Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ασταμάτητος μέσα στη βουλή: Η Χρυσή Αυγή αλώνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα εξουσίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επανέρχεται στο κοινοβούλιο και δίνει ρεσιτάλ. Γελοιοποιεί τον Αθανασίου και βάλλει κατά ριπάς εναντίον των καθεστώτος.

Δείτε το βίντεο...

Στο Antinews ανησυχούν: Μαζέψτε κουκουλοφόρους και λαθρομετανάστες γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο φον Αντωνάκης να προσπαθεί να βρει έρεισμα στο λαό εμφανιζόμενος εσχάτως ως… λαθρομεταναστευτοφάγος και… κουκουλοφοροφάγος (λες κι ο ελληνικός λαός δε θυμάται τι… πανηγύρι γινόταν επί των ημερών του…), αλλά τα παπαγαλάκια του δεν έχουν καμιά ψευδαίσθηση για το ποιο κόμμα θα ωφεληθεί από αυτό το χάος που έχει προκληθεί από τον θανάσιμο συνδυασμό κουκουλοφόρων και λαθρομεταναστών. Έτσι, οι σαμαρικότεροι του Σαμαρά στο διαδίκτυο, με δημοσίευμά τους υπό τον καθαρά προβοκατόρικο τίτλο «Υπάρχουν καλύτεροι χορηγοί της Χρυσής Αυγής από τους αριστερούς;», προειδοποιούν τα συγκυβερνώντα συντρόφια του… συνταγματικού τόξου, να μαζέψουν τους λαθρομετανάστες και τους κουκουλοφόρους, γιατί αλλιώς θα ωφεληθεί πολιτικά ο κοινός τους εχθρός: οι… «νεοναζί»:

«Για υπολογίστε ποιοι είναι εκείνοι που ευνοούνται από τις εικόνες που έστησε αυτή η κυβέρνηση; Δηλαδή τους χιλιάδες μετανάστες να λιάζονται στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα τους μπαχαλάκηδες να κάνουν Πάσχα στο πανεπιστήμιο και να μην το σηκώνουν ρούπι. Φεύγουν μόνο όταν είναι η ώρα να κάψουν την Αθήνα!

Από τις εικόνες αυτές μόνον οι ακροδεξιοί ευνοούνται. Τρίβει τα χέρια του ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του βλέποντας...

Αντί να το βουλώσουν και να κυβερνήσουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι βγάζουν φαιδρές ανακοινώσεις για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής

Και αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της Ελλάδος ο ΣΥΡΙΖΑ (ανεργία, φοροδιαφυγή, δουλεμπόριο - λαθρεμπόριο, οικονομική ανέχεια, μισθοί πείνας, τρομοκρατία κτλ) αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση και για τη δίκη της Χρυσής Αυγής στην οποία φυσικά και αναμασά τα ψέματα και τις μπούρδες του παραδικαστικού κυκλώματος του Αθανασίου αλλά και αφήνει να εννοηθούν και ορισμένα μελλούμενα.

Αναφέρει η ανακοίνωση:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια, έχει έγκαιρα επισημάνει τον εγκληματικό νεοναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που,

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γρέγος και Σβερώνη διαλύουν τη σκευωρία: "Η πανηγυρική αθώωση της Χρυσής Αυγής θα έρθει σύντομα" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα βίντεο με τις ομιλίες των βουλευτών...

«ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ», ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, ο υπουργοπάνος Καμμένος πραγματοποιεί ήδη επίσημη επίσκεψη στην Μόσχα, με κάποιους εκ των… εθνικοφρόνων παπαγάλων να πλέκουν το γνωστό πουλόβερ των… βαγονιών με ρούβλια, που δήθεν έρχονται προς ενίσχυση της «ορθόδοξης αδελφής» του νότου και άλλα τέτοια… ηρωικά.
Ωστόσο, ο βασικός παπαγάλος του υπουργοπάνου δεν αφήνει περιθώρια… ξανθογενικών παρερμηνειών για την τσάρκα του δικού του στη Μόσχα, φροντίζοντας να αποστομώσει εγκαίρως τα έξαλλα «φιλορωσσικά» παπαγαλάκια των… εθνικών ελληνο-ρωσσικών θριάμβων:
«Αποστολή στη Μόσχα με το μυαλό στην Ουάσινγκτον για τον ΥΕΘΑ
Το ταξίδι Καμμένου στην Μόσχα γίνεται λίγα 24ωρα μετά από....

Ο Τσίπρας, ο πολιτικός του μέντορας ΓΑΠ και η.... μνημονιακή συγκυβέρνηση της "κεντροαριστεράς"!

Γράφει ο Αινείας

"Τα βρήκαν...", "Στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση". Αυτοί είναι οι κυρίαρχοι τίτλοι για τη συνάντηση του ΓΑΠ με τον Τσίπρα στο Μαξίμου, διάρκειας δύο ωρών, που έγινε με πρωτοβουλία του πρώτου και αφορούσε ενημέρωση επί της πορείας της οικονομίας και των διεθνών υποθέσεων της Ελλάδος.

Αν κρίνω δε από τις φωτογραφίες όλα ήταν "μέλι γάλα" και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ενώ και η δήλωση του ΓΑΠ εξερχόμενου από το Μαξίμου είναι ενδεικτική του κλίματος σύμπλευσης των δύο πλευρών.

