Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

Καθηγητές στην "Καθημερινή": "Ο Εθνικισμός διαχέεται σε όλη την Κοινωνία και έχει παγιωθεί...Και ειδικότερα στους νέους"

Με ένα ρεπορτάζ άκρως αποκαλυπτικό επέλεξε η "Καθημερινή" να αναφερθεί στην ελληνική..."ακροδεξία", την ιδεολογία της και τη διάχυσή του στα κοινωνικά στρώματα. Ανάμεσα στα διάφορα "φαιδρά" τύπου "εγκληματικές πράξεις" και "ναζιστικές πρακτικές" οι καθηγητές που ερωτήθηκαν για το φαινόμενο της ανόδου του εξτρεμισμού και του Εθνικισμού καταλήγουν στο ίδιο γενικό συμπέρασμα που αποτυπώνεται στην παρακάτω φράση:

"Αλλά τόσο η πολιτική κρίση όσο και η κοινωνικοοικονομική καταβύθιση βοηθούν στη διάχυση του χρυσαυγιτισμού και διευρύνουν την περίμετρό του στα λαϊκά και μεσαία στρώματα."

Οι καθηγητές λοιπόν που νοιώθουν την "ανάσα" του Εθνικισμού ακόμη και....

Συγκινητική επιστολή στην Χρυσή Αυγή από τον πατέρα ενός Βατραχανθρώπου και η απάντησή μας


Συγκινητική επιστολή στην Χρυσή Αυγή από τον πατέρα ενός Βατραχανθρώπου και η απάντησή μας

Την παρακάτω επιστολή λάβαμε από τον πατέρα ενός άνδρα των Ο.Υ.Κ., αμέσως μετά τις άθλιες επιθέσεις από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο. Το περιεχόμενό της είναι συγκινητικό και οφείλουμε να το αναδημοσιεύουμε, μαζί με την απάντησή μας.

Προς τον κ. Ηλία Κασιδιάρη
Είμαι πατέρας ενός από τα παιδιά των ΟΥΚ που βάλλονται σήμερα με το χειρότερο τρόπο από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Το παρουσιάζουν, όπως και τα υπόλοιπα, σαν τέρας στα κανάλια. Δεν είναι έτσι. Είναι παιδιά που αγαπούν την πατρίδα τους, που θέλουν να....

Τι δεν καταλαβάνεις ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ;! Καμμένος σε συνέντευξή του στη Νέα Υόρκη: "Θέλουμε να πάρουν τα πετρέλαια του Αιγάιου οι ΗΠΑ και οι εβραίοι..."

Τραχύς, άκομψος αλλά ειλικρινής ήταν ο Καμμένος σε συνέντευξή του σε μέσο της Νέας Υόρκης, όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη, σχετικά με το θέμα της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου των ελληνικών θαλασσών,

Ο Καμμένος ξέχασε την "ελληνικορωσική φιλία" και το στρατηγικό άνοιγμα προς τη Ρωσία και υποσχέθηκε τα κοιτάσματα στους Αμερικανοεβραίους, και μάλιστα με ποσοστά 70 - 30, υπέρ τους αν δεχθούν να τα εκμεταλλευτούν.
Ο θλιβερός πατριδοκάπηλος, που επιβεβαίωσε πλήρως τα έγγραφα των wikileaks που τον εμφάνιζαν αν "άνθρωπο των ΗΠΑ στην Ελλάδα", περίπου παρακάλεσε τους "φίλους" και "συμμάχους" να πάρουν την απόφαση να κατέλθουν στο Αιγαίο, ενώ διέπραξε οξύτατο προδοτικό σφάλμα σχετικά με τα κατεχόμενα, που ουσιαστικά "αναγνώρισε" καθώς δήλωσε ότι αν βρεθεί κάποιο κοίτασμα σε περιοχή πέριξ της κατεχόμενης ζώνης αυτό θα σημάνει αυτόματα "συνεκμετάλλευση" με την Τουρκία..

Αυτός είναι ο "πατριώτης" που ψηφίσατε και πιστέψατε Έλληνες. Ένα σιωνιστικό υποχείριο που υφάρπαξε την ψήφο σας για να "πουλήσει" τον πλούτο μας σε Σιωνιστές και να αναγνωρίσει κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στη Μεγαλόνησο...

