Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

Παραδοχή Σαμαρά: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναγάγει τη Χρυσή Αυγή σε ρυθμιστή του πολιτεύματος" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο - ομολογία του θλιβερού Σαμαρά...

Χρήστος Παππάς και Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησαν για όλα στο Κontra Channel - BINTEO

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησαν στην εκπομπή του Kontra Channel «Επί του Πιεστηρίου» για τις τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.

Οι βουλευτές αναφέρθηκαν στα ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και ο ευθύς πολιτικός τους λόγος προκάλεσε αίσθηση στους δημοσιογράφους. Χαλάστηκαν πάντως όλοι τους οι δημοσιογραφίσκοι και βγάλανε πολύ χολή.

Δείτε το βίντεο...

Δημοσιογραφία για τα πανηγύρια: Το Βήμα «αποφυλάκισε» τον Ηλία Κασιδιάρη!

Ενδεικτική της "έγκριτης" και "έγκυρης" ενημέρωσης που προσφέρουν απλόχερα καθημερινά οι ιστοσελίδες των συστημικών μέσων είναι η ψεύτικη είδηση που αναπαρήγαγε σήμερα το "tovima.gr" και αρκετές άλλες ιστοσελίδες της σειράς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής για ακόμα μία άρση ασυλίας του, αυτήν την φορά για την καταγέλαστη κατηγορία της προτροπής σε βία για μια ομιλία του στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου πριν 5 χρόνια!

Ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής ζήτησε την αναβολή της συζήτησης για την άρση ασυλίας του, προκειμένου να μελετήσει την δικογραφία, καθώς δεν μπόρεσε να το πράξει αυτό όντας στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι... σοβαροί ρεπόρτερ αρκετών ιστοσελίδων και του "Βήματος" έγραψαν: "Η Επιτροπή Δεοντολογίας...

Αυτές είναι οι «κόκκινες γραμμές» του Καμμένου - Τρίωρη κομμουνιστική προπαγάνδα στην Σχολή Ευελπίδων!

Γράφει ο Αντίοχος

«Αντιφασιστική» (κομμουνιστική) εκδήλωση έγινε το βράδυ της 21ης Απριλίου, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), με την «πολιτική εποπτεία» του κόκκινου (και πρώην πράσινου…) υφυπουργού του Καμμένου, Τόσκα.

Διαβάζουμε σχετικά σ’ ένα δημοσιογραφικό παπαγαλάκι της συνοδοιπορούσας καμμεναρίας:

«Με κεντρικό θέμα «Ποτέ πια χούντα! – Ποτέ πια φασισμός!», η εκδήλωση εξελίχθηκε ως ένα περίπου τρίωρο ιστορικό και πολιτικό σεμινάριο, με συντελεστές-ομιλητές...

"Φωνή της Αμερικής" (Καθημερινή): "Ο Τσίπρας είναι το golden boy για τους Αμερικάνους... Αν δεν πετύχει έρχεται η Χρυσή Αυγή"

Η "Καθημερινή" είναι ευρέως γνωστή ως η εφημερίδα - "Φωνή της Αμερικής", που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Οι δε δημοσιογράφοι, Παπαχελάς και Αθανάσιος Έλλις, αποτελούν τους εγγαστρίμυθους των Αμερικακών και του κατεστημένου που κατοικοεδρεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Με άρθρο του ο Α. Έλλις στην έντυπη έκδοση της φυλλάδας του Παπαχελά, διευκρινίζει με απόλυτο τρόπο τι πιστεύουν για το πολιτικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα οι ΗΠΑ.

Ως προς το ΣΥΡΙΖΑ και τον Alexis αναφέρουν τα εξής:

"​Απρόσμενα «δημοφιλής» μεταξύ ξένων κυβερνητικών αξιωματούχων, τεχνοκρατών και αναλυτών που....

Ο Τσίπρας, η Μέρκελ, μια ημερομηνία και η καρφίτσα - ορόσημο!

Γράφει ο Αινείας

Συνάντηση με τη Μέρκελ θα έχει σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να βεβαιώσει για τις προθέσεις της Ελλάδος, ως προς την "φιλο - ευρωπαϊκή" της πορεία και την προσήλωσή της στο κοινό "ευρωπαϊκό όραμα".
Η συνάντηση θα γίνει στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής και έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς ημερολογιακά συμπίπτει με την προ 5 ετών ανακοίνωση του ΓΑΠ για την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και τον εγκλεισμό της χώρας μας στη μέγγενή του.

5 χρόνια πέρασαν και στην Έλλαδα βιώσαμε την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση, τις....

Επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι - περιοχή των "ευπαθών" - εξιχνίασε σπείρα ληστών και εγκληματιών... Περίεργο

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι Αττικής, όπου στεγάζονται πλήθος "ρομά" (γύφτους τους αποκαλεί ο λαός), έφερε στο φως μαζικές έκνομες εγκληματικές πράξεις που τελέστηκαν από σπείρα ενηλίκων μαζί με ανήλικους.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας ήταν κυρίως άτομα που εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών, αλλά και συγκεκριμένες ομάδες ληστών όπως και μια σπείρα ανηλίκων που “χτύπαγε” κυρίως στις περιοχές των δυτικών προαστίων κλέβοντας αυτοκίνητα. 
Από την προανάκριση που διεξήχθη εξιχνιάστηκαν συνολικά 67 υποθέσεις παρανομιών. Συνελήφθησαν....

