Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015

Η κυβέρνηση του Τσίπρα και του "πατριώτη" Καμμένου προσκαλεί τους λαθρομεταννάστες στην Ελλάδα..."Ελάτε είναι Παράδεισος"!!!


 Εν μέσω επευφημιών από τους κρατούμενους λαθρομετανάστες και τους συριζο-ανταρσίες «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», που -με επικεφαλή τους τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου- είχαν σπεύσει από νωρίς στο σημείο, εισήλθε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Πανούσης στην Αμυγδαλέζα, όπου πήγε αρχικά για να εκφράσει «τη λύπη και τη θλίψη του υπουργείου και της κυβέρνησης», αλλά κατέληξε να εκφράσει τη «ντροπή» του.
Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την αυτοκτονία 28χρονου Πακιστανού κρατούμενου, ο οποίος κρεμάστηκε με μια πετσέτα, μέσα σ’ ένα κοντέινερ.
Και μετά την έκφραση της «ντροπής» του, ο…

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου - Φωτορεπορτάζ


Ευρωβουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής έδωσαν δυναμικό παρόν σήμερα στους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Από νωρίς το πρωί οι συναγωνιστές παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση για....

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΤΙΣΜΟΥ Ο MISTER TSIPRAS… ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΚΙΤΣΑ ΤΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΤΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενόψει της (αναμενόμενης…) μνημονιακής κωλοτούμπας, οι συριζαίοι δεν παίρνουν πίσω μόνο τις (απατηλές…) προεκλογικές τους υποσχέσεις για… σκίσιμο του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του διατάξεων μ’ έναν νόμο (και μάλιστα «μέρα- μεσημέρι»…), αλλά ακόμα και τα… σκίτσα τους, που ενόχλησαν τους Γερμαναράδες (και όχι μόνον…).
Έτσι, μετά το θόρυβο που προκάλεσε το σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο απεικόνιζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να λέει «επιμένουμε στο σαπούνι από το λίπος σας…» και «… συζητάμε για το λίπασμα από τις στάχτες σας!”, ο mister Tsipras δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό “Stern”, πως “Η γελοιογραφία δεν με εκφράζει. Το συγκεκριμένο σκίτσο ήταν ατυχές. Αυτή δεν είναι η θέση μου”.
Το συγκεκριμένο σκίτσο, ενόχλησε και την.....

«Το χειροκρότημα» - του Ηλία Κασιδιάρη


«Το χειροκρότημα» - του Ηλία Κασιδιάρη

Την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα (Παρασκευή και 13...), ενημερώθηκα από τα δελτία ειδήσεων, ότι ζητείται για μία ακόμη φορά η άρση της βουλευτικής μου ασυλίας. Το γεγονός είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μου προξένησε μεγάλη εντύπωση, για δύο λόγους.
Πρώτον, γιατί έχω πλέον διψήφιο αριθμό άρσεων ασυλίας, άρα στον λίγο χρόνο που  διαθέτω την βουλευτική ιδιότητα, έχω σπάσει όλα τα ρεκόρ και έχω αναδειχθεί πρωταθλητής σε διώξεις και ποινικές δίκες. Ας σημειωθεί βέβαια, πώς το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό, δεν έχω καταδικαστεί ούτε σε μία ώρα φυλάκιση, παρ’ όλο που ζω τους 7 τελευταίους μήνες της ζωής μου – ΠΑΡΑΝΟΜΑ – στη φυλακή. Το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό της αθλιότητας του κατεστημένου, που αδυνατεί να αντιμετωπίσει με επιχειρήματα τον πολιτικό μας λόγο και μεταχειρίζεται αλλότρια μέσα για να περιορίσει την εκλογική μας άνοδο.
Δεύτερον, γιατί – όπως προείπα – ζω τους τελευταίους 7 μήνες της ζωής μου στη φυλακή, άρα είναι πρακτικά αδύνατο να.....

Νέα ισλαμιστική επίθεση συγκλονίζει την Ευρώπη: 3 νεκροί στην Κοπεγχάγη!


