Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: "Δειλοί ανθέλληνες πολιτικοί καθορίζουν τις τύχες των Ελλήνων.. Μόνη Ελπίδα η δυναμική Χρυσή Αυγή" - ΒΙΝΤΕΟ

"Μονότονα" απολαυστικός ο Ηλίας Κασιδιάρης...

Φτηνές δικαιολογίες από το ΣΚΑΙ για τις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής: Ήταν... τεχνικό λάθος!

Δεν θα κουραστούμε ποτέ να αναδεικνύουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας την κατάπτυστη, εμπαθή και εσκεμμένη μαύρη προπαγάνδα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής. Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν το πρόσφατο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Πρόσφατα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Κώστα Μπογδάνου "ΣΚΑΪ στις 6" προέβη σε μια μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση και ολοφάνερη συκοφάντηση κατά της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε τα περιστατικά:

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής της δίκης και στην επίθεση που δήθεν δέχθηκαν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα. Για την επίθεση που δέχθηκε Έλληνας πολίτης από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και ο βουλευτής του Ποταμιού, Ορφανός από τους αναρχικούς ούτε κουβέντα!

Στο εν λόγω ρεπορτάζ λοιπόν εμφανίστηκε μια λεζάντα "Η στιγμή της επίθεσης σε φίλους του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα" και ο Μπογδάνος έλεγε πάνω από τα πλάνα:...

Ο ορισμός του κομπογιαννίτη - Μπαλάφας: Δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα Μνημόνια! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γ. Μπαλάφας, εξέχον στέλεχος του Σύριζα και αντιπρόεδρος της Βουλής, δια συνεντεύξεως σε καθεστωτικό-μνημονιακό ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι Έλληνες είναι αφελείς και ανόητοι.

Διότι δεν μπορεί αλλιώς να ερμηνευθεί η δήλωσή του πως «εμείς ( σ.σ. εννοεί ο Σύριζα), από την πρώτη στιγμή, στα προεκλογικά μας προγράμματα, στις προγραμματικές μας δηλώσεις, δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα Μνημόνια»!

Δείτε το βίντεο...

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη: Παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο Ειρηνοδικείο Πειραιά ενάντια στους πλειστηριασμούς - ΒΙΝΤΕΟ


Παρέμβαση από κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποιήθηκε χθες στο Ειρηνοδικείο Πειραιώς, με αφορμή τις δίκες για τους πλειστηριασμούς των κατοικιών των Ελλήνων. 

Παράλληλα, εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση με ενημερωτικά φυλλάδια επί του θέματος. Η υποδοχή του κόσμου και του ακροατηρίου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, καθώς ένωσε την φωνή του με την δική μας και όλοι έσπευσαν να παραλάβουν το υλικό της δράσης και να ενημερωθούν για τις θέσεις μας.

Κάθε εβδομάδα δέκα με είκοσι πρώτες κατοικίες Ελλήνων βγαίνουν στο "σφυρί" εν όψη της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων. Η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπράκτως στο πλευρό αυτών των ανθρώπων μέχρι το τέλος. Με κάθε νόμιμο μέσο, δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί ούτε ένας Έλληνας στον δρόμο - Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ & βίντεο: 

Πιο γερμανόδουλοι.... πεθαίνεις: Ενοχλήθηκε το “Ποτάμι” από το βίντεο για τις αποζημιώσεις


Αποκαλύφθηκαν οι γερμανόδουλοι: Ενοχλήθηκε το “Ποτάμι” από το βίντεο για τις αποζημιώσεις

«Πιο γερμανόδουλος πεθαίνεις»… 

 Τι άλλο μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε για την νέα επίδειξη οσφυοκαμψίας του πολιτικού μορφώματος του Ποταμιού απέναντι στην Γερμανία; Με ένα νέο φιλογερμανικό του παραλήρημα, το Ποτάμι διαμαρτύρεται(!) για την προβολή βίντεο στους σταθμούς του μετρό με θέμα την γερμανική εισβολή στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1941. Η φτηνή, απ’ όλες τις απόψεις, δικαιολογία που ψέλλισε το εκδοτικό δημιούργημα του Θεοδωράκη, είναι ότι αυτές οι εικόνες βλάπτουν τον… τουρισμό!
Πέντε βουλευτές του Ποταμιού, οι Χρ. Ταχιάου, Γ. Αμυράς, Σπ. Δανέλλης, Ι. Φωτήλας και Γρ. Ψαριανός, κατέθεσαν ερώτηση σε πέντε υπουργούς (Επικρατείας, Εξωτερικών, Τουρισμού, Οικονομίας, Υποδομών) εναντίον της.....

