Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2015

Δημοσκόπηση Bankingnews: Διαλύεται η ψοφοδεξιά, σταθερή και συνεχής η άνοδος της Χρυσής Αυγής


Δημοσκόπηση Bankingnews: Διαλύεται η ψοφοδεξιά, σταθερή και συνεχής η άνοδος της Χρυσής Αυγής

Η έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα Bankingnews δημοσιεύει αποκαλυπτική δημοσκόπηση, η οποία καταδεικνύει την ολοκληρωτική κατάρρευση της ΝΔ και την συνεχή άνοδο της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Αύξηση παρουσιάζει και η Χρυσή Αυγή στο 8% από 6,28% στις εθνικές εκλογές, ενώ αυξημένα είναι και τα ποσοστά των ΑΝΕΛ. Δημοσκόπηση που παραδόθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2015 καταγράφει χαοτικές διαφορές μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Παρ΄ ότι στο bankingnews.gr αποφεύγουμε να παρουσιάζουμε δημοσκοπήσεις χωρίς την πηγή προέλευσης και την εταιρία δημοσκοπήσεων, ωστόσο οι....

Αποχαιρετά ο βουλευτής Μεσσηνίας: Συμπεράσματα από το «δείπνο» των δελφίνων του Σαμαρά


Αποχαιρετά ο βουλευτής Μεσσηνίας: Συμπεράσματα από το «δείπνο» των δελφίνων του Σαμαρά

Ποια είναι τα συμπεράσματα τα οποία βγαίνουν από την συνάντηση – δείπνο των αμφισβητιών του Σαμαρά;

α) Ότι σ’ αυτήν μετείχαν όλα σχεδόν τα πρόσωπα τα οποία έχουν εκφράσει αρχηγικές βλέψεις για την επόμενη μέρα στη ΝΔ.
β) Ο Καραμανλής αποφεύγει να στηρίξει κάποιον απ’ αυτούς, ίσως γιατί έχει και ο ίδιος βλέψεις με ένα πρόσωπο της επιλογής του.
γ) Η μη πρόσκληση στον Βορίδη είναι ενδεικτική των προθέσεων που.....

Δείτε το βίντεο που χρησιμοποίησαν για τη νέα άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη!


Το καθεστώς μην μπορώντας να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή στα ίσια, σέρνει τους βουλευτές της στα δικαστήρια. Έτσι ζητήθηκε νέα άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη από την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη, για μια σύντομη ομιλία (!) που είχε κάνει στον Απσόρπυργο.

Δείτε το σχετικό βίντεο, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης προτρέπει τους κατοίκους του Ασπρόπυργου να αγωνιστούν για να ξεβρωμίσει ο τόπος τους από τους Ρομά που τους κλέβουν, τους πυροβολούν και βιαιοπραγούν εναντίον τους, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Υπουργός Προ-Πο: Θα παραμείνει ο φράχτης στον Έβρο, αλλά με… ανοίγματα για να μπαίνουν οι «πρόσφυγες»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Κάθε μέρα που περνάει ρίχνει κι από μία καινούργια «βόμβα» ο νέος «προοδευτικός» υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ. Έτσι, μετά την εξαγγελία που έκανε στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, περί εισαγωγής στην αστυνομία «μεταναστών και ρομά» (αρχικά κατά 5% και μετά βλέπουμε…), γιατί –όπως είπε- «μια πολυπολιτισμική κοινωνία χρειάζεται και μια πολυπολιτισμική αστυνομία», επανήλθε στο θέμα του φράχτη του -Έβρου. Ενώ, λοιπόν, στις πρώτες του συνεντεύξεις δήλωνε ότι πρέπει να παραμείνει ο φράχτης στον Έβρο, σε νέα συνέντευξή του στη φυλλάδα των Ιών μιλάει για φράχτη με… ανοίγματα, για να περνάνε οι… πρόσφυγες. Ιδού οι σχετικές ερωταποκρίσεις:

«Σχετικά με τον φράκτη του Έβρου, που έπεσε λόγω της κακοκαιρίας, τι λέτε;

Είπα ότι πρέπει να υπάρχει φράκτης. Πείστηκα όμως από ένα επιχείρημα: Ότι δεν μπορούν να μην υπάρχουν...

