Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2015

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σφυροκοπεί αλύπητα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία

Ο εθνικιστής βουλευτής της μιλά στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Δείτε το βίντεο...

Μνήμη Μίκη Μάντακα 2015: Παρών!

 

Κάθε χρόνο, στις 28 Φεβρουαρίου, η καρδιά της Εθνικιστικής Ευρώπης χτυπάει στην πλατεία Risorgimento στη Ρώμη, καθώς αυτή τη μέρα, χιλιάδες Εθνικιστές απ’ όλες τις άκρες της Ευρώπης συρρέουν στον τόπο της θυσίας του Μίκη Μάντακα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Έλληνα φοιτητή που έπεσε δολοφονημένος από τις σφαίρες των κομμουνιστών το 1975 αλλά και για να φωνάξουν κατάμουτρα στους φονιάδες του:...

Με την εφημερίδα του Μπόμπολα παίρνεις δώρο λίγο Βαρουφάκη

Το φλέρτ της εγχώριας ολιγαρχίας και του Σύριζα συνεχίζεται ακατάπαυστα και οι διαβεβαιώσεις Τσίπρα ότι θα επιλέξει την ρήξη με τους «νταβατζήδες» έχει αρχίσει και θυμίζει κακόγουστο αστείο.

Ο μεν Σύριζα παρά τις αριστερές κορώνες δείχνει όλο και περισσότερο εξαρτώμενος από τις εφημερίδες και τα κανάλια, ώστε να μην αποκαλυφθεί στον Λαό το ψέμα του περί δήθεν ρήξεως με τους δανειστές, ενώ οι ολιγάρχες βρίσκονται στην διαδικασία προσεταιρισμού της νέας κυβέρνησης, προς ίδιον φυσικά όφελος.

Σε αυτή την κατεύθυνση είχαμε, χθες, την πρωτοφανή κίνηση...

Άρατε Πύλας: Ξεκίνησε η αποβίβαση λαθρομεταναστών στην Ομόνοια από την Αμυγδαλέζα! - Φωτορεπορτάζ

Την ίδια ώρα που συγκλονίζουν, πραγματικά, οι εικόνες από την δράση του Ισλαμικού Κράτους σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή και η Ευρώπη μετράει ακόμα τα θύματα των αλλεπάλληλων τρομοκρατικών επιθέσεων από ισλαμιστές, η συγκυβέρνηση συνεχίζει την εφαρμογή των επικίνδυνων ιδεοληψιών της.

Μπορεί οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σύριζα έναντι των Ελλήνων για καταγγελία του μνημονίου, λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και κατάργηση των μνημονιακών μέτρων «με ένα νόμο και ένα άρθρο» να αποδείχτηκαν ψεύτικες, όμως οι υποσχέσεις έναντι των λαθρομεταναστών τηρούνται στο έπακρο. Έτσι το προεκλογικό σύνθημα του Σύριζα για νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών άρχισε ήδη να γίνεται πραγματικότητα.

Ήδη άρχισε η μεταφορά και η απόδοση νομιμοποιητικών εγγράφων στους λαθρομετανάστες που βρίσκονταν στην Αμυγδαλέζα. Συγκεκριμένα, ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα πούλμαν με λαθρομετανάστες από την Αμυγδαλέζα και έφτασαν...

Χαλάστηκε το τελευταίο κόμμα του Κοινοβουλίου (ΠΑΣΟΚ) με την συνέντευξη Κασιδιάρη στο Extra3! - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε πως το κόμμα της κλεψιάς και της προδοσίας, που σήμερα στη Βουλή εκπροσωπείται από μια δεκάδα και κάτι βουλευτές, όντας το τελευταίο κόμμα, να τολμά να μιλά για το 3ο κόμμα της Ελλάδος στο κανάλι του "εθνικού εργολάβου" που το εξέθρεψε και το γιγάντωσε ...

Ακολουθεί το βίντεο...

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Από τα τόσα και τόσα φαινόμενα βίας που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου, πριν και κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, το μόνο που θεωρεί σοβαρό η «πολιτικά ορθή» διοίκηση των γηπεδούχων (δηλαδή ο ολιγάρχης Αλαφούζος) είναι η (ασφαλώς καταδικαστέα…) φραστική επίθεση που δέχτηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Καρεμπέ, από έναν οπαδό του Παναθηναϊκού! Τόσο σοβαρό, ώστε να αναζητεί αυτόν τον συγκεκριμένο για να τον τιμωρήσει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανέκαθεν αποδείξει πως βρίσκεται ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και ως εκ τούτου καταδικάζει την.....

Αποσβολωμένοι όλοι οι καλεσμένοι παρακολουθούν τον Ηλία Κασιδιάρη να θυμίζει τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία όλων των εποχών που στήθηκε από τον απατεώνα Σαμαρά.. ΒΙΝΤΕΟ από το Extra3

Δείτε το βίντεο...

