Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Ο Γιάννης Λαγός πιο δυνατός από ποτέ: "Αντέχουμε και είμαστε τρίτο κόμμα"

Μετά από 18 μήνες παράνομα στη φυλακή, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός συνεχίζει να βρίσκεται όμηρος του καθεστώτος, σε κατ'οίκον περιορισμό. Ο Λαγός συζήτησε από την οικία του με τοη Ηλία Παναγιώταρο.

Θέλουμε δημόσια δίκη. Δεν κατηγορούμαστε για τίποτε άλλο, παρά για ομιλίες... Έλληνες διεκδικήστε το δίκιο σας. Η Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα εδώ.

Δείτε την εκπομπή:
Οφείλουμε ένα μπράβο σε έναν πραγματικό αγωνιστή.


Ο Μιχαλολιάκος απαντά στις γραφικότητες των ψοφοδεξιών: Ιδεολογικό και πολιτικό χάος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έχουν αγχωθεί εκεί στην ψοφοδεξιά με τη Χρυσή Αυγή και το δείχνουν!

Απαντώντας στο θράσος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έφτασε στο σημείο να εκφράσει την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουμε ότι το Κίνημά μας είναι ένα Κίνημα Εθνικιστικό και ουδεμία σχέση είναι δυνατόν να έχει με την μαρξιστική αριστερά.

Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν της είναι γεμάτη από συμφωνίες και κοινές πλεύσεις με την αριστερά. Επιπλέον, ανάμεσα στις τάξεις της ευρίσκονται και αρκετοί πρώην (;) ακροαριστεροί.
Είναι γνωστό επίσης ότι η Χρυσή Αυγή επανειλημμένα έχει...

Γελάει ο κόσμος: Μιλάει για “ανδρισμό” ο Σαμαράς!

Εγκλωβισμένος ανάμεσα στην δυσχερή πολιτική θέση στην οποία βρίσκεται και στην γραφικότητα που ολοένα και περισσότερο βρίσκει πρόσβαση στις ομιλίες του, ο Αντώνης Σαμαράς θεώρησε ότι μπορεί να παριστάνει τον… βαρύμαγκα από το βήμα της Βουλής το βράδυ της Δευτέρας. «Είμαι της ευθείας, της αντρικής σχολής», δήλωσε με στόμφο, προκαλώντας έτσι την γενική θυμηδία στο Κοινοβούλιο.

Ανεξαρτήτως από την ενδεχόμενη πρόθεσή του και από την ψυχική του διάθεση εκείνη την στιγμή, αν ο Σαμαράς με την φράση του εννοούσε ότι η συμπεριφορά του ήταν αυτό που λέει ο Λαός μας ως «αντρίκεια» εξευτελίστηκε εντελώς, γιατί τα έργα και οι ημέρες του έχουν δώσει άλλα, εντελώς αντίθετα, δείγματα μέχρι στιγμής.

Η άνανδρη προφυλάκιση δια τηλεφώνου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με χυδαίες εκφράσεις και μετά την αποκάλυψη του ηχητικού, το κρύψιμο για να μην αναλάβει τις ευθύνες του, δείχνει το μέγεθος του ανδρισμού του...

Βέβαια, υπάρχουν πολλά ακόμα ντοκουμέντα που δείχνουν τον... ανδρισμό του Αντωνάκη!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε...

Τραγικός ο Τσίπρας: Πρώτα υπογράφει κυρώσεις κατά της Ρωσίας και μετά το παίζει... φιλορώσος!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο Καμμένος χαρίζει τα πετρέλαια του Αιγαίου στους Αμερικάνους! Χρυσή Αυγή για πραγματική γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία.

Η διγλωσσία και η υποκρισία έχει γίνει επίσημη πολιτική πρακτική από τον Σύριζα. Τελευταίο δείγμα η πρόσφατη πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass. Εκεί ο Τσίπρας, μιλώντας ως προοίμιο της επισκέψεώς του στη Μόσχα είπε, μεταξύ άλλων: «μία πραγματική επανεκκίνηση και νέα δυναμική στις ελληνορωσικές σχέσεις, που έχουν πολύ βαθιές ιστορικές ρίζες και έχουν σφυρηλατηθεί σε κοινούς αγώνες των εθνών μας»

Κοιτώντας τις δηλώσεις του Τσίπρα έξω από το πλαίσιο της επικαιρότητας, θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για δηλώσεις που απηχούν σοβαρές θέσεις περί της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Μάλιστα ο ανυποψίαστος αναγνώστης θα εκπλησσόταν θετικά από την τόλμη Τσίπρα να κάνει τέτοιες δηλώσεις, όντας πρωθυπουργός ενός αμερικανικού προτεκτοράτου. Ο συνδυασμός, όμως, των δηλώσεων αυτών με την πρόσφατη πολιτική επικαιρότητα υποβιβάζουν, μοιραία, σε επίπεδο θυμηδίας και γέλιου τις αντιδράσεις επί των δηλώσεων. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Τσίπρας...

ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Κατάλαβαν καλά χθες οι ψοφοδεξιοί, που μαζί με τους κλεφτοπασόκους, έκαναν την βουλή να μοιάζει με επεισόδιο της σειράς «κάτω Παρτάλι», πως η περίοδος «των καλών τους ημερών» τέλειωσε την προηγούμενη εβδομάδα… 
 
Πλέον τίποτε δεν θα μένει αναπάντητο, και η Χρυσή Αυγή θα απαντά με τον Αρχηγό της όρθιο να τους κοιτάζει κατάματα απαιτώντας την παρουσία του συνόλου των εκλεγμένων βουλευτών του Κινήματος δίπλα του και όχι στις φυλακές τους, με παράνομους και αντισυνταγματικούς τρόπους, χωρίς κατηγορίες.Κατάλαβαν επίσης, γιαυτό και αποχώρησαν, πως τα παλιά τους καμώματα και τα ρεζιλίκια που έκαναν στην Βουλή επί των ημερών κυριαρχίας τους, κατηγορώντας μάλιστα την Χρυσή Αυγή πως ρίχνει το …»επίπεδο» στις συνεδριάσεις, κι αυτά δεν θα μένουν αναπάντητα.
Έτσι, εκεί κατά τις 12.30 – ήταν και αργά και ήλπιζαν πως σε κάποιο κανάλι θα τους ζητήσουν μια συνέντευξη – εν μέσω «καταγγελιών» και μετά από θυελλώδες...

Οι Τζιχαντιστές απειλούν το Εθνικισμός.net: Θα σας εξαφανίσουμε!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι άκρως τιμητικό για έναν ιστότοπο να διώκεται από τους αιμοσταγείς, φανατικούς ισλαμιστές, υπανθρώπους του ISIS που δεν διστάζουν να αιματοκυλίσουν ανθρώπους ακόμη και σε θρησκευτικούς και πολιτιστικούςτόπους λατρείας, αποδεικνύοντας πόσο κατωτάτης υποστάθμης ζώα είναι.

Ένα μήνυμα… αλλιώτικο από τ’ άλλα ήρθε χθες το βράδυ –διόλου τυχαία λίγες ημέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση- στην ιστοσελίδα μας, με αποστολέα τους τζιχαντιστές του ISIS, με ύβρεις, κατάρες και απειλές.
Ιδού το μήνυμα των «τρελλών του Αλλάχ»:

Α message by CyberJihad.
Your nationalist, Islamophobic website has come to our attention, and we decieded to attack it. We will soon start a DDOS attack against Ethnikismos.net, making it unavailable to anyone and knocking it offline. May you burn in hell forever, corrupted Greek Cristian nationalist.
DEATH TO CHRISTIANS!
DEATH TO GREECE!
DEATH TO....

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Το επιτυχές αποτέλεσμα του Σαρκοζί στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στην Γαλλία, άνοιξε την όρεξη στον πολιτικά νεκρό φον Αντωνάκη Σαμαρά, που ελπίζει πλέον βάσιμα στην α λα γαλλικά πολιτική του… νεκρανάσταση, για να… σώσει τη χώρα από την αναμενόμενη επέλαση της Χρυσής Αυγής (δηλαδή να προτιμηθεί από τους παγκόσμιους εξουσιαστές ως ο… καταλληλότερος να παίξει αυτόν τον ρόλο και να βοηθηθεί αναλόγως…)!
Έτσι, στην γνωστή διαδικτυακή του φωνή, δημοσιεύθηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Η μόνη σωτηρία για τη χώρα είναι ο Σαμαράς», περιγράφεται λεπτομερώς τo όνειρο του φον για τη μεγάλη… επιστροφή, ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή:
«Μια ματιά στις εκλογές στη Γαλλία θα πρέπει να ρίξει τάχιστα η Νέα Δημοκρατία και να βγάλει τα...

Ιταλική εφημερίδα επιβεβαιώνει τη Χρυσή Αυγή: Το δεξί χέρι του Σαμαρά, Παπασταύρου μπλόκαρε τη λίστα Λαγκάρντ!


