Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Εκατοντάδες Εθνικιστές απέδωσαν φόρο τιμής στους πεσόντες Έλληνες στο Γραμματικό από τους κομμουνιστοσυμμορίτες - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος

Με μια σεμνή αλλά έντονα συγκινησιακή Τελετή η Χρυσή Αυγή υπό την αιγίδα της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, τίμησε για 3η συνεχόμενη χρονιά τους Ηρωικούς πεσόντες άνδρες  του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος οι οποίοι σφαγιάστηκαν από ενέδρα ανάνδρων κομμουνιστών την νύχτα της 6ης προς 7η Απριλίου 1944.
Πλήθος κόσμου προσήλθε στο...

Η πρώτη ομιλία του Χρήστου Παππά στην Τ.Ο. Αθηνών μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου... - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την ομιλία....

Πανωλεθρία της ΝΔ: Δικές της δημοσκοπήσεις την δείχνουν στο 12%


Πανωλεθρία της ΝΔ: Δικές της δημοσκοπήσεις την δείχνουν στο 12%

Προκαθορισμένη πορεία προς τον όλεθρο φαίνεται πως είναι η διαδρομή της ΝΔ, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η ηττοπάθεια στην Κ.Ο. του κόμματος είναι σε μόνιμη βάση, κάτι το οποίο άλλωστε διαπιστώνεται και από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία απέναντι στη ΝΔ.
Τα τελευταία μυστικά δημοσκοπικά δείγματα, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχει παραγγείλει για λογαριασμό της η ίδια η ΝΔ, δείχνουν ότι το κόμμα έχει πέσει στο απίστευτο ποσοστό του 12%. Αυτό αντανακλά ότι η πορεία της ΝΔ, από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι συνεχώς φθίνουσα, χωρίς να μπορεί να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη αντιπολιτευτική λύση. Επίσης, καταδεικνύει ότι...

Απίστευτος ραγιαδισμός του Καμμένου στη Real News: "Μακάρι να δεχθούν οι αμερικάνοι να συνεκμεταλλευτούμε τα κοιτάσματα στο Αιγαίο"

Γράφει ο Αινείας

Μερικές φορές τα λόγια και η δική μας γνώμη είναι εντελώς περιττά όταν τα 'μιλούν" τα ίδια τα γεγονότα.
Εδώ και περίπου 2 χρόνια με κάθε τρόπο δηλώνουμε ότι ο "πατριώτης" Καμμένος δεν είναι τίποτε άλλο από το πιο πιστό υποχείριο των ΗΠΑ και των Σιωνιστών και ενεργεί μονάχα με γνώμονα το συμφέρον των αφεντάδων πέρα του Ατλαντικού.
Οι όποιες "εκρήξεις πατριωτισμού" ή λοξοκοιτάσματα προς τη Ρωσία είναι μονάχα για το θεαθήναι, επενδύοντας στην ελαφρότητα των νεοελλήνων που αδυνατούν να "διαβάσουν" τις πραγματικές του προθέσεις και τη διαχρονική του πορεία στην πολιτική και μένουν στη... στιγμή!

Ο Καμμένος λοιπόν ταξίδεψε στις ΗΠΑ, όπου και ....

Ο εποικισμός μας των νησιών μας από τους λαθρομετνάστες, ένα πρωτοσέλιοδ της Καθημερινής και στο βάθος η .... Χρυσή Αυγή

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες που δημοσιεύονται από τα ΜΜΕ για τα καθημερινά κύματα λαθρομεταναστών που περνούν τα χερσαία και υδάτινα σύνορά μας για να εποικίσουν την πατρίδα μας είναι μηδενικές ή δυσεύρετες.

Φυσικά το παραπάνω γεγονός δεν επιτρέπεται επ' ουδενί να αναφερθεί σε συστημικό μέσο, ενώ κάθε απόπειρα αναφοράς αποσιωπείται εν τη γενέσει της, καθώς εγείρει αμείλικτα ερωτήματα που με βεβαιότητα οδηγούν σε απόψεις "φασιστικές" και σε ρητορεία που αγγίζει και εφάπτεται ΜΟΝΟ στις θέσεις και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο το τελευταίο χρονικά διάστημα έχουμε η διαρκής έκρηξη της εισροής λαθρομεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα έχει φθάσει σε τέτοιο βαθμό που οδήγησε σε μια στεντόρεια κραυγή αγωνίας των κατοίκων και των αρχών στα νησιά μας που δεν μπορεί να φιμωθεί.

Κως, Λέρος, Λέσβος και Σύμη έχουν μετατραπεί σε μια απέραντη "χωματερή ψυχών", με τους λαθρομετανάστες να έχουν κυριολεκτικά κυριεύσει τα στενά και τους δρόμους των χωριών και πόλεων που βρίσκονται και να ....

Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ ΤΑ… ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ

tsipras-putin_10022015173509
Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή κάποια δήθεν «φιλορωσσικά» παπαγαλάκια, βαράνε αυτές τις μέρες –ενόψει της επικείμενης… τουριστικής επίσκεψης Τσίπρα στην Μόσχα- το γνωστό βιολί της παραπληροφόρησης, ότι δήθεν ο αμερικανόπληκτος αρχισυριζαίος πάει για μας φέρει… βαγόνια με ρούβλια, σας παραθέτουμε την παρακάτω είδηση
Η Ελλάδα δεν έχει απευθύνει αίτημα στη Ρωσσία για παροχή οικονομικής βοήθειας επιβεβαίωσε ο Ρώσσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, απαντώντας μονολεκτικά «Όχι» σε σχετική ερώτηση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι.
Το ρωσσικό πρακτορείο τιτλοφορεί το τηλεγράφημά του «Σιλουάνοφ: Η Ελλάδα δεν....

