Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews.gr: Ένα νέο μνημόνιο με αγγλικό δίκαιο θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια θέση με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Αποκλειστική συνέντευξη στο bankingnews.gr έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε για τα πολιτικά τεκταινόμενα, το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει συντόμως η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ και την επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής.
  • Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ακολουθήσει μια υψηλού ρίσκου στρατηγική. Τελικώς τι εκτιμάτε θα συμφωνήσει με την Ε.Ε. σε ένα νέο δάνειο – μνημόνιο;
Απάντηση: Έχω την γνώμη ότι η κυβέρνηση δεν έχει ουδεμία στρατηγική. Χρησιμοποιεί μία γλώσσα μιας ανέξοδης αδιαλλαξίας στο εσωτερικό, ενώ αντίθετα στο εξωτερικό όλα δείχνουν ότι προχωρεί σε έναν συμβιβασμό. Το μοναδικό τους πρόβλημα είναι...

Financial Times: "Έτοιμος ο Alexis Tsipras για την Kolotoumpa"

Εκτενές αφιέρωμα στο "θείο βρέφος" Alexis Tsipras και την πολιτικοοικονομική κατάσταση της Ελλάδος κάνουν οι Financial Times και προβαίνουν σε εξόχως σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Ο τίτλος και μόνο του άρθρο ίσως τα λέει όλα καθώς το βασικότερο οικονομικό έντυπο της Ευρωπαϊκής ελίτ πιθανολογεί, ως βασικό σενάριο τη λεγόμενη "kolotoumpa" που ετοιμάζεται να κάνει ο Τσίπρας, έχοντας προλειάνει το έδαφος με διάφορες κινήσεις.

Ο Τσίπρας για τους FT το "παίζει" αριστεριστής αλλά σύντομα θα διαβεί του Ρουβίκωνα της.... λιτότητας και θα κληθεί να κυβερνήσει ως "δεξιός", και μάλιστα προβλέπουν ότι δε θα είναι μόνος αλλά θα έχει και συμπαραστάστες από την πλευρά της ΝΔ.

Γράφουν χαρακτηριστικά:
"Η μόνη λύση για τους ευρωπαίους είναι ο Τσίπρας.....να υποκύψει στην πραγματικότητα και να κυβερνήσει ως Δεξιός, ή τουλάχιστον, όχι τόσο ως Αριστερός."

"Οργάνωσε την ....

Βαρέλι χωρίς πάτο... Ημερήσιο Δελτίο λαθρομετανάστευσης: 695 μέσα σε μία μέρα!!!


Βαρέλι χωρίς πάτο... Ημερήσιο Δελτίο λαθρομετανάστευσης: 695 μέσα σε μία μέρα!!!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η χθεσινή προσέλευση λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου μας, που λαμβάνει πλέον διαστάσεις αληθινής εισβολής!

Έτσι: Ογδόντα ένας (81) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή ''ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ'' έως και εντός πόλεως Μυτιλήνης ν. Λέσβου, εξήντα επτά (67) στην περιοχή ''ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ'' ν. Λέσβου, πενήντα ένα (51) στην “ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ” Χίου, σαράντα εννέα (49) στην Παναγία Οινουσσών Χίου, τριάντα τέσσερα (34) στην περιοχή ''ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ'' ν. Σάμου, πενήντα (50) στην περιοχή ''ΔΕΗ'' ν. Χίου, σαράντα (40) στη θαλάσσια περιοχή “ΝΑΓΟΣ” ν. Χίου , σαράντα έξι (46) στην περιοχή...

Χαλιούνται οι συστημικοί με τον Φώτη Γραικό, τον νεαρό βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελληνική νεολαία συντάσσεται με τη Χρυσή Αυγή και αποκτά πρόσβαση στην εξουσία.

