Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 08, 2015

Oλο το παρασκηνιο της δικης για το χαστουκι – του Ηλια Κασιδιαρη

Πανηγυρική αθώωση και όχι… απαλλαγή για τυπικούς λόγους

Ξεκινώ το παρόν άρθρο διευκρινίζοντας ποια ήταν η χθεσινή απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου. Τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια έπνιξαν και πάλι τον πόνο τους μέσα στο ψέμα, αναπαράγοντας τερατολογίες και παραπληροφορώντας για πολλοστή φορά την κοινή γνώμη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον φυσικό μου δικαστή – και όχι τους τηλεαστέρες της διαπλοκής – είμαι ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΣ. Η απόφαση μετατροπής της κατηγορίας σε απλή σωματική βλάβη δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι θα ήμουν ένοχος για το εν λόγω αδίκημα. Κατ’ αρχήν, το δικαστήριο θεώρησε απολύτως ανυπόστατα τα περί… «επικίνδυνης σωματικής βλάβης», που προέκυψαν από...

Υπό διάλυση η ΝΔούλα - Χαμός στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής

Υπό συνθήκες διάλυσης και με τις αντιμαχόμενες κλίκες να ακονίζουν τα μαχαίρια τους, έλαβε χώρα η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ψοφοδεξιάς ΝΔ. Κυρίαρχη αυτής εικόνα, η φράση Σαμαρά πως «το θέμα της ηγεσίας έκλεισε», με τη Ντόρα Μπακογιάννη να συλλαμβάνεται από τις κάμερες να σχολιάζει «όχι ακόμη»!

Στο δια ταύτα, ενώ ο Σαμαράς έκανε αυτάρεσκα και σε πλήρη αλαζονεία λόγο για τερματισμό του ζητήματος αλλαγής ηγεσίας, η Ντόρα απαίτησε την διεξαγωγή συνεδρίου, όπου θα αποφασίσει η βάση τι μέλλει γενέσθαι στο κόμμα της φιλελεύθερης και μνημονιακής κλεπτοκρατίας.

Χαρακτηριστικό της επεισοδιακής και γεμάτης ευτράπελα συνεδρίασης πως παρά τις απεγνωσμένες απόπειρες της κλίκας Σαμαρά να δημιουργήσουν την εντύπωση ενός συμπαγούς και αρραγούς εσωτερικού στη ΝΔ, οι τηλεοπτικές κάμερες υπήρξαν ο αδιάψευστος μάρτυρας...

Η πρόταση του blog μας για τα ακίνητα που θα φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης για το σχέδιο μεταναστευτικής πολιτικής της κυρά Τασίας του ΣΥΡΙΖΑ για να νοικιάσει ξενοδοχεία και διαμερίσματα στους λαθρομετανάστες, το blog μας θα συνεισφέρει τελικώς στην προσπάθεια ενσωμάτωσης των "καημένων" οικονομικών μεταναστών και θα κάνει ρηξικέλευθες προτάσεις.

Έχουμε ήδη εντοπίσει πού θα μπορούσαν να μείνουν οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών και να ευοδωθεί η νέα "ανθρωπιστική" πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινάμε και δηλώνουμε ως πρόταση τα ακίνητα που θα μπορούσαν να στεγάσουν τους μετανάστες, και τους ιδιοκτήτες τους ώστε να γίνει άμεσα η επικοινωνία μαζί τους. Είναι δε τόσο ανθρωπιστές που λογικά δε θα ζητήσουν καμιά αντιμισθία και θα το πράξουν ως αγαθοεργία λόγω ιδεολογίας:

Κουρουμπλής Παναγιώτης:18 ακίνητα,9 αποθήκες,4 γκαράζ,3 αυτοκίνητα.

Βούτσης Νικόλαος:12 ακίνητα(7 διαμερίσματα στην Κηφισιά)

Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια:15 ακίνητα,

Δούρου Ρένα:9 ακίνητα

Κουράκης Τάσος:

"Τραβάει τις κοτσίδες" της η Όλγα Τρέμη για την αθώωση του Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ



Το μόνο σχόλιο που αξίζει σε κάποια που γύρισε γονυπετής στο πρώην εργοδότης της, λόγω κατάθλιψης είναι απλά...."ανθρωπάκι"!

