Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2015

Τρομερός Ηλίας Κασιδιάρης: "Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα των Ηρώων του 21' απέναντι στους σημερινούς ανθέλληνες και τους προδότες" - ΒΙΝΤΕΟ

Φανταστικός Ηλίας Κασιδιάρης σε ακόμη μια εκπομπή της Χρυσής Αυγής, επηρεασμένος από την αύρα της επετείου του 1821..

Δείτε τη..

Η πρώτη συνέντευξη του "ελεύθερου πολιορκημένου" Γ. Λαγού: "Ο Αγώνας μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες δε θα σταματήσει ΠΟΤΕ" - ΒΙΝΤΕΟ

Για αυτό τον τρέμουν, για αυτό δειλιάζουν μόλις τον ακούν και τον βλέπουν...

Γιατί εννοεί κάθε λέξη από αυτές που αναφέρει..

Δείτε τη συνέντευξη του γίγαντα Γιάννη Λαγού...

Κυβέρνηση για κλάμματα... Απλά δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και δη της ετοιμότητάς της (plan A, B, C και δεν συμμαζεύεται), κατά τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των επαφών Τσίπρα-Μέρκελ στο Βερολίνο και αποτυπώνει με αναμφισβήτητο τρόπο το «δραματικό» στοιχείο των συνομιλιών! Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν... 

Τσίπρας εναντίον Κολοκοτρώνη: Προσβολή στην Επανάσταση ’21 η ομιλία του στο Πανεπιστήμιο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκυβερνών Καμμένος θα τα κάνει "γαργάρα" όλα αυτά..;!
 
Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την Επανάσταση του 1821 πήγε και μίλησε ο πρωθυπουργός. Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι αυτή ήτο η πρώτη πρωθυπουργική ομιλία μετά την αντίστοιχη ομιλία του Γεώργιου Παπαδόπουλου, ούτε στο γεγονός ότι κρατήθηκε απουσιολόγιο για όσους τόλμησαν να αγνοήσουν την πρόσκληση. Αυτά, άλλωστε, ανάγεται σε παραπολιτικό σχολιασμό, που κρίνεται ανεπαρκής με δεδομένο τα όσα ανιστόρητα ανέφερε ο Τσίπρας στην ομιλία του.

Ο Τσίπρας, λοιπόν, αφότου ξεπέρασε τις εθιμοτυπικές ευχαριστίες και τα ευχολόγια για το Ελληνικό Πανεπιστήμιο, ουσιαστικά επανέλαβε ανιστόρητες απόψεις μαρξιστών καθηγητών, οι οποίες επιχειρούν να απομειώσουν την σημασία και να στρεβλώσουν το δίδαγμα της Επαναστάσεως του 1821, προκειμένου να την ενσωματώσουν στην διδασκαλία τους. Βεβαίως το εγχείρημα είναι εξόχως δύσκολο, αφού πρώτον η Επανάσταση του ’21 ήτο Εθνική και Φυλετική και ουχί κοινωνική ή μαρξιστική και δεύτερον επειδή οι μαρξιστές της εποχής την είχαν καταδικάσει αναφανδόν επειδή...

Γιατί δεν πήγε ο Σαμαράς στην παρέλαση;

Την στιγμή που η ψοφοδεξιά και ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς δήθεν κόπτονται για το καλό της Πατρίδας, το μήνυμα της Εθνικής Παλιγγενεσίας και τον συμβολισμό των παρελάσεων, ο τέως πρωθυπουργός για ακόμη μια φορά απέφυγε να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Ενώ εμφανίστηκε κανονικά στην δοξολογία, με την γνωστή του περίλυπη διάθεση και διαταραγμένη...

Για τα συνθήματα των ΟΥΚ στις παρελάσεις


Για τα συνθήματα των ΟΥΚ στις παρελάσεις

Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων υπηρετούν την Πατρίδα με Πίστη και Αυταπάρνηση σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες που "λούφαραν" με κάθε μέσο την στρατιωτική τους θητεία, με πρώτους διδάξαντες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Τσίπρα.

Η παρέλαση των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών δεν είναι περίπατος του....

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2011 ΟΤΙ «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΜΕ»;

katargisi_parelasis.jpg
Τέσσερα χρονάκια μας χωρίζουν από το 2011, κι όμως άλλαξαν πολλά. Όπως για παράδειγμα, κάποιος πολιτικάντης που έγραφε το 2011 στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι «Οι δρόμοι είναι για να περπατάμε και να διαδηλώνουμε κι όχι για να παρελαύνουμε» και χθες ήταν… πρώτη μούρη στην πιο μεγαλειώδη παρέλαση των τελευταίων ετών.
Ναι, πρόκειται για τον....

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


Ποιος δεν θυμάται το περιβόητο «ευχαριστούμε τους Αμερικανούς», που ξεστόμισε μέσα στη βουλή λίγες ώρες μετά την εθνική ταπείνωση των Ιμίων, ο τότε πρωθυπουργός του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, Σημίτης, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων;
Ε, λοιπόν, την γιεσμενική πολιτική των «ευχαριστούμε τους Αμερικανούς», την συνεχίζει τώρα επαξίως ο (εμφανιζόμενος στους αφελείς ως… φιλορώσσος!!!)  υπουργοπάνος Καμμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βηματοδότη». Ιδού ποια ευκαιρία βρήκε για τα… συχαρίκια:
«Οι βάσεις… ζωής και τα «ευχαριστώ»
Θυμάστε τα εκρηκτικά συνθήματα που ακούγονταν τη δεκαετία του ’80, του τύπου «Εξω οι βάσεις του θανάτου», και τις εκατοντάδες πορείες και διαδηλώσεις που γίνονταν για να φύγουν και οι βάσεις και...