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια βδομάδα πλέον μας χωρίζει από την έναρξη της Δίκης του Αιώνα και τα παπαγαλάκια του συστήματος άρχισαν να καταγγέλλουν «προκλήσεις» της Χρυσής Αυγής, για να δημιουργήσουν κλίμα νέας «χρυσαυγειάδας», για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό καλύψουν τη μεγάλη κωλοτούμπα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση και το νέο Μνημόνιο, που είναι… στο δρόμο.

Διαβάσαμε, λοιπόν, το εξής πατσαβουρογράφημα σε καθεστωτικά δίκτυα:

«Νέα πρόκληση από την Χρυσή Αυγή μια εβδομάδα πριν από τη δίκη – Λάδι στη φωτιά από τον βουλευτή Φώτη Γραικό

Λάδι στη φωτιά ρίχνει μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της δίκης για τη Χρυσή Αυγή ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος Φώτης Γραικός.

Ο κ. Γραικός σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνέντευξης...

Λαθρομετανάστες δηλώνουν στο Πρώτο Θέμα: "Μας φέρνουν συστηματικά στην Ελλάδα τούρκοι... Θα μείνουμε εδώ και περιμένουν και άλλες χιλιάδες στα σύνορα του Έβρου"

"Οδοιπορικό" στο λιμάνι του Πειραιά έκανε ρεπόρτερ του "Πρώτου Θέματος" επιδιώκοντας να αναδείξει άγνωστες πτυχές των λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται καθημερινά κατά εκατοντάδες με τελικό προορισμό το κέντρο της Αθήνας.

Σε αυτά που γίνονται πλήρως κατανοητά από το ρεπορτάζ είναι τα εξής:

1ον: Ότι οι δουλέμποροι που τους υπόσχονται μια καλύτερη τύχη είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ και το κάνουν συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια.

2ον: Η Ομόνοια είναι το "γκέτο" των λαθρομεταναστών καθώς ΟΛΟΙ έχουν κάποιον γνωστό τους σε αυτό το μέρος από τον οποίο περιμένουν βοήθεια.

3ον: Παρά τα ψεύδη ΜΜΕ και πολιτικών ταγών ότι....

Όλο το "συνταγματικό" τόξο υπέρ των λαθρομεταναστών εκτός της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αινείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η πρώην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για τις δηλώσεις της κυρά - Τασίας του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες που "λιάζονται" στην Ομόνοια και ο κάθε ένας στηλίτευσε.....την Υπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη δεν έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να γίνουν οι λαθρομετανάστες "νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος".

Συγκεκριμένα, η "πατριωτική" ΝΔ δεν κάνει ΟΥΤΕ μια αναφορά για εφαρμογή του νόμου περί μεταναστών και εξοβελισμού τους στις χώρες - προέλευσής τους, ενώ το πρώην κόμμα που....

Ρομά (Γύφτους του αναφέρει ο λαός) πιάστηκαν να κλέβουν τα μέταλλα Μνημείου του Ποντιακού Ελληνισμού στο Κιλκίς... Δε θα το μάθετε ποτέ από τα ΜΜΕ


Ρομά ξήλωσαν Μνημείο Ποντιακής Γενοκτονίας για να το πουλήσουν ως μέταλλο

Τα χάλκινα και άλλα μεταλλικά μέρη Ηρώου, αφιερωμένου στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, που βρίσκεται στην παλιά εθνική οδό Βέροιας Κιλκίς, έκλεβαν δυο ρομά, που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω.

Η είδηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά για να περάσει στα «ψιλά» της επικαιρότητας και τελικά να μην αποτελέσει καν «είδηση». Κάτι η προσοχή της επικαιρότητας στην πιθανολογούμενη μη πληρωμή της δόσης των 500 εκατ. ευρώ και η ενδεχόμενη κήρυξη χρεοκοπίας, κάτι η καταγωγή των δραστών, «έθαψαν» το γεγονός στα δημοσιογραφικά αζήτητα του αστυνομικού δελτίου. Εξάλλου παρόμοια συμβάντα είναι πλέον τόσο συχνά, που από καιρό έχουν πάψει να τυγχάνουν αναφοράς.
Η κλοπή μετάλλων από ....

