Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 17, 2015

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ 17 ΜΑΪΟΥ 1914 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Σαν σήμερα, στις 17 Μαΐου 1914 υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας μεταξύ της αλβανικής κυβέρνησης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρίγκιπας Βηντ και του προέδρου της «Αυτόνομης Δημοκρατίας της Βορείου Ηπείρου» Γεωργίου Χρηστάκη-Ζωγράφου.

Με την υπογραφή του, τερματίστηκαν οι ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ αλβανικής χωροφυλακής-ατάκτων και Βορειοηπειρωτών (Ιερών Λόχων) και αναγνωρίστηκε η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, ο ελληνικός της χαρακτήρας και κατοχυρώνεται πλήρως η θρησκευτική, γλωσσική και...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Σχήμα λόγου" ότι θα σκίζαμε το Μνημόνιο!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γεια σας κορόιδα που ψηφίσατε Σύριζα για να καταργήσει το μνημόνιο!

Πρόσφατα αναδείξαμε την τεράστια κωλοτούμπα αλά Κομανέτσι του Μπαλάφα που έκανε τον ανήξερο στο θέμα της κατάργησης του Μνημονίου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος του Σύριζα, Γιάννης Μπαλάφας βρισκόμενος σε... άλλη φάση, μετεκλογική πια, ξεκαθάρισε πως ο Σύριζα δεν είπε ποτέ πως θα σκίσει το ΜνημόνιοΑπλά όλοι εμείς  βρισκόμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν και νομίζαμε ότι ο Σύριζα είναι αντιμνημονιακό κόμμα, ο Μπαλάφας... δίκιο έχει!

Στην ίδια γραμμή συντάχθηκε σήμερα και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε στον ΣΚΑΪ: "Το μνημόνιο δεν είναι ζήτημα κριτικής, ή...

Οργανωμένο σχέδιο διακοπής της δίκης

Κεντρικό άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Είδαν και αποείδαν με τις προκλήσεις και τις απειλές οι χρηματοδοτούμενοι από μερκελικές ΜΚΟ αυτόκλητοι «παράγοντες» της δίκης που διεξάγεται εναντίον της τρίτης πολιτικής και μόνης αντιμνημονιακής δύναμης της Ελλάδος, και κατέφυγαν στους «γνωστούς-άγνωστους» οι οποίοι ανέλαβαν να διακόψουν (για άλλη μια φορά) την διαδικασία.

Οι ευθύνες της Αστυνομίας είναι μεγάλες. Ποιών εντολές εκτελούσαν όμως οι Αστυνομικοί; Όταν επιστρατεύονται πέντε (!) πάνοπλοι αστυνομικοί για την μεταγωγή του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στην δίκη για το περίφημο «χαστούκι» (ένα πλημμέλημα), πώς και κυρίως ποιος έδωσε εντολή οι υπόδικοι τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι στον ίδιο χώρο όπου διεξάγεται η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής; Είναι απορίας άξιον πώς σε έναν απόλυτα ελεγχόμενο χώρο άφησαν κατηγορούμενους να κυκλοφορούν ελεύθεροι με μεταλλικά κουτιά (έχουν μια αδυναμία στα κονσερβοκούτια) και...

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ… Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ… ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά το σύμφωνο συμβίωσης και τον αρραβώνα, ήρθε ο γάμος. Επισημοποίησε, λοιπόν, τον δεσμό του ο 42χρονος πρωθυπουργός του μικροσκοπικού Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, με τον αγαπημένο του  Βέλγο αρχιτέκτονα Γκοτιέ Ντεστενέ! Ο γάμος πραγματοποιήθηκε μόλις λίγους μήνες μετά την νομιμοποίηση του γάμου ζευγαριών του ιδίου φύλου στη χώρα.

Μετά τον γάμο, ο δικός μας πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον πρεσβευτή του Λουξεμβούργου στην Αθήνα και φήμες λένε...

Ρεπορτάζ της εφημερίδα «Παρασκήνιο» για την δράση της Χρυσής Αυγής ενάντια στους πλειστηριασμούς

Στις συγκεντρώσεις και τις δράσεις των κομμάτων του «αντισυνταγματικού τόξου» να συνωστίζονται οι φωτογράφοι και οι ρεπόρτερ, όντας περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους και κυρίως πολύ περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους. Στις συγκεντρώσεις και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής επιλέγουν να σιωπούν. Στις φωτεινές – πλην ελάχιστες – φωτεινές εξαιρέσεις το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παρασκήνιο» σχετικά με την δράση της Χρυσής Αυγής στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, το οποίο και σας μεταφέρουμε:

Την ώρα που η κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα συζητά με τους δανειστές για μέτρα λιτότητας, φόρους και περικοπές, η Χρυσή Αυγή...

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ

Λύσσαξε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση των αποκαλυπτηρίων μνημείου για τους εβραίους της Καβάλας, από την δήμαρχο της πόλης Δήμητρα Τσανάκα (επειδή είχε αντιρρήσεις για την αναπαράσταση του άστρου του Δαυίδ)  και γέμισε τον τόπο ανακοινώσεις, προκειμένου να ικανοποιήσει τους σιωνιστές.

