Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015

Παραδοχή υπουργού του Σύριζα: Η Χρυσή Αυγή έχει πάρει τέσσερις φορές την έγκριση του Ελληνικού λαού!

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, υπάρχουν και αναφορές στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  
Το χαρακτηριστικό απόσπασμα έχει ως εξής:

«- Ποιος είναι ο βασικός σας στόχος ως αν. υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη;

Η συμφιλίωση της αστυνομίας με την κοινωνία και της κοινωνίας με την αστυνομία. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι της δημοκρατίας. Εδώ παίζουμε τη δημοκρατική νομιμοποίηση και λειτουργία των θεσμών. Πρέπει και οι μεν και οι δε να αποβάλλουν στερεότυπα και καχυποψίες. Την αρχή όμως πρέπει να την κάνει η αστυνομία διότι η αστυνομία είναι ο θεσμός της δημοκρατίας που δεν πρέπει να μετατραπεί σε ένα θεσμό καταπίεσης. Όχι να μην κάνει αυτό που της επιτρέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι αλλά να μην δίνει την εντύπωση του μπάτσου, ας το πούμε έτσι. Αυτό προσπαθήσαμε να δείξουμε, αποσύροντας τα κάγκελα, τις κλούβες αλλά και με τις δύο πρώτες μεγάλες διαδηλώσεις το περασμένο Σάββατο. Και νομίζω ότι γίνεται δεκτό από ομάδες που δεν συμπαθούν το κράτος και την αστυνομία. Παρά ταύτα, ζούμε σε δημοκρατία, πρέπει να βάζουμε όρια.

- Όλοι παρακολουθήσαμε με έκπληξη τις πρώτες ειρηνικές διαδηλώσεις που αναφέρετε. Τι κάναμε λάθος τόσα χρόνια και σχεδόν κάθε πορεία κατέληγε σε σύγκρουση;

Είναι και θέμα τύχης, ας μην κάνουμε τους θεούς τώρα… Το περασμένο Σάββατο ένα σύνθημα που ακουγότανε ήταν: «Αυτό δεν είναι πορεία,...

"Υστερόγραφα": "Η Χρυσή Αυγή δε θα ηττηθεί στο Δικαστήριο... Έχει νικήσει εντός της Κοινωνίας"

Σε μια εξόχως ειλικρινή ανάλυση προβαίνει σε κεντρικό του άρθρο του το περιοδικό "Υστερόγραφα" σχετικά με το βούλευμα για την κλήση σε δίκη των μελών και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Το άρθρο επισημαίνει τη φαυλότητα του πορίσματος και τονίζει ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να νικηθεί πια από κανέναν επίορκο δικαστή καθώς η ιδεολογία της έχει ενθυλακωθεί εντός των ψυχών των Ελλήνων κρατώντας τα ηνία εντός των κοινωνικών δομών και προδικάζει ότι θα είναι ο μελλοντικός νικητής σε όλες τις μάχες που θα δώσει.

Για να μη θεωρηθεί ότι είμαστε υπερβολικοί μπορείτε να διαβάσετε επακριβώς τι αναφέρει το άρθρο χωρίς καμιά λογοκρισία από εμάς:

Είναι από τις φορές που η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς εκείνη που σεργιανίζει στο μυαλό μας. Και η σταθερή άρνησή της, απλώς επιδεινώνει το κλίμα και τις επιπτώσεις του στην καθημερινότητά μας.
Οι… πανηγυρισμοί για τη δρομολόγηση της “τελικής δίκης” της Χρυσής Αυγής, με τον ηγετικό πυρήνα της οργάνωσης να ετοιμάζεται να σταθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προκειμένου να.....

Θα γελάει ο κόσμος στη Δίκη....ΙΔΟΥ ΤΑ… ΣΤΥΓΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»

Πανηγυρίζουν οι διάφοροι «προοδευτικοί», γιατί η Χρυσή Αυγή θα καθίσει «Επιτέλους στο εδώλιο», όπως επιγράφει το σχετικό του άρθρο ο σύντροφος Μπουκάλας (της «Καθημερινής» του ολιγάρχη Αλαφούζου).

