Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Πού λέτε θα στεγάζουν τους νέους λαθρομετανάστες;


Πού λέτε θα στεγάζουν τους νέους λαθρομετανάστες;

Γράφει ο Αντίοχος
Ενώ η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει ήδη αφήσει ελεύθερους περίπου 350 λαθρομετανάστες από τα (πρώην…) «Κέντρα Κράτησης» όλης της χώρας και μέσα στο Μάρτιο θα τους έχει αφήσει όλους, η «αλληλέγγυα» αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστοδουλοπούλου, σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της. Τις οποίες προσδιορίζει ως εξής, σε συνέντευξή της στη φυλλάδα των Ιών: «Το κέντρο βάρους της δικής μας πολιτικής δεν είναι η κράτηση, αλλά η υποδοχή και η ένταξη».
Και ποιο είναι το βασικότερο πρόβλημα… επί της υποδοχής των νέων λαθρομεταναστών; Ασφαλώς η στέγη, γιατί είναι....

Συριζαίοι στην Κ.Ε. τους: Ναι στο μνημόνιο, όχι στην ψήφισή του από τη βουλή, γιατί θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες!

Το όλο ζητούμενο της «διαπραγμάτευσης» των συριζαίων με τους διεθνείς τοκογλύφους ήταν, όπως έχει περίτρανα αποδειχτεί, οι νέες ονομασίες της τρόικα και του μνημονίου. Σκοπούμενο της η παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού στα πρότυπα της γαλλικής ρήσεως «Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!», αφού από την μία ο Λαός θα ακούει τους συριζαίους να του λένε «το μνημόνιο πέθανε» και από την άλλη θα βλέπει το μνημόνιο να ζει και να βασιλεύει.

Στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του Σύριζα συζητήθηκαν όλα αυτά τα θέματα και εκφράστηκαν οι αντιρρήσεις των στελεχών στα πλαίσια της εσωκομματικής – πλην ακίνδυνης και υποκριτικής – αντιπολίτευσης. Όπως γράφουν τα αστικοκαπιταλιστικά ΜΜΕ έγινε «χαμός» στον Σύριζα, αφού...

Μητρόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ: "Σύντροφοι μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο... Το Μνημόνιο επεκτείναμε και τίποτα περισσότερο δεν πετύχαμε"

Ενώ οι Τσιπροκαμμένοι επιχειρούν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και να μας πείσουν ότι άλλο πράμα είναι η δανειακή σύμβαση κι άλλο το Μνημόνιο, ένας απ’ αυτούς ομολόγησε την αλήθεια, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον (προερχόμενο από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και πολύ πικραμένο που δεν έγινε υπουργός Οικονομικών…) Αλέξη Μητρόπουλο, που είπε μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Να πάψετε να θεωρείτε ότι τελείωσε το μνημόνιο γιατί μας απαγορεύουν να καταργήσουμε το ψηφισμένο, καθώς στην συμφωνία υπάρχει η ρήτρα ανάδοχής της ιδιοκτησίας του ψηφισμένου μνημονίου.
Ο Σόιμπλε με το δίλημμα χρεωκοπία ή μνημόνιο θα....

Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να έρθει η νεοταξική "Κάρτα του Πολίτη" - Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Βαρουφάκης - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Ανάμεσα στα οικονομικά τσιτάτα στα οποία διαγωνίσθηκε όλες αυτές τις ημέρες στα κανάλια ο Γ. Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι σκοπός του είναι να εισάγει την ηλεκτρονική "κάρτα του πολίτη" (πρόδρομο του χαράγματος για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς).

Η συγκεκριμένη κάρτα, η οποία ήταν δέσμευση του έτερου ταγού της παγκοσμιοποίησης Jeffrey, δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα καθώς ο ελληνικός λαός, με τη συνδρομή του Εθνικιστικού Κινήματος, αντιστάθηκε σθεναρά και την έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Τώρα ο Yianis Baroufakis έχει βάλει σκοπό του να.....

Μαζικές βεβηλώσεις από αναρχικούς σε εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη... Ο Δήμαρχος και τα ΜΜΕ αδιαφορούν τελείως (εσείς τους ψηφίσατε Έλληνες)!


Μαζικές επιθέσεις αναρχικών σε εκκλησίες στην Θεσσαλονίκη - Πλήρης αδιαφορία από Αρχές και ΜΜΕ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν βέβαια στη Θεσσαλονίκη υπάρχει Δήμαρχος άθεος, με βασικό συνεργάτη έναν Ιουδαίο, μη περιμένετε και μεγάλη πρόοδο στη μείωση τέτοιων βέβηλων γεγονότων...

Εμφανίστηκε ξανά το γνωστό απλυταριό της Θεσσαλονίκης, ξεσπώντας αυτή τη φορά τη μανία του σε απροστάτευτα εκκλησάκια, ναούς και καταστήματα εκκλησιαστικών ειδών. Η θρασύδειλη επίθεσή τους έγινε μέσα στη σκοτεινή νύχτα, ίδια μ’ αυτή που σκεπάζει το πίτουρο που έχουν μες το κεφάλι τους, και στη συνέχεια δημοσίευσαν όλο κομπασμό το «κατόρθωμά τους» στην πανταχόθεν προστατευόμενη σελίδα τους, το πλέον επίσημο όργανο του παρακράτους.
«Πρώτη φορά αριστερά» και ξεθάρρεψαν τα παράσιτα του συστήματος. Η ιδεολογική κάλυψη που τους παρέχουν πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης τους έχει αποθρασύνει εντελώς. Φυσικά διατηρούν την.....

