Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 21, 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 - ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Γεννήθηκα σ’ ένα μικρό ορεινό χωριό της Πελοποννήσου, στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Άλλες εποχές τότε. Ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπήρχε! Οπότε, ούτε φως μετά τη δύση του ηλίου, τηλεόραση, τηλέφωνο, πλυντήριο, κουζίνα, καλοριφέρ, θερμοσίφωνας κτλ. Κάποιες φορές που οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κατεβάζουν τους διακόπτες, ξαναθυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια και αναρωτιέμαι πώς ζούσαμε τότε. Κατά τα άλλα, ένας άθλιος χωματόδρομος που μας συνέδεε με την πρωτεύουσα του νομού (λεωφορείο δεν υπήρχε, μόνο ένα φορτηγό, με μια τέντα της συμφοράς που έμπαζε νερό όταν έβρεχε, ανοιχτό από πίσω, το θυμάμαι και ξυλιάζω κ.τ.λ.), μπαλωμένα ρούχα, ξυπόλητα παιδιά το καλοκαίρι, πλαστικό πέδιλο με χοντρή κάλτσα το χειμώνα, ένας σωρός από κουρέλια για μπάλα, πείνα και δυστυχία, κρέας Χριστού και Λαμπρή, για τουαλέτα μια υπαίθρια «τρύπα», κι άλλα ωραία, που όσοι αναγνώστες έχουν γεννηθεί μετά το ’70 και με διαβάζουν θα τα θεωρούν απίστευτα.

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας.

Ώσπου, ήρθε η 21η Απριλίου. Και ρεύμα μας φέρανε, καινούργιοι δρόμοι άνοιξαν παντού –ας είναι καλά η ΜΟΜΑ-, ο δικός μας ασφαλτοστρώθηκε, μπήκε και λεωφορείο της γραμμής, η Χωροφυλακή υποχρέωσε...

Καθημερινή: Η έλλειψη σοβαρότητας της κυβέρνησης θα φέρει την Χρυσή Αυγή στην εξουσία

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μία μία, οι καθεστωτικές κίτρινες φυλλάδες της Χώρας μας, αρχίζουν να ομολογούν πλέον την εκρηκτική άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών, έχοντας ως δεδομένο την αποτυχία της κυβέρνησης να ασκήσει πολιτικά καθήκοντα, κάτι που μεταφράζεται βέβαια σε ρεύμα ψηφοφόρων στρεφόμενο προς το Λαϊκό Σύνδεσμο. Χθες, 19.4.2015, στο κυριακάτικο φύλλο της «καθημερινής» και σε άρθρο του κ. Θεοδωρόπουλου με τίτλο «ανάληψη στη πλατεία Βικτωρίας», διαβάζουμε:

«Ας μην κοροϊδευόμαστε. Οι ρίζες του μεταναστευτικού είναι τόσο βαθιές...

Ομολογία ήττας από τα "Νέα": “Τεχνικά δύσκολη” και νομικά αδύνατη η καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Θρήνο ανείπωτο και κλάψα με οδυρμούς στο δημοσιογραφικό οργανισμό του ΔΟΛ σήμανε η έναρξη της πομπωδώς επονομαζόμενης «δίκης της Χρυσής Αυγής». Με θράσος χιλίων πιθήκων, η χρεοκοπημένη (ηθικά, πολιτικά και οικονομικά) καθεστωτική δημοσιογραφία του ΔΟΛ απαιτεί σήμερα στο πρωτοσέλιδό της την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, διότι στην αντίθετη περίπτωση θα επέλθει η πολιτική τραγωδία του Καθεστώτος των διεφθαρμένων!

Υπό τον βαρύγδουπο και συνάμα δραματικό τίτλο «Τραγωδία», η φυλλάδα «τα Νέα» υπογράφει άρθρο το οποίο επί της ουσίας επιβεβαιώνει με τον πλέον περίτρανο τρόπο, την αμιγώς πολιτική υφή των διώξεων εις βάρος της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής, φτάνοντας μέχρι του οικτρού σημείου να απαιτεί ωμά την χρήση οιουδήποτε μέσου (θεμιτού ή αθέμιτου) το οποίο θα συμβάλλει στην καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, των στελεχών, μελών και φίλων της.

