Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2015

Τι λένε οι πολίτες στο διαδίκτυο για την τραγελαφική επιλογή Παυλόπουλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Ο Τσίπρας επέλεξε τελικά τον Πάκη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έναν κατ'εξοχήν εκπρόσωπο του παλαιοκομματικού κατεστημένου, που στήριξε το μνημόνιο και ως υπουργός έκανε μια τελείως αποτυχημένη θητεία. Τι άποψη όμως έχουν οι αναγνώστες των συστημικών ενημερωτικών ιστοσελίδων για αυτήν την επιλογή του Σύριζα;

Διαβάστε τα σχόλια...

Στην Κοπεγχάγη χιλιάδες ανθρώπων διαδηλώνουν κατά της βίας του Ισλάμ και όχι υπέρ μιας μνημονιακής κυβέρνησης

Δεκάδες χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα το βράδυ στην Κοπεγχάγη για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων από τον τζιχαντιστή φονιά Ομάρ Αμπντέλ Χαμίντ Ελ-Χουσεΐν, ο οποίος είχε μόλις δυο εβδομάδες αποφυλακιστεί για αντίστοιχα περιστατικά βίας και....

Έργα και ημέρες του μνημονιακού υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας του Σύριζα, Προκόπη Παυλόπουλου - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Πριν ξεκινήσουν τα εγκώμια των παπαγάλων για τον μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θα στηρίξουν και οι ΑΝΕΛ, καλό θα ήταν να θυμηθούμε μερικά από τα "επιτεύγματα" του πολιτικού αντρός Προκόπη Παυλόπουλου. Αρχικά, οφείλουμε να τονίσουμε πως η πρόταση του Σύριζα αποκαλύπτει την ένδεια της κυβερνώσας παράταξης και την διάθεσή της να συμβιβαστεί με το παλαιοκομματικό αμαρτωλό κατεστημένο, εξέχον στέλεχος του οποίου είναι ο Παυλόπουλος.

1) Ο Προκόπης Παυλόπουλος τον Μάιο του 2007 ως υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή...

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!


Πολιτική σκληρής μαρξιστικής τρομοκρατίας κατά των ενστόλων –με πρώτα θύματα τους αστυνομικούς- ξεκινάει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων!

Έτσι, μετά από μια «καταγγελία» συριζαίας δικηγόρου για συστηματικά βασανιστήρια (!!!) από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής εις βάρος αλλοδαπών κρατουμένων, ο μεν υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ διέταξε τη διεξαγωγή «κατεπείγουσας ΕΔΕ», το δε περιβόητο Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε αμέσως την «καταγγελία» και εξέδωσε μια άκρως απειλητική ανακοίνωση. Ιδού:
«Συνεχίζεται η βαρβαρότητα αστυνομικών εναντίον...

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή ασπίδα για Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι στους Μουσουλμάνους εξτρεμιστές


Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή ασπίδα για Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι στους Μουσουλμάνους εξτρεμιστές

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Στην νέα πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην πατρίδα μας μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σε άρθρο του στο βρετανικό περιοδικό «The Spectator» ο διάσημος Ελληνας αρθρογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος. Με το γνωστό δηκτικό του ύφος, ο Sir Taki δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την «απειλή» της Ελλάδος απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ενωση, για την οποία τρέφει μια παλαιόθεν τεκμηριωμένη αποστροφή. «Τα καλά νέα είναι ότι το ελληνικό υπόθετο πρόκειται να ανακουφίσει την οικονομική δυσκοιλιότητα της ΕΕ. Το κακό είναι ότι υπάρχει ένας Κάστρο ανάμεσά μας, -ακριβώς όπως ο Φιντέλ πριν 56 χρόνια-, ένας δημοκρατικά εκλεγμένος λαϊκιστικής. Τότε ήταν ο θείος Σαμ ο οποίος ήταν ο μπαμπούλας. Τώρα είναι η ΕΕ. Τότε η....

Σφάζονται στο "κλεπτοκρατικό τόξο"... Κωνσταντακόπουλος (ΠΑΣΟΚ) για Υπουργό Οικονομικών Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ): "Έβγαλες λεφτά στο εξωτερικό... Να παραιτηθείς τώρα"

Γράφει ο Αινείας

Απίστευτες καταγγελίες εκτόξευσε προ ωρών ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος εναντίον της "ριζοσπαστικής" νέας Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών - βουλευτών της.
Όπως ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, νέα αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών των "Λαφαζνίστας", Νάντια Βαλαβάνη "έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό την ώρα που ο ελληνικός λαός ήταν στο μνημόνιο και η Ελλάδα ψυχορραγούσε"..

Και συνέχισε ακόμη πιο συγκεκριμένα:
"Το 2011 έκανε εμβάσματα στο....

Το ΠΑΣΟΚ κυβερνά και επί ΣΥΡΙΖΑ... Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ JEFFREY ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Ω Ελλάς Ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα.."

Γιώργος Σουρής

Ένα ακόμα στέλεχος του (εφτάψυχου…) κλεφτο-ΠΑΣΟΚ «τρύπωσε» στη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, στα… μουλωχτά. Πρόκειται για τον πρέσβη Δημήτρη Παρασκευόπουλο, τέως διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του Jeffrey (επί πρωθυπουργίας του) αλλά και του Παπαδήμου, που διορίστηκε στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών. Ο διορισμός έγινε από τον νυν υπουργό Κοτζιά, ο οποίος –θυμίζουμε- ήταν επί πολλά έτη παρατρεχάμενος του Jeffrey (μετά την μακρά θητεία του στο ΚΚΕ, ως θεωρητικός του κόμματος).
Με τούτα και με τ’ άλλα, μόνο ο....