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την εξάρθρωση κυκλώματος αλλοδαπών δουλεμπόρων


Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την εξάρθρωση κυκλώματος αλλοδαπών δουλεμπόρων

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ, εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, το οποίο δρούσε στην χώρα μας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 11 αλλοδαπούς, μέλη του κυκλώματος, (τέσσερις υπηκόους Συρίας, έξι υπηκόους Πακιστάν και έναν υπήκοο Ιράκ) ενώ χθες το πρωί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 21 υπήκοοι Συρίας, οι οποίοι διακινήθηκαν παράνομα από την οργάνωση.
Όπως αναφέρεται από τα στοιχεία, οι διακινητές παραλάμβαναν τους λαθρομετανάστες από την Τουρκία. Στην συνέχεια τους κρατούσαν για λίγο στην Αθήνα και έπειτα τούς μετέφεραν με το ΚΤΕΛ ή τρένο στη Θεσσαλονίκη και μετά στους Ευζώνους. Εκεί τους άφηναν να....

5 ευρώ κοστολογεί τις ομιλίες του ο.... Θεοδωράκης!!!

Γράφει ο Αινείας

Εκτεταμένη δράση σε όλη την Ελλάδα με μοίρασμα εντύπων που θα περιέχουν αποσπάσματα από τις ομιλίες του, ετοιμάζεται να κάνει το τέκνο του Μπόμπολα, Θεοδωράκης την επόμενη εβδομάδα.

Την διεκπεραίωση να μοιραστούν οι ομιλίες του "προέδρου" θα αναλάβουν να την κάνουν τα "μέλη" και οι "φίλοι" του "Ποταμιού" με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων.

Ναι πολύ καλά ακούσατε... και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστειάκι. Ο κυρ Σταύρος θα ....

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ !

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Σε βαρυσήμαντη τηλεοπτική δήλωση προχώρησε ο Αντωνάκης εκ Συγγρού μεριά, δηλώνοντας πώς η Χώρα μας τελεί υπό κατάληψη. Μάλιστα! Απ’ την άλλη, διάφοροι γαλάζιοι, που ο χρόνος ξέβαψε τις δήθεν πατριωτικές τους ιδεολογίες, σκούζουν ότι η αστυνομία μένει αμέτοχη στα γεγονότα των σημερινών καταλήψεων, απ’ τους αντεξουσιαστές.
Μάλλον λησμόνησαν οι παραπάνω – αρχηγός και στελέχη – ότι το ίδιο απαθέστατη παρέμενε η αστυνομία το Δεκέμβριο του 2008, όταν στα τότε γεγονότα καιγόταν η Αθήνα, με το σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώνει το ανεκδιήγητο : «ευτυχώς δεν άνοιξε μύτη». Όπως συμβαίνει εξάλλου και σήμερα, κύριοι της ψοφοδεξιάς, με τόσες καταλήψεις πάλι δεν άνοιξε μύτη.
Σήμερα εξάλλου εορτάζουμε και το εξής ευχάριστο γεγονός. Μιας και η....

Αμερικανική πρόκληση στη Θράκη: Συνάντηση στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ με τουρκόφρονες του DEB


Αμερικανική πρόκληση στη Θράκη: Συνάντηση στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ με τουρκόφρονες του DEB

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "Πρόεδρος" Πάνος Καμμένος θα κάνει διάβημα στους αμερικάνους ή σκοπεύει για αυτό τους το ατόπημα να τους μειώσει το μερίδιο στην συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου κατά 69% (για να ταιριάζει και στο πώς μας... έχουν οι "φίλοι" και "σύμμαχοί" μας πέραν του Ατλαντικού)
 
Με αυτούς θέλει η κυβέρνηση "συνεκμετάλλευση" του Αιγαίου;
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, προφανώς. Διαβάζαμε στις 17 Ιουνίου του 2014 ότι στελέχη του κόμματος που δημιούργησε το τουρκικό προξενείο, συναντήθηκαν με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη, ύστερα από πρόσκλησή του. Τώρα διαβάζουμε ότι....

Ο Ίων Δραγούμης για το "ραγιά"...

 «Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ομάδα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής ετοιμάζει το καθεστώς με τη συνδρομή της...."Αριστεράς", της ΕΣΗΕΑ και του Δήμου της Αθήνας!!!

Ως γνωστόν στις 20 Απριλίου ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής η οποία και αναμένεται να στρέψει πάνω της όλη τη δημοσιότητα, ανεξάρτητα αν έχουμε ή όχι μνημόνιο, αν κυβερνά ο Τσίπρας ή οι τοκογλύφοι και αν βγούμε τελικά από το ευρώ ή όχι.

Το δεδομένο αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η δίκη διαφαίνεται να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο φιάσκο για το καθεστώς που οδηγεί τετελεσμένα στην πανηγυρική δικαίωση του Αρχηγού, των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, ανάγκασε το σύστημα να σπεύσει και να δημιουργήσει μια "ομπρέλα" προστασίας του.
Μια ομάδα προπαγάνδας που σκοπό θα έχει να....