Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… MISTER TSIPRA – ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση είναι ξεκάθαρη και δε σηκώνει… παρερμηνείες. Κυριακή πρωί, γωνία Μενάνδρου και Σοφοκλέους. Το όνομα του mister Tsipra αντηχεί εκατοντάδες φορές στην αφρικανική διάλεκτο «τούι». Είναι η στιγμή που η λατρευτική τελετή κορυφώνεται και το ποίμνιο βρίσκεται σε έκσταση: μάτια ερμητικά κλειστά, παλάμες που τρέμουν στον αέρα, στόματα που ανοιγοκλείνουν ακατάπαυστα, μουρμουρίζοντας προσευχές υπό την καθοδήγηση του ποιμένα Αποστόλι Γιόζεφ Άπία: «Αυτή την εβδομάδα θα νηστέψουμε και θα προσευχηθούμε για να...

Επαναφορά θανατικής ποινής στους παιδεραστές! Ελεύθερος κυκλοφορούσε ο παιδόφιλος που είχε βιάσει 14χρονο κορίτσι

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη χθες από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. 40χρονος παιδόφιλος, ο οποίος επρόκειτο να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του σε 13χρονο τον οποίο είχε παγιδεύσει μέσω του διαδικτύου.

Ο παιδόφιλος συνελήφθη όταν επιχείρησε να οδηγήσει το 13χρονο αγόρι στο αυτοκίνητό του, ένα βαν το οποίο είχε διαμορφώσει έτσι ώστε να ικανοποιεί τις νοσηρές του επιδιώξεις. Χαρακτηριστικό όμως της πλήρους ανικανότητας του Κράτους να προστατέψει τα ελληνόπουλα, είναι το γεγονός πως το ίδιο κτήνος είχε προβεί σε βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού προ μερικών μηνών, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς μέθοδο.

Η αστυνομία τότε, είχε βρει τα ίχνη του από την κατάθεση του άτυχου κοριτσιού και είχε μάλιστα σχηματίσει δικογραφία εις βάρος του. Η εισαγγελική εντολή σύλληψης όμως δεν ήρθε ποτέ, με συνέπεια ο παιδεραστής...

Εποικισμός με υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου: 6μηνη άδεια παραμονής και φύλλο πορείας σε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες!

Το έργο του εποικισμού της Ελλάδος από τις ορδές των λαθρομεταναστών το οποίο ξεκίνησε η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου αποφάσισε να ολοκληρώσει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, θέτοντας την υπογραφή της στην διαταγή αφανισμού των Ελλήνων!

Με υπηρεσιακή διαταγή αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκονται σε κέντρα κράτησης αλλά και εκείνοι οι οποίοι -όπως αναφέρει η διαβαθμισμένη υπηρεσιακή εντολή- «βρίσκονται υπό κράτηση σε κρατικές δομές με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα»!

Επιπρόσθετα, η εντολή αναφέρει πως «σε περίπτωση εντοπισμού παράνομων μεταναστών κατά την είσοδό τους στη χώρα, θα γίνεται καταγραφή και σήμανση, χωρίς...

Βαρουφάκης στον Χατζηνικολάου: Πατριωτικό καθήκον η αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ! - ΒΙΝΤΕΟ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Σύριζα πέρναγε ένα προφίλ «Δεν πληρώνω», το οποίο καλλιεργούταν ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα, με πλειάδα δηλώσεων. Τότε, σύμφωνα με τους συριζαίους, ήταν «πατριωτικό καθήκον» η «αντίσταση» στους φόρους που επιβάλλουν οι «γερμανοτσολιάδες».

Τώρα όμως ο Σύριζα είναι κυβέρνηση, η τρόικα έγινε «θεσμοί», και οι «γερμανοί» γίνανε «εταίροι». Παρομοίως τώρα η αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ έγινε «πατριωτικό καθήκον» για τους πολίτες. Αλλά μην φοβάστε, αυτό θα ισχύει μέχρι την αλλαγή του εν λόγω νόμου, που θα γίνει… εν καιρώ. Όταν, δηλαδή, θα το επιτρέψουν οι «θεσμοί».

Αυτά δεν είναι λόγια δικά μας, αλλά το απόσταγμα των λεγομένων του νεομαϊντανού των καναλιών, Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star. Εκεί ο Βαρουφάκης δήλωσε σε κάθε τόνο...

Κραυγή αγωνίας από κατοίκους του κέντρου των Αθηνών: «Γιατί φέρνετε τους λαθρομετανάστες πάντα στο κέντρο της Αθήνας και όχι στο Χαλάνδρι, την Φιλοθέη, το Ψυχικό, την Πολιτεία, τα Βριλήσσια, σε άλλες πόλεις, σε άλλους νομούς»

Η περιοχή μας (6ο δημοτικό διαμέρισμα) και γενικότερα το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε καταυλισμό λαθρομεταναστών, ουσιαστικά σε «Ανοιχτά Κέντρα Φιλοξενίας». Τον τελευταίο δε χρόνο και σε καταυλισμό προσφύγων, φυσικά πάντα και με την ευγενή αρωγή του ανύπαρκτου Δημάρχου Αθηναίων και των πάντα πρόθυμων με το αζημίωτο ΜΚΟ. Γιατί ΠΑΛΙ στην Αθήνα;;;;; Ζητήσατε να βρεθούν χώροι στο Χαλάνδρι, την Φιλοθέη, το Ψυχικό, την Πολιτεία, τα Βριλήσσια, σε άλλες πόλεις, σε άλλους νομούς!!!! Κλείνετε τα κέντρα κράτησης και προχωράτε σε σφράγιση της Αμυγδαλέζας. Αποφασίσατε να....