Ιδού και τα… στυγερά και… απαράγραπτα «εγκλήματα» για τα οποία θα κάτσει «επιτέλους στο εδώλιο» η Χρυσή Αυγή, σε περιγραφή του ιδίου:

«Πολλά θα δείξει και η δίκη: πώς στήθηκε η μηχανή, αν είναι «απλώς αποκριάτικα φερσίματα» οι ναζιστικές στολές και το.....

Κανείς ποτέ δεν σταμάτησε την Ιστορία με διώξεις, φυλακίσεις και απαγορεύσεις - Άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής


Κανείς ποτέ δεν σταμάτησε την Ιστορία με διώξεις, φυλακίσεις και απαγορεύσεις - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

…Κ’ εἶναι γραμμένη τοῦ χαμοῦ ἡ Πολιτεία
ἐχτὸς ἂν πρὶ ὁ καινούργιος ἥλιος ἀνατείλῃ
κάμῃ τὸ θᾶμα του ὁ οὐρανὸς καὶ στ' ἄωρα τῆς νυχτὸς
μακρόθυμος τὸν κεραυνό του κάτω στείλῃ…

Ι. ΓΡΥΠΑΡΗΣ - Από το ποίημα “ΕΣΤΙΑΔΕΣ”

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 μία μεγάλη συγκέντρωση έλαβε χώρα στο κέντρο των Αθηνών. Μία συγκέντρωση, η οποία αποτελούσε στην ουσία της και στο βαθύτερο νόημά της μία τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τρεις γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν στα γαλανά νερά του Αιγαίου υπερασπιζόμενοι την εθνική μας κυριαρχία.
Οι χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν, δεν συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση πολιτική, αλλά σε μία σύναξη, η οποία θύμιζε ορκωμοσία. Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στον χώρο αυτής της συγκέντρωσης, η οποία ήταν....

Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ με τις ευλογίες του ΚΡΑΤΟΥΣ της Αριστεράς προσπάθησε να κάψει ζωντανούς αστυνομικούς στα Εξάρχεια..

Από τα συνθήματα στις κλούβες, γρήγορα καταλήξαμε στις μολότοφ στα περιπολικά!

Έτσι, παραλίγο να κάψουν ζωντανούς αστυνομικούς, οι προστατευόμενοι κουκουλοφόροι της «πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς», εχθές αργά το βράδυ στα Εξάρχεια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό της τροχαίας έφτασε στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, για να καταγράψει ένα τροχαίο ατύχημα, που είχε γίνει εκεί προηγουμένως. Ενώ, λοιπόν, γινόταν η....

ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ: Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Μια πρόγευση για την πολιτική της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων στο θέμα των λαθρομεταναστών, έδωσε η (γνωστή αριστερίστρια…) αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, στα συντρόφια του διαβόητου Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που την επισκέφθηκαν στο γραφείο της.

Η λεγάμενη, έθεσε ως θέμα πρώτης προτεραιότητας την παροχή ελληνικής ιθαγένειας σε όσους εκ των «μεταναστών» γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, επειδή «δε γνωρίζουν άλλη πατρίδα», (δηλαδή σε όλους, με πρόχειρες εκτιμήσεις υπολογίζεται ότι είναι γύρω στις 250.000, ήτοι 3% του νέου εκλογικού σώματος…), τέλος στις (έτσι κι αλλιώς αποτυχημένες…) επιχειρήσεις «Ξένιος Ζευς» της ΕΛ.ΑΣ. και πρωτοβουλίες για την αναθεώρηση των συμφωνιών του Δουβλίνου, βασιζόμενη στην… αλληλεγγύη που υπολογίζουν οι....

Ο Βαρουφάκης, η Lazard και το... twitter

Γράφει ο Αινείας

Ως γνωστόν το  twitter είναι ένα πολύ ευχάριστο κοινωνικό μέσο για να αντλεί κάποιος πληροφορίες. Και ενίοτε βγαίνουν "λαβράκια", ειδικά αν αποτελεί το κυρίαρχο μέσο το οποίο χρησιμοποιούν οι πολιτικάντηδες.