Νέα ισλαμιστική επίθεση συγκλονίζει την Ευρώπη: 3 νεκροί στην Κοπεγχάγη!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε από τη νέα Κυβέρνηση της "αριστεράς" να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον... αγωνιζόμενο "ισλαμικό λαό που προσπαθεί να διασφαλίσει τα δίκαιά του", με συνυπογράφοντα τον.... Πάνο Καμμένο!

Άλλη μία επίθεση από τζιχαντιστή συγκλονίζει την Ευρώπη, αν και ήταν σαφέστατα πολύ μικρότερης εμβέλειας από αυτές που σημειώθηκαν πριν από λίγο καιρό στην Γαλλία. Αυτή τη φορά δεν επρόκειτο για συντονισμένη δράση ομάδας τζιχαντιστών, αλλά μόνο ενός δράστη, ο οποίος πραγματοποίησε δύο τρομοκρατικές ενέργειες εντός ολίγων ωρών, με αποτέλεσμα 2 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας τζιχαντιστής οπλισμένος, όπως δείχνουν τα στοιχεία, με υποπολυβόλο, άνοιξε πυρ εναντίον εκδηλώσεως σχετικά με την ελευθερία της έκφρασης, στην οποία παρίστατο σκιτσογράφος, ο οποίος βρίσκεται στις σχετικές λίστες των τζιχαντιστών, επειδή έχει......

Θα πληρώσουμε τα μαλλιοκέφαλά μας με το νέο "ΕΝΦΙΑ" του ΣΥΡΙΖΑ!

Ξεκίνησε, επί Βενιζέλου, ως χαράτσι της ΔΕΗ. Επί Σαμαρά έγινε ΕΝΦΙΑ και ήταν η βασική αιτία για την καταβαράθρωση της νουδούλας. Τώρα, θα γίνει Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, ήτοι ΦΜΑΠ. Ο νέος «προοδευτικός» φόρος θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο (σίγουρα οι Τσιπροκαμμένοι θα τον ψηφίσουν όσο πιο αργά μπορούν, για να μην αγριέψουν τον κοσμάκη με τη μία…), ώστε η είσπραξή του να γίνει το δεύτερο εξάμηνο. Αλλά, τι θα προβλέπει; Κανείς δεν ξέρει, μιας και κανείς δε φρόντισε προεκλογικά να πιέσει τον Τσίπρα να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. 

Πάντως, δύο συριζαίοι που είχαν ερωτηθεί προεκλογικώς, είπαν ο καθένας τα δικά του. Έτσι, ο μεν Στρατούλης είχε πει ότι θα φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία η αξία της οποίας ξεπερνά τα 400.000 ευρώ, ο δε Μηλιός κατέβασε το ποσόν στις 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα Νέα και την Εφημερίδα των Ιών, το....

Απειλεί ο κομμουνιστής Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., Πανούσης τους αστυνομικούς: "Θα διαλύσω τους θύλακες της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία"!

Γράφει ο Αινείας

Τη δική του ΤΣΕΚΑ (μετάφραση: η αιμοσταγής αστυνομία του μπολσεβικικού καθεστώτος του Λένιν, που έμεινε στην ιστορία για τις φρικαλεότητες, τις βάναυσες δολοφονίες και της κατώτατης στάθμης ανθρώπων - πρώην βαρυποινίτες και εγκληματίες -  που είχε ως μέλη της, με αποτέλεσμα να αλλάξει πολλές φορές ονομασία για να ξεχαστεί από τη μνήμη των ανθρώπων που τη μισούσαν.) ετοιμάζεται να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Πανούση, ξεκινώντας τις πολιτικές διώξεις εντός του σώματος της ΕΛ.ΑΣ..

Σε συνέντευξή του στη Real News ο νέος Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. απαντώντας στην προβοκατόρικη ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τους 'θύλακες της Χρυσής Αυγής' εντός της Αστυνομίας απάντησε ως εξής:
"Αν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής, ή οποιασδήποτε ακραίας πολιτικής αντίληψης ή και θύλακες διαφθοράς, παρακαλώ να αυτοδιαλυθούν. Γιατί, εάν δεν....

