Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 02, 2015

POLITICO: ΤΡΕΛΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΚΟΥΡΣΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

xrysh_aygh_simaies
Γράφει ο Αντίοχος

Ανάλυση της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, κάνει το γνωστό αμερικανικό site “Politico”, στην ευρωπαϊκή του έκδοση. Εις ότι αφορά το οικονομικό πρόβλημα, επισημαίνει ότι η λύση του μπορεί να έρθει από τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά αμφιβάλλει για τις πραγματικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις ιδιωτικοποιήσεις και τη θέληση για συνεργασία με τους Κινέζους, καταλήγοντας ως εξής: «Ο νέος δρόμος μεταξιού της Κίνας μπορεί να σώσει την Ελλάδα, αλλά με τη μόνη προϋπόθεση ότι.....

Λαθρομετανάστευση: Μια «επιχείρηση» που ανθεί στον καιρό της κρίσης εις βάρος των Ελλήνων


Λαθρομετανάστευση: Μια «επιχείρηση» που ανθεί στον καιρό της κρίσης εις βάρος των Ελλήνων

Οι λαθρομεταναστευτικές ροές αυξάνονται, οδηγώντας στην απελπισία τους Έλληνες, αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους των χωρών που είναι πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός του «καραβανιού» της λαθρομετανάστευσης. Όπως έγραφε η έκθεση του Stratfor το πρόβλημα περιορίζεται στις χώρες του νότου ελέω των συνθηκών Σένγκεν και Δουβλίνο ΙΙ, τις οποίες οι χώρες του βορρά δεν προτίθενται να αλλάξουν.
Αυτό που δεν λένε, όμως, οι πάσης φύσεως εξουσιαστές, αριστεροί και δεξιοί, είναι ότι πέριξ αυτής της ροής υπάρχει μία ολόκληρη διεθνής επιχείρηση, που θησαυρίζει εις βάρος των Ελλήνων και των υπολοίπων κατοίκων του νότου. Δεν αναφερόμαστε μόνο, φυσικά, στα κονδύλια, που.....

Επιστρέφει ο Καμμένος στη ΝΔ...;!

 Γράφει ο Αινείας

"Όλοι όσοι ψήφισαν τα Μνημόνια είναι προδότες...", "Δε θα συγκυβερνήσω, και ούτε θα επιστρέψω στη ΝΔ με τέτοιους συνομιλητές". Αυτές είναι μόνο μερικές από τις γνωστές φράσεις του, εντός ολίγων ημερών μνημονιακού, "αντιμνημονιακού" Πάνου Καμμένου.

Διαρρήγνυε μάλιστα τα ιμάτιά του ότι δε θα συνομιλήσει με κανέναν που ψήφισε τα μνημόνια και κατέστρεψε την Ελλάδα αλλά υπάρχουν και... εξαιρέσεις. Έτσι λοιπόν ο Υπουργός των Αμερικάνων - εμ εννοώ - του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δέχθηκε στο γραφείο του τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη με τον οποίο είχε μια εγκάρδια χειραψία.
Εδώ αξίζει να σημειώσω ότι ο Ε. Στυλιανίδης ήταν Υπουργός της Κυβέρνησης Σαμαρά και ένας των ισχυρότερων υποστηρικτών των μνημονιακών μέτρων, με καθημερινή παρουσία στα ΜΜΕ για να υποστηρίξει τις μνημονιακές αποφάσεις.

Όπως πληροφορεί μάλιστα το site parapolitika.gr το μενού της συζήτησης είχε και....

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: 85 εκατ. ευρώ εξαφανισμένα από τα ταμεία - Είκοσι χιλιάδες ευρώ για... κομμωτήριο "πλήρωναν"!


Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: 85 εκατ. ευρώ εξαφανισμένα - Είκοσι χιλιάδες ευρώ για... κομμωτήριο

Τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή κατέθεσε στην Δικαιοσύνη φάκελο με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Μία ημέρα μετά έγιναν οι πραξικοπηματικές συλλήψεις του Αρχηγού και των Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο φάκελος αυτός που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή παρέμεινε και παραμένει στα συρτάρια της Εισαγγελίας αναξιοποίητος, γεγονός λογικό άλλωστε, αφού όπως έλεγε και ο Μπαλτάκος στο περιβόητο βίντεο: «θα πάω να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;».
Σήμερα η εφημερίδα Kontra News φιλοξενεί νέα στοιχεία περί του ζητήματος, κάνοντας λόγο για επιπλέον δεκάδες εκατομμύρια από....

