Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015

Παραδοχή από τον Σύριζα: "Το προηγούμενο λαθρονομοσχέδιο καταργήθηκε λόγω Χρυσής Αυγής!"


Παραδοχή από τον Σύριζα: Το προηγούμενο λαθρονομοσχέδιο καταργήθηκε λόγω Χρυσής Αυγής!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζήτω οι "κόκκινες" γραμμές του Προέδρου Πάνου


Ας μην έχουν αυταπάτες: Και το συριζοψεκασμένο καινούργιο η Χρυσή Αυγή θα το καταργήσει
Ανακοίνωση εξέδωσε το γνωστό και μη εξαιρετέο «Τμήμα Δικαιωμάτων» του Σύριζα, σχετικά με την κατάθεση του νέου λαθρονομοσχεδίου της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ. Στην ανακοίνωσή του, ο συγκεκριμένος τομέας του Σύριζα που πολλάκις έχει προκαλέσει τους Έλληνες πολίτες, χαιρετίζει την κατάθεση του λαθρονομοσχεδίου, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές επί αυτού, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο εύκολο στην απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας.
Προφανώς οι υπεύθυνοι του «Τμήματος Δικαιωμάτων» θεωρούν ότι η ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να αποδίδεται επί τη αφίξει των λαθρομεταναστών στην χώρα. Δεν έχουν, όμως, σημασία τόσο οι ...

Κασιδιάρης προς τον "αριστερό" Λαφαζάνη: "Είστε δούλοι των Αμερικανών και ετοιμάζεστε να φέρετε νέο Μνημόνιο" - ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματικά αποστομωτικός ο Ηλίας Κασιδιάρης οδήγησε τον Λαφαζάνη να... τραυλίζει και να μετανιώνει που πήγε στη Βουλή για να απαντήσει σε ερώτησή του..

Δείτε το βίντεο..

Χρήστος Παππάς στη Βουλή προς..."συνταγματικό τόξο": "Οι σημαίες μας μένουν ψηλά, όσες βόμβες και να βάλετε...Η ένοχη σιωπή σας στην τρομοκρατία θα είναι ο πολιτικός σας τάφος" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χρήστος Παππάς εντός του Κοινοβουλίου θύμισε σε όλους την υποκριτική στάση των κομμάτων του "αντισυνταγματικού τόξου" που σιώπησαν εκκωφαντικά, στην προβολή και καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης κατά στελέχους της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

Η ένοχη σιωπή των κομμάτων είναι και έμμεση αποδοχή των πράξεων βίας κατά του 3ου πολιτικού κόμματος, και οσονούπω 2ου, της Ελλάδος, αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν πτοεί τους Εθνικιστές που γιγαντώνονται καθημερινά.

"ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ"

Επιτέλους! Λύθηκε το... μυστήριο των διακοπών της κόρης Μηλιού στο υπερπολυτελές Gstaad Palace

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα από τα μέχρι χθες… ανεξιχνίαστα  μυστήρια της πολιτικής μας ζωής, ήταν και οι χριστουγεννιάτικες διακοπές της κορούλας του… πολλά βαρύ κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μηλιού, στο Gstaad Palace, γνωστό θέρετρο των ισχυρών, δισεκατομμυριούχων του κόσμου. Τι γύρευε η κόρη ενός σημαίνοντος μαρξιστή – λενινιστή, με τους πάμπλουτους διεθνείς ολιγάρχες;

Το… μυστήριο λύθηκε χθες, με μια ανάρτηση που έκανε ο μ-λ Γιάννης Μηλιός, στο λογαριασμό του στο Facebook.

Πρόκειται για ένα κείμενο με τίτλο «Όταν έχεις δύο επιλογές… διάλεξε την τρίτη» συνοδευόμενο από μια φωτογραφία που είχε μήνυμα το γνωστό σύνθημα των αναρχοκομμουνιστών «Φάτε τους πλούσιους».

Γι’ αυτό, λοιπόν, πήγε η κορούλα του μ-λ στο...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ – ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ

C3D4F0FE86A6B779A0C3471AB9BD1DEE
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Σούζα" ο σκαφάτος Πρόεδρος μπροστά σε αμερικάνους και Σιωνιστές. Ε, ρε...κάτι "πατριώτες" που απειλούσαν με "Κούγκια". ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ..
 