Εβραίος που είχε καταγγείλει «αντισημιτικά σχόλια» συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να γράφει «Εβραίος» σε αυτοκίνητα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος εβραίος τείνει να αποτελεί την πρότυπη συμπεριφορά κάθε εβραίου, όπου και αν κατοικεί. "Στήνει" τη δίωξή του, ώστε να πετύχει την "ανοχή" από την κοινωνία και στη συνέχεια να απαιτήσει προνομιακή μεταχείριση. Ο στημένος διωγμός του θα χρησιμοποιείται πάντα ως άλλοθι, όταν θα αποκαλύπτονται οι παρασιτικές και άνομες πράξεις του!
 
Ένας εξηντάρης άντρας πιάστηκε την Δευτέρα στο Παρίσι να προσπαθεί να γράψει τη λέξη "Εβραίος" σε οχήματα του 16ου διαμερίσματος, αναφέρει η Fdesouche. Ο άνδρας και η σύζυγός του, και οι δύο Εβραίοι, είχαν προβεί σε καταγγελίες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σχετικά με αντισημιτικά ευρήματα στο κτίριο τους.
   
Η αστυνομία είχε σοβαρές υποψίες που επιβεβαιώθηκαν. Την Δευτέρα, ένας άνδρας πιάστηκε να γράφει τη λέξη "Εβραίος" σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στις οδούς du General-Clavery και Dode de la Brunerie στο 16ο διαμέρισμα. Είκοσι αυτοκίνητα είχαν «μαρκαριστεί». Η αστυνομία του πέρασε χειροπέδες και τον .....

Χρυσή Αυγή στην Ευρωβουλή: "Οι δολοφόνοι του Κυπρίων αδερφών μας δεν έχουν θέση στην Ευρώπη" - ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με τους αγνοούμενους της Κύπρου και ειδικότερα τους σφαγιασθέντες από τους Τούρκους της Άσσιας. Κατέδειξε το πραγματικό πρόσωπο των Τούρκων, που θα παραμένουν πάντοτε βάρβαροι και εγκληματίες, εχθροί κάθε Ευρωπαϊκής Αξίας. Όμως, όσα χρόνια και αν περάσουν, εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα τους, μέχρι να λογοδοτήσουν για τις χιλιάδες των νεκρών που έχουν προκαλέσει...


Δείτε το βίντεο..

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ... Ο Σαμαράς επιχείρησε να σβήσει το όνομα του συμβούλου του, Παπασταύρου, από την Λίστα Λαγκάρντ;


Ο Σαμαράς επιχείρησε να σβήσει το όνομα του συμβούλου του, Παπασταύρου, από την Λίστα Λαγκάρντ;

Ανατριχιαστικές πληροφορίες σχετικά με την Λίστα Λαγκάρντ, τον σύμβουλο του Σαμαρά, Παπασταύρου, και τις υποκλοπές φιλοξενεί άρθρο του γνωστού αριστερού δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, στο περιοδικό HOT DOC.

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω σύμβουλος του Σαμαρά εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ με έναν λογαριασμό ύψους 5.386.374 ευρώ. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, για τον σχετικό λογαριασμό υπήρχαν διαβεβαιώσεις από τον ιουδαίο επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή ότι πρόκειται για δικά του χρήματα, τα οποία διαχειριζόταν ο Παπασταύρου ως δικηγόρος του. Όμως το γεγονός ότι ....

Δια τον φόβον της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Δια τον φόβον της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Όπως όλοι γνωρίζετε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ιουνίου του 2012 παραπέμπεται σε δίκη. Να θυμηθούμε στο σημείο αυτό, την δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβερνήσεως Σαμαρά, Αθανασίου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της συλλήψεώς μας είχε κάνει δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Φαίνεται, πως εκτός από υπουργός υπήρξε και προφήτης. Ιδιαιτέρως, όταν σύμφωνα με τον εισηγητή του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο εξέδωσε το παραπεμπτικό βούλευμα, έπρεπε να απαλλαγούμε βάσει του νόμου και να μην παραπεμφθούμε σε δίκη.
Λέγανε ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Εμείς το ελπίζουμε, το θέλουμε και το επιδιώκουμε, για να....

Να "γιατί" η Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή - ΒΙΝΤΕΟ