Οι Λαφαζανίστας που ξέρουν τι έρχεται και τι τους έστησε ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης, ρίχνουν προοδευτικές βολές προς γνώση και συμμόρφωση!

Αρχίζει ο Εμφύλιος (ευτυχώς στα λόγια) στο κόμμα των νεομπολσεβίκων. Λαφαζανίστας το ανάγνωσμα:
«Η ελληνική κυβέρνηση αυτήν την ώρα δεν είναι απομονωμένη. Αντίθετα δίνει μια ιστορική μάχη και έχει πρωτίστως μαζί της, πέρα από τον ελληνικό λαό και όλους τους λαούς της Ευρώπης. Tις κρίσιμες αυτές ώρες κ ά θ ε υ π α ν α χ ώ ρ η σ η από τη χώρα μας, στο όνομα ενός «έντιμου συμβιβασμού», θα εκληφθεί από την άλλη πλευρά ως ένδειξη αδυναμίας και ως επιβεβαίωση ότι η κλιμάκωση της πίεσης μπορεί να οδηγήσει σε άτακτη υποχώρηση.
Η ίδια η Ευρώπη αν συνεχιστούν στην ΕΕ και την ευρωζώνη οι σημερινές άγριες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της....

Εθνική προδοσία: Ο Τσίπρας ξεπούλησε κι επίσημα το όνομα της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η κυβίστηση: Τσίπρας - Θα έχουμε μνημόνιο και τρόικα, αλλά θα τα λέμε αλλιώς!


Ολοκληρώθηκε η κυβίστηση: Τσίπρας - Θα έχουμε μνημόνιο και τρόικα, αλλά θα τα λέμε αλλιώς!

Ακούγοντας κανείς τις δηλώσεις Τσίπρα μετά την χθεσινή Σύνοδο Κορυφής δεν μπορούσε παρά να φέρει κατά νου την γαλλική ρήση «Le roi est mort, vive le roi», δηλαδή «Ο Βασιλιάς απέθανε. Ζήτω ο Βασιλιάς». Ο λόγος φυσικά για το μνημόνιο και την τρόικα, οι οποίοι υποτίθεται ότι έπαψαν να υφίστανται από χθες το βράδυ (οριστικά από την Δευτέρα), αλλά θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας για πολλά ακόμη χρόνια.
Είχαμε πει εδώ και μέρες ότι το μοναδικό πεδίο διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ήταν στις λέξεις και τις εκφράσεις, ενώ μοναδικό διαπραγματευτικό τους εργαλείο ήταν ο φόβος του ερχομού της Χρυσής Αυγής. Το δεύτερο αποτυπώθηκε πολλάκις σε δηλώσεις τόσο του Βαρουφάκη, όσο και του ίδιου του Τσίπρα, μέσα από την Βουλή και στις συναντήσεις με...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Γιώργος ο Τράγκας που είναι πολλά χρόνια φίλος με τον Καμμένο και τον συνόδευε σε πολλές δεξιώσεις παλαιότερα αποκαλύπτει καθημερινά στην εκπομπή του στον Real FM ότι ο "Πάνος είναι φίλος των Εβραίων και σε καμιά περίπτωση 'αντισημίτης'... Αυτά είναι βλακείες που γράφουν ορισμένοι...Ο Πάνος είναι φίλος της Πρεσβείας του Ισραήλ". Για να μην τρώτε το παραμύθι του "αντισιωνιστή" και άλλα τέτοια γραφικά που διακινούν κάποιοι...πιο γραφικοί ακόμη!
 