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Θα τον διώξουν... κακήν κακώς το Σαμαρά από τη ΝΔ"

Γράφει ο Αινείας

Σας τα έλεγα προ ημερών ότι το "σύστημα" έχει ήδη ξεκινήσει τον αγώνα για την αποκαθήλωση του Σαμαρά από την Προεδρία της ΝΔ, και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, ακόμη και πριν τον Ιούνιο.

Το ξεκίνημα έγινε από τη συνάντηση Δένδια - Κυριακού και συνεχίστηκε με συναντήσεις των μεγαλονταβατζήδων με τους Δένδια - Τζιτζικώστα και Μητσοτάκη που θα αποτελέσουν τους 3 "σωματοφύλακες" για τη μάχη ενάντια του Σαμαρά.

Έτσι σήμερα, η άλλοτε φιλοσαμαρική φυλλάδα "Παραπολιτικά, κυκλοφορεί με κεντρικό, συνωμοσιολογικό τίτλο "Δυο Σχέδια Ανατροπής του Σαμαρά", όπου και αναλύει τις κινήσεις στις οποίες θα....

«Ανθρωπισμός» με... απευθείας ανάθεση: Ιδού ο λόγος που γεμίζουν τις γειτονιές σου με λαθρομετανάστες, Έλληνα!


«Ανθρωπισμός» με... απευθείας ανάθεση: Ιδού ο λόγος που γεμίζουν τις γειτονιές σου με λαθρομετανάστες, Έλληνα!Εντύπωση είχαν προκαλέσει οι αποκαλυπτικές, ομολογουμένως, δηλώσεις της αρμοδίας για την λαθρομετανάστευση υπουργού, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στις οποίες αποκαλυπτόταν ότι ο συριζαίικος «ανθρωπισμός» είναι για τα λεφτά. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA η υπουργός είχε πει: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο».
Λίγες μέρες μετά, την επαύριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό, παρότι δεν ελήφθη καμία μέριμνα για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την ελληνική επικράτεια, η ίδια δήλωνε καταχαρούμενη, λέγοντας: «κερδίσαμε γενναία έκτακτη οικονομική χρηματοδότηση που....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή επιμένει στη θέση της!

Από την ομιλία του Γενικού Γραμματεά της Χρυσής Αυγής στην Βουλή (24 Απριλίου 2015)

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, δεν θα χρειαστώ τα δεκαπέντε λεπτά, ίσως ούτε πέντε. Όλα ελέχθησαν σήμερα εδώ. Αναπτύχθηκαν τα επιχειρήματα και της μίας και της άλλης πλευράς.

Απλά, επιγραμματικά, θα αναφερθώ και εγώ ότι καλούμεθα σήμερα να ψηφίσουμε μία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία φέρνει προς ψήφιση μια Κυβέρνηση, η οποία κατήγγειλε με όλη τη δύναμή της τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, είκοσι επτά τον αριθμό στο παρελθόν, τις οποίες έφερνε τότε η Συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η Συγκυβέρνηση του μνημονίου.

Από την άλλη πλευρά το να καταγγέλλεται από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ η κατάθεση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου είναι πραγματικά οξύμωρο, είναι πραγματικά, θα έλεγα, προκλητικό, αφού αυτή η Συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων το έχει κάνει κατ’ επανάληψη. Σήμερα καλούμεθα να ψηφίσουμε -και θα ψηφίσουμε αργότερα- με ονομαστική ψηφοφορία. Και δεν θα υπάρξει καμία έκπληξη, αφού διατεταγμένες είναι οι δυνάμεις των κομμάτων και διατεταγμένα ψηφίζουν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση με επιχειρηματολογία να ανατραπεί η απόφαση η κυβερνητική.

Ακόμη και ο Δημοσθένης να ερχόταν εδώ και να αποδείκνυε με ακλόνητα επιχειρήματα...

Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει...Iskra.gr: "Πάμε σε εκλογές"

Και ενώ μαίνονται οι διαπραγματεύσεις και η "σκληρή" προσπάθεια της Κυβέρνησης να πείσει τους δανειστές για την αναγκαιότητα να "βάλουν νερό στο κρασί τους" και να βοηθήσουν την Ελλάδα να ορθοποδήσει, η εσωτερική αντιπολίτευση του Τσίπρας (βλέπε Λαφαζάνης) μέσω του βασικότερου διαδικτυακού ιστοτόπου προδικάζει..... ανεπιτυχή κατάληξη και... εκλογές.

Σε κεντρικό του άρθρο το Iskra.gr, για την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το μήνυμα που στέλνει εν όψει των εκλογών η εργατική πρωτομαγιά είναι ένα μεγάλο μήνυμα προοδευτικής ανατροπής στη χώρα και αυτό το μήνυμα θα.....

Ικεσίες και από τον Ιγκλέσιας του Podemos προς τους τοκογλύφους: Ελεήστε τον Σύριζα, γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή!


Ικεσίες και από τον Ιγκλέσιας του Podemos προς τους τοκογλύφους: Ελεήστε τον Σύριζα, γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Ακόμα ένας πολιτικός προστέθηκε στην μακρά λίστα διεθνών οικονομολόγων, διανοητών, πολιτικών και αναλυτών που προβλέπουν ότι η παταγώδης αποτυχία και μνημονιακή κυβίστηση του Σύριζα θα φέρει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει οι εν λόγω αναλυτές δεν διεκδικούν κάποιο... κληρονομικό χάρισμα πρόβλεψης του μέλλοντος, απλά "διαβάζουν" τις εξελίξεις. Στο ίδιο μοτίβο λοιπόν τοποθετήθηκε ο ηγέτης του Podemos, Pablo Iglesias, τονίζοντας πως η σκληρή αντιμετώπιση της Ευρωζώνης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτεί τη δυναμική των ακροδεξιών κομμάτων. Ειδικότερα, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg, ο Ισπανός πολιτικός επισημαίνει πως η Ευρωζώνη κινδυνεύει να δώσει νέα ώθηση στην ακροδεξιά, τηρώντας σκληρή στάση απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.
«Εάν η Ελλάδα δεν κερδίσει μία ανακούφιση από την επιβαλλόμενη λιτότητα, οι πολίτες θα.....

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΦΙΛΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προχώρησε –σίγουρα άθελά του- ο… χοντρούλης Φίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Βαρουφάκης στα Εξάρχεια. Δώστε μεγάλη προσοχή στα λεγόμενά του: «Υπάρχει μια ομάδα αντιεξουσιαστών, που δεν εκφράζει όλο το χώρο των αντιεξουσιαστών, η οποία έχει πει ότι πρέπει να υπάρξει αναρχική προβοκάτσια για να αποκαλυφθεί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι διατεταγμένη υπηρεσία, υπάρχει κέντρο. Εμείς συνομιλούμε και με τους αντιεξουσιαστές, με όλους τους Έλληνες πολίτες… Οι συγκεκριμένη εκφράζουν πολύ μικρή μειοψηφία, και....

Έκθεση Stratfor: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης γιγαντώνεται - Μόνη λύση μία Εθνικιστική Ευρώπη!


Έκθεση Stratfor: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης γιγαντώνεται - Μόνη λύση μία Εθνικιστική Ευρώπη!

Έκθεση περί της γιγάντωσης των λαθρομεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη και την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση στην Γηραιά Ήπειρο εξέδωσε το αμερικανικό κέντρο ερευνών Stratfor.
Όπως αναφέρει η έκθεση οι χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναβρασμό, γεγονός που πυροδοτεί την συσσώρευση ανθρώπων στις ακτές, προκειμένου να μεταπηδήσουν στην Ευρώπη. Στην έκθεση, βεβαίως, δεν γίνεται αναφορά στην αιτία αυτών των αναβρασμών, που δεν είναι άλλη από την αμερικανική εξωτερική πολιτική, γεγονός λογικό αν κανείς σκεφτεί την χρηματοδότηση του εν λόγω κέντρου. Σημειώνεται όμως ότι.....