Μπορεί σε πολλούς να δημιουργούνται απορίες για πώς είναι δυνατόν μια "αριστερή" Κυβέρνηση να "τα βρίσκει" με τον βασικό καθοδηγητή και υπεύθυνο της έλευσης του εθνοκτόνου Μνημονίου στη Χώρα, ωστόσο θα σας θυμίσω τα εξής, σε περίπτωση που έχει κοντύνει η μνήμη σας:

1ον: Ο Τσίπρας έκανε προεκλογικό αγώνα με βάση το πρότυπό του, πατέρα του ΓΑΠ, Ανδρέα Παπανδρέου.

2ον: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει το κόμμα των....

Προσταγή Λαγού μέσα από τη Βουλή: "Ελευθερώστε τους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Σαν σήμερα: Ξεκινά η Δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη από το καθεστώς των ξενόδουλων

Τερτσέτης - Πολυζωίδης: Παντοτινοί “φάροι” της Ελληνικής Δικαιοσύνης

«Ποιος είσαι εσύ ώ επίτροπε που ήρθες στη χώρα μας να μας δικάσεις; Είσαι αλλόεθνος. Και για να είσαι αλλόεθνος δεν μπορεί να είσαι δίκαιος. Δεν μπορείς να δικάσεις Έλληνες».
Ξέρεις να λες Ελλάδα στα ελληνικά, μα τίποτε δε νοιώθεις απ’ ό,τι σπουδαίο, μεγάλο και αιώνιο κρύβει τούτη η λέξη στα σπλάγχνα της.
Κατάλαβες τη θέση του εισαγγελέα σε ελληνικό δικαστήριο αλλά δεν έχεις θέση στην ελληνική δικαιοσύνη Επίτροπε. Είσαι εκτός φύσει και θέσει. Θέλεις να δικάσεις Έλληνες με τον πατριωτισμό του Εγγλέζου.
Ο εθνισμός μας, ώ επίτροπε, είναι θεμελιωμένος στα αίματα οκτακοσίων χιλιάδων Ελλήνων που.....

Ο κατήφορος των μαρξιστών: Βιβλίο-ύμνος του Βαρουφάκη στον αμερικανικό καπιταλισμό!

Τα αντιαμερικανικά και αντικαπιταλιστικά συνθήματα των βολεμένων μαρξιστών ανήκουν από μακρού χρόνου στο παρελθόν. Ανασύρονται μόνο κατά τις προεκλογικές περιόδους και όποτε η συμπαράταξη των απανταχού «σοσιαλδημοκρατών» με τους καπιταλιστές συνεταίρους γίνεται αντικείμενο χλευασμού και περιφρόνησης από μέρους της κοινής γνώμης.

Ο υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, Γ. Βαρουφάκης, αποτελεί ένα εξόχως ενδεικτικό παράδειγμα της πραγματικότητος που περιγράψαμε παραπάνω. Ο κατά δήλωσίν του «μαρξιστής» υπουργός είναι ο συγγραφέας ενός βιβλίου το οποίο συνιστά μια ωδή προς τον αμερικανικό καπιταλισμό και στην ιμπεριαλιστική παγκόσμια υπερδύναμη.

«Οι αδύναμοι υποφέρουν ότι τους αξίζει», τιτλοφορείται το....

XΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός«

Η κυβέρνηση ζήτησε την σύσταση εξεταστικής επιτρο­πής με έργο την διερεύνηση του πώς φθάσαμε στο μνημόνιο, και τον καταλογισμό ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα.
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, θέση πολιτική και απολύ­τως λογική, είναι πως το μνημόνιο είναι η δυστυχία του ελ­ληνικού λαού, είναι η προδοσία του ελληνικού λαού, το    μνη­μόνιο είναι εθνοκτόνο.
Η Χρυσή Αυγή ακούγοντας την....

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ!

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Ήταν τέτοιες μέρες (την 11η Απριλίου) του 1943, όταν ο Δρ. Γκαίμπελς ανακοίνωσε σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ότι τα στρατεύματά του ανακάλυψαν ένα ακόμα φρικιαστικό κομμουνιστικό έγκλημα στο Δάσος του Κατύν, που ευρίσκεται πλησίον της ομωνύμου πόλεως της Πολωνίας. Χιλιάδες πτώματα, με μια σφαίρα στον σβέρκο (κλασσική μέθοδος δολοφονιών της σοβιετικής NKVD…), ευρέθησαν θαμμένα σε πρόχειρους ομαδικούς τάφους. Από την ταυτοποίηση των πτωμάτων, προέκυψε ότι επρόκειτο για Πολωνούς αξιωματικούς (8.000 τον αριθμό), αστυνομικούς, ιερείς, διανοουμένους και αιχμαλώτους πολέμου των Σοβιετικών δυνάμεων κατοχής. Το έγκλημα έγινε από τις αρχές Απριλίου μέχρι τα τέλη Μαΐου του 1940 (εποχήν κατά την οποία ίσχυε το σύμφωνον Ρίμπεντροπ-Μολότωφ…), ο δε συνολικός αριθμός των.....