Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2015

Χτυπούν τον εθνικό και χριστιανικό χαρακτήρα της δημόσιας Παιδείας - Μαρξιστική επίθεση στους Έλληνες μαθητές!

Όσα αντεθνικά έπραξε η φιλελεύθερη ψοφοδεξιά, θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο η μαρξιστική αριστερά, πλήττοντας θανάσιμα την εθνική ταυτότητα, τον Πολιτισμό, την κουλτούρα και τις Παραδόσεις του Λαού μας.

Πρώτος στόχος της διεθνιστικής αριστεράς φαίνεται πως είναι το πιο αγνό κομμάτι του Ελληνισμού, η Ελληνική Νεολαία. Ως εκ τούτου, η δημόσια Παιδεία αναμένεται να δεχθεί και το μεγαλύτερο βάρος της μαρξιστικής επίθεσης, με τους Έλληνες μαθητές να βρίσκονται στο επίκεντρο της αντεθνικής προπαγάνδας.

Η είδηση που περιγράφει όλα τα ανωτέρω και προοιωνίζει για όσα θα επακολουθήσουν, έχει ως εξής: με εγκύκλιο που αποστέλλεται σε όλες τις αρμόδιες Διευθύνσεις...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Συγχαρητήρια στον Τσίπρα απέστειλε από τους πρώτους ο γνωστός αρχισιωνιστής των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Χάρρις, για λογαριασμό της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC).

Ο Χάρις ευχήθηκε «επιτυχία στους νέους ηγέτες» και εξέφρασε την ελπίδα ότι «θα συνεχίσουν τον προσανατολισμό της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση». Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περσινή επίσκεψη αντιπροσωπείας της AJC στην Αθήνα και στη συνάντηση που είχε με τον mister Tsipra, προφανώς για να του υπενθυμίσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει τότε απέναντί τους.

Ταυτόχρονα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του λόμπι, ο Χάρρις «εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον...

Να χαίρονται οι καλοί «χριστιανοί» του πανοκαμμένου τον άθεο πρωθυπουργό τους!

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, ο mister Tsipras ήταν ο επίσημα δηλωμένος άθεος πρωθυπουργός της Ελλάδος, που «ορκίστηκε» με πολιτικό όρκο. Αξίζουν, λοιπόν, θερμά… συγχαρητήρια στους «καλούς χριστιανούς» ψοφοδεξιούς που ψήφισαν το γελοίο μόρφωμα του πανοκαμμένου, για να συγκυβερνήσει με τον άθεο αμερικανοκομμουνιστή. Κι εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, γιατί ο κοτερόβιος κόκκινος Πάνος είχε εγκαίρως προαναγγείλει την πρόθεσή του να συγκυβερνήσει με το αθεϊστικό συνονθύλευμα του Τσίπρα! Και να φανταστείτε...

Αυτός είναι ο υπουργός υποδομών του Τσίπρα, άνθρωπος των νταβατζήδων και των τοκογλύφων


Αυτός είναι ο υπουργός υποδομών του Τσίπρα, άνθρωπος των νταβατζήδων και των τοκογλύφων

Ανακοινώθηκε με καθυστέρηση ωρών και σωρεία διαβουλεύσεων η νέα συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και από ότι όλα δείχνουν η συνέχιση της κλεπτοκρατίας στον τόπο μας συνεχίζεται απρόσκοπτα, παρά το σημαντικό βήμα που έγινε προς τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Βεβαίως αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει.
Διαβάζοντας, λοιπόν, τα ονόματα των νέων υπουργών δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στους υπουργούς που θα διαχειριστούν τα δημόσια έργα και την οικονομία. Εκεί βλέπουμε ότι ο Σταθάκης αναλαμβάνει Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, που τον θέτει υπεύθυνο - αρμόδιο των διοδίων και των εφοπλιστών.Πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο... ταιριαστή επιλογή.
Θυμίζουμε το ιστορικό του υπουργού:
Σε ανάλογο κλίμα κινείται και η επενδυτική προσέγγιση του ....

Παραιτείται και ετοιμάζει βαλίτσες για φυλακή ο Βενιζέλος... Άλλος ένας προδότης που διέλυσε τη χώρα


Σε άτακτη φυγή ο Βενιζέλος, παραιτήθηκε από την προεδρία του κλεφτοΠΑΣΟΚ - Θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη;

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση της πρόθεσης του Ε. Βενιζέλου να ανακοινώσει την παραίτησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Φώφη Γεννηματά και Ανδρέας Λοβέρδος θα διεκδικήσουν την αρχηγία του κόμματος.
Η παραίτηση Βενιζέλου αποτελεί την απόρροια της εκλογικής συντριβής, μετά την κατάρρευση της αντεθνικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Είχαμε άλλωστε από καιρό επισημάνει, ότι η πολιτική επιβίωση του ΠΑΣΟΚ συναρτάται από τη Νέα Δημοκρατία και δη τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.
Όπερ σημαίνει πως....

Οι Θεσσαλονικείς έφτυσαν τον Βενιζέλο μες στο σπίτι του: Τον πέρασε μέχρι κι ο Λεβέντης!


Οι Θεσσαλονικείς έφτυσαν τον Βενιζέλο μες στο σπίτι του: Τον πέρασε μέχρι κι ο Λεβέντης!