Και ξαφνικά τα ΜΜΕ ανακάλυψαν ότι η κατάληψη του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι άνδρο διακίνησης ναρκωτικών και ανομίας..


Τώρα ανακάλυψαν την αριστερίστικη ασυδοσία οι πανεπιστημιακοί: «να τερματιστεί η κατάληψη του ΕΚΠΑ, γίνεται χρήση ναρκωτικών»!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αφού πρώτα με κάθε τρόπο τη "διαφήμισαν", προασπίζοντας τα "δικαιώματα" των παιδιών τώρα προφασιζόμενοι γεγονότα που ήδη γνώριζαν προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για το σπάσιμο της κατάληψης. Και έτσι θα επιτευχθεί ο διττός στόχος. Αφενός να νομίζει ο μαζάνθρωπος ότι οι "αναρχικοί" - πράκτορες του καθεστώτος είναι αντισυστημικοί, και αφετέρου να υπάρχει μια πολύ καλή δικαιολογία μέσω της....καταστολής για να επαναληφθούν οι καταλήψεις όταν θα τους χρειαστεί το σύστημα για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Συνεχίζεται για 15η μέρα η κατάληψη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από ομάδες ακροαριστερών, με το μαρξιστικό Κράτος να κλείνει πονηρά το μάτι στο κόκκινο παρακράτος.
Η Πρυτανεία του ΕΚΠΑ μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν νεκροί στο υπό κατάληψη κτίριο της Πρυτανείας, καθώς στο εσωτερικό του βρίσκονται εξαρτημένα άτομα τα οποία κάνουν χρήση ναρκωτικών! Εξαιτίας τούτου μάλιστα, καλούν για την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην αριστερίστικη φαρσοκωμωδία.
«Με αγωνία διαπιστώνουμε ότι....

Συριζαίοι δηλώνουν ευθαρσώς: «Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια... Απλά λιάζονται» !!! - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον των Ελλήνων - Πέραν της ιδεοληψίας της έχει και πρόβλημα οράσεως

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρμόδια υπουργός περί λαθρομεταναστών, έχει πολλές φορές προκαλέσει τους Έλληνες πολίτες με τις δηλώσεις της και πολύ περισσότερο με τις πράξεις της. Ήταν, άλλωστε, η πρωταίτια της απελευθέρωσης όλων των λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια, την ίδια ώρα που ο Πανούσης δήλωνε άγνοια. Επίσης προκάλεσε τους Έλληνες δηλώνοντας ότι «ενοχλούν οι μετανάστες» θα τους πάρει στο υπουργείο της.

Τώρα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την πρόκληση. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ μία μέρα μετά την άφιξη των λαθρομεταναστών της Γαύδου στην Αθήνα και τρεις μέρες μετά την απόφασή της να νοικιαστεί ξενοδοχείο για τους λαθρομετανάστες, η κυρά Τασία μας έδειξε τον λόγο αυτών των προκλήσεων. Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι ότι έχει τυφλωθεί από την ιδεοληψία της, κυριολεκτικά. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι όπως είπε...

Ο «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ» ΛΑΟΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί (σχεδόν) όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ της σύγχρονης εποχής να ήταν –για τους γνωστούς λόγους- φιλοσιωνιστικότεροι των σιωνιστών, αλλά κανένας εξ’ αυτών δεν ανήκε στον «περιούσιο» λαό. Ωστόσο, στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν το 2016, μια γνήσια εκπρόσωπος του εν λόγω λαού, θα χτυπήσει την πόρτα του Λευκού Οίκου, και μάλιστα με πολλές πιθανότητες να εισέλθει εντός…
Πρόκειται για την Χίλαρι Κλίντον, η οποία πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά της. Όσον αφορά την καταγωγή της εν λόγω κυρίας, σας θυμίζω παλαιότερο δημοσίευμα (2007) των New York Times, με τίτλο «Γάμος α λα εβραϊκά»:
«Η Τσέλσι Κλίντον και ο εβραϊκής καταγωγής γαμπρός, Μαρκ Μεζβίνσκι, θα κάνουν ανοικτό γάμο και οργανώνουν τρελό πάρτι. Ο γάμος θα γίνει σύμφωνα με τις εβραϊκές παραδόσεις και όπως.....

