Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: "Τσίπρας και Μέρκελ έχουν συμφωνήσει... Απομένουν τα βαφτίσια του νέου μνημονίου και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει η αντίστροφη μέτρη για...."

....τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού"

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και δίνει ένα στίγμα από την Εθνική Αντιπολίτευση που ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή..

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όταν η Μάνδρου συνάντησε τον Ηλία Κασιδιάρη

Μια αποκλειστική καταγραφή σας έχουμε από τις στιγμές δόξας που έζησαν σήμερα το πρωί τα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Πάντοτε συνεπής επαγγελματίας, η γνωστή δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου αψήφησε το δριμύ ψύχος και, τυλιγμένη στη μανταρινί γούνα της, εμφανίστηκε στο δεύτερο όροφο του κτιρίου 6 για  να πιει τον πρωινό καφέ της σε κάποιο ανακριτικό γραφείο.
Προς μεγάλη της έκπληξη ωστόσο, αντίκρισε στο βάθος του διαδρόμου τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη να εξέρχεται αγέρωχος του ανακριτικού γραφείου.
Μάταια ο εκπρόσωπος του Τύπου της Χρυσής Αυγής περίμενε την «αμερόληπτη» ρεπόρτερ να τον πλησιάσει για να του....

Η Χρυσή Αυγή ως εκφραστής της Λαϊκής δυσαρέσκειας κατά της μνημονιακής και εθνομηδενιστικής διακυβέρνησης του Σύριζα

Μιας και ο Βαρουφάκης αντιμετωπίζεται με όρους τηλεοπτικού σταρ, αυτό το οποίο αντιλαμβανόμαστε είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα ανάλογο πολιτικό σόου. Για να δεις την αλήθεια πρέπει να φερθείς όπως στις διαφημίσεις, όπου οφείλεις να παρατηρήσεις τα «ψιλά γράμματα», τα οποία καθώς «τρέχουν» φανερώνουν όλη την κρυφή ατζέντα της διαφήμισης. Γιατί και στην «ενημέρωση» που κυριαρχεί από τα καθεστωτικά ΜΜΕ επικρατεί μια άλλη, διαφημιστικού περιεχομένου, αφήγηση των γεγονότων.

Όλο το μέχρι πρότινος σκληρά μνημονιακό μιντιακό σύστημα έχει συνασπιστεί γύρω από τους νέους ισχυρούς του Τόπου, την συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Μεγεθύνουν τους «εξυπνακισμούς» του Βαρουφάκη, εξαίρουν τον...

Ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα του Σύριζα: Το 5% των νέων αστυνομικών θα είναι μετανάστες και Ρομά!

Η εισαγωγή αλλοδαπών και μελών των λεγόμενων «ευπαθών ομάδων» στην Αστυνομία, «ψηνόταν» τα τελευταία χρόνια (έτοιμος ήταν ο φον Αντωνάκης να την κάνει πράξη, αλλά τον κράτησε ο φόβος της Χρυσής Αυγής…) και τώρα που ήρθαν στην εξουσία οι Τσιπροκαμμένοι θα γίνει νόμος του (ψευδο)κράτους!

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο νέος υπουργός (κομισάριος…) ΠΡΟ-ΠΟ, Πανούσης, μιλώντας σε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συνδικαλιστών της Αστυνομίας, τάχθηκε υπέρ της...

Κουρέλι το κατηγορητήριο: Παραδοχή από το «Ποντίκι» πως η δίκη της Χρυσής Αυγής τινάχτηκε στον αέρα!


Κουρέλι το κατηγορητήριο: Παραδοχή από το «Ποντίκι» πως η δίκη της Χρυσής Αυγής τινάχτηκε στον αέρα!

Όταν οι φανατικοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, όπως η εφημερίδα "Ποντίκι" που πολλάκις έχει ρίξει τόνους λάσπη εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών παραδέχονται πως το κατηγορητήριο είναι σαθρό και ανυπόστατο και θα καταρρεύσει άμεσα στην ακροαματική διαδικασία, εμείς δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε.
Παραθέτουμε αυτούσια την εν λόγω ανάλυση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Ποντίκι":
Στον αέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής - Μια σοβαρή παράλειψη στην ογκώδη δικογραφία μπορεί να βγάλει άκυρο το κατηγορητήριο
Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις ενδέχεται να βρεθούν οι δικαστές τη.....