Από τον Σύριζα στην Χρυσή Αυγή

Όσοι συμπατριώτες μας ήλπισαν ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και πολύ περισσότερο η ανυποχώρητη ρητορική της προεκλογικής περιόδου θα εφαρμοζόταν πρακτικά και μετεκλογικά, σηματοδοτώντας την απαρχή μιας άλλου τύπου πολιτικής απάντησης, η οποία ξεκινώντας από την Ελλάδα θα άλλαζε και την λιτότητα στην υπόλοιπη Ευρώπη, είναι σίγουρο ότι είτε απογοητεύθηκαν ήδη ή θα το πάθουν στην συνέχεια. Η «ελπίδα» φαίνεται ότι διαψεύδεται οικτρά. Βεβαίως, επειδή είναι ακόμη πολύ νωπό το κλίμα της εκλογικής νίκης στις 25 Ιανουαρίου, η απογοήτευση που έχει αρχίσει να σκορπά στους ψηφοφόρους (και όχι οπαδούς) του ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις γι’ αυτόν. Με την βοήθεια του χειρισμού της κυβερνητικής εξουσίας και με την σύμπραξη με τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» παραμένει, μέχρι στιγμής, η αίσθηση σε αρκετό κόσμο ότι μπορεί το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων να ήταν κατώτερο των προσδοκιών, αλλά δεν ήταν και εντελώς μηδενικό, σε σχέση με τα έργα και τις ημέρες των προκατόχων του.  

Ήδη, όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, καθώς η αμφιβολία εγκαθίσταται στο μυαλό των Ελλήνων, οι οποίοι περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα των επόμενων κυβερνητικών προσπαθειών προκειμένου να βγάλουν οριστικό συμπέρασμα. Εδώ, λοιπόν, έγκειται το πρόβλημα για την κυβέρνηση. Στις έννοιες του «προσωρινού» και του «τελικού». Γιατί κάποια στιγμή ο Ελληνικός Λαός θα κάνει το γενικό ταμείο. Μέχρι και τώρα παραμένει δέσμιος της ελπίδας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Τι θα συμβεί, όμως, όταν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα υποχρεούται να παραμείνει εντός ενός πλαισίου συνεχιζόμενης λιτότητας και εσωτερικής υποτίμησης, το οποίο θα χειροτερεύσει ακόμη πιο πολύ την ήδη καταταλαιπωρημένη ζωή του; Έχει σημασία αυτό, αν αναλογιστούμε ότι το 36% των Ελλήνων δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για...

1821 – Τα πρόσωπα της Επαναστάσεως

Αδιαμφισβήτητα η φλόγα της ελευθερίας κορώνει και συντηρείται χάρη στην αρειμάνια, την ηρωική και αυτοθυσιαστική προσωπικότητα των πολεμιστών που αποτέλεσαν την μαγιά εκείνη, η οποία σήκωσε τα όπλα και διεκδίκησε το πολυτιμότερο αγαθό. Το πνεύμα αυτοθυσίας και αυταπάρνησης που παρατηρεί οποιοσδήποτε τύχει να αναγνώσει είτε τις ιστορικές καταγραφές και μαρτυρίες είτε τα απομνημονεύματα πρωταγωνιστών της 9χρονης πάλης κατά των οθωμανών, είναι διάχυτο σε όλες τις εκφάνσεις του ηρωικού αγώνα, στις μάχες, στην κλεφτουριά, στις καλές και στις κακές στιγμές.
Προσεγγίζοντας το θέμα με σεβασμό και δέος, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι....

Ζήτω η 25η Μαρτίου - Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Ήρωες του ‘21


Ζήτω η 25η Μαρτίου - Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Ήρωες του ‘21

194 χρόνια  πέρασαν από την έναρξη του ένοπλου Εθνικού Απελευθερωτικού αγώνα. 194 χρόνια από τότε που το Έθνος  πήρε τα όπλα για να κερδίσει την Ελευθερία του από τον φρικώδη οθωμανικό ζυγό.
Τούτη η σημερινή γιορτή, φωτίζει όχι μόνο τα σκοτάδια που κάλυπταν τη χώρα στα τετρακόσια χρόνια της Τουρκοκρατίας, αλλά κι αυτά που σα μαύρα φονικά και τρομακτικά σύννεφα σκιάζουν στις μέρες μας το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού λαού.
Τότε οι πρόγονοί μας, ολομόναχοι, πολέμησαν για εννιά ολόκληρα χρόνια ενάντια στη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Σήμερα εμείς, οι μακρινοί και αλλοτριωμένοι απόγονοι των ηρώων εκείνων, αντιμετωπίζουμε μια οργανωμένη επίθεση της Νέας Αυτοκρατορίας που καμουφλάρεται πίσω απ' το όνομα "Νέα Τάξη Πραγμάτων".
Χρειάζεται, νομίζω ν' αναρωτηθούμε για το αν έχει η...