Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μονόδρομος η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια!

Έχει περάσει λιγότερο από 48 ώρες από την υπέρτατη μνημονιακή κωλοτούμπα της συγκυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ, στο Eurogroup. Οι συγκυβερνώντες γονάτισαν ενώπιον των δανειστών και ζήτησαν παράταση του μνημονίου και συνέχιση της υφεσιακής και αδιέξοδης πολιτικής που σπρώχνει το «καράβι» Ελλάδα στα «βράχια», προς τέρψιν της Deutsche Bank και των «επενδυτών» που θα έρθουν να αγοράσουν τα προς ιδιωτικοποίηση απομεινάρια του Ελληνικού Κράτους.

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είναι, όμως, χαιρέκακοι για να ζητωκραυγάζουν για την αποτυχία της κυβερνήσεως, ακόμα και αν αυτό σημαίνει...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε προβλέψει με ομιλία του στη Βουλή τη μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ... ΒΙΝΤΕΟ


Είχαμε προβλέψει 100% την μνημονιακή κωλοτούμπα Τσίπρα: μία προφητική ομιλία στη βουλή – του Ηλία Κασιδιάρη

Όταν τα ΜΜΕ διαφήμιζαν το κασκόλ του Βαρουφάκη σαν... σύμβολο εθνικής αντίστασης, εμείς προβλέπαμε με απόλυτη ακρίβεια ότι:
- Ο Σύριζα θα δεχτεί όλα τα αιματηρά, μνημονιακά μέτρα (με άλλη ονομασία)
- Θα συνεχιστεί η ταπεινωτική και καταστροφική εποπτεία της τρόικα (με άλλη ονομασία)
- Θα πάει περίπατο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ κ.ο.κ.
Η πρώτη ομιλία μας στη νέα βουλή απεδείχθη 100% προφητική. Περιγράψαμε με απόλυτη ακρίβεια την κωλοτούμπα του Σύριζα, που εν μία νυκτί, αντί να σκίσει το μνημόνιο, έσκισε το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και έκανε στάχτη όλες τις προεκλογικές του εξαγγελίες. Αξίζει όμως να....

Και ο Μηλιός στηρίζει.... Γλέζο που θέλει να "ρίξουμε τον Τσίπρα"

Γράφει ο Αινείας

Τελικώς τα αντανακλαστικά των μαρξιστών του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ακόμη και δεν έχουν νεκρωθεί τελείως και έτσι ο ορυμαγδός των δηλώσεων αμφισβήτησης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Έτσι ο Γ. Μηλιός, ένας και των σημαντικότερων οικονομικών συμβούλων του Τσίπρα, δήλωσε τη στήριξή του στο Γλέζο που εμμέσως έθεσε θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον Τσίπρα ως υποτακτικό και ψεύτη με τη νέα συμφωνία με την Τρόικα.

Έγραψε στο Faebook λοιπόν ο "μαρξιστής" - κατά δήλωσή του σε παγκόσμιο δίκτυο - Μηλιός "Μανώλης Γλέζος", αναρτώντας το....

Γλέζος προς ψηφοφόρους και μέλη ΣΥΡΙΖΑ: "Ζητώ συγγνώμη για τα ψέματα και το νέο Μνημόνιο... Σας καλώ να ρίξουμε τον Τσίπρα"!


Ο Γλέζος αποκαθηλώνει τους συριζαίους: Ζητώ συγνώμη γιατί συνήργησα σ’ αυτή την ψευδαίσθηση - Βάφτισαν το κρέας ψάρι και συνεχίζουν το Μνημόνιο

«Μετονομάζοντας την Τρόικα σε θεσμούς, το μνημόνιο σε συμφωνία και τους δανειστές σε εταίρους είναι όπως όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι», γράφει ο Μανώλης Γλέζος σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ένα μήνα μετά τις εκλογές, η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει κάνει πράξη τη δέσμευσή της για κατάργηση της Τρόικας. Εκείνο όμως που "πονάει" περισσότερο τον Σύριζα είναι η φράση και μάλιστα γραμμένη με κεφαλαία "Ζητάω Συγγνώμη". Ο Μανώλης Γλέζος ζητάει συγγνώμη γιατί όπως αναφέρει "συνήργησα σ' αυτή την ψευδαίσθηση", στην κατάργηση της τρόικας δηλαδή.
Από αλλού το περίμενε ο Αλέξης Τσίπρας και από αλλού του ήρθε! Οι αντιδράσεις του Αλέξη Μητρόπουλου, του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν συγκρίνονται με.....

