Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2015

Κασιδιάρης ασταμάτητος: Χαλάστηκαν όλοι τους με την αθωωτική απόφαση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής για την πανηγυρική αθώωση για το περιστατικό με την Κανέλλη, την διάλυση της ψοφοδεξιάς και τις παλινωδίες του Σύριζα, που το μόνο που θα κάνουν είναι να ενισχύσουν την Χρυσή Αυγή.

Δείτε το βίντεο...

Παραδοχή ήττας από τον Δένδια: Η Νέα Δημοκρατία θα συνθλιβεί από την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ


Το γεγονός πως η ψοφοδεξιά ολοένα εξαϋλώνεται και τον ζωτικό της χώρο καταλαμβάνει καθημερινά η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται από πολλούς οικονομολόγους και πολιτικούς αναλυτές. Είναι κοινή συνείδηση πια πως την αποτυχία και την αναπόφευκτη πτώση του Σύριζα από την εξουσία, δεν θα την διαδεχθεί η Νέα Δημοκρατία, αλλά η Χρυσή Αυγή.

Ο τελευταίος που επιβεβαίωσε αυτό το πολιτικό και οδυνηρό για αυτόν σενάριο, δεν είναι άλλος από τον Νίκο Δένδια, ο οποίος έχει εμπλακεί και στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Και παρόλο που παραδέχεται την εξαφάνιση και τον κατακερματισμό της ψοφοδεξιάς, αρνείται να ομολογήσει δημοσίως ότι η βασική αιτία κατάρρευσης υπήρξε η με εντολή Σαμαρά άδικη, παράνομη και πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία αηδίασε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Νίκος Δένδιας δήλωσε αυτολεξεί: "Στο άκρο δεξιό του πολιτικού σκηνικού υπάρχει...

Η Χρυσή Αυγή συσπειρώνει το πλειοψηφικό αντιμνημονιακό ρεύμα στην Ελληνική Κοινωνία

Ολόκληρη η κοινωνία υφίσταται μία επικοινωνιακή επιχείρηση τρομοκρατίας από τους διεθνείς τοκογλύφους, την κυβέρνηση και τα πρόθυμα ΜΜΕ των «νταβατζήδων». Ο αντικειμενικός σκοπός των ειδήσεων περί «ασφυξίας» είναι η μεταστροφή της κοινής γνώμης, ώστε να αποζητήσει έναν «έντιμο συμβιβασμό» και την υπογραφή ενός νέου μνημονίου.

Από ότι δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» αυτή η επιχείρηση έχει κάποια μερική επιτυχία, παρότι δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τις δημοσκοπήσεις, που αποκλειστικό στόχο έχουν την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Στην δημοσκόπηση λοιπόν φαίνεται ότι ο κόσμος επιζητεί έναν «έντιμο συμβιβασμό», γεγονός που δεν απηχεί την πραγματικότητα, αλλά τους ευσεβείς πόθους των καναλαρχών.

Αυτό, όμως, που χρήζει σχολιασμού είναι η κατά κόμμα κατανομή αυτών που επιθυμούν την οριστική ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους και την πορεία της χώρας προς την Ελευθερία και την Ανάπτυξη. Εκεί φαίνεται ότι πραγματοποιείται μία απότομη μεταστροφή...

Το Μνημόνιο ενώνει: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Τσίπρα πρωθυπουργό προτείνει ο Γιακουμάτος

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Εάν η Χρυσή Αυγή δεν καταλάμβανε την τρίτη θέση στο Ελληνικό κοινοβούλιο, η ψοφοδεξιά και ο Σαμαράς θα ήταν στην θέση του Καμμένου. Γι’ αυτό και η αγωνία του Θεοδωράκη που επένδυσε εκατομμύρια κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Η χαρά τους προεκλογικά ήταν τέτοια σε κάθε δήλωση στελεχών ένθεν - κακείθεν που δεν κρυβόταν με τίποτε.  Έτσι, όμως, αυτομάτως η Χρυσή Αυγή θα αναδεικνυόταν σε Εθνική Αντιπολίτευση, κάτι που ήθελαν να αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Με τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης Σύριζα, αλλά και τα δημοσκοπικά του ποσοστά που κατρακυλάνε, οι Συριζαίοι δύσκολα θα αποφύγουν...

