Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 14, 2015

ΟΙ PODEMOS ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ… ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ’ ΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Παρότι είναι… νούμερα αυτοί οι Podemos της Ισπανίας, έχουν καταλάβει ότι η ταύτισή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τους βγει σε καλό, αλλά μπορεί και να τους καταστρέψει! Η δεύτερη περίπτωση είναι και η πιθανότερη, μετά την μνημονιακή κωλοτούμπα του mister Tsipra, που είναι στα σκαριά. Μάλιστα, οι επιπτώσεις θα είναι άμεσες, καθώς οι Podemos έχουν μπροστά τους τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και τις βουλευτικές του Οκτωβρίου.

Άρχισαν, λοιπόν, να… αραιώνουν από το παρδαλό συνονθύλευμα, τώρα που βλέπουν την κωλοτούμπα να πλησιάζει επικίνδυνα. Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε σε ξένους δημοσιογράφους ο… κοτσιδάτος αρχηγός των Ισπανών συριζαίων Ινγκλέσιας, πήρε αποστάσεις από το εγχώριο παρδαλό συνονθύλευμα:   

«Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές (της Ελλάδας) και δεν θα μας...

Βουλευτής της ΝΔ, Δαβάκης: "Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα...Χάσαμε με τον όρο 'εγκληματική οργάνωση'"


Δαβάκης: Την πατήσαμε με την “εγκληματική οργάνωση”.Η  Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα

Ένα ενδιαφέρον άρθρο του βουλευτή Λακωνίας της Ν.Δ Θανάση Δαβάκη αποτελεί μια ακόμη ξεκάθαρη απόδειξη της πολιτικής δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Συγκεκριμένα, με κείμενό του στην «Καθημερινή» με τον τίτλο «Η Νέα Δημοκρατία και η ‘’πολιτική γεωμετρία’’», όπου προσπαθεί να οριοθετήσει τον πολιτικό χώρο στον οποίο θεωρεί πως πρέπει να κινηθεί η Ν.Δ, αναφέρονται και τα εξής:
«Η Ν.Δ πολέμησε τη Χρυσή Αυγή και προσπάθησε να απορροφήσει τα στελέχη και τους ψηφοφόρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΛΑΟΣ. Στον βαθμό που πέτυχε εν μέρει τους σκοπούς αυτούς έχασε πολύ περισσότερο ως προς την ‘’πολιτική γεωμετρία’’. Αδυνάτισε ο πραγματικός ακροδεξιός πόλος και....

Λευτεριά στους "φούστηδες".... Η ροζ Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει νόμο για το "γάμο" των ομοφυλοφίλων!

Μετά την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, την αφαίρεση των εργαλείων αναχαίτισης του παρακράτους των αναρχικών - πρακτόρων από τους αστυνομικούς, την επαναφορά του ασύλου ανομίας, την εθνική αλλοίωση με την απόδοση της ιθαγένειας σε όσους γεννοβολούν στην Ελλάδα και κατάγονται από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και την ποσόστωση της Αστυνομίας με "ρομά" και άλλες "μειονότητες" ήρθε η ώρα και για ένα άλλο μέτρο εκφυλισμού της κοινωνίας μας.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης φέρνει προς ψήφιση, και μάλιστα άμεσα, νομοσχέδιο που κατοχυρώνει τον "γάμο" - έστω και με το σύμφωνο συμβίωσης - των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Με αυτό το νέο τερατούργημα το καθεστώς της διεθνιστικής - εμεσματικής αριστεράς καταργεί και....

Έτοιμοι να κατασπαράξουν τον Σαμαρά οι "δελφίνοι"... Μπαράζ ανακοινώσεων αμφισβήτησης του βουλευτή Μεσσηνίας!

Γράφει ο Αινείας

Δεν κρατιούνται οι "δελφίνοι" και είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν τον καταρρέοντα Σαμαρά. Μετά το δείπνο του ολετήρα της Εθνικής Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου, με τους βουλευτές της ΝΔ, με μενού μόνο τους τρόπους με τους οποίους θα απαλλαχθεί η ΝΔ από τον Σαμαρά έρχεται η σειρά των.... δηλώσεων.

