Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: "Θα βγούμε πιο οργισμένοι από αυτές τις διώξεις και δίπλα στον οργισμένο λαό από τα ψέματα που του έχουν πει θα φέρουμε την Επανάσταση των Ελλήνων" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την εκπληκτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, με τον Ηλία Κασιδιάρη....

Δένδιας: «Άλλη δύναμη θα εκφράσει τις ελπίδες της ελληνικής κοινωνίας μετά το Σύριζα»

Πνέει τα λοίσθια η ψοφοδεξιά και στελέχη της φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν με δακρύβρεχτες συνεντεύξεις όπου πλέον ομολογούν την πραγματικότητα: η ΝΔ μετατρέπεται με γοργά βήματα σε ένα αδιάφορο -για τον Ελληνικό Λαό- κόμμα.
Εις εκ των υπουργών της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ο οποίος διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ο τέως υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Ν. Δένδιας, ομολογεί πλέον εμμέσως πλην σαφώς πως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο άντεξε στην λυσσαλέα πολεμική του Καθεστώτος, αλλά επιτυγχάνει ολοένα αυξανόμενη κοινωνική επιρροή:

«Φοβάμαι ότι αν συνεχίσουμε έτσι η ΝΔ θα καταστεί...

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πολλά τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τι προτίθεται να κάνει ο πρωθυπουργός εν όψει της εμπλοκής των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους. Ένα απ’ αυτά τα σενάρια, φέρει τον αρχηγό μας Ν. Μιχαλολιάκο ως λήπτη διερευνητικής εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτά γράφει ο κ. Κ. Ζούλας στη σημερινή «Καθημερινή», απ όπου και το απόσπασμα: «Και ας ξεκινήσουμε με τις εκλογές, διότι αυτό που πολλοί ξεχνούν είναι ότι το Σύνταγμα (άρθρο 41) ορίζει ότι «η Bουλή που εκλέχθηκε μετά τη διάλυση της προηγούμενης ΔΕΝ μπορεί να διαλυθεί πριν περάσει ένα έτος, εκτός από τις περιπτώσεις του άρθρου 37». Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ακόμη κι αν ο κ. Τσίπρας παραιτηθεί (που είναι ο μόνος τρόπος για να εκβιάσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες) δεν μπορεί...

Νουδούλα: Να κάνουμε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα, για να εφαρμοστεί σωστά το νέο Μνημόνιο

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί στα λόγια και στους τύπους η νουδούλα να είναι αντιπολίτευση, και μάλιστα «αξιωματική», αλλά στην πραγματικότητα δεν το αντέχει και επιθυμεί διακαώς την επιστροφή της στην κυβέρνηση, έστω και υπό τον mister Tsipra!

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Επένδυση» ο γραμματέας της, Παπαμιμίκος, που ως εκ της θέσεώς του απηχεί τις απόψεις του κόμματος, υποστηρίζει -για λογαριασμό του Σαμαρά- πως η χώρα δεν μπορεί να μπει ξανά σε προεκλογική περίοδο και τάσσεται υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», για να…

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ώρα που οι ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων βρίσκονται στον κόσμο τους, οι Εθνικιστές ευρωβουλευτές παλεύουν για τα εθνικά συμφέροντα.

Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος παραχώρησαν συνέντευξη με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή.

Οι δύο Ευρωβουλευτές επεσήμαναν ότι η είσοδος των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τάραξε τα λιμνάζοντα νερά, καθώς με καίριες παρεμβάσεις και ερωτήσεις -και με γνώμονα τα εθνικά μας συμφέροντα- διεθνοποιήθηκαν σημαντικά Εθνικά ζητήματα της Ελλάδας, όπως...

Στο Ισραήλ τον Ιούλιο ο Καμμένος για προσκύνημα στο σιωνισμό!


Στο Ισραήλ τον Ιούλιο ο Καμμένος για προσκύνημα στο σιωνισμό!

Την ώρα που οι προπαγανδιστές της ελαφροδεξιάς των ΑΝΕΛ διασπείρουν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης ψευδείς και ανυπόστατες φήμες περί «στενότερης συνεργασίας Ελλάδος και Ρωσίας», ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας φροντίζει να τις διαψεύσει τρέχοντας με την... γλώσσα κρεμάμενη να προσκυνήσει τον αμερικανοσιωνισμό!
Μετά λοιπόν την επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως «η Ελλάδα θα βάλει πλάτη σε νατοϊκές επιχειρήσεις κατά του ISIS», ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε πως θα ...