Έτσι, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Η ματαίωση της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων του μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Καβάλα...

Άνθρωπος και Κράτος

Ο άνθρωπος από την πρώτη κιόλας στιγμή που δημιουργήθηκε και άρχισε να περιφέρεται ανά τον πλανήτη, ένιωσε την ανάγκη ακολουθώντας τη φύση του, να συναναστρέφεται με άλλους ανθρώπους. Η συνέπεια αυτής της ανάγκης ήταν η δημιουργία των πρώτων κοινωνιών. Επακόλουθο ήταν η ανάγκη της οργάνωσης των κοινωνιών αυτών.
Έτσι στο πέρας των αιώνων και όσο αυξανόταν ο πληθυσμός και η τεχνολογία έκανε τις πρώτες της δειλές εμφανίσεις, οι κοινωνίες αυτές που είχαν πλέον διογκωθεί, μετατράπηκαν και επισήμως σε μικρά υποτυπώδη κράτη. Σε αυτό το σημείο πρέπει να υπογραμμίσουμε δύο μεγάλες αλήθειες που προκύπτουν:

Η πρώτη είναι, ότι τα κράτη δημιουργήθηκαν από τους ανθρώπους και όχι οι άνθρωποι από τα κράτη. Αυτή την αυτονόητη διαπίστωση πρέπει να την κρατήσουμε, γιατί θα μας βοηθήσει  να προσανατολιστούμε σωστά απέναντι στις αντιλήψεις που φέρουν το κράτος σαν σκοπό. Δημιουργώντας στο πρόσωπο του, μια λατρεία και του δίνουν το λεγόμενο ''αλάθητο''. Τέτοιες αντιλήψεις είναι εντελώς ανυπόστατες και έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους, ή ψυχικά διαταραγμένους, ή από κάποιους, οι οποίοι χρησιμοποιούν την κρατική οντότητα...

Η ΚΡΥΦΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ AΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΜΕΡΟΣ Β΄

Στο πρώτο μέρος μιλήσαμε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και το πόσο παράφρων ήταν ο Θανάσης Μιζέριας, πού πολλοί , οι περισσότεροι για «καλαμπούρι» τον αποκαλούσαν και «»Αρη Βελουχιώτη», σε αυτό το μέρος θα μιλήσουμε για τις δολοφονίες που διέπραξε στο όνομα του κομμουνισμού και του σφυροδρέπανου:  
  1. Η δολοφονία του 13χρονου αγοριού Γιώργου Μαραθέα από το Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας, δολοφονία για την οποία αγανάκτησε εναντίον του όλη η Ρούμελη. Αφού σκότωσε τον πατέρα του, πήρε αιχμάλωτο το παιδί για δύο μήνες...

Το απόλυτο “κακό” μέσα σε μια παρηκμασμένη Πολιτεία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μία δίκη και η κόκκινη τρομοκρατία 

“Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν,
και τα βασίλεια κι όλα,
τίποτα δεν είναι σαν στητή,
μένει η ψυχή κι ολόρθη
.”

Διονύσιος Σολωμός

Στις 6 Μαΐου του 2015 συμπλήρωσα 36 μήνες εκλεγμένος βουλευτής των Ελλήνων. Από τους οποίους 36 μήνες τους 18 πέρασα πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής και δύο σε κατ’ οίκον περιορισμό! Όλα αυτά χωρίς να βαρύνομαι με το παραμικρό στοιχείο για την εμπλοκή μου στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, αλλά μόνο και μόνο με βάση μια αόριστη και γενική κατηγορία περί μιας δήθεν “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία δεν ήταν άλλη από ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με αποδοχή σημαντική από τον Ελληνικό Λαό.

Όντας, λοιπόν, επικεφαλής της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας,...

Εθνικιστική Ανάταση

Το –άλλοτε πανέμορφο- κέντρο της ελληνικής πρωτευούσης αποτελεί χαρακτηριστικό, λυπηρό μα και αδιάσειστο μάρτυρα της καθολικής κοινωνικής και πολιτιστικής παρακμής που βιώνει ολάκερο το Έθνος μας απ’ άκρη σ’ άκρη. Ορδές λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα σε όλη την ελληνική επικράτεια, κατακλύζουν ανενόχλητοι ιστορικές πλατείες και δρόμους. Αναρχικοί επιδίδονται ατιμώρητοι σε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, δολιοφθορές και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και η τέλεση του προκλητικού και απεχθούς αριστερίστικου φεστιβάλ για τη νομιμοποίηση της κάνναβης είναι μερικά μόνο εκ των θλιβερών πραγματικά γεγονότων που λαμβάνουν χώρα εντός του ελληνικού κράτους.

Στον αντίποδα αυτών παρατηρούμε τη σκιώδη και σαφέστατα αντεθνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία όχι μόνο δε παρεμποδίζει (ή έστω καταδικάζει) τις ενέργειες αυτές, αντίθετα δίνει βήμα και ελευθερία σε όλα αυτά τα παρασιτικά φαινόμενα να παρεισφρήσουν ανεμπόδιστα μέσα στη καρδιά του ελληνικού Έθνους. Η Χρυσή Αυγή από τις απαρχές της ύπαρξης της...