Απίστευτος εμπαιγμός από τον Σόιμπλε που αποκαλύπτει τον υποτακτικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ: "Ας λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω, αρκεί να εφαρμόζουν το μνημόνιο"


Σόιμπλε: Ας λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω, αρκεί να εφαρμόζουν το μνημόνιο

Γράφει ο Αντίοχος

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, και με αφορμή κάποιες αντιρρήσεις που είχε εκφράσει στα λόγια ο τότε πρωθυπουργός Άντριου Παπάντριου για μια πτυχή της αμερικανικανονατοϊκής πολιτικής, Έλληνας δημοσιογράφος ρώτησε τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, αν τον ανησυχεί η στάση του μεγάλου Παπατζή. Και τότε, αυτός του απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Παπανδρέου, αλλά τι κάνει».
Κάπως έτσι εξηγείται τώρα και ο....

Φέρνουν τους επενδυτές οι ΣΥΡΙΖΑιοι... Μυστικές συναντήσεις με τον Soros και λοιπούς τοκογλύφους από τους "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Έρχονται τα «κοράκια»: Μυστικές συναντήσεις Συριζαίων με τον Σόρος και άλλους «επενδυτές»


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο μαρξισμός - καπιταλισμός ΗΛΙΘΙΕ!

Ο Καμμένος θα βάλει "κόκκινη γραμμή" ή... κραγιόν για να υποδεχθεί τον αφέντη Soros;!

Η «Κόκκινη» επανάσταση οδηγείται προς την ολοκλήρωσή της, αφού όπως διαβάζουμε στο «Έθνος της Κυριακής» πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες μυστικές συναντήσεις μεταξύ των αξιωματούχων της «κομμουνιστικής» συγκυβέρνησης και εκπροσώπων διεθνών τοκογλυφικών funds, τα οποία ήρθαν για να πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που κλείστηκε στο Eurogroup.
Βεβαίως στις μυστικές αυτές συναντήσεις οι εκπρόσωποι των funds δεν πρόκειται να ακούσουν συριζαίικες φανφάρες, αλλά την πλήρη μνημονιακή αλήθεια για τη συμφωνία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «οι επενδυτές φαίνεται πως....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όπως είναι γνωστό, όπου οργανώνει συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο (κάποιες φορές και σε κλειστό) η Χρυσή Αυγή, σπεύδουν οι παρακρατικοί αριστεριστές να οργανώσουν αντισυγκέντρωση, για να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας. Όμως, αυτό δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο!
Έτσι, χθες το βράδυ η Λέγκα του Βορρά πραγματοποίησε μια μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική Πιάτσα ντελ Πόπολο (Πλατεία Λαού) της Ρώμης, με αίτημα την παραίτηση του πρωθυπουργού Ρέντσι, την υιοθέτηση σκληρής πολιτικής κατά των λαθρομεταναστών και την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.
Αλλά, είχαν γνώση οι… φύλακες του συστήματος. Έτσι,

Ολυμπιονίκης από την... Γεωργία ο «εγκέφαλος» της σπείρας των ληστών με το πυρωμένο σίδερο


Ολυμπιονίκης από την... Γεωργία ο «εγκέφαλος» της σπείρας των ληστών με το πυρωμένο σίδερο

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης

Είχαμε τονίσει στο παρελθόν το μεγάλο σκάνδαλο των Ελληνοποιήσεων στον Ελληνικό αθλητισμό. Όταν λοιπόν οι βουλευτές μας Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός κατήγγειλαν το φαινόμενο ξεσήκωσαν εναντίον τους έναν ορυμαγδό ύβρεων και αποδοκιμασιών. Τότε χαρακτηρίστηκαν ως απαίδευτοι, ρατσιστές, λασπολόγοι και διασπορείς μίσους.
Από τότε μέχρι σήμερα συνέβησαν όμως γεγονότα που δικαίωσαν τους βουλευτές μας και το κίνημα μας αλλά εις μάτην θα προσπαθήσετε να βρείτε έστω και μια αράδα γραμμένη στα....

Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα;


Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα;

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

H ιστορία είναι γνωστή, αλλά είναι πάντα χρήσιμη και επίκαιρη, ειδικά στη σύγχρονη Ελλάδα: Στην Πρωσία του 18ου αιώνα ο Βασιλιάς Φρειδερίκος ο Μέγας είχε τα θερινά του ανάκτορα στην περιοχή Σανσουσί, κοντά στο Πότσδαμ. Δίπλα σε αυτά υπήρχε ένας ανεμόμυλος που έκανε θόρυβο και διατάρασσε τη γαλήνη του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί. Έτσι, ο Φρειδερίκος κάλεσε το μυλωνά και απαίτησε να του πουλήσει τον ανεμόμυλό του. Όταν αυτός αρνήθηκε, ο βασιλιάς απείλησε ότι θα του πάρει το μύλο με τη βία. Η απάντηση του μυλωνά έμεινε παροιμιώδης και από τότε αποτελεί παράδειγμα της εμπεδωμένης στη λαϊκή συνείδηση, δικαιοσύνης: «Ναι, αλλά υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο».
Ο βασιλιάς από τη μία απογοητεύτηκε, αλλά από την άλλη ένιωσε ικανοποίηση για.....