Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 13, 2015

Οι Moscow Times αδειάζουν Τσίπρα: «Έφυγε με άδεια χέρια από τη Μόσχα»!


Οι Moscow Times αδειάζουν Τσίπρα: «έφυγε με άδεια χέρια από τη Μόσχα»!

Μπορεί οι εγχώριοι δημοσιογραφικοί τσανακογλείφτες του Τσίπρα να αφιέρωσαν διθυραμβικά σχόλια για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Μόσχα, η εφημερίδα Moscow Times εντούτοις, έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως τη Χρυσή Αυγή επισημαίνοντας στον υψηλότερο δυνατό τόνο πως ο θησαυρός απεδείχθη εν τέλει άνθρακες!
«Με άδεια χέρια έφυγε από τη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας», αποκαλύπτει η εφημερίδα, αναφέροντας ενδεικτικά πως «το μόνο που πέτυχε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν μερικές.....

Η ΚΕΝΥΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ

arapia
Προθεσμία τριών μηνών έδωσε η κυβέρνηση της Κένυας στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες να μεταφέρει στην άλλη πλευρά των συνόρων μεγάλο καταυλισμό για Σομαλούς που έχει στηθεί στην κενυατική περιοχή Νταμπάαμπ  κοντά στα σύνορα με την Σομαλία, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο πανεπιστήμιο της Γκαρίσα.
Η κίνηση του Ναϊρόμπι έρχεται μετά την....

Απαιτούν Σταλινικού τύπου Δίκη για την Χρυσή Αυγή


Απαιτούν Σταλινικού τύπου Δίκη για την Χρυσή Αυγή

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η αποκάλυψη της Εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ" έρχεται ως συνέχεια της αποκάλυψης του blog μας για την επιτροπή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που στήνει το καθεστώς για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Απόλυτα αντιπροσωπευτικό για την αντίληψη που έχουν για την Δημοκρατία το Σύστημα, και τα «παπαγαλάκια» του, είναι το άρθρο της κ. Ιωάννας ΜεΪτάνη, με τον τίτλο «Αυτή η δίκη μας αφορά όλους». Στο άρθρο της η κ. ΜεΪτάνη, ζητά «Λαϊκό Δικαστήριο» στα Σταλινικά πρότυπα!
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, γιατί η έκβασή της θα αφορά όλη την κοινωνία. Δεν αναφέρομαι μονάχα στην.....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ 151 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ;

lathro-leoforeio
Τελικά, μετά από τρεις ημέρες κατάφεραν οι αρχές του ψευδοκράτους να καταμετρήσουν τους λαθρομετανάστες που αποβιβάστηκαν στην Γαύδο: σύνολο 151 (αν και μην αποκλείεται να είναι κι άλλοι…), στην πλειοψηφία τους Αφρικανοί (από Σουδάν, Σομαλία, Ερυθραία κ.α.)
Μετά την καταμέτρηση, οι απρόσκλητοι επισκέπτες μας μεταφέρθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι Χανίων (!!!) με το πλοίο “Σαμαριά”, και διανυκτέρευσαν εκεί.
Επίσης, χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και από σήμερα οι....

ΑΣXΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ… ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΑ

Με ραγδαίο ρυθμό βελτιώνονται οι αμερικανο-κουβανικές σχέσεις. Έτσι, μετά το «ιστορικό» -όπως χαρακτηρίστηκε- τηλεφώνημα του Ομπάμα προς τον Κάστρο, οι δύο άνδρες είχαν σύντομη συνάντηση και αντάλλαξαν χειραψία, την Παρασκευή στον Παναμά όπου βρίσκονται για τη Σύνοδο της Αμερικής. Επίσης, χθες συναντήθηκαν ξανά «στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών από το...

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: 9ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΦΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!

Το δύστυχο 9χρονο κορίτσι βιάστηκε και κακοποιήθηκε από τουλάχιστον 10 άνδρες του «Ισλαμοσφαγιαστικού Κράτους» και....

BLOOMBERG: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018!

tsipras_kolotouba
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί εμείς σήμερα να γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας, αλλά ο Γολγοθάς της πατρίδας και του λαού μας δεν έχει τέλος. Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg (που έχει πληροφόρηση από «πρώτο χέρι», που λέμε), οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν έτοιμο το τρίτο Μνημόνιο για την Ελλάδα ύψους, το «πακέτο» του οποίου θα είναι 40 δισ. ευρώ. Το νέο Μνημόνιο θα έχει διάρκεια 3 χρόνια (και βλέπουμε…).
Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg δεν βασίζεται σε....

“Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών”: Επειδή κανείς δεν ξεχνά, κανείς δεν ξεχνιέται!


“Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών”: Επειδή κανείς δεν ξεχνά, κανείς δεν ξεχνιέται!

Όσες ώρες προσευχής και να αφιερώσουμε στη μνήμη, όσο και να εμπιστευόμαστε τις ελπίδες του Πολιτικού μας Αγώνα στην Θεία Πρόνοια, πάντα θα υπάρχει η Δύναμη της ψυχής των παιδιών με τα μαύρα, όπου κάτω από τον Μαίανδρο η καρδιά μας έχει χαράξει τα πύρινα λόγια του φιλοσόφου του Βορρά: Το Αίμα των Ηρώων, είναι ιερότερο από τις προσευχές των πιστών και από το μελάνι των σοφών!
Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών! Γιατί κανένας δεν ξεχνά και τίποτα δεν ξεχνιέται!
Τότε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα.....