίνεται και η ανάλογη εκτίμηση ψήφου αλλά εξάγονται βασικά συμπεράσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα:
1ον: Οι Έλληνες ήθελαν κατά πλειοψηφία εκλογές για να φύγει η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου, παρά για το αντίθετο που προσπαθούσαν να μας επιβάλλουν τα ΜΜΕ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
2ον: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι 3ος στην....

Newsbomb.gr: "Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχει καταρρεύσει η ΝΔ...Θα διαλυθεί στις εκλογές...Χαμένη η ψήφος στο Σαμαρά"

Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά διαδικτυακά site στην Ελλάδα, το newsbomb.gr, μπαίνει και αυτό στον "πυρετό" των εκλογών και δημοσιεύει πληροφορίες για τα πραγματικά δεδομένα του εκλογικού σώματος και του πολιτικού γίγνεσθαι στην Ελλάδα.

Εικόνα ζοφερή για το Σαμαρά και τη ΝΔ που στις επερχόμενες εκλογές κινδυνεύει με συντριβή από το ΣΥΡΙΖΑ - για την πρώτη θέση - και από τη Χρυσή Αυγή που την ακολουθεί, που θα τη συνθλίψουν σε ποσοστά.

Επικαλούμενο το site πληροφορίες εκ των έσω, αναφέρει ότι το επιτελείο του Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό και κάνει βεβιασμένες κινήσεις που....

ΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ»;

ερωτηματικο3
Γράφει ο Αντίοχος

Η αποκάλυψη για τη στενή επαφή τρίτου τύπου, έγινε από τον «Βηματοδότη»:

«Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη στο lobby του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», όπου βρισκόταν ένα μεσημέρι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θα πείτε τι γύρευε ένας Συριζαίος στη «Μεγάλη Βρεταννία»; Είχε γεύμα με υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής πρεσβείας (συνάντηση βεβαίως που δεν είχε ανακοινωθεί). Το γεύμα είχε τελειώσει και την ώρα που το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετούσε τον γερμανό διπλωμάτη…».
Αλήθεια, ποιο είναι το «υψηλόβαθμο» στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που....

Lykavitos.gr: "Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με διαφορά από τους υπολοίπους.."

Αν κάνει κάποιος τις τελευταίες ημέρες μια περαντζάδα από τις διαφημιστικές εταιρείες θα διαπιστώσει ότι όλες, ανεξαιρέτως, λειτουργούν για λογαριασμό κομμάτων, βουλευτών, πρεσβειών, εταιρειών, ΜΜΕ κ.α. με σκοπό τη διενέργεια δημοσκοπήσεων.

Πρόσβαση στις περισσότερες εξ' αυτών έχουν κυρίως τα καθεστωτικά ΜΜΕ που αποτελούν το βασικό συνδετικό κρίκο όλων των παραπάνω.
Ένα ισχυρό παραπολιτικό site, με διασυνδέσεις στον τραπεζικό τομέα και την οικονομική ολιγαρχία, είναι το lykavitos.gr το οποίο και απηχεί κυρίως τις απόψεις του συστήματος, με ελαφρά κλίση προς τη ΝΔ - άρα αν ειπωθεί κάτι "καλό" για τη Χρυσή Αυγή έχει ιδιαίτερη αξία.

Δημοσιεύει λοιπόν όλες αυτές τις πληροφορίες των κρυφών δημοσκοπήσεων και διαπιστώνει ότι η "σταθερά" σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα και αυτό δε θα....