Στυγνή παραδοχή Σακελλαρίδη... "Πρώτα πληρώνουμε τους τοκογλύφους, μετά τους Έλληνες μισθωτούς και συνταξιούχους"

Γράφει ο Αινείας

Με τον πιο εμφατικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυξε ότι πρώτιστο μέλημα για τον ίδιο και την Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ είναι η αποπληρωμή των υποχρεώσεων προς τους ξένους δανειστές και στη συνέχεια προς τους Έλληνες συνταξιούχους και μισθωτούς.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των συντακτών ανέφερε τα εξής, σχετικά με την επικείμενη συμφωνία και τις δόσεις που πρέπει να πληρωθούν τον Ιούνιο στο ΔΝΤ, που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση για τον τρόπο σκέψης της Κυβέρνησης:

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα ωρών αλλά είναι θέμα σύντομου χρονικού διαστήματος. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει. Μέχρι τις αρχές Ιουνίου να έχουμε μια συμφωνία επωφελή. Η κυβέρνηση έχει την...

Για να μην ξεχνάτε τι εστί ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Χ. Φλωράκης: "Σε Καστοριά και Φλώρινα δεν υπάρχουν Έλληνες"

Επειδή αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον θάνατο του Χ. Φλωράκη και η αριστεράντζα επιχειρεί να τον… αγιοποιήσει, σας παραθέτουμε τα επίσημα πρακτικά της δίκης του (και πιο συγκεκριμένα της 9ης Μαΐου 1960), όπου εξηγεί στο δικαστήριο γιατί οι Μακεδόνες… δεν είναι Έλληνες, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

ΦΛΩΡΑΚΗΣ (κατηγ): Είναι γνωστόν ότι εις την περιοχήν Φλωρίνης – Καστοριάς κατοικούν 150.000 άνθρωποι που δεν είναι ούτε Έλληνες ούτε Βούλγαροι, ούτε Σλάβοι. Αυτοί έχουν τα δικά τους ήθη και έθιμα, την δική τους ψυχοσύνθεση, την δική τους γλώσσα, την δική τους πατρική γη. Το ΚΚΕ λέγει ότι οι.....

Μάθανε πώς... αποφυλακίζονται στην Ελλάδα της "Πρώτης φοράς Αριστερά" και πλακώσαν και οι ισοβίτες από την Αγγλία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε λίγο η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χώρα λαθροεποίκων, ευπαθών και.... ισοβιτών, όσο συνεχίζεται η "Πρώτη φορά Αριστερά"

Ο Βρετανός δικαστής καταδίκασε τον Έλληνα Θάνο Παπαλέξη σε ισόβια δεσμά: "Ισόβια κάθειρξη. Θα υποστείς την ποινή αυτή μέχρι να πεθάνεις". Οι ένορκοι είχαν αποφασίσει ότι ήταν ένοχος για τη δολοφονία ενός 55χρονου Κύπριου στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα η κατηγορία υποστήριζε ότι ο Παπαλέξης στραγγάλισε το θύμα γιατί δεν άδειαζε το ακίνητο που έμενε, ώστε ο κατηγορούμενος να μπορέσει να κάνει μια κερδοσκοπική αγοροπωλησία που θα του απέφερε πολλά χρήματα - όπως γράφει σήμερα η "Καθημερινή της Κυριακής".
Το αίτημα του Παπαλέξη για....

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, φανατικός τουρκόφιλος σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα απορεί "Με τη άνοδο της Χρυσής Αυγής και την αποδοχή της πάνω από 50% στα Σώματα Ασφαλείας"

Γράφει ο Αινείας

Μεγάλος "πόνος" έχει πιάσει τους 'μειονοτικούς' του ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και της αδυναμίας ελέγχου του φαινομένου από το καθεστώς.
Εκεί δε που τους πιάνει σύγκρυο είναι το γεγονός της δημοσκοπικής έκρηξης του Εθνικιστικού Κινήματος, στα σώματα Ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα στην Αστυνομία και το Στρατό.