Ιδου ποιους υπερασπιζεται η Χριστοδουλοπουλου! «Σκασε να μιλησω! Εισαι γυναικα που…» ειπε στον αερα ο Ισλαμιστης στην παραουσιαστρια

ImageHandler (1)
 
Η Ρίμα Καράκι έβαλε στη θέση του τον συνομιλητή της όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης έδειξε ασέβεια Δίχως να διστάσει, μία παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού του Λιβάνου, έβαλε στη θέση του έναν συνομιλητή της, όταν εκείνος την προσέβαλε και της έδειξε ασέβεια. 
Ο λόγος για την Ρίμα Καράκι, δημοφιλή παρουσιάστρια του σταθμού Al-Jadeed, η οποία όταν ο άνθρωπος από τον οποίο έπαιρνε συνέντευξη της μίλησε απότομα απαιτώντας της να σταματήσει να τον διακόπτει. 
 Ο ισλαμιστής Χάνι Αλ Σέμπα από το Λονδίνο αρνήθηκε επανειλημμένως να...

Οι Συριζαίοι εγκατέλειψαν τους μικροομολογιούχους - Μοναδική δύναμη που μπορεί να τους δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ


Οι Συριζαίοι εγκατέλειψαν τους μικροομολογιούχους - Μοναδική δύναμη που μπορεί να τους δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Εγκεφαλικά μοίρασαν οι μικροομολογιούχοι στους ευρωβουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου κατά ενημέρωση για το πρόβλημα τους στις Βρυξέλλες.
Σημειώνουμε πως ο Σύριζα παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες πλέον δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει τις ζημιές που έπαθαν οι μικροομολογιούχοι και η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί τους να δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα η αντιπροσωπεία των μικροομολογιούχων που μετέβη στις Βρυξέλες κατά την συζήτηση που έγινε για το θέμα τους είπε χαρακτηριστικά ότι εάν δεν τους δώσουν τα λεφτά τους πίσω θα στραφούν στον μοναδικό θεματοφύλακα του κράτους, την Χρυσή Αυγή.
Θυμίζουμε πως.....

Δεν είναι δειλός ο Χαρδούβελης. Δειλό είναι το καθεστώς που υπηρετεί και διοικεί την Ελλάδα

Γράφει ο Αινείας

«Δειλού γαρ ανδρός δειλά και φρονήματα.»
Μένανδρος

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσουν οι άθλιες δικαιολογίες του "μπούλη" Γκίκα Χαρδούβελη σχετικά με τα ποσά που εκταμίευσε και μετέφερε στην Ευρώπη την ώρα που ο ίδιος υποτίθεται έδινε αγώνα για την Ελλάδα και τη σωτηρία της.

Ο Χαρδούβελης ομολόγησε ότι "φοβήθηκε, όπως όλοι" και έβγαλε τα λεφτά του έξω, παρασυρόμενος από τους ψιθύρους περί εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.
Την ίδια ώρα ο εν λόγω κύριος ήταν και Υπουργός Οικονομικών της Χώρας και "πάσχιζε" στο "στρατόπεδο του μακεδονομάχου Σαμαρά" για να ανταπεξέλθει η Ελλάδα στη μάχη που δίνει.

Μόνο που ο Στρατηγός φυγομάχησε και πρόδωσε κατά ομολογία του το στράτευμα και τα "πιστεύω" του. Διέπραξε λοιπόν το αδίκημα της προδοσίας που κατά τη μάχη σημαίνει αυτομάτως και θάνατος για όποιον το διαπράττει.

Σημειολογικά ωστόσο η στάση του βουτυρομπεμπέ Χαρδούβελη σημαίνει....

Η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση Σανέλ φέρνει στα μουλωχτά την «Κάρτα του Πολίτη»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ένα από τα μέτρα με πρόσχημα την «αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης» που θέλουν να φέρουν στα μουλωχτά οι Τσιπροκαμμένοι (περιλαμβάνεται και στην επιστολή του Βαρουφάκη προς τον πρόεδρο του Eurogroup) είναι η και η ηλεκτρονική «Κάρτα του Πολίτη», σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής».
Μάλιστα, οι κομισάριοι του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για τις τεχνικές προδιαγραφές της Κάρτας. Η Κάρτα αυτή θα μοιάζει με τις γνωστές κάρτες ανάληψης, θα έχει κάποιο κωδικό πρόσβασης και θα περιλαμβάνει ένα τσιπάκι στο οποίο θα είναι περασμένοι διάφοροι αριθμοί, όπως ...