Γράφει ο Αντίοχος
 

Μπορεί μια φορά κι έναν καιρό (την εποχή που φόραγε… παλαιστινιακές μαντήλες) ο ΣΥΡΙΖΑ να απαιτούσε τη διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, αλλά τώρα που έγινε εξουσία, όχι μόνο δεν την τερματίζει, αλλά την επεκτείνει κιόλας!
Έτσι, ο υπουργός Εθνικός Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) προεδροπάνος Καμμένος, εξήγγειλε από την Κύπρο κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδας- Κύπρου και Ισραήλ.
Επίσης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασύστασης του....

Ποιός είναι ο νεότερος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου...;!

Γράφει ο Αινείας

Έχετε αναρωτηθεί άραγε για ποιο λόγο απουσιάζει πλήρως από τα ΜΜΕ η αναφορά στο/στην νεότερο/η βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου;!
Πάντοτε το συγκεκριμένο ζήτημα "βασάνιζε" για αρκετές ημέρες τις φυλλάδες και τα δελτία ειδήσεων που περιστρέφονταν γύρω από τη ζωή του και το λόγο που ασχολήθηκε με την πολιτική...

Αυτά όλα τώρα.... ξεχάστηκαν και υπάρχουν μόνο κάποια δημοσιεύματα για "νέους" βουλευτές!

Ο νεότερος βουλευτής του Κοινοβουλίου λοιπόν είναι ο......

Capital.gr: "Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΕΡΜΟ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


Ο νέος ποινικός κώδικας
και η σύμβαση του Παλέρμο
Εκκωφαντικό θόρυβο έκανε η χθεσινή μειοψηφία στο παραπεμπτικό βούλευμα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, του εισηγητή Εφέτη, Ν. Σαλάτα, ο οποίος ζήτησε να εκπέσει η κατηγορία της ένταξης και συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, γεγονός που συνιστά την πρώτη επίσημη δικαστική θέση πως η Χρυσή Αυγή, δεν λειτουργούσε δομικά και λειτουργικά ως εγκληματική ομάδα. Είναι μάλιστα, όπως επισημαίνουν νομικοί, από τις λίγες φορές που δεν εισακούεται από την πλειοψηφία η άποψη του εισηγητή μιας υπόθεσης.
Ο δικαστής, γνωστός και για τη συνδικαλιστική του δράση ως μέλος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, από την οποία προκύπτει πως.....

Ιμμάνουελ Καντ: "Ένα κείμενο ύμνος στην Αξιοπρέπεια και τον Άνθρωπο"


Ιμμάνουελ Καντ: Ένα κείμενο ύμνος στην Αξιοπρέπεια και τον Άνθρωπο

Ο άνθρωπος στο σύστημα της φύσης (φαινόμενο του ανθρώπου, ζωώδης λογική) είναι ένα ον μικρής σημασίας και, μαζί με τα άλλα ζώα, θεωρούνται ως προϊόντα της γης, κι έτσι έχει μια συνηθισμένη αξία.... Αλλά ο άνθρωπος, ως άτομο, δηλαδή, όπως ένα υποκείμενο ενός ηθικά πρακτικού λόγου, εξυψώνεται πάνω απ 'όλες τις αξίες. Για μια τέτοια αξία (ο άνθρωπος νοούμενο) δεν πρέπει να αποτιμάται μόνο ως μέσο προς τους σκοπούς άλλων ανθρώπων, ή ακόμα και σε δικούς του σκοπούς, αλλά θα πρέπει να βραβεύεται ο ίδιος ως αυτοσκοπός. Αυτό σημαίνει ότι, κατέχει μια αξιοπρέπεια (μια απόλυτη εσωτερική αξία), ενώ παράλληλα εξαναγκάζει όλα τα άλλα έλλογα όντα του κόσμου να τον σέβονται, μπορεί να αναμετρηθεί εναντίον κάθε άλλου μέλους του είδους του, και μπορεί να.....