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποκάλυψα το κύκλωμα Σαμαρά και πληρώνω το τίμημα της αλήθειας! ΒΙΝΤΕΟ


Ηλίας Κασιδιάρης: Αποκάλυψα το κύκλωμα Σαμαρά και πληρώνω το τίμημα της αλήθειας! ΒΙΝΤΕΟ

Προθεσμία για τις 5 Μαρτίου πήρε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Δίωξη για 2 κακουργήματα αντιμετωπίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης για το γνωστό βίντεο Μπαλτάκου, όπου ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά αποκάλυψε όλη την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τις 5 Μαρτίου. Στην συνέχεια με χειροπέδες στα χέρια και φρουρούμενος από πάνοπλους αστυνομικούς οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής δήλωσε κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο: "Αποκάλυψα το κύκλωμα Σαμαρά, είπα την αλήθεια και πληρώνω το τίμημα της Αλήθειας. Αντί ....

«ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ

Σοβαρές καταγγελίες για την δράση του παραδικαστικού κυκλώματος

Από σοβαρότατες καταγγελίες που οπωσδήποτε χρήζουν έρευνας και περαιτέρω αποφασιστικές κινήσεις από την νέα κυβέρνηση αλλά και από τα ελεγκτικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, σκιάζεται η βιαστική έκδοση του βουλεύματος για την παραπομπή σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Χρυσής Αυγής» στο ακροατήριο, σε άγνωστο χρόνο και τόπο.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει γίνει δέκτης αυτών των......

Χρήστος Παππάς: Αν έρθει η κατάργηση του Μνημονίου σε ένα άρθρο, θα το στηρίξει η ΧΑ!

«Ως τρίτο κόμμα, η Χρυσή Αυγή θα είναι η εθνική αντιπολίτευση» δήλωσε ο Χρήστος Παππάς από το βήμα της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση «φέρει βαρύτατη ευθύνη για την κατάργηση του Συντάγματος με το σκληρό μνημονιακό της έργο» και χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως «φοβικό πρωθυπουργό».

Ο ίδιος διαμήνυσε ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει κάθε απόφαση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και κάλεσε την κυβέρνηση να υλοποιήσει την υπόσχεση...

GUARDIAN: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές ρεπορτάζ από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά, το Πέραμα και το Κερατσίνι, έκανε η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας Guardian, Ελενα Σμιθ. Και μετά από την ακριβή περιγραφή της επικρατούσας δυσμενούς κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, εισέρχεται στα πολιτικά, επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι το δεύτερο κόμμα στην περιοχή. Προσθέτοντας με νόημα, πως αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη για την πρωτιά:

«Η κλινική δεν είναι πολύ μακριά από τον δρόμο στο τέλος του λόφου όπου την ώρα του ρεπορτάζ, μαυροντυμένοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να...

Εφημερίδα “Δημοκρατία” προς κυβέρνηση: Ψάξτε την διαπλοκή που είχε η κυβέρνηση Σαμαρά με επίορκους δικαστικούς!

Ακόμη και προσκείμενοι στον χώρο της ΝΔ αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είχε στενή σχέση με τα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης, δικαιώνοντας έτσι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η 
οποία μίλαγε για «την παράγκα του Μπάμπη».

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς σε κείμενό του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις παρεμβάσεις του Σαμαρά και της κλίκας του προς την Δικαιοσύνη. Αναφερόμενος στις πρώτες εντυπώσεις που του έχει δημιουργήσει ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος γράφει προς το τέλος του κειμένου του, απευθυνόμενος προς αυτόν, τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: «Φροντίστε επίσης να ψάξετε τι ακριβώς διαπλοκή είχε η προηγούμενη κυβέρνηση με τα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης, γιατί...

Οι τουρκαλάδες προκαλούν τους Τσιπροκαμμενους με το Barbaros και αυτοί κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο!

Γράφει ο Αντίοχος

Μέσα στον… πυρετό της (δήθεν) «σκληρής διαπραγμάτευσης» με τους Ευρωπαίους τοποτηρητές των διεθνών τοκογλύφων, ήρθε μια απάντηση από την απέναντι του Αιγαίου πλευρά, σε έκκληση που είχε κάνει από την Λευκωσία ο mister Tsipras ο… τρομερός, για απομάκρυνση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Barbaros, από περιοχές της ανατολικής Μεσογείου, που έχουν χαρακτηρισθεί μέρος της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου.

Την απάντηση των Τουρκαλάδων δημοσίευσε η εφημερίδα Χουριέτ, επικαλούμενη «αρμόδιες πηγές» του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και είναι η εξής:
«Η αλλαγή της κυβέρνησης στη Ελλάδα...