BILD: Ετοιμάζεται "ξεβράκωμα" ΣΥΡΙΖΑ - Βαρουφάκη στο σημερινό Eurogroup

Με έναν αρκετά προκλητικό τίτλο, αναφορικά με το θέμα της Ελλάδος στο σημερινό Eurogroup, κυκλοφορεί η σημερινή γερμανική εφημερίδα Bild.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο Βαρουφάκης που όπως λέει η εφημερίδα "θα ξεβρακωθεί" ενώπιον των Ευρωπαίων για να τους πείσει να του δώσουν τα λεφτά που απαιτούνται για να χρηματοδοτηθεί η Χώρα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Την Δευτέρα, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συγκεντρωθούν και πάλι στις Βρυξέλλες για να αποφύγουν τα χειρότερα. Πρωταγωνιστής σε αυτό το δράμα θα είναι και πάλι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο 'Ελληνας υπουργός Οικονομικών πρέπει να.....

Παραλήρημα: Η Παπαδάκου ζητεί να αποσυρθεί και να… διορθωθεί η δικαστική απόφαση για τον Η. Κασιδιάρη!


Παραλήρημα: Η Παπαδάκου ζητεί να αποσυρθεί και να… διορθωθεί η δικαστική απόφαση για τον Η. Κασιδιάρη!

Γράφει ο Αντίοχος

Ξιφουλκούν με μανία και λύσσα κατά της δικαιοσύνης, για την αυτονόητη απόφαση για τον Ηλία Κασιδιάρη, τα συστημικά κόμματα και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της… αρχόντισσας του Μνημονίου (και των συνεπειών του, δυστυχία, ανεργία, 7.000 αυτοκτονίες κ.τ.λ.) Γιάννας Παπαδάκου, που φτάνει στο σημείο να ζητάει την… ανάκληση και τη… διόρθωση της δικαστικής απόφασης, για να ταιριάζει με τα γούστα της! Ιδού το παραλήρημά της:
«Η Δικαιοσύνη να διορθώσει το λάθος
…Εκείνο που....

Ιδου οι υβριστες της Χρυσης Αυγης – Δισεκατομμυρια κρατικης χρηματοδοτησης για τους «νταβατζηδες» στον καιρο του μνημονιου

Σας παρουσιάζουμε αποκαλυπτικότατο δημοσίευμα του περιοδικού “Hot Doc”, σύμφωνα με το οποίο οι «εθνικοί εργολάβοι», οι οποίοι παραλλήλως είναι καναλάρχες και υβριστές της Χρυσής Αυγής, εισέπραξαν πάνω από το 50% των κονδυλίων του ΕΣΠΑ την περίοδο 2007 – 2013, αναλαμβάνοντας το 90% των δημοσίων έργων. Ο συνολικός απολογισμός φτάνει σε τάξη δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να λογίζονται σε αυτό το ποσό οι (ν)τροπολογίες, τα χαρισμένα δανεικά, οι δωρεάν συχνότητες που λυμαίνονται για τα κανάλια τους και τα λοιπά σκάνδαλα.
Γίνεται ευκόλως αντιληπτό, λοιπόν, γιατί όλοι αυτοί, από κοινού με τους πολιτικάντηδες, σχεδιάζουν τον πολιτικό θάνατο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και το λασπολογούν μονίμως. Επειδή η Χρυσή Αυγή είναι η....

Το ουσιαστικό νόημα της Ημέρας της Γυναίκας


Το ουσιαστικό νόημα της Ημέρας της Γυναίκας

Γράφει η Κορίνα Πενέση

Η  8η Μαρτίου μέσω της δημιουργίας των νεοταξιτών, μιας παγκόσμιας υποκουλτούρας που ελέγχεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, έχει καθιερωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο ως «Ημέρα της Γυναίκας». Πόσο ουσιαστικό, όμως, είναι το νόημα αυτής της  ημέρας;
Αν χρειαζόμαστε μια «επέτειο» για τις γυναίκες διαφόρων ηλικιών «που βγαίνουν «γυναικοπαρέα» να διασκεδάσουν σε διάφορες μπουζουκλερί, και λοιπά κέντρα διασκέδασης», εντάξει… Το καταφέραμε το καταναλωτικό όργιο και αποτύχαμε ως κοινωνία! Και αυτό γιατί καμία σκέψη και κανέναν προβληματισμό για....