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών, "Μπαρουφάκης", έχει ιδιαίτερη αγάπη για το twitter, σαν τον καλό του συνάδελφο Άδωνι Γεωργιάδη, και απαντά στα μηνύματα και τις επισημάνσεις διαφόρων φίλων του.
Έτσι έκανε και στην περίπτωση ενός "αριστερού" φίλου όταν τον ρώτησε γιατί επέλεξε την εβραϊκή LAZARD για σύμβουλο και διαχειριστή του Δημοσίου Χρέους της Χώρας μας (του σημαντικότερου οικονομικου΄μεγέθους δηλαδή)...

Απάντησε το εξής:

@mpoulieris Δεν το ξέρατε; Είμαι....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία αλλά οι αγρότες θα φορολογηθούν με τους νόμους της ΝΔ... Νομίζατε ότι θα γίνει το αντίθετο ρε κορόιδα;!

Γράφει ο Αινείας

Κατά την προεκλογική του εκστρατεία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέχασε τους αγρότες. Μέχρι και βίντεο δημιούργησε με το οποίο συνιστούσε στον αγροτικό πληθυσμό της Ελλάδος να ψηφίσει για την.... ελπίδα, καθώς η ΝΔ μέχρι εκείνη την στιγμή μεριμνούσε μόνο για τον αφανισμό του.

Η κυβέρνηση της ΝΔ είχε θεσπίσει ένα νομοσχέδιο το οποίο συνέθλιβε τον αγροτικό πληθυσμό της Χώρας, αφού όχι μόνο φορολογούσε τα αγροτεμάχια, βάζοντας μάλιστα επιπλέον συντελεστές μεγαλώνοντας το φόρο, αλλά επιπλέον άρχισε να φορολογεί τον αγρότη ως ελεύθερο επαγγελματία, σε κάθε του συναλλαγή!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν δεσμεύτηκε ότι ....

ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Η ΣΚΕΩΡΙΑ... ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Νομικός τραγέλαφος το ατεκμηρίωτο βούλευμα

Από την πρώτη στιγμή αυτής της σκευωρίας είχαμε επισημάνει πρώτον ότι δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία σε βάρος των διωκομένων Βουλευτών και Συναγωνιστών και δεύτερον ότι εκτός από προς το διεφθαρμένο σύστημα υπάρχουν και έντιμοι Έλληνες δικαστές που κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους.
Η εξέλιξη των πραγμάτων μας δικαιώνει, καθώς η υπόθεση της Χρυσής Αυγής οδηγείται στο ακροατήριο με σαθρό κατηγορητήριο και απαλλακτική εισήγηση.
Ο αρμόδιος Εφέτης που ορίστηκε εισηγητής της υπόθεσης, ο μόνος δηλαδή από.....

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Καλησπέρα Συναγωνιστές. Έγινε η ορκωμοσία της νέας βουλής και η νέα κυβέρνηση απέδειξε ότι παρέλαβε τη σκυτάλη από την προηγούμενη για να συνεχίσει το έργο της, παρά τις πασοκοπροπαγανδιστικού τύπου θριαμβολογίες. Και αυτό φάνηκε από τη συμπεριφορά έναντι της Χρυσής Αυγής. Το επισημαίνω αυτό, γιατί αποδεδειγμένα η πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής πάει πακέτο (για την ακρίβεια περιλαμβάνεται σε αυτό) με την εξυπηρέτηση των Αμερικανογερμανικών και διεθνών τοκογλυφικών συμφερόντων σε βάρος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή, αντιστέκεται και αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια των Διεθνών Τοκογλύφων και γι’ αυτό την πολεμούν. Εξ’ ου και η φαινομενικά «παράδοξη» – για τους μη γνωρίζοντες και τους αφελείς – χρηματοδότηση έκδοσης βιβλίου αριστερών δημοσιογράφων κατά της Χρυσής Αυγής από....