Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

"Κατάληψη" του κέντρου της Θεσσαλονίκης από τους Χρυσαυγίτες... Πρωτοπόρα η Εθνικιστική Νεολαία του Κινήματος - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενημερωτική δράση στην Πλατεία Αριστοτέλους και πορεία στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Σάββατο 23 Μαΐου η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου.
Με πρωτοπόρο το Μέτωπο Νεολαίας και το βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Γραικό Φώτιο,  φίλοι και συναγωνιστές του Κινήματος συμμετείχαν μοιράζοντας φυλλάδια και ενημερώνοντας τους περαστικούς για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για όλα τα...

Ανίκητη η βλακεία... Σε ένα πάνελ που όλοι παραδέχονται την ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης από τον Αθανασίου και τον Σαμαρά σε βάρος της Χρυσής Αυγής, ο μόνος που δεν το παραδέχεται είναι ο Άδωνις - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
"Βλάκας είναι αυτός που σε κάθε συζήτηση επιμένει συνεχώς ότι είναι ο εξυπνότερος από όλους"

Όσκαρ Ουάιλντ
 
Ο τελευταίος υπερασπιστής των σκευωρών έχει παραμείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και αυτός προφανώς δεν είχε καμμία συμμετοχή στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και στην πρωτοφανής μηχανορραφία που στήθηκε κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Πριν τρεις ημέρες στο τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου η κουβέντα πήγε στον αρχιερέα της παραδικαστικής διαπλοκής Αθανασίου και στις βρώμικες του μεθοδεύσεις για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τα γνωστά του τηλεφωνήματα στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου και τους ανακριτές.

Το εκπληκτικό είναι ότι ένα ολόκληρο πάνελ από τους φυσικούς ιδεολογικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής (Σύριζα - Ελένη Αυλωνίτου, ΑΝΕΛ - Θανάσης Παπαχριστόπουλος) και δημοσιογράφους δήλωνε το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο ίδιος ο Αθανασίου έχει παραδεχτεί τις....

Ε, ψιτ "πατριώτη"... Τον άκουσες τον Καμμένο να ευχαριστεί τους Αμερικάνους για το 3ο Μνημόνιο που έρχεται;! - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Ο Σημίτης είχε χαρακτηριστεί μέγιστος προδότης όταν στη Βουλή των Ελλήνων, με αφορμή τα γεγονότα των Ιμίων και τη στάση των Αμερικάνων, τους ευχαρίστησε δημοσίως.
Από τότε μέχρι και σήμερα η φράση "Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς" είναι η μόνιμη επωδός των "δεξιών της φάπας" για να αποπροσανατολίσουν και να διατρανώσουν τον πατριωτισμό τους.

Ο Καμμένος ήταν ένας από αυτούς που δεν έχανε την ευκαιρία, με διάφορους τρόπους, να θυμίζει την "προδοσία" του Σημίτη, ώστε τελικώς να θεωρηθεί ο... πατριώτης που πάνω από την Ελλάδα δεν βάζει τίποτα και κανέναν.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και ο Υπουργός Πάνος, ο "άνθρωπος μας" όπως των αναφέρουν τα αρχεία των wikileaks των ΗΠΑ, να ευχαριστήσει τους Αμερικάνους για την στήριξη τους και τη....

Αλβανοί, Αφγανοί και Πακιστανοί έχουν καταστήσει τις φυλακές Κορυδαλλού σε κέντρο επιχειρήσεων λαθρεμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών/όπλων και εκβιασμών και η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ νομοθετεί για την.. απελευθέρωσή τους - Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ από το Makeleio.gr


koridallos6


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  "Χορός" δισεκατομμυρίων στα κελιά της ανομίας των λαθρομετανάστων που υπασπίζεται το σάπιο καθεστώς του "δημοκρατικού τόξου". Όλους αυτούς το ξεπουλημένο σύστημα φροντίζει να τους κανακεύει και ψηφίζει άθλιος νόμους αποσυμφόρησης των φυλακών, οδηγώντας τους λίαν συντόμως στην αποφυλάκιση, ενώ αντίθετα τους τίμιους αγωνιστές του Έθνους φροντίζει να τους απαγορεύει ακόμη και να διατηρούν κινητό τηλέφωνο.