Με αφορμή την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το θέμα της Ελλάδος και των διαπραγματεύσεών της με την Ε.Ε, σχετικά με το Μνημόνιο, οι δελφίνοι "έπιασαν δουλειά" και ξεκίνησαν τις έμμεσες επιθέσεις στον Σαμαρά που συνυπέγραψε και συμφώνησε σε μια αρκετά σκληρή ανακοίνωση κατά της Ελλάδος.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μπακογιάννη από το Twitter:"Κρίμα για το ΕΛΚ. Υποτιμούν ότι....

ΕΙ, ΨΙΤ, ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΑΚΙ!

Το περίφημο καρώ κασκόλ που φορούσε ο… star των ΜΜΕ –ντόπιων και ξένων- Μπαρουφάκης στο Eurogroup, μπήκε στο ρεπερτόριο των… ενδυματολόγων (λιγωμένων παπαγάλων…), που το βρήκαν (ως συνήθως…) υπέροχο.

Ωστόσο, κάποιοι απλοί πολίτες, που ψάχνουν περισσότερο αυτά που βλέπουν, αποκάλυψαν πως το κασκολάκι (γνωστού διεθνούς οίκου) κάνει ένα… πεντακοσαρικάκι.

Έτσι, χρήστης του twitter έγραψε τα εξής στον… star υπουργό της… μπαρούφας:

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης πρέπει να εξηγήσει το κασκόλ των 500 ευρώ ειδικά ενώπιον των Ελλήνων. Η λιτότητα είναι όντως άσχημη για τους...

ΣΟΚ: Δείτε τι διαφημίζει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στην τελευταία του σελίδα και…θα ΑΗΔΙΑΣΕΤΕ!! (φωτο)

Δεν έχουμε πραγματικά να πούμε τίποτε άλλο, περί… κεφαλαίου , τιμημένης εργατιάς, ιμπεριαλισμού κτλ…
τα σχόλια δικά σας….

Ο εβραίος Αμερικάνος Υπουργός Εξωτερικών στηρίζει Τσίπρα και νέο Μνημόνιο... Εύγε "επαναστάστες"

Γράφει ο Αινείας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε προ ολίγων ωρών ο φανατικός εβραίος - Σιωνιστής Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Jacob Lew, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνομιλία τους διαφάνηκε καθαρά ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Κυβέρνηση Τσίπρα και θέλουν άμεσα να εφαρμοστεί ένα νέο Μνημόνιο ώστε να προωθηθούν οι περαιτέρω μεταρρυθμίσεις (μετάφραση: Νέα οικονομικά δεινά για τους Έλληνες) στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία με συνεργασία της "αριστερής Κυβέρνησης" με τους εταίρους των Βρυξελλών.

Η απάντηση του Τσίπρα σε όλα αυτά προφανώς θα ήταν "Shalom" και ....

Αμετανόητοι: 20 μόλις μέρες μετά τις εκλογές τα παπαγαλάκια των δημοσκοπήσεων κρύβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής


Αμετανόητοι: 20 μόλις μέρες μετά τις εκλογές τα παπαγαλάκια των δημοσκοπήσεων κρύβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Πιο μούφα δημοσκόπηση πεθαίνεις... Μία καταγέλαστη χαλκευμένη δημοσκόπηση παρουσίασε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων ο Alpha με σαφή στόχο να αβαντάρει την νέα κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ αλλά και να στείλει μήνυμα στην ψοφοδεξιά πως ο πολιτικός της βίος έλαβε τέλος.
Αναφορικά με την Χρυσή Αυγή τα παπαγαλάκια που δεν έβαλαν μυαλό από την σφαλιάρα των εκλογών και την ολική διάψευσή τους που έδειχναν τον Λαϊκό Σύνδεσμο με κομμένα ποσοστά, συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι εμφανίζοντας τους Έλληνες Εθνικιστές στην 5η (!) θέση με πτώση των ποσοστών. Φαίνεται πως ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως....

ΨΙΤ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ, Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ… 2016!

Μία-μία οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται στις… καλένδες. Έτσι, σταδιακά και σε βάθος… διετίας θα γίνει η αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, είπε ο υπουργός Εργασίας της μνημονιακής συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, Π. Σκουρλέτης κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ. Τουτέστιν, μέχρι το τέλος του… 2016! Αν βεβαίως το επιτρέψουν οι τότε επικρατούσες οικονομικές συνθήκες, αν, αν , αν… Τουτέστιν, άνθρακες ο… θησαυρός!
Κι όσα κορόιδα τους πίστεψαν κι.....