Ενδεικτική της ΔΟΛιας δημοσιογραφίας, η δεύτερη παράγραφος του πρωτοσέλιδου άρθρου, παράγραφος η οποία αποτυπώνει απόλυτα, την απόγνωση και τον πανικό του συγκροτήματος και σύσσωμου του αντισυνταγματικού τόξου καθώς η δίκη ξεκίνησε αλλά τα πολυδιαφημισμένα (εργολαβικά άραγε;) τεκμήρια ενοχής δεν βρέθηκαν ακόμη!

«Ούτως ή άλλως, το εγχείρημα...

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ

Γράφει ο Αντίοχος

Με αφορμή την αυξημένη θρασύτητα των κουκουέδων, ενόψει της Δίκης του Αιώνα και των οφειλόμενων απαντήσεων που τους δίνουμε καθημερινά, υπενθυμίσαμε χθες ότι το ΚΚΕ –δια των 6 υπουργών του στην κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» του Γ. Παπανδρέου- συνυπέγραψε την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με το Μνημόνιο και πιο συγκεκριμένα, με την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου και τον ρόλο του ΚΚΕ, έξω από τη βουλή.

Την ημέρα εκείνη, εκατοντάδες χιλιάδες λαού πολιορκούσαν τη βουλή με άγριες διαθέσεις και...

Και στην Ανατροπή του Πρετεντέρη αποδείχθηκε περίτρανα ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική... 2 ΒΙΝΤΕΟ


Ανατροπή στην δίκη: Κανένα ποινικό στοιχείο κατά της Χρυσής Αυγής, μόνο... πολιτικό ενδιαφέρον! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Μία πρόγευση του τι θα επακολουθήσει στο δικαστήριο με την παταγώδη κατάρρευση του κατηγορητήριου και την αποκάλυψη των σκευωρών πήραν χθες όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή "Ανατροπή".
Στην εκπομπή του Πρετεντέρη για πρώτη φορά ήταν καλεσμένοι όχι βουλευτές της Χρυσής Αυγής (ούτε λόγος να γίνεται...), αλλά συνήγοροι υπεράσπισης, οι οποίοι έδωσαν τις οφειλόμενες απαντήσεις στον οχετό λάσπης και κατασυκοφάντησης των Ελλήνων Εθνικιστών.
Και μόνο η παρουσία των δικηγόρων της Χρυσής Αυγής ήταν αρκετή για να αναδείξει την παντελή ένδεια επιχειρημάτων και επιβαρυντικών στοιχείων από την πλευρά των κατηγόρων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι δεν υπάρχει κανένα ποινικό στοιχείο. Η μόνη τους ελπίδα είναι να διεξαχθεί μια πολιτική δίκη, μιας και η "εγκληματική οργάνωση" είναι προϊόν σκευωρίας και φαντασίας επίορκων δικαστικών λειτουργών και τίποτε περισσότερο.

Αξίζει να σταθούμε επίσης σε....

Κάθαρση με εντολή Χρυσής Αυγής: Ξεκίνησε η έρευνα για τους λογαριασμούς του συμβούλου του Σαμαρά, Παπασταύρου, στην Λίστα Λαγκάρντ


Κάθαρση με εντολή Χρυσής Αυγής: Ξεκίνησε η έρευνα για τους λογαριασμούς του συμβούλου του Σαμαρά, Παπασταύρου, στην Λίστα Λαγκάρντ

Κατόπιν του επίμονου κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής, της μόνης παράταξης που μάχεται ειλικρινά και αταλάνευτα τη διαφθορά, το δρόμο προς τη δικαιοσύνη φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του Σταύρου Παπασταύρου, στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και εμπλεκόμενου στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε γραπτή απάντηση που απέστειλε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος, ύστερα από σχετικές ερωτήσεις των Συναγωνιστών Κασιδιάρη και Παναγιώταρου, «σύμφωνα με έγγραφο του Εισαγγελέως Οικονομικού Εγγλήματος σχετικά με την εμπλοκή του αναφερόμενου στην ερώτηση εκπροσώπου στη Λίστα Λαγκάρντ , η εν λόγω υπηρεσία έχει παραγγείλει τη .....