Εικόνα-σοκ: Έτσι θα κυκλοφορούν οι Ελληνίδες στην… πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος


Εικόνα-σοκ: Έτσι θα κυκλοφορούν οι Ελληνίδες στην… πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Αφγανιστάν και δείχνει μια γυναίκα να κυκλοφορεί στους δρόμους της Καμπούλ με… πανοπλία, υπό τα χλευαστικά σχόλια των ανδρών που τη συναντούν. Δεν πρόκειται για κάποια… τρελή, αλλά για μια γυναίκα που φορά ειδική κατασκευή για την προστασία της από την σεξουαλική κακοποίηση!
Βλέπετε, καθημερινά είναι δεκάδες τα περιστατικά με γυναίκες που βιάζονται ή κακοποιούνται από άνδρες στο Αφγανιστάν και ελάχιστοι είναι οι δράστες που διώκονται και τιμωρούνται. Έτσι, η  25χρονη Κούμπρα Καντέμι αποφάσισε να λάβει τα… μέτρα της.
«Η παρενόχληση στους δρόμους αποτελεί καθημερινή εμπειρία για....

Η Αγγελικούλα των Πυρήνων, το σύστημα και ο "Γάϊδαρος που πετάει"

Γράφει ο Αινείας

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες τα, αβανταδόρικα, ρεπορτάζ των καθεστωτικών ΜΜΕ για την.... "Αγγελικούλα" των "Πυρήνων της...κλανιάς".
Για το κοριτσάκι αυτό που μόνο ως Ιωάννα της Λωραίνης ή ακόμη χειρότερα Μπουμπουλίνα, δεν την έχουν χαρακτηρίσει συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική και έτσι συνεχίζεται το ξήλωμα του "Αντάρτικου Πόλης".

Βέβαια έτσι μπορεί να το αντιληφθεί μονάχα ένας χαχόλος, καθώς αν σκεφτούμε τις παραμέτρους της σύλληψης εξάγουμε το συμπέρασμα πως η ΕΛ.ΑΣ. έπιασε "ένα δικό της παιδί".

Η Αγγελικούλα, που....

Ο Τιτάνας Γρηγόρης Αυξεντίου σαν σήμερα περνά στο Πάνθεον των Ηρώων....Αιώνιο Σύμβολο του Έθνους και της Αρετής

Γράφει η Κορίνα Πενέση

Είναι στον κόσμο μια πανάρχαια φυλή που πήρε τη δύναμη απ’ το Θεό να ενσαρκώνει Αρχαγγέλους… Αρχαγγέλους της τιμής του ανθρώπου, της αξιοπρέπειας και της λευτεριάς. Και κάθε φορά που η ανάγκη  χτυπά την πύλη της Ιστορίας  για  να χαράξει στον γρανίτη της Αιωνιότητας  το πεπρωμένο, οι  ανθρωπόμορφοι Αρχάγγελοι ξεδιπλώνουν απ’ την καρδιά τους το φιλότιμο και το μεσουρανούν σημαία… Ο ένας γεννιέται Λεωνίδας και θεμελιώνει την τιμή του λαού του με το  δικό του το αίμα, στα στενά των Θερμοπυλών της κάθε εποχής, ο άλλος πυργώνεται  Παλαιολόγος στην πύλη του Ρωμανού και με την λεβεντιά του υψώνεται ίνδαλμα…. Και  όλοι οι Αρχάγγελοι, δρασκελούν μια μέρα τις χιονισμένες βουνοκορφές της Πίνδου, σκίζουν τα νέφη του πολέμου με τα χέρια τους σπαθιά, και δείχνουν σε μια πλαγιά ενός βουνού της Παναγίας τη Μαχαιριώτικη φάτνη της γέννησης του γιου της νεότερης δόξας…
Την αξία του θα....

Ποιοί νομίζετε ότι κυβερνούν;! Όλο το team Jeffrey στην υπηρεσία της μνημονιακής συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.....


Οι τεχνοκράτες του Τζέφρυ στην υπηρεσία της «αντιμνημονιακής» συγκυβέρνησης

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια συνέχεια του εξουσιαστικού και διαπλεκόμενου ΠΑΣΟΚ είναι κάτι το ολοφάνερο, το οποίο φαίνεται από αρκετούς παράγοντες. Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα δούμε ότι όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ, συνηθίζαμε να μετράμε ανθρώπους του Σημίτη οι οποίοι έχουν απλωθεί στα διάφορα κυβερνητικά πόστα. Τώρα, που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, μετράμε ανθρώπους του Γιωργάκη, πάλι στα κυβερνητικά πόστα, ιδιαιτέρως δε στα οικονομικά.
Πρώτος (και χειρότερος…) ο Βαρουφάκης. Σύμβουλος του μέχρι....