 Ακολουθεί το συγκλονιτικό ρεπορτάζ του makeleio.gr με τις εικόνες της ντροπής της "πρώτης φοράς Αριστερά"

Ο τιμοκατάλογος του οργανωμένου εγκλήματος. 10.000 η ταρίφα για τους φύλακες και 300.000 για να μην σε σκοτώσουν και σε βιάσουν… 
Δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την Πέμπτη 21 Μαίου.
Φωτογραφικά ντοκουμέντα που εκθέτουν τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Οι εικόνες που μιλούν από μόνες τους, σοκάρουν! Τα όσα κατήγγειλε μάρτυρας στην εφημερίδα, είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικά.
Το πάρτι των κόκκινων κελιών
«Αφγανοί, Αλβανοί και Πακιστανοί. Αυτοί κάνουν κουμάντο στις φυλακές Κορυδαλλού», ξεκινά να....

Τάγματα εφόδου του Σύριζα, σε συνεργασία με την Αστυνομία, επιτέθηκαν στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο


Τα μνημονιακά τάγματα εφόδου του Σύριζα με κράνη, ρόπαλα και δολοφονικά σύνεργα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά πολίτες στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και κατέστρεψαν το Δημαρχείο Διμηνίου στον Βόλο. 
Ποινικές ευθύνες για σωρεία κακουργημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, φέρει ο τοπικός Σύριζα, που εδώ και εβδομάδες καλούσε εγκληματικά αναρχικά στοιχεία, να διαλύσουν τη νόμιμη συγκέντρωση μας, καθώς και ο ....

Δημοσκόπηση Public Issue στην Αυγή: "Οι πολίτες διαφωνούν με όλα τα νέα μέτρα και η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη Δύναμη"

Μια, μια όλες οι δημοσκοπήσεις πιστοποιούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα εξής στοιχεία:
- Αδιαμφισβήτητα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πολιτικός κυρίαρχος
- Η ΝΔ ερημώνει πολιτικά, καθώς η δεξαμενή των ψηφοφόρων της έχει... τρυπηθεί από παντού.
- Η Χρυσή Αυγή είναι η 3η πολιτική Δύναμη της χώρας με κλιμακούμενη άνοδο, ειδικότερα τους τελευταίους μήνες.
 - ΠΑΣΟΚ - Αν.Ελ διάγουν την τελευταία τους κοινοβουλευτική περίοδο.
- Το ΠΟΤΑΜΙ... εξατμίζεται λόγω ζέστης!

Τα παραπάνω αποτυπώνονται και στη δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας "Αυγής" (κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ) με τα εξής αποτελέσματα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 48,5% έναντι 21% της Ν.Δ. και ακολουθούν Χ.Α με....

Προκλητική δήλωση αλβανοκατσαπλιά Τσάμη... "Σύντομα θα έχουμε και αντιπρόεδρο Τσάμη στη Βουλή των Ελλήνων"


Τι εννοεί ο αρχιτσάμης όταν προβλέπει σύντομα ένα τσάμη αντιπρόεδρο της ελληνικής Βουλής;

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που η ανεκδιήγητη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων «απάντησε» με μια δήλωση της πλάκας στην συμμετοχή του άκρως ανθελληνικού κόμματος των Τσάμηδων στην κυβέρνηση της Αλβανίας («Η επιλογή προσώπων που είναι φορείς αλυτρωτικών αντιλήψεων σε υψηλά αξιώματα δεν προάγει την φιλία και τη συνεργασία» – σιγά τα αίματα!), ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων PDIU, Σπετίμ Ιντρίζι, αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του αντιπροέδρου της Βουλής απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται μετά την εκλογή του ανέφερε τα ακόλουθα:
«Αισθάνομαι προνομιούχος για το....

Χρήστος Παππάς: "Χρυσαυγίτες, Έλληνες...Κρατηθείτε όρθιοι και πολεμήστε για τα Ιδανικά μας, γιατί η Χρυσή σημαίνει Ελλάδα"

«… Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα ελληνικά ιδανικά του Ανθρωπισμού. Πολέμα για την Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στην ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες θεμέλια γενεών».
 
 Δεν θα υπήρχαν καλύτερα λόγια για σας, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από αυτά τα λόγια του Ανθυπολοχαγού ήρωα Παύλου Μελά. Πόλεμος δεν είναι μόνο οι μάχες των ενόπλων, πόλεμος είναι η καθημερινή μάχη επιβίωσης, ο μόχθος αλλά και ο αγώνας των ιδεών.
Κρατηθήκατε και κρατιέστε όρθιοι, περήφανοι και δυνατοί μέσα από...