Αναλυτικά η συνέντευξη:

“Δεν σας κρύβω ότι η ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που θα υπάρξει ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα θέματα της συνεργασίας σε σχέση με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε συνεργασία. Στη συνάντηση που είχα με ....

Parapolitika: Διαλύεται η ΝΔ.. Κάτω από 10% στη Β' Αθήνας σε μυστική δημοσκόπηση.

Στην κοινωνία είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Είναι ένα κόμμα σε τέλμα που καρτερικά αναμένει την πλήρη αποσάθρωση του καθώς ο κόσμος το έχει σιχαθεί και κυρίως τον αρχηγό του, Σαμαρά.
Τώρα έρχονται στο φως και οι δημοσκοπήσεις που το αποτυπώνουν και μάλιστα δημοσιεύονται από site του "δεξιού" χώρου, όπως το parapolitika.gr.

Την ίδια μοιραία κατάληξη θα έχει και το ΠΑΣΟΚ που φαίνεται ότι ανήκει οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και διάγει την τελευταία κοινοβουλευτική του περίοδο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που καταβαραθρώνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας σε....

Παρανοϊκό και "αριστερό"...4000 εγκληματίες θα αποφυλακιστούν με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης..Αποφυλακίζονται πρόωρα ακόμη και... βαρυποινίτες

Την ίδια που στις φυλακές κρατούνται παράνομα, θύματα μιας πολιτικής σκευωρίας, βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής και οι Εισαγγελείς αρνούνται αντισυνταγματικά να τους επιτρέψουν να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους δικαιώματα, η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου ετοιμάζεται να αποφυλακίσει άνω των 4.000 φυλακισμένων, ανάμεσά τους και βαρυποινίτες με ποινές "ισόβια", ανα αποδείξουν ότι πάσχουν... ψυχικά ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα..

Διαβάστε το ρεπορτάζ της "Κ" για το θέμα:

Αποφυλακίστηκε ο Χρήστος Παππάς... Πρώτη του πράξη να τιμήσει τη μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Αποφυλακίστηκε ο Χρήστος Παππάς - Τίμησε την μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη! 2 ΒΙΝΤΕΟ

«Η αλήθεια θα λάμψει - Η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί»

Μετά από 18 μήνες παράνομου εγκλεισμού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς εξήλθε από τις φυλακές Κορυδαλλού. Κατά την έξοδό του καταχειροκροτήθηκε από στελέχη και φίλους του εθνικιστικού Κινήματος που....

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ 6ο ΣΤΟΛΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Παλαιότερα, όταν υπήρχε ακόμα η περιβόητη Τρούμπα (την οποία καθάρισε ο δήμαρχος Πειραιώς Σκυλίτσης, επί 21ης Απριλίου…) κι ερχόταν ο 6ος Στόλος, έπεφτε το σύνθημα «κορίτσια ο στόλος» και τα κορίτσια των κακόφημων καμπαρέ έβγαιναν στο λιμάνι για να υποδεχθούν τα ναυτάκια. Χαρακτηριστική είναι η παλιά ελληνική ταινία «Καλώς ήλθε το δολάριο», με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο ρόλο του καθηγητή αγγλικών των κοριτσιών της Τρούμπας…

Στην εποχή μας, της «πρώτης κυβέρνησης αριστεράς» (με ολίγη από ψεκασμένους), δεν υπάρχουν κορίτσια της Τρούμπας και την υποδοχή των αμερικανών ναυτών την έχει (προφανώς) χρεωθεί ο αρμόδιος υπουργοπάνος Καμμένος (που κάποιοι καταφανώς βαλτοί εξακολουθούν να τον χαρακτηρίζουν… «φιλορώσσο»). Όπως, λοιπόν, δήλωσε ο ίδιος:...

Κραυγή αγωνίας από "Τα ΝΕΑ": "Στηρίξτε τον Τσίπρα, γιατί μετά θα έρθει η Χρυσή Αυγή!"