Βαγγέλη κλείστο το παραμάγαζο του κλεφτοπασόκ, γιατί γελάνε μαζί σου και οι πέτρες! Το διαλυμένο απόκομμα του Βενιζέλου κατάφερε με το ζόρι να μπει στη Βουλή και στην επόμενη πιθανότατα θα κάνει παρέα στον Κουβελή, στην εξωκοινοβουλευτική προοδευτική παράταξη.
Ιδιαίτερα μάλιστα στην Θεσσαλονίκη, εκλογική περιφέρεια του αρχικαρεκλάρχη, το κλεφτοΠασόκ ξεφτιλίστηκε! Ήρθε 8ο κόμμα, πίσω από και από τον Βασίλη Λεβέντη που τον ξεπέρασε με 3500 ψήφους.
Ο ελληνικός Λαός σε μεγάλο ποσοστό έχει ξυπνήσει και δεν είναι....

ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΣΤΟ MEGA ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Θρήνος!!! Στο Mega έκαναν χωροθέτηση των νέων μελών του Ελληνικού κοινοβουλίου!
Άρχισε ο δημοσιογράφος να εξηγεί στην Όλγα Τρέμη, πως θα κάθονται οι νεοεκλεγμένοι βουλευτές! Εδώ θα κάθεται ο Σύριζα, εδώ η ΝΔ, εδώ… η τρίτη δημοκρατική δύναμη το… Ποτάμι, εδώ το ΚΚΕ, εδώ οι Αν.Ελ. εδώ το Πασοκ… Α! Και εδώ το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Ως εδώ καλά! Για λοβοτομημένους δημ(ι)οσιογράφους μια χαρά τα πήγανε!
Να λόλα ένα μήλο!
Έλα όμως που....

Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή πέτυχε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης πολιτικό θρίαμβο με την 3η θέση


Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή πέτυχε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης πολιτικό θρίαμβο με την 3η θέση

Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η Χρυσή Αυγή με την τρίτη θέση πέτυχε ένα πολιτικό άθλο τεράστιας σημασίας. Η Χρυσή Αυγή πέτυχε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης πολιτικό θρίαμβο με την τρίτη θέση. Η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει ποσοστό 6,28% και 17 έδρες που συνεπάγεται περίπου 380 χιλιάδες ψήφους.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλότερο των εκλογών του 2012 που είχε συγκεντρώσει 426 χιλιάδες και στις ευρωεκλογές του 2014 που είχε συγκεντρώσει 539 χιλιάδες ψήφους. Όμως κατάφερε να....

ΠΟΝΑΕΙ Ο… ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Εάν το Ποτάμι δεν βγει τρίτο κόμμα, θα το θεωρήσω αποτυχία ή και ήττα..." Σταύρος Θεοδωράκης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Γράφει ο Αντίοχος

Το είχε πιστέψει κι ο ίδιος ο υπάλληλος του Big Boss Μπόμπολα, Σταύρος… Μπομπολάκης, ότι θα είναι τρίτο κόμμα και ήταν έτοιμος να θριαμβολογήσει στις μετεκλογικές δηλώσεις του, αλλά την πάτησε σαν κορόιδο. «Διόρθωσε», λοιπόν, στην έτοιμη δήλωσή του το «είμαστε τρίτη  δύναμη» και το έκανε… «είμαστε η τρίτη δημοκρατική δύναμη».
Και βέβαια, δεν παρέλειψε να....

Ο εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής δικαίωσε τους Αθάνατους Συναγωνιστές και τους διωκόμενους βουλευτές


Ο εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής δικαίωσε τους Αθάνατους Συναγωνιστές και τους διωκόμενους βουλευτές

Τελείωσε και αυτός ο εκλογικός αγώνας, ο οποίος βρήκε την Χρυσή Αυγή νικήτρια από κάθε άποψη. Σε κλίμα πολώσεως και πολιτικής τρομοκρατίας καταφέραμε να κρατήσουμε τα ποσοστά μας, παρά τις διώξεις και την δράση των παρακρατικών στοιχείων που έφτασαν μέχρι να δολοφονήσουν τα αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, την 1η Νοεμβρίου του 2013, μία ημερομηνία που έχει χαραχθεί με πύρινα γράμματα στην καρδιά μας.
Μιας και ο λόγος για τον Γιώργο και τον Μάνο, ας πιάσουμε ένα.....

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ούτε σκυφτοί, ούτε άλαλοι


XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ούτε σκυφτοί, ούτε άλαλοι

«Όπου φόβος για τη χύτρα, ούλοι σγόμποι κι άλαλοι».

To ζακυνθινό γνωμικό περιγράφει με ακρίβεια την κατάσταση πολλών Ελλήνων. Η πλειοψηφία η οποία καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν αποτελείται από ιδεολόγους με ένα καλό ή κακό όραμα, καλό ή κακό σχέδιο για την Ελλάδα.  Την αποτελεί από τη μια, μια ομάδα ιδιοτελών μικρών και μεσαίων απατεώνων που χρηματοδοτήθηκαν από τους κομματικούς μηχανισμούς της Μεταπολίτευσης, κι από την άλλη η σιωπηλή μάζα των ράθυμων που βολεύονται με την γκρίνια και εγκαταλείπονται στην γνώμη «αυτών που ξέρουν», δηλαδή των κομματικών απατεώνων.
Μπορεί να....