Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2015

Το βίντεο με την βόμβα Βούτση: Η αποκάλυψη των σκανδάλων του συστήματος ωφελεί ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα στην Ελλάδα που τα οικονομικά του είναι πεντακάθαρα και αυτό αποδεικνύεται με την σφραγίδα του ΣΔΟΕ ύστερα από εξονυχιστικούς ελέγχους. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουν καμμία απολύτως εμπλοκή σε κανένα οικονομικό σκάνδαλο του βρώμικου πολιτικού συστήματος της χώρας.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το παραδέχεται το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, ο οποίος στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΕ δήλωσε ότι η αποκάλυψη των σκανδάλων του συστήματος ωφελεί ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή!

Παραθέτουμε αυτολεξεί την σχετική ομιλία του: "Κλείνει ο κύκλος ενός ιδιότυπου...

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή: 1453, Η Πόλις Εάλω - 2015, Αποτρέποντας την Άλωση της Ευρώπης! Φωτορεπορτάζ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η δράση της Χρυσής Αυγής επεκτείνεται δυναμικά και στην Ευρωβουλή.

Συνέδριο με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τον κίνδυνο που διατρέχει η Ευρώπη για μια νέα Άλωση διοργανώθηκε από τους Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη, 13 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, 100 και πλέον Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τους υπερασπιστές της τελευταίας Ελληνικής Αυτοκρατορίας, για να θυμίσουν στους Ευρωπαίους τις επιπτώσεις που είχε για την φυλή μας και την ήπειρο μας η...

Η ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΝΙΚΣ

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Σε έκτακτη συνεδρίασή του, το ανώτερο δικαστήριο του Βελιγραδίου αποφάσισε την αποκατάσταση του αρχηγού του κινήματος των Σέρβων εθνικιστών Τσέτνικ, στρατηγού Ντράζα Μιχαήλοβιτς, ο οποίος, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε δικαστεί και καταδικαστεί σε θάνατο από τον Τίτο, ως συνεργάτης των Γερμανών.

Το ανώτερο δικαστήριο του Βελιγραδίου ακύρωσε την απόφαση εκείνη του τιτοϊκού δικαστηρίου και αποκατέστησε τη μνήμη του. Η δίκη για την αποκατάσταση του Μιχαήλοβιτς ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010, ύστερα από έφεση που κατέθεσε ο εγγονός του και μέλη εθνικιστικών οργανώσεων.

Με την ευκαιρία, ας αναφέρουμε κάποια στοιχεία για τον αποκαταστηθέντα στρατηγό.

Ο Ντράζα Μιχαήλοβιτς γεννήθηκε στις 27.03.1893 στην Ιβάνιτσα της Σερβίας. Ήταν ανώτατος αξιωματικός του Βασιλικού Στρατού της Γιουγκοσλαβίας και πολέμησε στους Βαλκανικούς Πολέμους (1912-1913) και κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μετά την επίσημη παράδοση του Γιουγκοσλαβικού Στρατού στις δυνάμεις του Άξονα (17.4.1941), κατέφυγε στα βουνά. Λίγο αργότερα, συναντήθηκε στα όρη της Ράβνα Γκόρα με τον φίλο του, ταγματάρχη Άτσα Μίσιτς και αποφάσισαν να οργανώσουν αντάρτικο, σύμφωνα με την παράδοση των Τσέτνικ (κάτι αντίστοιχο με τους δικούς μας αρματωλούς και κλέφτες). Το πρώτο οργανωμένο στρατιωτικό σώμα των Τσέτνικς εμφανίστηκε...

BARCLAYS: ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η… «ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»… ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η ΓΗ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ… ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Την πικρή αλήθεια για την δήθεν… «σκληρή διαπραγμάτευση» –που μας κρύβουν επιμελώς τα ξεφωνημένα παπαγαλάκια του χιλιάρικου- λέει στέλεχος της γνωστής συστημικής Τράπεζας του Λονδίνου, Barclays, μιλώντας στο bankingnews.gr. Μάλιστα, είναι τόσο σίγουρος, που επιμένει ότι συμφωνία (και Μνημόνιο 3) θα υπάρξει, ακόμα κι αν επιτεθούν… Αρειανοί στην Γή μας:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί  τον βασικό κορμό της ελληνικής κυβέρνησης είναι αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα, έχει το πρόγραμμα του αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο ρους της ελληνικής ιστορίας δεν μπορεί να.....

Δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Crashonline για τα σημερινά έκτροπα στον Κορυδαλλό: "Φοβούνται την αλήθεια..."


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε στο crashonline.gr για τα σημερινά σοβαρά επεισόδια στην αίθουσα του δικαστηρίου στις φυλακές Κορυδαλλού:
«Αυτά που συνέβησαν είναι απαράδεκτα. Ζούμε την κατάλυση του κράτους δικαίου.
Έχουν γίνει επιθέσεις σε τέσσερα γραφεία συνηγόρων μας και αυτό που συνέβη σήμερα στον αυστηρά φυλασσόμενο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού αποδεικνύει ότι...

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ; ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Έγγραφη διαμαρτυρία των συνηγόρων υπεράσπισης για το καθεστώς τρομοκρατίας

Η ρητορική και αρθρογραφία μίσους από βουλευτές κομμάτων του υποτίθεται «δημοκρατικού» τόξου, από στρατευμένους αριστεριστές δημοσιογράφους και από στελέχη ακροαριστερών οργανώσεων που ανήγαγαν εαυτούς σε «ανώτατους Κριτές, εισαγγελείς και δικαστές», διαμορφώνουν το εκρηκτικό μίγμα της κατ’ ευφημισμόν «δίκαιης» δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία σήμερα κατέστη μια πραγματική δίκη-παρωδία, με......