Απίστευτα ρατσιστικά προνόμια του Ελλαδικού κράτους πρός τους μουσουλμάνους σε αντίθεση με τους Έλληνες Χριστιανούς...


Μετά από σχετική παρέμβαση-ερώτηση του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, η κυβέρνηση επιδεικνύει  σκανδαλώδη εύνοια υπέρ της θρησκευτικής μειονότητας, στην οποία και ο ίδιος ανήκει . Ο αρμόδιος υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς διαβίβασε στην Βουλή έγγραφο με το οποίο προαναγγέλλει ότι ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) θα επαναφέρει την καταβολή εξόδων κηδείας στους μουσουλμάνους μέσω πληρωμής από το ελληνικό κράτος (δηλαδή τα ασφαλιστικά ταμεία), χωρίς  μάλιστα να προσκομίζονται επίσημα παραστατικά.
Η καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος είχε κοπεί από την προηγούμενη (ανάλγητη… και… ρατσιστική…) κυβέρνηση επειδή είχε διαπιστωθεί πλήθος περιστατικών όπου ορισμένοι έθαβαν δυο και τρεις φορές τους συγγενείς τους για να λάβουν χρήματα. Μάλιστα, τα χρήματα που δαπανά κάθε χρόνο ο ΟΓΑ για τα έξοδα κηδειών αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό ......

Βαριά φορολογία στους αγρότες η "ανάπτυξη" του ΣΥΡΙΖΑ....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Με οδηγό την "κολεκτιβοποίηση" του Λένιν η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους αγρότες.
 
Χαράτσι 13% στις αγροτικές αποζημιώσεις με τη φορολογική δήλωση

Μέρα με την μέρα oi προεκλογικές εξαγγελίες των Συριζαίων εξανεμίζονται και η ελληνική κοινωνία έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα.
Πρώτη κοινωνική τάξη θα καταλάβει τι εστί η ανάπτυξη της κυβέρνησης του «Πρώτη Φορά Αριστερά» είναι αγρότες που θα κληθούν να πληρώσουν τις  αποζημιώσεις και ενισχύσεις που έλαβαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους!
Μεταφέρουμε λοιπόν την είδηση για το τι θα ισχύει από φέτος σχετικά με.....

ΠΕΡΙ ΤΩΝ «ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια βδομάδα πλέον μας χωρίζει από την έναρξη της Δίκης του Αιώνα και τα παπαγαλάκια του συστήματος άρχισαν να καταγγέλλουν «προκλήσεις» της Χρυσής Αυγής, για να δημιουργήσουν κλίμα νέας «χρυσαυγειάδας», για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό καλύψουν τη μεγάλη κωλοτούμπα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση και το νέο Μνημόνιο, που είναι… στο δρόμο.
Διαβάσαμε, λοιπόν, το εξής πατσαβουρογράφημα σε καθεστωτικά δίκτυα:
«Νέα πρόκληση από την Χρυσή Αυγή μια εβδομάδα πριν από τη δίκη – Λάδι στη φωτιά από τον βουλευτή Φώτη Γραικό
Λάδι στη φωτιά ρίχνει μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της δίκης για τη Χρυσή Αυγή ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος Φώτης Γραικός.
Ο κ. Γραικός σε δηλώσεις του κατά τη.....