Η πτώση Σαμαρά και η διάλυση της ψοφοδεξιάς φέρνει την γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος


Η πτώση Σαμαρά και η διάλυση της ψοφοδεξιάς φέρνει την γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος

Η εσωκομματική αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά συνεχίζεται στη ΝΔ, καθώς εντείνονται οι παρασκηνιακές ζυμώσεις με σκοπό την διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τριπλέτα Μπακογιάννη – Δένδια – Στυλιανίδη επιδιώκει την συλλογή σημαντικού αριθμού υπογραφών, έτσι ώστε να πιέσουν την κατάσταση σε βάρος του Σαμαρά.
Μπορεί επί της ουσίας να μην υπάρχει κάποιο άμεσο πρακτικό αποτέλεσμα, καθώς από το καταστατικό του κόμματος προβλέπεται ότι για να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο θα πρέπει να έχει προηγηθεί είτε απόφαση του αρχηγού της ΝΔ είτε απόφαση των 2/3 των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, θεωρούν όμως ότι.....

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΝΑΣ ΕΥΕΛΠΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ…ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός»

Ενα-δύο χρόνια μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, το Μεσολόγγι εορτάζει με με­γάλη επισημότητα την επέτειο της Εξόδου.
Ο παππούς, παλιός αγωνιστής, πηγαίνει με τον εγγονό του, να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις. Με­τά την δοξολογία, ακολουθεί η εκφώνηση των πανηγυρικών.
Πρώτος μιλάει ο τοπικός βουλευτής, μετά ο νομάρχης και μετά ο δήμαρχος. Καθένας, τονίζει τα σημεία που εκείνος θέλει.
Ο παππούς σε μια στιγμή, φοβερά εκνευρισμένος, γυρί­ζει προς τον εγγονό του και του λέει:

Β. Σκουρής: «Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια! Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση χωρίς οικονομικό προσπορισμό» ΒΙΝΤΕΟ

Κυβερνητικό τσίρκο: Πανούσης εναντίον Χριστοδουλοπούλου για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης


Κυβερνητικό τσίρκο: Πανούσης εναντίον Χριστοδουλοπούλου για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης

Οι ανεκδιήγητες, ανεδαφικές και ασόβαρες δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για το καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης οδήγησαν σε εσωτερικές έριδες ανάμεσα στην κυβέρνηση. Ο Γιάννης Πανούσης, κατά την διάρκεια σύσκεψης το περασμένο Σάββατο για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα, δήλωσε τα εξής, «καρφώνοντας» ουσιαστικά την Χριστοδουλοπούλου:
«Ακούω τις διάφορες απόψεις ότι και να έρθουν ένα, δύο ή τρία εκατομμύρια μετανάστες δεν πειράζει, διότι είναι πονεμένοι άνθρωποι. Προφανώς είναι πονεμένοι άνθρωποι, αλλά όταν έχεις 9.000.000 Έλληνες δεν μπορείς να....

ΕΚΘΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Διεθνή έρευνα για τον «αντισημιτισμό» -όπως αρέσκονται οι σιωνιστές να χαρακτηρίζουν τον αντισιωνισμό- πραγματοποίησε το Κέντρο Κάντορ για τη Μελέτη του Σύγχρονου Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, για το έτος 2014.
Σύμφωνα με την έκθεση που εξεδόθη, οι «αντισημιτικές» ενέργειες έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 40% σε ολόκληρο τον κόσμο, με το μεγαλύτερο αριθμό απ’ αυτές να εκδηλώνονται στη Γαλλία (164 περιστατικά) και τη Βρετανία (141 περιστατικά).
Έτσι, κατά τη διάρκεια του 2014 έχουν διαπραχθεί 766 «αντισημιτικές» ενέργειες κατά προσώπων και εβραϊκών θεσμών, έναντι 55 στο 2013. Ο αριθμός των....

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός«, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»

Η ιλαροτραγωδία της ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά, έχει μετατραπεί σε φάρσα. Το κόμμα των Δεκεμβριανών του 2008, μέμφεται τον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του απέναντι στους καταληψίες της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Στην Πρυτανεία γίνεται χρήση ναρκωτικών. Κίνδυνος να χαθούν ζωές!», προειδοποιεί ο σαμαρικός Φαρισαίος, «αγνοώντας» ότι εδώ και χρόνια τα ΑΕΙ της Αθήνας έχουν παραχωρηθεί στους «αναρχικούς» και στεγάζουν μεταξύ άλλων γνωστή ρουφιάνικη ιστοσελίδα των «αντιεξουσιαστών». Έχει και άλλες ιδέες ο Σαμαράς και η παρέα του: «Να ανοίξει κανένα κεφάλι, έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν έχει μέσα. Να παραδειγματιστούν και να σταματήσουν να διαλύουν τα πανεπιστήμια».
Αν βεβαίως διενοείτο να εκφραστεί κατ΄αυτόν τον τρόπο κάποιο μέλος ή....