Ο Πανούσης (Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ΣΥΡΙΖΑ) το έμαθε άραγε...;! Ιμάμης κάνει έμμεση παρότρυνση στους μουσουλμάνους για να συμβούν νέα "Charlie Hebdo"!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Είναι ο ίδιος Υπουργός που θα κάνει τα πάντα για να δημιουργηθεί τζαμί στην Αθήνα και έτσι να φτιαχτεί το περιβόητο φυτώριο τρομοκρατών...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στη Νορβηγία, μουσουλμάνος ιεροκήρυκας από το ιρακινό Κουρδιστάν, γνωστός ως μουλάς Κρεκάρ συνελήφθη χθες βράδυ για υποκίνηση σε εγκληματική ενέργεια μετά τις δηλώσεις με τις οποίες εξύμνησε τις δολοφονίες των σκιτσογράφων της γαλλικής εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo.
Ο αυτοαποκαλούμενος μουλάς εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση σε συνέντευξη που μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης το νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK, όσον αφορά την επίθεση της 7ης Ιανουαρίου στο Παρίσι κατά του Charlie Hebdo στην οποία 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, υποστηρίζοντας ότι «αυτοί που σχεδιάζουν σκίτσα του Μωάμεθ πρέπει να πεθαίνουν» .
«Είμαι φυσικά ευτυχής με αυτό που συνέβη στο Παρίσι», δήλωσε ο Κρεκάρ, πριν απαντήσει καταφατικά στην ερώτηση αν πίστευε ότι....

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους εργαζομένους της μοναδικής Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (Φωτογρεπορτάζ - Καβάλα)


Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους συμβασιούχους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας

Το πρωί της Πέμπτης 26/02 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καβάλας μετέβη στην μοναδική Βιομηχανία Φωσφωρικών Λιπασμάτων στην πατρίδα μας με σκοπό να διανέμουν προκήρυξη που αφορά τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την μείωση των αποδοχών των συμβασιούχων που απασχολούνται στην εταιρεία. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα είναι απασχολημένα στα τηλεοπτικά πάνελ μακριά από τα προβλήματα του Ελληνικού λαού, το μοναδικό κίνημα το οποίο βρίσκεται δίπλα στον....

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΝΕΜΕΣΙΣ” ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της 25.02.2015, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, στην Αθήνα και στη Μαγνησία, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 62 και 87 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε πλαστογραφίες πινάκων ζωγραφικής, γνωστών Eλλήνων δημιουργών, τους οποίους πωλούσε σε ανυποψίαστους αγοραστές, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος. Αναζητούνται για την ίδια υπόθεση άγνωστοι «καλλιτέχνες» και άγνωστοι προμηθευτές, συνεργοί τους.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο , Γιώργο Μπαχά και τον αντικέρ  Γ.Βαλαή. Ο Μπαχάς κατάγεται από....

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ, Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΟΥ… ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η μεγαλύτερη πλάκα μετά την ταπεινωτική συμφωνία για 4μηνη παράταση του Μνημονίου, που υπόγραψε ο… αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, είναι με τα παπαγαλάκια  του παρδαλού συνονθυλεύματος, που προ συμφωνίας το έπαιζαν… μερκελοφάγοι και «βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα». Τώρα, κατόπιν μνημονιακής συμφωνίας, τα… ατρόμητα παπαγαλάκια συνεχίζουν το έργο τους, προσπαθώντας να αποδείξουν πως… πετάει ο γάιδαρος, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Θα τα… ξεφωνίσουμε, λοιπόν, με τη σειρά. Αρχίζουμε σήμερα από τον «πολύ» Στάθη, σκιτσογράφο, αρθρογράφο και τα συναφή, παλιά του «Ριζοσπάστη» και τώρα των λεγόμενων «αστικών» ΜΜΕ, που προσπαθεί ο δόλιος να....

Η πολιτική βία της Αριστεράς και η Χρυσή Αυγή


Η πολιτική βία της Αριστεράς και η Χρυσή Αυγή

Η εκστρατεία από μέρους του Καθεστώτος προκειμένου να καλλιεργηθεί στην κοινή γνώμη η πεποίθηση ότι η βία είναι απαραίτητο συστατικό της εθνικιστικής πρακτικής και δράσης, είναι ένας ακόμη θεμελιώδης μύθος της Αριστεράς. Μιας Αριστεράς η οποία κατατρέχεται από το ενοχικό σύνδρομο της καθολικής της υποταγής στον Καπιταλισμό, με συνέπεια να βρίσκεται σήμερα εκτεθειμένη στις λαϊκές μάζες τις οποίες υποτίθεται πως προστάτευε. Η ανάδειξη του Εθνικισμού και η επαναφορά του στο πολιτικό προσκήνιο, αποτελεί για τους κόκκινους μια πρόκληση η οποία δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί με άλλον τρόπο, παρά μόνο με εκείνον που έχουν υιοθετήσει από τις αρχές του περασμένου αιώνος, όταν η μαρξιστική πανούκλα εξαπολύθηκε εξαρχής στην Ευρώπη και ακολούθως στον κόσμο όλο: δια της πολιτικής βίας.
Αυτή την ίδια πολιτική βία, επιχειρούν σήμερα οι.....