ΟΙ… «ΧΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΝΟΥΝ… OUTING ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΣΙΣΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!

ntora-mpakogiannh-lathos-o-enfia
Γράφει ο Αντίοχος

Απάντηση στις υποκριτικές κραυγές της νουδούλας  για την πραγματοποίηση του χασισοφεστιβάλ στην Πλατεία Συντάγματος, έδωσαν οι… χασίστες, όπως ευφυώς τους βάφτισε ο συναγωνιστής Πατεράκης. Μια απάντηση που μοιάζει περισσότερο με το γνωστό… outing που κάνουν οι λεγόμενοι «ομοφυλόφιλοι», που αποκαλύπτουν δηλαδή  τους κρυφούς δικούς τους, που παριστάνουν τους καθωσπρέπει… Ιδού:
«Συγκεκριμένα, στη ΝΔ θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι...

Τραγέλαφος του Σύριζα: Ανέθεσε στον πρώην εκτελεστικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ρουμελιώτη να διερευνήσει την συμμετοχή μας στους BRICS!


Τραγέλαφος του Σύριζα: Ανέθεσε στον πρώην εκτελεστικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ρουμελιώτη να διερευνήσει την συμμετοχή μας στους BRICS!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι σε αγαστή συνεργασία με το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο και αποτελεί το χείριστο ανθελληνικό τσιράκι των παγκόσμιων τοκογλύφων. Ο Έλληνας πότε θα ξυπνήσει άραγε;!

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης με τον Στρος Καν στην Βουλή των Ελλήνων

Έπεσε «βαριά» στα παπαγαλάκια η ηχηρή διάψευση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο οποίος δήλωσε αναφανδόν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα προσφυγής στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS. Οι διάφοροι προπαγανδιστές του χιλιάρικου των Τσιπροκαμμένων έχουν χτίσει μία ολόκληρη προπαγανδιστική γραμμή επάνω στην αλλαγή της γεωπολιτικής ρότας της πατρίδας μας και έτσι ο Σακελλαρίδης τους έκανε ζημιά.
Έπρεπε, λοιπόν, η δήλωση αυτή, που απευθυνόταν στους διεθνείς τοκογλύφους, να λάβει ένα αντίβαρο, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την προπαγάνδα τους. Όμως αυτό το....

Το «συνταγματικό» τόξο βεβηλώνει τη Μνήμη των Νεκρών των Ιμίων!


Το «συνταγματικό» τόξο βεβηλώνει τη Μνήμη των Νεκρών των Ιμίων!

Με την χαρακτηριστική «σοσιαλιστική» αυθάδεια, ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης, υποστήριξε στη δίκη του συντρόφου του Άκη Τσοχατζόπουλου πως το ελικόπτερο στα Ίμια κατέπεσε διότι πετούσε πολλές ώρες!
Με απλά λόγια, ο άνθρωπος που κυβέρνησε επί οκταετία την Ελλάδα σε μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από τα γεγονότα των Ιμίων, την παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους, την κλοπή του Χρηματιστηρίου, την ένταξη της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ και τις αναθέσεις έργων για τα επαίσχυντα Olympic Games του 2004, επιχείρησε να καλύψει την διαφθορά της κυβερνήσεώς του στα εξοπλιστικά, με μια δήλωση η οποία επί της ουσίας συνιστά Ύβρη στη Μνήμη των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού: «Θυμάστε πως πριν πάρω ψήφο εμπιστοσύνης δεν....

Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο πρώτο Εθνικιστικό συνέδριο κατά της κρατικής καταστολής - Φωτορεπορτάζ


Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο πρώτο Εθνικιστικό συνέδριο κατά της κρατικής καταστολής - Φωτορεπορτάζ

Στις 9 και 10 Μαΐου 2015 η καρδιά της Ευρώπης χτύπησε εθνικιστικά και δυναμικά στο Παρίσι, όπου έλαβε χώρα το πρώτο Φόρουμ της Ευρώπης εναντίον των διώξεων και της καταστολής που επιχειρούν η πολιτική αστυνομία και οι ξένοι επικυρίαρχοι κατά των Ευρωπαίων πατριωτών, υπό την αιγίδα της Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία, γραμματέας της οποίας έχει εκλεγεί ο....

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ


Ρίγη συγκινήσεως και ιαχές δικαίωσης δονούσαν την ατμόσφαιρα μετά την επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών του δημοσίου. Ακόμη και η υφυπουργός κυρία Βαλαβάνη, όλο χαμόγελα και καμάρι, αν δεν απατόμαστε προσέφερε και γλυκά, έκανε δηλώσεις για την πολυπόθητη αποκατάσταση των συμπαθέστατων κυριών στις εργασίες τους, με τη δίκαιη και κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Φυσικά το όλο θέμα όχι μόνο προχθές, αλλά από την αρχή που ξεκίνησε αποτέλεσε αντικείμενο μοναδικής αποκόμισης πολιτικής υπεραξίας για τον ΣΥΡΙΖΑ και ως αντιπολίτευση, αλλά και ως κυβέρνηση.
Και ειλικρινά χαιρόμαστε που....