Όλα τα παραπάνω τα διαπίστωσε και ενημέρωσε την κοινή γνώμη της..... Τουρκίας, το 'μειονοτικό'; στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, που φέρει τον τίτλο του μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Υπεύθυνου Τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων, Εξωτερικής Πολιτικής & Άμυνας, Ελληνισμού της Διασποράς του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Birgun, που τον χρήζει ήδη Αντιπρόεδρο Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε τα εξής σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και σχετικώς με την πολιτική αποδοχή της από την ελληνική κοινωνία:

"Δεν είναι αρκετό το να δικαστεί η Χρυσή Αυγή από τα δικαστήρια. Στις τελευταίες εκλογές, οι άνθρωποι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή, γνωρίζοντας ότι....

Αυτός ο τύπος αποφασίζει για το μέλλον της Ελλάδος!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε… τρελά κέφια ήταν ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιούνκερ, που ήταν επί της υποδοχής στη σύνοδο κορυφής της Ρίγας. Δεν ήταν μόνο οι… χαρούλες που έκανε μόλις είδε τον mister Tsipra (που όπως φαίνεται είναι η… αδυναμία του) και η… γραβάτα που του φόρεσε.  

Μόλις είδε τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, τον χαιρέτισε με την εξής φράση: «Χαίρε, δικτάτορα!». Κι όταν αργότερα είδε τον....

ΕΜΕΤΟΣ... ΜΚΟ και μαρξίστρια διευθύντρια διοργάνωσαν στην Καβάλα εκδήλωση με θέμα την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε παιδιά Γυμνασίου! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παρατηρώντας το βιογραφικό της απίθανης αυτής Διευθύντριας διαπιστώνει κανείς τη συστηματική παρακολούθηση, συμμετοχή και διοργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων με θέμα την "ενσωμάτωση των μεταναστών και ευπαθών ομάδων στην ελληνική κοινωνία", το "ρατσισμό" και άλλα άκρως... προοδευτικά. Άρα το παρακάτω γεγονος είναι το απαύγασμα της χρόνιας εκφυλιστικής τριβής της με τις ΜΚΟ και τους λοιπούς θολοκουλτουριάρηδες.


ΚΟ: Παρακάτω η σημαντική είδηση, όπως παρουσιάστηκε στο αξιόλογο “Off the record” της Καβάλας, από τον Χρήστο Μελίδη. Σημειώστε, ότι επισήμως, «δύο μαμάδες», ακόμα στην Ελλάδα δεν υφίστανται. Πρόκειται συνεπώς, για "δάνειο" από τον «προοδευτικό κόσμο» της Δύσης. Όπως λένε οι μαθητές στο σκετσάκι, «αφού η κοινωνία το αποδέχεται, εμείς δεν θα το δεχτούμε;». Με την ίδια λογική θα δεχτούμε και τα υπόλοιπα "must" της («προοδευτικής») δυτικής κοινωνίας. Αθώωση της παιδεραστίας, πολυγαμία, αιμομιξία, κτηνοβασία, ευθανασία κλπ. Φυσικά για ό,τι συμβαίνει και θα συμβεί από εδώ και πέρα, υπεύθυνοι είναι οι.....

Διαταγή Σημίτη: "Φτιάξε 'μνημονιακό μέτωπο' ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙ"


Ο Κώστας Σημίτης δεν είναι τυχαίος άνθρωπος, ούτε απλά ένας πρώην πρωθυπουργός. Είναι ο άνθρωπος, του οποίου οι μαθητές κυβερνάνε μέχρι σήμερα την χώρα. Αξίζει να θυμόμαστε ότι τόσο ο Λουκάς Παπαδήμος, όσο και ο Γκίκας Χαρδούβελης, αλλά και ο νυν διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, ήταν μέλη της «ομάδας Σημίτη» κατά τη διάρκεια της αμαρτωλής διακυβερνήσεώς του.
Έχει συνεπώς μεγάλη αξία η....

Όρκος στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά


Όρκος στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά

Τα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας απα-σχολούν τον μέσο Ελληνα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Κομμένοι μισθοί, συντάξεις πείνας, ακρίβεια, φόροι, αβεβαιότητα. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία καμία κυβέρνηση του συστημικού τόξου δεν προτίθεται να αλλάξει. Οι αυταρχικές εξουσίες θέλουν τον λαό ανίσχυρο, μπερδεμένο σε έννοιες που δεν καταλαβαίνει, ναρκωμένο σε διασκεδάσεις που κρατούν την σκέψη του σε αδράνεια και εν τέλει σε αχρηστία.
Με τον νου απασχολημένο στο πώς θα φέρει βόλτα τις....