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε πώς ο Ηλίας Κασιδιάρης καταφέρνει να δημιουργεί τέτοια συναισθήματα στο καθεστώς του, που μόνο ως παράσημα μπορούν να θεωρηθούν.

Τσίπρας: "Έχω χημεία με τη Μέρκελ"


https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2015/03/tsipras_merkel.jpgΔιαστάσεις "εθνικής αντίστασης" τείνει λάβει ο "πόλεμος"με τους κακούς Γερμανούς που έχουν κηρύξει βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που περιφερόμενοι σε Βουλή και ΜΜΕ φωνασκούν ότι "βρικόμαστε σε πόλεμο με τους δανειστές" και πώς είναι έτοιμοι να γίνουν οι νέοι ΕΑΜιτες.


 Βέβαια όλα αυτά είναι γνωστό ότι γίνονται μονάχα για το "θεαθήναι" και πώς προπαγναδίζονται μονάχα ώστε να τσιμπήσουν μερικοί χαζοχαρούμενοι που ζουν στον αστερισμό του "Τσίπρα - Βαρουφάκη - Καμμένου και Κούγκι", και για εσωτερική κατανάλωση στο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μη διαλυθεί από τις συνιστώσες του.

Άλλωστε για να διαπιστώσετε πόσο 'πολεμικό' είναι το κλίμα μεταξύ Ελλάδος - Γερμανίας και Μέρκελ - Τσίπρα δημοσιεύουμε επακριβώς το....

Denis Fahey: Οι αντιδράσεις των εθνών στην ιουδαιο-μασονική αταξία

Ο π. Denis Fahey (1883 - 1954) ήταν ένας Ιρλανδός καθολικός ιερέας και καθηγητής φιλοσοφίας, ο οποίος ίδρυσε το 1945, μια μικρή υπερ-συντηρητική – ή για άλλους «εξτρεμιστική» - καθολική ομάδα με το όνομα ‘Maria Duce’ (στα λατινικά Ντούτσε σημαίνει ηγέτης ή στρατηγός). Ο κύριος στόχος της ομάδας ήταν να ενσωματωθεί το καθολικό δόγμα στη νομική δομή του ιρλανδικού κράτους και να αναγνωριστεί η Καθολική Εκκλησία ως η επίσημη εκκλησία της Ιρλανδίας, όπως είχε γίνει και στην Ισπανία μέχρι το 1931. Αυτό αν και είχε προβλεφθεί κατά τη σύνταξη του Συντάγματος του 1937, τελικά απορρίφθηκε σε αναγνώριση του εμποδίου που έθετε η σχετικά μεγάλη προτεσταντική μειονότητα της Ιρλανδίας.
Ο Fahey είχε σε μεγάλη εκτίμηση την μεσαιωνική χριστιανοσύνη και πίστευε ότι....

Σπαρτιάτισσες, Σουλιώτισσες: αντί για «ημέρα της γυναίκας» εμείς τιμούμε καθημερινά την Ελληνίδα


Σπαρτιάτισσες, Σουλιώτισσες: αντί για «ημέρα της γυναίκας» εμείς τιμούμε καθημερινά την Ελληνίδα

Στην πατρίδα μας η γυναίκα κατέχει μέγιστη θέση στις καρδιές όλων, γιατί γυναίκα είναι η Παναγιά μας, η μάνα μας, η σύζυγός μας, μητέρα των παιδιών μας.
Γυναίκες ήταν οι Σπαρτιάτισσες,  που αποχαιρετούσαν τους άνδρες τους με τη φράση "Ή ταν ή επί τας" πριν εκείνοι φύγουν για τις μάχες, θέλοντας να τονίσουν το εθνικό τους χρέος. Αυτό δείχνει το θάρρος με το οποίο αντιμετώπιζαν οι αρχαίες Ελληνίδες, ως σύζυγοι ή ως μητέρες, την προοπτική να χάσουν τον άνδρα ή το γιο τους για χάρη της πατρίδος.
Γυναίκες ήταν οι Σουλιώτισσες, που πέρα από το νοικοκυριό, έπαιρναν μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις, όπου ο ρόλος τους ήταν, σε πρώτη φάση, εφεδρικός και βοηθητικός, όταν όμως οι περιστάσεις το απαιτούσαν, ρίχνονταν στη μάχη, άλλοτε κατρακυλώντας βράχους πάνω στον εχθρό, άλλοτε......