ΣΥΡΙΖΑ προς... Έλληνες ψηφοφόρους: "Σε λίγο όλοι οι λαθρομετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές σας"


Ξεκάθαρο μήνυμα Σύριζα προς Έλληνες: Ετοιμαστείτε, γιατί σύντομα οι λαθρομετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές σας!

Δεν φαίνεται να λαμβάνει μαθήματα ο ΣΥΡΙΖΑ από τα γεγονότα που συγκλονίζουν ολόκληρη την Ευρώπη με τις δολοφονικές επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον «αντιφρονούντων», όπου ως «αντιφρονούντες» ορίζονται οι μη τζιχαντιστές. Δεν φαίνεται επίσης να λαμβάνει μαθήματα από το γεγονός ότι αριστεριστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τουλάχιστον μία φορά ξυλοφορτωθεί από ισλαμιστές λαθρομετανάστες σε συγκεντρώσεις συμπαράστασης του ροζ συνονθυλεύματος προς αυτούς.
Αυτό θα ήταν αυστηρώς κομματικό τους ζήτημα, αν αυτή τη στιγμή δεν ήταν κυβέρνηση της χώρας. Τώρα οι όποιες ιδεοληψίες τους αντανακλούν απευθείας στην διαβίωση των Ελλήνων και στην ασφάλειά τους. Συνεπώς οι ....

Ο Βαρουφάκης δουλεύει τον κοσμάκη: Ήταν έτοιμος να υπογράψει παράταση του μνημονίου, αλλά αποφάσισε να το κάνει μεθαύριο!


Ο Βαρουφάκης δουλεύει τον κοσμάκη: Ήταν έτοιμος να υπογράψει παράταση του μνημονίου, αλλά αποφάσισε να το κάνει μεθαύριο!

Στις χθεσινές δηλώσεις του Υπ. Οικ., Γιάννη Βαρουφάκη, ξεχωριστή εντύπωση έκανε το γεγονός της αναφοράς του σε ένα έγγραφο που υποτίθεται ότι του παρουσίασε ο Γάλλος Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, το οποίο όπως δήλωσε ο Βαρουφάκης ήταν έτοιμος να το υπογράψει.
Το έγγραφο αυτό, όπως ανέφερε ο Βαρουφάκης, απεσύρθη την στιγμή που ήταν έτοιμος να βάλει την τζίφρα του, γεγονός που οδήγησε σε αυτό που τα κανάλια προπαγάνδισαν ως «ρήξη». Όμως με φόντο τις δηλώσεις Βαρουφάκη, για την καλύτερη κατανόηση του όλου δρωμένου της «ρήξεως» οφείλουμε να εγκύψουμε στο περιεχόμενο του εγγράφου που ήταν έτοιμος να υπογράψει, για να δούμε τι ακριβώς οδήγησε στην «ρήξη με τους εταίρους».
Ο δημοσιογράφος Paul Mason δημοσίευσε δύο....

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ: 70 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ, 700 ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 έδωσε ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ο οποίος μετά τη συγκινησιακή του έξαρση για το… δράμα των λαθρομεταναστών στα Κέντρα Κράτησης (που τις επόμενες ημέρες θα μετατραπούν σε Κέντρα Ανοιχτής Φιλοξενίας – ήτοι ξενοδοχεία δωρεάν φαγητού και ύπνου, εις υγείαν των κορόιδων Ελλήνων φορολογουμένων, που θα πληρώνουν το «μάρμαρο»), είπε και μια μεγάλη αλήθεια, για το πόσοι λαθρομετανάστες φεύγουν και πόσοι έρχονται. Ιδού:

«Πρέπει να δούμε τι γίνεται με τις επαναπροωθήσεις, αλλά...

Η κατάντια των εννοιών «εθνική υπερηφάνεια» και «αξιοπρέπεια» στην εποχή των συριζαίων

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μόνον 15 περίπου ημέρες από τις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ήδη η νέα  αφύσικη και αλλοπρόσαλλη συγκυβέρνηση, μας έδωσε να καταλάβουμε τι σημαίνει «εθνική υπερηφάνεια», «εθνική αξιοπρέπεια». Με ύφος ανέμελο, πολλά χαμόγελα και υπερφίαλες δηλώσεις, ωσάν να πήγαιναν όλα καλά για την Πατρίδα μας, συνεχίζουν την επικοινωνιακή διακυβέρνηση των προκατόχων τους. Έχει ήδη καταστεί αντιληπτό, τουλάχιστον στους έστω και κατ’ ελάχιστον σκεπτόμενους, ότι θα «εργαστούν» και αυτοί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, τα ίδια κίνητρα και τους ίδιους σκοπούς με τους ταγούς της προηγούμενης, επίσης αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης, με κάποιες επικοινωνιακές διαφοροποιήσεις, μόνο και μόνο για να φανεί ότι δήθεν επέρχεται «αλλαγή». Έτσι, η «σωτηρία» της Χώρας έγινε «εθνική υπερηφάνεια» και «αξιοπρέπεια», τόσο μεγάλη μάλιστα που αναβάθμισε την λεγόμενη τρόικα, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και την Κομισιόν σε «θεσμό». Πόσο οξύμωρο είναι η ενδυνάμωση του δυνάστη να αποτελεί λόγο αναπτέρωσης του ηθικού του καταδυναστευόμενου; Με αυτά «φούσκωσαν» τα στήθη, ειλικρινώς διερωτώμαι, ποιών; Ελλήνων ή...