Ιταλική εφημερίδα επιβεβαιώνει τη Χρυσή Αυγή: Το δεξί χέρι του Σαμαρά, Παπασταύρου μπλόκαρε τη λίστα Λαγκάρντ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο άνθρωπος των "περιούσιων" της Ελλάδος, φρόντισε να... καλυφθούν οι περιουσίες τους...

Όσα επιμελώς κρύβουν τα καθεστωτικά μέσα στην Ελλάδα και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, αποκαλύπτει ανοιχτά η ιταλική εφημερίδα La Stampa επιβεβαιώνοντας πλήρως τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την εμπλοκή του έμπιστου συμβούλου του Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου, στη λίστα Λαγκάρντ.
«Το δεξί χέρι του Σαμαρά και η θαμμένη φοροδιαφυγή», τιτλοφορείται το άρθρο της ιταλικής εφημερίδας, η οποία συμπεραίνει πως εξαιτίας του συγκεκριμένου προσώπου η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θάφτηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά. «Ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με χαρτιά που....

Και ο Κ. Ήσυχος της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ "ευχαριστεί τους Αμερικάνους"!!..

yshxos
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στις πορείες του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο φανταζόμαστε θα φώναζε και αυτός, μαζί με τον Τσίπρα και τον Καμμένο "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι".
 
Στη… σειρά για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στα μεγάλα αφεντικά, τους Αμερικανούς, έχουν μπει τα στελέχη της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Έτσι, μετά τον υπουργοπάνο Καμμένο, ήρθαν οι ευχαριστίες του… αναπληρωτή του:

Ο Ήσυχος ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για τα αρχεία του Μέριλαντ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος συναντήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την Επιτετραμμένη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα Suzanne Lawrence. Στην συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Γιάννης Ταφύλλης, ενώ από.....

ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ: Στον Ντογιάκο οι μπολσεβίκοι εκλιπαρούν για σταλινική δίκη της Χρυσής Αυγής


ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ: Στον Ντογιάκο οι μπολσεβίκοι εκλιπαρούν για σταλινική δίκη της Χρυσής Αυγής

Η πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής χαιρετίστηκε από το σύνολο σχεδόν του αντισυνταγματικού τόξου, δύο όμως είναι οι συμμορίες με μανδύα πολιτικού κόμματος που επένδυσαν πολιτικά σε αυτό το αίσχος κατά της συνταγματικής νομιμότητας: η ψοφοδεξιά ΝΔ και το κόμμα του χαφιέ ή ΚΚΕ.
Προς τι το μίσος των συμμοριών αυτών κατά της Χρυσής Αυγής; Για τη ΝΔ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Τα έχει ήδη αποκαλύψει ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκος, ο οποίος είχε ευθαρσώς δηλώσει πως η σκευωρία στήθηκε επειδή η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους από το κομματικό μόρφωμα της Συγγρού. Οι μπολσεβίκοι όμως; Το σταλινικό, φύσει και θέσει αντεθνικό ΚΚΕ, διέκρινε στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τον μείζονα κίνδυνο πολιτικής του εξαφάνισης. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε....

Η δευτερολογία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Η μόνη προτεραιότητα θα πρέπει να είναι να αποκτήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία" - ΒΙΝΤΕΟ

Απέναντι στα φληναφήματα των αριστεροδεξιών και "σοσιαλΗστών" που ξιφουλκούν για... κέρματα (ευρώ) ένας Ηγέτης πρωτίστως σκέφτεται τι εξυπηρετεί το Έθνος και το Λαό του. Και αυτή τη στιγμή το ελληνικό Έθνος είναι υποδουλωμένο στους τυράννους - Τραπεζίτες και οφείλει να διεκδικήσει την Εθνική του Κυριαρχία...

Δείτε τη δευτερολογία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου..

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΩΣ «ΕΝΩΤΙΚΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ;

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Δεν γυρνάμε πίσω, αλλά στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων, μένουμε όρθιοι και δεν ξεχνάμε. ΔΕΝ γίνεται να ξεχάσουμε! 
Ένα Έθνος, όπου εμπρός μας στέκει αλύγιστη αλλά και αζήτητη η γνώση απέναντι στην Ελληνική Νεολαία και πίσω ακολουθούν οι Αγέννητοι κι οι Νεκροί!
 
Αυτή την μνήμη την χρωστάμε σε ανθρώπους που θυσιάστηκαν, που πόνεσαν και τελικά χάθηκαν από την μισαλλοδοξία κάποιων «αγωνιστών» σαν.....