Γράφει ο Αντίοχος

Λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Πάρτε, λοιπόν, μια… βαθιά ανάσα αξιοπρέπειας και δείτε τον πολλαπλώς… στραπατσαρισμένο υπουργοπάνο Καμμένο να κάθεται προσοχή μπροστά στην υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Κριστίν Γουόρμουθ, στο αμερικανικό Πεντάγωνο. Την τρίτη στην ιεραρχία του αμερικάνικου υπουργείου Αμύνης, μετά τον υπουργό Αμύνης και τον αναπληρωτή του, που επικαλέστηκαν… φόρτο εργασίας, για να μην συναντήσουν τον Καμμένο.
Κι αν ο Καμμένος κάθεται… κλαρίνο μπροστά σε....

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ

Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η εικόνα του αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας να σαστίζει από τις ολωσδιόλου άδικες επιπλήξεις της απολύτως αναρμόδιας στην προκειμένη περίπτωση προέδρου της Βουλής. Μολονότι ο  βονοπαρτισμός  της κυρίας Κωνσταντοπούλου είναι πασίγνωστος, όπως άλλωστε και η ακόρεστη δίψα της για διαπληκτισμούς, στο συγκεκριμένο επεισόδιο, εξαιτίας της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων, τήρησε σχετικά χαμηλούς τόνους, παραμένοντας όμως προκλητική ρωτώντας τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης «Από ποιόν έχετε πάρει εντολή; Η δική μου εντολή είναι η Βουλή να είναι ανοιχτή». Στο πλαίσιο της εν γένει διαγωγής της το συμβάν θεωρείται αμελητέο. Το άξιο σχολιασμού στην υπόθεση δεν είναι λοιπόν η συμπεριφορά της σεσημασμένης Κωνσταντοπούλου, αλλά η αντίδραση του αποδέκτη των υποδείξεων της.
Ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας δεν στάθηκε στο ύψος της περίστασης. Απέτυχε να...

Επικοινωνιολόγος Ριζόπουλος: "Η Χρυσή Αυγή μόνη εναλλακτική λύση απέναντι στο πολιτικό καθεστώς που έχει τελματώσει"

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση έχει κάνει ως editorial στο προσωπικό του site o γνωστός επικοινωνιολόγος Ριζόπουλος, αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, που σταχυολογώντας τα λεγόμενά του μπορεί κάποιος να εξάγει και τα ανάλογα συμπεράσματα για τα μελλούμενα στην Ελλάδα, από την σκοπιά ενός πρώην ΠΑΣΟΚου - φιλελεύθερου ΣΥΡΙΖΑιου.
Αφορμή στάθηκε η πολύκροτη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που τρόμαξε, παρά τα "πειραγμένα" στοιχεία της, τους πεπειραμένους ταγούς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Ελλάδος.

Το χειρότερο όλων όσων παρατηρεί μέσω της δημοσκόπησης ο επικοινωνιολόγος είναι ότι "δεν υπάρχει αντιπολίτευση", καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι... ανύπαρκτο, η ΝΔ εξαϋλώνεται, δέσμια της ματαιοδοξίας του Σαμαρά και των εμμονών του αλλά και των....

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!

Τα παρακάτω αποτελούν ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σας τα μεταφέρουμε αυτούσια και τα σχόλια δικά σας:

Ξεπερνούν τους 1.000 οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που αποβιβάστηκαν σε ακτές της Λέσβου από το πρωί της Δευτέρας μέχρι σήμερα Τετάρτη νωρίς το μεσημέρι, καθιστώντας την κατάσταση που επικρατεί στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης αλλά και στον εξωτερικό χώρο κυριολεκτικά τραγική και δυσφημιστική.
Κι αυτό γιατί στο ίδιο σημείο αποβιβάζονται...