Νέα παραδοχή από τα “Νέα”: Στηρίξτε τον Τσίπρα, γιατί μετά θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Η γερμανική οικονομική ολιγαρχία θέλει την χώρα και την συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ δεμένους στο άρμα τους, γιατί τρέμουν τους απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές

Στα λόγια του Λεγκρέν, του Κρούγκμαν και του Νόαμ Τσόμσκυ ήρθαν τα "Νέα", ομολογώντας πως η πτώση του Σύριζα, δεν θα φέρει στην εξουσία την διαλυμένη ΝΔ που καταρρέει συνεχώς, αλλά την Χρυσή Αυγή. Το σενάριο αυτό είναι εφιαλτικό για τους διεθνείς τοκογλύφους, καθώς θα αλλάξουν άρδην οι συσχετισμοί και η γεωστρατηγική κατεύθυνση της χώρας, αφού στα ηνία της Πατρίδας θα βρίσκονται ασυμβίβαστοι Έλληνες Εθνικιστές και όχι πειθήνια όργανα και υποτακτικοί της τρόικα.
Συγκεκριμένα,

Μεσσηνιακή Εφημερίδα "Ελευθερία":Δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε σην Καλαμάτα τον Σαμαρά

Ως γνωστόν ο Σαμαράς για ιδιαίτερα συμβολικούς λόγους προτίμησε την έδρα της Μεσσηνίας, ως έμπρακτη στήριξη στην περιοχή και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν και τον βοηθούν μέχρι σήμερα ποικιλοτρόπως.

Μια περιοχή που ήταν παραδοσιακά "σαμαρική" και αποτελούσε το προσωπικό "κάστρο" του βουλευτή Μσσηνίας είναι πια... παρελθόν, καθώς αποδείχθηκε κατά την τελευταία του επίσκεψη ότι ακόμη και οι πιστοί του συνργάτες έχουν αποσκιρτήσει μέχρι και προς τον.... ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι τέτοιο το μένος των νεοδημοκρατών για τον "δεσποτικό" Σαμαρά που μέχρι και οι εφημερίδες που άλλοτε τον θεοποιούσαν τώρα τον μέμφονται και τον λοιδορούν, προδιαγράφοντας και αυτές με τη σειρά τους το τέλος του.

Η εφημερίδα Ελευθερία της Μεσσηνίας σε εκτενές ρεπορτάζ για την επίσκεψη Σαμαρά στην Μεσσηνία σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής:

"Τουλάχιστον προβληματισμό προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία ο απολογισμός της επίσκεψης Σαμαρά στη Μεσσηνία, καθώς....

Ένα ολόκληρο Έθνος σε ομηρία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ένα ολόκληρο Έθνος σε ομηρία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Όπως όλοι γνωρίζετε από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 ευρίσκομαι εκτός φυλακών, αλλά όχι ελεύθερος. Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλακίσεώς μου, πρέπει να είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες θα ευρίσκομαι εις το κοινοβούλιο.
Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι είμαι εγώ μεν εκτός φυλακών, αλλά άφησα πίσω μου συναγωνιστές στην φυλακή αθώους όπως και εγώ, θύματα μίας πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας. Δεν είμαι ο μόνος ο οποίος είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πέντε συνολικά βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρώην και νυν είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση λες και ....

Μας δουλεύει ο Πανούσης; Αφού άνοιξε τα κέντρα κράτησης, τώρα λέει “Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες”!


Μας δουλεύει ο Πανούσης; Αφού άνοιξε τα κέντρα κράτησης, τώρα λέει “Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες”!

Θα επιληφθεί ο εισαγγελέας Ρατσισμού για τις δηλώσεις του;

Οι παλινωδίες της κυβέρνησης Τσίπρα, η σύγχυση που την διακατέχει αλλά και η διγλωσσία της απεδείχθησαν για μια ακόμη φορά. Ο υπουργός Προ. Πο. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε πρόσφατα τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και αφού απεφάνθη πως η κατάσταση είναι απαράδεκτη, άνοιξε τις πύλες κι άρχισε η αποβίβαση εκατοντάδων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.
Από την Τρίπολη όπου...