Μητρόπουλος και Κατρούγκαλος αμφισβητούν τον Τσίπρα και το νέο Μνημόνιο...

Λίγες ώρες πέρασαν από την υπογραφή του νέου Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ και του Alexis με τους δανειστές μας. Οι όροι που επιφύλασσε η Τρόικα ήταν ίδιοι με αυτούς που είχαν και οι προκάτοχοι μασωνοδεξιοί, του Τσίπρα, κάτι που προκάλεσε τη μήνη των "συντρόφων" του που έμειναν με το όνειρο της "σοσιαλιστικής επανάστασης" και προσγειώθηκαν στην "καπιταλιστική πραγματικότητα".
Έτσι άρχισαν οι δηλώσεις αμφισβήτησης και αποστάσεων από τον Τσίπρα καθώς τα νέα μέτρα πλησιάζουν, οι υποσχέσεις θα μείνουν στο συρτάρι και η οργή του Ελληνικού λαού έχει ήδη φθάσει στο αποκορύφωμά της.

Ο Μητρόπουλος - Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής - μιλώντας στο MEGA είπε ότι η νέα συμφωνία, είναι ένα νέο Μνημόνιο που περιέχει απαράδεκτους αποικιοκρατικούς όρους και σε καμιά περίπτωση δεν αφήνει τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη....

Προκαλεί συριζαία ηθοποιός μέσω του left.gr..."Δείξτε κατανόηση στις εγκληματικές ενέργειες των λαθρομεταναστών... Αν δε δείξετε είστε 'φασίστες' "


Νένα Μεντή: Δείξτε κατανόηση στις παρανομίες των λαθρομεταναστών, ειδάλλως είστε μισαλλόδοξοι και φασίστες!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

«Αντιφασιστική» και «αντιρατσιστική» παρέμβαση στην επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος (left.gr), κάνει η ηθοποιός Νένα Μεντή, με τίτλο «Όχι ανοχή αλλά παρέμβαση, για να νικήσουμε την ξενοφοβία».
Κατ’ αρχάς, στην παρέμβασή της η αριστερή ηθοποιός καλεί τους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών να δείξουν… κατανόηση στις παρανομίες που διαπράττουν οι λαθρομετανάστες (κλοπές, ληστείες, αρπαγές τσαντών, αλυσίδων από το λαιμό, κ.τ.λ.), γιατί τις κάνουν για να… επιβιώσουν:
«Χρειάζεται παιδεία και σκέψη για να.....

Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί να...φύγει ο Τσίπρας ως "προδότης" και "υποτακτικός" σε Τρόικα και Μνημόνιο

Γράφει ο Αινείας

Τελικώς δεν έχουν νεκρωθεί όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα των "αριστερών" και υπάρχουν και μερικοί που υπερασπίζονται την "ιδεολογία" του.
Ξύπνησαν λοιπόν οι "μαρξιστές-λενινιστές" του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν ευθύς αμέσως αλλαγή ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Τσίπρας "υποτάχθηκε στην Τρόικα", ενώ τονίζουν ότι είναι ψεύτης και ανακόλουθος καθώς θα συνεχίσει το Μνημόνιο και δεν θα πάρει κανένα μέτρο από αυτά που υποσχέθηκε.

Μάλιστα καλεί άμεσα όλους τους "μαρξιστές" βουλευτές να καταψηφίσουν το νέο μνημόνιο και την Κυβέρνηση και ρίξουν τον "ψεύτη" και "υποτακτικό" Τσίπρα.

Άρχισαν τα "όργανα" λοιπόν και αναμένεται με την πάροδο των επόμενων μηνών να διαρκέσουν ακόμη περισσότερο.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της συνιστώσας "Κομμουνιστική Τάση":

"Η συμφωνία στην οποία κατέληξε το σημερινό «Eurogroup» συνιστά υποταγή της κυβέρνησης στον εκβιασμό της τρόικας. Η συμφωνία προβλέπει 4μηνη παράταση - όχι απλά της «δανειακής σύμβασης» - αλλά όπως αναφέρεται ρητά, του «προγράμματος», δηλαδή του Μνημονίου. Με τον προκλητικό όρο της .....