Νέο σκάνδαλο - αλητεία από το Σαμαριστάν... Ο Χαρδούβελης την ώρα που ήταν Υπουργός "έκρυβε" λεφτά και τα έβγαζε στο εξωτερικό!

Γράφει ο Αινείας

Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ο εσμός που είχε επιλέξει ο Σαμαράς για να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της Χώρας.
Ανάμεσα στους δωροδοκούμενους από εφοπλιστές (Πάλλης σε Μιχελάκη), τους φοροφυγάδες που ξέχασαν να δηλώσουν τα ακίνητά τους, δηλώνοντας ψευδές "πόθεν έσχες" και τους κατηγορούμενους για παραδικαστικό κύκλωμα και συμμετοχή σε κακουργηματικές πράξεις (Αθανασίου) ήρθαν να προστεθούν και οι φοροφυγάδες που δεν δικαιολογούν την αμύθητη περιούσια τους που τη διακινούσαν μέσω τραπεζών στο εξωτερικό.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει "το παιδί που έτρωγε σφαλιάρες και κλωτσιές στο σχολείο", Γκίκας Χαρδούβελης που σύμφωνα με δημοσίευμα τη Real News διακινούσε εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την ώρα που....

ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ;


Διαβάστε το απίστευτο «ρεπορτάζ» της ιστοσελίδας του μεγαλοδημοσιογράφου Ευαγγελάτου, για την απαλλαγή του Η. Κασιδιάρη:
«Ποιο χαστούκι στην Κανέλλη; Αθώος ο Κασιδιάρης για αυτό που είδαν εκατομμύρια σε ζωντανή σύνδεση – Ποιος θα είναι ο επόμενος;
Την αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη για την απίστευτη επίθεση με τα χαστούκια που έριξε στον τηλεοπτικό «αέρα» εναντίον της Λιάνας Κανέλλη, και τον οποίο είδαν ζωντανά εκατομμύρια τηλεθεατές, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, που ζητούσε την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος  πρέπει να.....

Περί «εγκληματικής οργανώσεως» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Περί «εγκληματικής οργανώσεως» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

18 Σεπτεμβρίου 2014
Η κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως» εναντίον ενός κόμματος με βάση την συλλογική ευθύνη και την ιδεολογία του θυμίζει τις περίφημες δίκες του Στάλιν. Σκοπός της εναντίον διώξεώς μας και της φυλακίσεώς μας δεν είναι η απόδοση δικαιοσύνης αλλά να εξοντώσουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την δολοφονία στο Κερατσίνι, μία δολοφονία την οποία με....

Η Σημαία της Χρυσής Αυγής πανευρωπαϊκό σύμβολο Αντίστασης


Η Σημαία της Χρυσής Αυγής πανευρωπαϊκό σύμβολο Αντίστασης

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της Χώρας
Την ίδια ώρα που η Ευρώπη στενάζει από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ισλαμικής τρομοκρατίας, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται και κάποιοι που προσπαθούν να κλείσουν τα μάτια ενώπιον της πρωτοφανούς αυτής απειλής.
Από την μία μεριά υπάρχουν οι πάσης φύσεως ταγοί της παγκοσμιοποίησης που ισχυρίζονται ότι προκειμένου να καμφθεί ο κίνδυνος της ισλαμικής τρομοκρατίας, πρέπει να έχουμε περισσότερη «ανοχή» και λιγότερο «φασισμό». Από την άλλη μεριά βρίσκονται οι απλοί άνθρωποι, των οποίων η ασφάλεια διακυβεύεται, των οποίων οι γειτονιές υποβαθμίζονται, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να....