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Η ανέγερση του τεμένους δεν είναι η κορυφή του βουνού, είναι η κορυφή του παγόβουνου. Κάτω από την επιφάνεια των ταραγμένων υδάτων της διαμάχης μεταξύ υποστηρικτών  και επικριτών, βυσσοδομεί ένας και μόνο παράγοντας. Αυτός δεν είναι η ιδεοληπτική αγκύλωση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ως κυβέρνηση κάνει σήμερα πραγματικότητα ένα χρόνιο μουσουλμανικό αίτημα, καθώς ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος κομματικός πυρήνας, έχει απολέσει την επιρροή του στο κυβερνητικό πλέον επίπεδο. Δεν είναι ούτε καν η διάθεση να παραχωρηθεί ένα ακόμα έργο του δημοσίου στην κοινοπραξία των εταιριών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει αυτή του Μπόμπολα. Ο επιούσιος των εργολάβων θα βγει μεν, χωρίς όμως αυτό να είναι ο σκοπός του όλου εγχειρήματος, αλλά ένα απότοκό του. Το τέμενος κτίζεται στην Ελλάδα, χώρα με....

Εισβολή παρακρατικών στην αίθουσα της δίκης - Τεράστιες οι ευθύνες της αστυνομίας VIDEO

Πριν από λίγα λεπτά, ομάδα παρακρατικών εισέβαλε στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παρακρατικοί οι οποίοι βρίσκονταν στον Κορυδαλλό για δίκη η οποία αφορά την τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της φωτιάς και η οποία διεξάγεται σε διπλανή αίθουσα από εκείνη στην οποία διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, εισέβαλαν και επιτέθηκαν με μπουκάλια σε συνηγόρους υπεράσπισης κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής και σε δημοσιογράφους, φωνάζοντας το σύνθημα «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες».
Επικράτησε ένταση με....

Ράπισμα στους άθεους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ... Χιλιάδες πιστοί έξω από το νοσοκομείο του Αγίου Σαββά για προσκύνημα των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας - Φωτογραφίες

Ηχηρό χαστούκι στα μούτρα των άθεων κομμουνιστών είναι η Πίστη των Ελλήνων στην επικρατούσα θρησκεία που εκφράζεται με κάθε τρόπο και μέσο...

Όλες τις προηγούμενες ημέρες οι πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ ξιφουλκούσαν εναντίον της Ορθοδοξίας και του "επικοινωνιακού show" που στήνεται με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας που μεταφέρθηκαν για προσκύνημα στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας", προσπαθώντας να πείσουν ότι είναι "περιττή" και "κοστοβόρα" ενέργεια που δεν αποβλέπει πουθενά πλην της... κατήχησης.

Με τέτοια αισχρότητα αντιμετώπισαν την Πίστη των Ελλήνων, οι βέβηλοι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο οι χιλιάδες των Πιστών τους έδωσαν την απάντηση..

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ..

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της σκευωρίας..Τα επίσημα πρακτικά της Βουλής αποδεικνύουν τη μεθόδευση του "επεισοδίου" Γ. Λαγού - Λ. Κανέλλης - ΒΙΝΤΕΟ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η μεθόδευση της «πολιτικής καταδίκης» του Συναγωνιστή Γ. Λαγού μέσα από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής

Σε άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε χθες στην ιστοσελίδα μας, περιγράφονται κατά τρόπο γλαφυρό οι μεθοδεύσεις της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, οι οποίες οδήγησαν στην ανακοίνωση της «πολιτικής καταδίκης» της συμπεριφοράς του Γ. Λαγού, έναντι της βουλευτού του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη.
Επανερχόμαστε σήμερα στο ζήτημα αυτό, καταθέτοντας υπόψιν των συμπατριωτών μας, ενδεικτικά τμήματα από τα πρακτικά της συγκεκριμένης επιτροπής.
Οι βουλευτές του Σύριζα, Ν. Μανιός και Χ. Σμίας, υποδείχτηκαν από την βουλευτή του ΚΚΕ όχι μόνον ως αυτόπτες μάρτυρες των «απειλών» του συναγωνιστή Γ. Λαγού αλλά και ως εμπλεκόμενοι στο εν λόγω επεισόδιο, διότι -κατά την Κανέλλη- η παρέμβασή τους απέτρεψε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να κινηθεί εναντίον της.
Για να δούμε όμως, τι δήλωσαν οι δύο βουλευτές του Σύριζα:

Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο λαός μας έχει το εξής παράδοξο, ενθουσιάζεται εύκολα, αλλά ξεχνάει και ακόμα ευκολότερα. Τα παραπάνω συναισθήματα συχνά πυκνά μας οδηγούν σε μη ασφαλή συμπεράσματα αλλά και ενέργειες ατυχείς. Αυτό, αν θα μπορούσα  να το χαρακτηρίσω σαν ελάττωμα, βρήκαν σαν πάτημα και χρησιμοποίησαν αλλά και χρησιμοποιούν οι πολιτικοί ολετήρες της Πατρίδος μας, για να μας καταδυναστεύουν.
Προχθές μαζεύτηκαν στο κλειστό στάδιο του Αμαρουσίου, αν θυμάμαι καλά, εκπαιδευτικοί, καθηγητές, απλός κόσμος αλλά και αρκετοί λαοσώστες πολιτικοί τόσο από το χώρο της ψοφοδεξιάς, όσο και από τη συμμορία του κλεφτοπασόκ.
Ο έχων το γενικό πρόσταγμα της ομιλίας ήταν ο καθηγητής θ. Βερεμής. Τον θυμάστε σαν σχολιαστή, παρέα με τον....