Οι Έλληνες παίρνουν δανεικά για να ζήσουν και να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και ο Καμμένος επέλεξε να μείνει στο υπερπολυτελές "Four Seasons" - "Πρώτη φορά Αριστερά με ολίγη... δεξια"

Γράφει ο Αινείας

Διαβάζοντας "Τα ΝΕΑ" που έχουν ιδιαίτερη "αδυναμία" στον Πρόεδρο Πάνο, διαπιστώνει κανείς διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη "λιττή" ζωή που διάγει ως Υπουργός.
Στην επίσκεψή του στις ΗΠΑ (όταν και με μεγαλοστομίες τόνιζε ότι θα κάνει επίσημες σημαντικές επισκέψεις με κορυφαίους παράγοντες, αλλά τελικώς απλά πήγε να προσκυνήσει τη Σιών) επέλεξε να μείνει στο γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Four Seasons", από όπου και η φωτογραφία του κειμένου.

Αναζητώντας πληροφορίες για το κόστος της διαμονής στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποδείχθηκε ότι το μικρότερο κόστος είναι μόλις....700 ευρώ, για μια ημέρα διαμονής! (Αναλυτικά κάποιος μπορεί να κάνει την έρευνά του στο booking.com).

Αναμφισβήτητα γεννούνται αρκετά ερωτήματα για το λόγο που.....

REALNEWS: Ο Τσίπρας εκβιάζει τους βουλευτές του για να ψηφίσουν το 3ο Μνημόνιο

Η RealNews του Χατζηνικολάου είναι η μοναδική εφημερίδα στην οποία ο Πρωθυπουργός επέλεξε, συνειδητά, να δώσει συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Επίσης είναι η εφημερίδα που συχνά, πυκνά έχει παραπολιτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις του Τσίπρα, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση.

Έτσι και σήμερα κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα την απειλή - εκβιασμό του Πρωθυπουργού Τσίπρα προς τους "αντιφρονούντες" βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, πώς σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα είναι έτοιμος για εκλογές και για τη δημιουργία λίστα που δεν θα περιλαμβάνει κανέναν από τους εσωτερικούς αντιπάλους του.

Δηλαδή ο Τσίπρας:
  • Ετοιμάζεται να φέρει νέο Μνημόνιο, με αιμοσταγή μέτρα που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική αφαίμαξη του λαού.
  • Δεν πρόκειται να....

Δόγμα ΣΥΡΙΖΑ: Φέρτε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και εμποδίστε τους να φύγουν!


Δόγμα ΣΥΡΙΖΑ: Φέρτε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και εμποδίστε τους να φύγουν!

σ,σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζήτω οι "κόκκινες γραμμές" του σκαφάτου Προέδρου Πάνου.

Το νέο δόγμα του Σύριζα, πιστό στην πρόθεση της Τασίας Χριστοφιλοπούλου να μετατρέψει την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών, αποκαλύπτεται από μια πραγματικά απίστευτη είδηση, η οποία θάφτηκε επιμελώς από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Πριν 10 ημέρες όπως αποκαλύπτει η "Καθημερινή" 100 περίπου Σύροι πέρασαν πεζοί από την Ελλάδα στα Σκόπια. Όπως είναι εύλογο η μεγάλη πλειοψηφία όσων όσοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας επιθυμούν να φύγουν προς άλλες χώρες της Ευρώπης και να μην παραμείνουν εντός ελληνικής επικράτειας.
Οι εν λόγω Σύροι έφτασαν στην Γευγελή και αφού περιπλανήθηκαν 3 ημέρες στα Σκόπια, εκεί έδωσαν 500 ευρώ ο καθένας (!) σε....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ «ΕΜΠΡΟΣ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Διαβάστε στο 99ο φύλλο της εφημερίδας «Εμπρός» που κυκλοφορεί:
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έγγραφο-βόμβα αποκαλύπτει πώς φέρνουν τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα. Ένα εκατομμύριο προβλέπονται για το 2015
  • Ν.Γ.Μιχαλολιάκος:Να παραμείνει η Πατρίδα μας εθνικό κράτος
  • ΣΥΡΙΖΑ:Έπεσε και ο «σκληρός» Λαφαζάνης
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ:Εάλω η Πόλις-Πάλι δικά μας θάναι
  • Χρήστος Παππάς για το νέο τρομοκρατικό χτύπημα:«Δεν πτοούμεθα, κρατάμε ψηλά την σημαία»
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Στο στόχαστρο 600.000 ασφαλισμένοι
  • ΔΗΜΟΣΙΟ:Επιστροφή μισθών στο....