7 λόγοι για να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή


7 λόγοι για να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή

Οι επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποτελούν, ευτυχώς ή δυστυχώς, ένα κρίσιμο πολιτικό γεγονός καθώς βουλευτές της τρίτης κοινοβουλευτικής πολιτικής δύναμης, του Λαικού- Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκονται έγκλειστοι στα κελιά  μιας ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας». Για πρώτη φορά από την λεγόμενη μεταπολίτευση και μετά Έλληνες βουλευτές καλούνται να αναμετρηθούν πολιτικώς σε μια άνιση μάχη, καθώς είναι αποκλεισμένοι από τη δημόσια ζωή και τα Μέσα Μαζικής Ενήμερωσης ή ορθότερα Εξαπάτησης. Με ανυπόστατες και αβάσιμες κατηγορίες οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής διεκδικούν να αποτελέσουν τον κύριο ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, δίχως να έχουν μιλήσει δευτερόλεπτο σε κανάλι. ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ:
Α) Αγωνιζόμαστε αδιαπραγμάτευτα ενάντια στη μεγαλύτερη εγκληματική, μνημονιακή, προδοτική συμμορία των πολιτικών κομμάτων τα οποία έχουν διακριθεί στην κατασπατάληση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Β) Πολεμούμε το....

ΒΑΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ - ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!

xotza
O Ερμάλ Χότζα, εγγονός του κομμουνιστή δικτάτορα της Αλβανίας (και χασάπη του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού), Ενβέρ Χότζα, είναι ένας εκ των 11 συλληφθέντων στη χθεσινή επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας, στο Ελμπασάν, όπου εντοπίστηκε εργαστήριο παρασκευής κοκαΐνης και κατασχέθηκε ποσότητα 100 κιλών!

Ο 40χρόνος Ερμάλ Χότζα, είναι ο επικεφαλής σπείρας διακίνησης ναρκωτικών από....

Προεδρική σύσκεψη εκτάκτου ανάγκης: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή! - Ανησυχούν πώς θα δώσουν την διερευνητική εντολή


Προεδρική σύσκεψη εκτάκτου ανάγκης: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή! - Ανησυχούν πώς θα δώσουν την διερευνητική εντολή

Έχει «ανάψει» η συζήτηση σχετικά με το πώς θα δοθεί η τρίτη διερευνητική εντολή στον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, δηλαδή της Χρυσής Αυγής. Ήδη εδώ και αρκετό καιρό έχει υπάρξει πλειάδα δηλώσεων σχετικά με τον προβληματισμό ακόμα και του Κάρολου Παπούλια σχετικά με αυτό το «άλυτο» πρόβλημα, που θα γίνει πραγματικότητα σε λίγες μέρες.
Η πρώτη σκέψη ήταν να προχωρήσουν άμεσα στον σχηματισμό συγκυβέρνησης από την πρώτη εντολή, για να μην χρειαστεί να φτάσουν στην τρίτη. Η σκέψη αυτή ισχύει και είναι η επικρατέστερη, αφού.....

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μιλά στην προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη και ο εκατοντάδες κόσμου βροντοφωνάζουν: "Όχι Φυλακές για τους Εθνικιστές" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Η ψοφοδεξιά της Ν.Δ. χρησιμοποιεί κάποια σαθρά επιχειρήματα προκειμένου να την ψηφίσει ο πατριώτης, δεξιός ψηφοφόρος.
  1. Η Ν.Δ. σε καμία περίπτωση δεν είναι Δεξιά ούτε Πατριωτική ούτε Λαϊκή ούτε Εθνικιστική.
  2. Λένε, ψηφίστε Ν.Δ. για να μην έρθουν οι κομμουνιστές. Απάντηση:  Τους κομμουνιστές τους έχει η ΝΔ και μάλιστα έχει πολλούς! Μήπως ξέχασαν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, τον προερχόμενο από.....

Σήμερα η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά... Αναμένονται εκατοντάδες κόσμου...



Το Σάββατο, 17-01-15 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, για τις Περιφέρειες Α' και Β' Πειραιώς.
Κύριοι ομιλητές θα είναι οι εξής:
Μουλιανάκης Περικλής - Υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιώς
Παπαδημητρίου Μιχαήλ - Υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιώς
Δεβελέκος Σωτήρης - Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Φουντούλης Λάμπρος - Ευρωβουλευτής
Παναγιώταρος Ηλίας - Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών
Θα ακολουθήσει μήνυμα του....