Πανεπιστήμιο LSE: "Η ανόδος της Χρυσής Αυγής στηρίζεται στην Ιδεολόγια και στις ψυχές των Ελλήνων...Δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε"

Γράφει ο Αινείας

Η πανεπιστημιακή "μέκκα" του καπιταλισμού και των think tanks, το πανεπιστήμιο LSE, με έδρα το Λονδίνο, δημοσίευσε ένα άρθρο που εξηγούσε τους λόγους της ιλιγγιώδους ανόδου της Χρυσής Αυγής. Συγγραφείς οι Ελληνίδες λέκτορες των πανεπιστημίων του Γιορκ και του Ρέντιγκ, Σοφία Βασιλοπούλου και Δάφνη Χαλικιοπούλου, που με θλίψη διαπιστώνουν ότι το Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα έχει στηριχθεί σε τόσο στέρεες βάσεις που οι ελπίδες του να διαρραγεί η σχέση του με την ελληνική κοινωνία είναι μηδενικές.

Στα βασικά σημεία του άθρου αναφέρονται τα εξής:

1ον: Παραδέχονται έμμεσα ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ κόμμα στην Ελλάδα, χωρίς ιδεοληψίες και με πραγματικές ιδεολογικές αναφορές. Γράφουν χαρακτηριστικά:

«Η φύση της ελληνικής κρίσης και το γεγονός πως οι οικονομικές, πολιτικές και ιδεολογικές διαστάσεις που προκάλεσαν προκλήσεις μέσα στον πυρήνα του για το ελληνικό κράτος και έθνος, άνοιξαν την....

Ιδού οι εθνικοί μειοδότες: Η Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»


Ιδού οι εθνικοί μειοδότες: Η Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»

Μόνοι τους ρίχνουν τα προσωπεία του «πατριωτισμού» οι Συριζαίοι, οι οποίοι δεν διστάζουν διόλου να αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία», συναινώντας υπάκουα στις επιταγές των ιμπεριαλιστικών και καπιταλιστικών Ηνωμένων Πολιτειών!
Ο λόγος για την «κομμουνιστική τάση του Σύριζα», συνιστώσα του κόμματος η οποία εκπροσωπείται και στην κεντρική του επιτροπή. Οι θέσεις της δεν διαφέρουν ούτε κατ' ελάχιστο από εκείνες του ΚΚΕ στο ζήτημα των Σκοπίων. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος στην ιστοσελίδα της συνιστώσας, αναφορικά με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο κρατίδιο των Σκοπίων: «Μακεδονία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της....

Ο "πατριώτης" Καμμένος ζητά τις..."ευλογίες" του Σιωνιστικού λόμπυ στις ΗΠΑ!!! Κατάλαβες πόσο "ανεξάρτητος" είναι ο σκαφάτος Πρόεδρος;!

kammenos-usa

Γράφει ο Αντίοχος

Σχολιάζοντας, χθες, το μεγάλο κάζο που έπαθε ο υπουργοπάνος Καμμένος από τους «μόνους πραγματικούς μας συμμάχους» (όπως ο ίδιος τους αποκαλούσε…), με τη ματαίωση της πολυπόθητης συνάντησής του με τον υπουργό Αμύνης Κάρτερ, καταλήγαμε με την εξής… πρόταση: «Υπουργοπάνε, γιατί δεν κανονίζεις στο πιτς-φυτίλι μια συναντησούλα με το εβραϊκό λόμπι, μπας και… ρεφάρεις; Εν ανάγκη, ταξ’ τους μια στρατιωτική βάση σε νησί του Αιγαίου για το Ισραήλ… Εκτός κι αν έχουν κι αυτοί… φόρτο εργασίας…».
Κι όπως βλέπουμε στο πρόγραμμα συναντήσεων που «διέρρευσε» ο υπουργοπάνος, η… πρότασή μας έγινε δεκτή, οι δε σιωνιστές δεν επικαλέστηκαν… φόρτο εργασίας:
«Συναντήθηκε με...

Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας - Παρασκευή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως,19:30


29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, μαζί με λιγοστούς συμπολεμιστές του δίνουν την ύστατη μάχη στην Πύλη του Ρωμανού ενάντια στις μογγολικές ορδές.
Οι προσφορές για «συμφωνία» με τον κατακτητή έχουν ήδη απορριφθεί από τον Αυτοκράτορα των Ελλήνων: «Την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν, ουτ΄ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φεισόμενοι της ζωής ημών».
29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας της Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, περνά στους μύθους και τα όνειρα των Ελλήνων, ως ο νέος Λεωνίδας του Ελληνισμού, και 400 χρόνια σκότους σκεπάζουν τη χώρα. Το Έθνος μας σκλαβώνεται από.....