PUBLICO.ES: "ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ"

50.000_kosmos__article
Συνέντευξη στο Eldiario.es και το Publico.es, δύο από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά site στην Ισπανία, έδωσε ο ευρωβουλευτής (πλέον…) του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου, ο οποίος κατήγγειλε… πραξικόπημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι «δανειστές» δε του δίνουν λεφτά.
Ωστόσο, ενδιαφέρον έχουν τα «προκαταρκτικά» της συνεντεύξεως στο Publico.es, τα οποία περιλαμβάνουν και την γνωστή μονότονα επαναλαμβανόμενη πρόβλεψη όλων, εγχωρίων και ξένων, για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα μετά την βέβαιη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:
«Ο Κούλογλου δεν είναι ο άνθρωπος που εντυπωσιάζεται εύκολα. Έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ και....

Ηλίας Κασιδιάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ληστεύει τους Έλληνες για να πληρώνει τους ξένους τοκογλύφους - ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…! «ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ» ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕ SMARTPHONES ΚΑΙ TABLETS ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΑΡΑΓΕ;

Μας λένε συνεχώς, ότι για λόγους «ανθρωπιστικούς» (αλλά και οικονομικούς) πρέπει να επιτραπεί να εισβάλουν στις ευρωπαϊκές χώρες μας όλες αυτές οι ορδές των «εξαθλιωμένων», που έρχονται για μια «καλύτερη ζωή». Μόνο που μερικές από αυτές τις «αξιοθρήνητες» υπάρξεις που αποβιβάζονται στην Ιταλία, φαίνεται να έχουν smartphones και tablets κατά την άφιξή τους, πράγμα που τις κάνει να μην φαίνονται και τόσο «αξιοθρήνητες».
Άρθρο της ιταλικής ιστοσελίδας salernonotizie.it δείχνει εικόνες από ορδές παράνομων μεταναστών που έρχονται εφοδιασμένοι με αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες.
Περισσότεροι από 5.000 «μετανάστες» αποβιβάστηκαν στο Σαλέρνο μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι τελευταίοι το πρωί της Τρίτης. 837 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και....

Τα μαζεύουν και φεύγουν στην ψοφοδεξιά: Ακόμα και ο Δένδιας θέλει καρατόμηση του Σαμαρά


Τα μαζεύουν και φεύγουν στην ψοφοδεξιά: Ακόμα και ο Δένδιας θέλει καρατόμηση του Σαμαρά

Συνεχίζονται οι επιθέσεις αμφισβήτησης κατά του Σαμαρά από άλλους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι βάλλουν με κάθε τρόπο εναντίον του. Αρχικά, υπήρξαν οι νέες βολές από τον Νίκο Δένδια, ο οποίος μπορεί να μην ζήτησε ευθέως την παραίτηση του Σαμαρά, την άφησε όμως να φανεί ξεκάθαρα στον ορίζοντα. Υποστήριξε ότι η ΝΔ πάσχει από μετατραυματικό στρες και θα αναγκαστεί να καταφύγει σε συνέδριο, γεγονός το οποίο θα επιβληθεί εκ των πραγμάτων, αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές απέναντι στην πρόθεση Σαμαρά να φανεί παντοδύναμος και αναμφισβήτητος αρχηγός.
Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι....

ΟΙ «ΝΟΜΙΜΕΣ» ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΝΟΜΟ» ΕΛΑΜ (!!!)

Μας έχουν τρελάνει τις τελευταίες μέρες όλα τα ΜΜΕ, για τις εκλογές στα κατεχόμενα.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τον πρώτο γύρο των εκλογών, και τώρα για τον δεύτερο γύρο μεταξύ των Έρογλου και Ακιντζί.
Κάποιοι άλλοι που πιστεύουν σε παραμύθια, ζώντας στον δικό τους κόσμο, στηρίζουν την εκλογή Ακιντζί, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης, σαν δημοκράτης(!!!) που είναι.  Δηλαδή ζούμε ξανά τα ίδια γεγονότα που ζούσαμε πριν λίγα χρόνια, που κάποιοι στήριζαν, ίσως και οικονομικά, την εκλογή του αρχιβασανιστή Ταλάτ, με την δικαιολογία ότι θα βοηθήσει στην εξεύρεση δίκαιης (!!!) και βιώσιμης (!!!) λύσης.
Επειδή όμως δεν .....

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ – ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΚΕΣΤΑΠΟ!

Ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας και κάθε μέρα θα του δίνουμε μια αποστομωτική απάντηση, θυμίζοντας το προδοτικό και εγκληματικό παρελθόν του, που ποτέ δεν έχει καταδικάσει – ούτε φραστικά. Αντίθετα, υπερηφανεύεται κιόλας γι’ αυτό Σήμερα, σας παρουσιάζουμε το Σύμφωνο του Λειβαδίου, με την Γκεστάπο. Θαυμάστε τους… αντιστασιακούς φιλογκεσταπίτες του ΚΚΕ:  

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι
1) Καπετάν Κίτσος, Διοικητής 2ου Τάγματος 31ου Συντάγματος Ε.Λ.Α.Σ. ενεργώντας ως αντιπρόσωπος της Ο.Μ.Μ. με εξουσιοδότηση του Μεράρχου XI Μεραρχίας Λασάνη και 2) Ταγματάρχης Έρριχ Φένσκε Διοικητής της μονάδος 31756 Βασιλικών, ως εκπρόσωπος των ενόπλων γερμανικών δυνάμεων της στρατιάς του Αιγαίου, συνελθόντες σήμερα την 1η Σεπτεμβρίου 1944 στο χωριό Λειβάδι περιφερείας Θεσσαλονίκης, συμφωνήσαμε τα εξής.
1- Ό Ε.ΛΑ.Σ. αναλαμβάνει την υποχρέωση να.....