Σαν σήμερα το 1913: “Τα Ιωάννινα είναι πια ελεύθερα, είναι πια Ελληνικά”


Αναδημοσίευση: Σαν σήμερα το 1913: “Τα Ιωάννινα είναι πια ελεύθερα, είναι πια Ελληνικά”

του Χρήστου Παππά, Βουλευτού Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και Πολιτικού Κρατουμένου 

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (1830-1913)  
Δύο επαναστάσεις έγιναν στην τουρκοκρατούμενη Ήπειρο πριν από την απελευθέρωσή της το 1913.  Η πρώτη, του 1854, χάρισε την ελευθερία για τρεις όμως μόλις μήνες στις περιοχές Σουλίου και Τζουμέρκων. Την είδηση της επανάστασης αυτής δέχθηκαν με ενθουσιασμό σκλαβωμένοι και ελεύθεροι Έλληνες. Στα εθελοντικά σώματα συνέρεαν πλήθη αξιωματικών και στρατιωτών υποβάλλοντας πρώτα την «παραίτησή» τους από τον επίσημο Ελληνικό Στρατό. Οι φιλελεύθερες όμως κυβερνήσεις Αγγλίας και Γαλλίας, οι οποίες ήσαν τότε σύμμαχοι με την Τουρκία, απαίτησαν με τελεσίγραφο από τον Βασιλέα Όθωνα να αποκηρύξει την Επανάσταση. Για το σκοπό τούτο.....

Οι δρόμοι ανήκουν στους Εθνικιστές...Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στα διόδια ενημερώσαν τους Έλληνες για τους ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ!


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Μαζική ενημερωτική δράση στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών - Φωτορεπορτάζ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: τα διόδια ανήκουν ωστόσο στον Μπόμπολα και τους υπηρέτες του, και θα φύγουν μόνο όταν οι Έλληνες καταλάβουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που τρομάζει τους κλέφτες και τους απατεώνες.

Εκτενής ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (σημ.χθες) στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών από εκατοντάδες Συναγωνιστές που μοίρασαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό του κόμματος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ...

Βρετανός οικονομολόγος αγωνιά και εκλιπαρεί το ΣΥΡΙΖΑ..."Μην ενδώσετε στις απαιτήσεις της Τρόικας...γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή"


Βρετανός οικονομολόγος προειδοποιεί: Βάστα Γιάνη, γιατί μετά έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Αυτό που λένε όλοι οι πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές παγκοσμίως και παπαγαλίζει συνέχεια ο Βαρουφάκης, επανέλαβε ο βρετανός οικονομολόγος Φιλίπ Λεγκρέν με άρθρο του στο αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy.
Στην ίδια γραμμή του Κρούγκμαν λοιπόν και κάνοντας μια έκκληση στον Βαρουφάκη, ο Φιλίπ Λεγκρέν στο άρθρο του "Γιατί η Ελλάδα δεν πρέπει να υποχωρήσει στην επιθετικότητα της Γερμανίας" τονίζει κι αυτός πως μετά την αποτυχία του Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή. Ο αρθρογράφος επισημαίνει :"Μολονότι η Ελλάδα δεν μπορεί από μόνη της να αλλάξει ολόκληρη τη νομισματική ένωση, θα μπορούσε να δράσει ως καταλύτης της αυξανόμενης πολιτικής αντίδρασης κατά των πολιτικών στασιμότητας της Ευρωζώνης. Στο άμεσο μέλλον, η Ελλάδα θα μπορούσε έστω να....

Ο Καραμανλής χάρισε χρέη προς την Γερμανία – Το ξέχασε ο Σαμαράς, το ξέχασαν και ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης;

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Αυτήν την ιστορική φωτογραφία την αφιερώνουμε στον Γερμανικό Λαό αλλά και στην κυβέρνηση του Σύριζα, στον κ. Τσίπρα και στον κ. Βαρουφάκη, αλλά και στις προηγούμενες προδοτικές κυβερνήσεις που πέρασαν από την χώρα μας αυτά τα 5 χρόνια για να νικήσουν την λήθη τους… 
Η εικόνα δείχνει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να ευεργετεί την πληγωμένη Γερμανία, στο Λονδίνο, το 1953, όπου 20 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, συμφώνησαν και υπέγραψαν το κούρεμα του χρέους της Γερμανίας, από την «εποχή της Βαϊμάρης».
Η Γερμανία, είναι υποχρεωμένη να θυμάται πάντα, ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της Γερμανίας, οφείλονται στην μεγαλόψυχη απόφαση των αντιπάλων της στον Β΄ Παγκόσμιο, να διαγράψουν το 50% των χρεών της! Τελεία και παύλα λοιπόν με την εμμονή της δημοσιονομικής «ορθοδοξίας» η οποία έχει τινάξει στον αέρα όλη την Ευρώπη. 
Την «δημοσιονομική ορθοδοξία» των δανειστών μας, που....