Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 26, 2015

Όχι στο ξεπούλημα του λιμανιού! Μεγαλειώδης δράση της Περιφέρειας Πειραιώς - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Όχι στο ξεπούλημα του λιμανιού! Μεγαλειώδης δράση της Περιφέρειας Πειραιώς - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Την Τρίτη, 26-05-15, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης πολιτική δράση από την Περιφέρεια Πειραιώς στο λιμάνι του Πειραιά και σε πολλά άλλα κεντρικά σημεία της πόλης. Αιτία για αυτή μας την εξόρμηση υπήρξε η ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π., δηλαδή το ξεπούλημα του ιστορικού μας λιμανιού.
Ο Πειραιάς καλύφτηκε από.....

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ψοφοδεξιάς προαναγγέλλει την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ψοφοδεξιάς προαναγγέλλει την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση

Έχουμε πολλές φορές τονίσει ότι οι λεονταρισμοί των συριζαίων είναι αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση. Από την μία μεριά λένε, για να ακούνε οι χαχόλοι και να αναπαράγουν τα παπαγαλάκια, ότι δήθεν δεν θα πληρώσουν τη δόση στο ΔΝΤ και την από την άλλη μεριά πληρώνουν τοις μετρητοίς και μάλιστα μία ημέρα νωρίτερα.
Τόσο η ΝΔ όσο και ο Σύριζα γνωρίζουν ότι επίκειται η υπογραφή του νέου μνημονίου, το οποίο θα κινείται ακριβώς στα χνάρια της μνημονιακής συμφωνίας που ετοίμαζε ο Σαμαράς προεκλογικά. Οι συριζαίοι για ψηφοθηρικούς λόγους έπρεπε να παρουσιάσουν μία εικόνα «μάχης», γεγονός το οποίο προσπάθησαν να καταφέρουν με την αγαστή συνεργασία των νταβατζήδων.
Όμως τώρα τελείωσε ο χρόνος της επικοινωνιακής διαχείρισης και το νέο μνημόνιο θα....

Ο Θεοδωράκης, οι Γερμανοί και η κάλτσα με το σανδάλι

Γράφει ο Αινείας

Ο "εκλεκτός" του Μπόμπολα για εκπροσωπήσει τη διαπλοκή στο ελληνικό Κοινοβούλιο έχει μεριμνήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα με δηλώσεις του να αποδεκνύει πόσο... γερμανόφιλος, σε σημείο παρέξηγησεως, είναι.

Οι καλύτερες ατάκες του είναι οι εξής:

«Οι Γερμανοί σήμερα είναι φίλοι της Ελλάδας και δεν θα έπρεπε να έχουμε υπουργούς της κυβέρνησης να επιδιώκουν μια εχθρική σχέση μαζί τους», σχετικά με το ενδεχόμενο ρήξης της Ελλάδος με τη Μέρκελ και το Σόιμπλε και όλο το γερμανικό κατεστημένο.

"Φασίστες όσοι θέλουν να....

Έρχεται και στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ.. Στη Σουηδία πετάνε από τα σπίτια τους ηλικιωμένους για να βάλουν λαθρομετανάστες

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το όνειρο κάθε.... Τασίας και πλουτοκράτης "ανθρωπιστή" αριστερού. Μέχρι τότε απλά τους δίνουν διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας και σε ξενοδοχεία!

Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Μετανάστευσης της Σουηδίας έχει δώσει την άδεια στον νέο ιδιοκτήτη ενός συγκροτήματος κατοικιών να το μετατρέψει σε κατάλυμα για τους μετανάστες.
Οι σημερινοί κάτοικοι του κέντρου Millmark, κοντά στην πόλη Torsby, έχουν ενημερωθεί από τον νέο ιδιοκτήτη, Erik Jonsson, ότι πρέπει να μαζέψουν τα πράγματά τους και να σηκωθούν να φύγουν.
Η Evy Hellqvist, μια 70χρονη κάτοικος του κτιρίου είπε: «Θα πετάξουν έξω τους ενοίκους, και θα το κάνουν πολύ γρήγορα. Λένε ότι...

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Κυβερνητική συνεργασία Ελλάδος - Τουρκίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φήμες που θέλους τους τούρκους δουλέμπορους - πράκτορες της MIT να παραγγέλνουν νέα σκάφη, να ανάβουν πούρα και να ανοίγουν σαμπάνιες, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες... 

ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ
 
Η Τουρκία, ως γνωστόν, δείχνει μία ένοχη ανοχή στους δουλεμπόρους, που δραστηριοποιούνται στα παράλια της, προωθώντας χιλιάδες λαθρομεταναστών καθημερινά προς την Ελλάδα. Είναι ένα κράτος ένοχο για τον εποικισμό της χώρας μας από λαθρομετανάστες και αυτή η ανοχή εντάσσεται πλαίσια ενός κρατικού μηχανισμού, που λειτουργεί βάσει του σχεδίου Οζάλ.
Συνεπώς, το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να προσπαθεί να αναδείξει τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας και να δουλεύει για την αναχαίτιση και ματαίωση των σχεδίων της. Όμως αυτά, τα προφανή, δεν ...

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ELLHNIKH-OIKONOMIA-2
Tα στοιχεία περί της άτυπης στάσης πληρωμών που έχει κηρύξει το κράτος στο εσωτερικό της χώρας (ενώ στους διεθνείς τοκογλύφους τα σκάει κανονικότατα…), οδηγούν τους πολίτες να μην πληρώνουν, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο.
Έτσι, με τα 418 εκατομμύρια ευρώ που προστέθηκαν τον Μάρτιο και τα 500 και άνω που προστέθηκαν τον Απρίλιο στις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες προμηθευτές του, το σύνολο των οφειλών φτάνει τα 5 δις. ευρώ!
Παράλληλα, μέσα στον Απρίλιο προστέθηκαν στα....

Έγκλημα Εσχάτης Προδοσίας...Κλείνουν τα περισσότερα κέντρα εκπαιδεύσεως οι αστράτευτοι


Διαλύουν τον Ελληνικό Στρατό: Κλείνουν τα περισσότερα κέντρα εκπαιδεύσεως οι αστράτευτοι

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα αυτά υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του θλιβερού "πατριώτη" Καμμένου. Ας τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν

Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του Πάνου Καμμένου!
Δηλώσεις έκανε χθες ο πασοκογενής συριζαίος υφυπουργός του Καμμένου, Νίκος Τόσκας, και άφησε εμβρόντητους όσους γνωρίζουν έστω και επιφανειακά τα του στρατεύματος. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός υπάρχει πλάνο για την «αναδιάρθρωση όλης της δομής των Ενόπλων δυνάμεων», εντός του οποίου εξετάζεται και «η μετεξέλιξη ορισμένων στρατοπέδων εκπαίδευσης, για τα οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά ως προς την αναγκαιότητα τους».
Τι εννοεί ο υφυπουργός περί «αναγκαιότητας» των κέντρων εκπαιδεύσεως; Στην συνέχεια υπήρξε πιο διασαφηνιστικός, αφού όπως είπε «από τα 13 συνολικά κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, στην πραγματικότητα 3 - 4 είναι αναγκαία». Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, θεωρεί λοιπόν ότι δύναται να λειτουργήσει το στράτευμα με ένα κέντρο εκπαιδεύσεως ανά κλάδο, γεγονός βεβαίως άτοπο, αφού δεν γίνεται να υπάρξει κοινό κέντρο εκπαιδεύσεως για τις Διαβιβάσεις και τα Τεθωρακισμένα π.χ.
Δεν θα μπορούσε να περιμένει, βεβαίως, κανείς κάτι καλύτερο από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν το μίσος για τον στρατό και την Πατρίδα στον ιδεολογικό τους πυρήνα. Από ανθρώπους που πιστεύουν ότι την Πατρίδα θα την προστατεύσουν οι «διεθνείς οργανισμοί» και η «παγκόσμια αλληλεγγύη». Από ανθρώπους που μέχρι πριν λίγο καιρό προπαγάνδιζαν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και μισούν το οτιδήποτε προάγει το Εθνικό Φρόνημα.
Τώρα, βεβαίως, που θα κλείσουν τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως, μπορεί να υποστούν ανεπανόρθωτη βλάβη οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, όμως ανοίγεται ένας νέος… ανθρωπιστικός δρόμος. Τώρα με τόσα κτήρια ανεκμετάλλευτα, η κυρά Τασία θα μπορέσει να στεγάσει ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες και να απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να μοιράσει στις συριζαίικες ΜΚΟ – σφραγίδες του ενός ατόμου.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

syriza_anarxikoi
Πριν από λίγο καιρό, ο δημοσιογράφος Κώστας Ιορδανίδης, έγραψε ένα άρθρο στην «Καθημερινή», στο οποίο επεσήμαινε τα ακόλουθα: «Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, λόγου χάρη, μπορούσε να επιχειρηθεί μόνον από τη Νέα Δημοκρατία, έστω και εάν ο τρόπος που επελέγη ενδεχομένως παραβίαζε τη συνταγματική και κοινοβουλευτική τάξη πραγμάτων. Εάν κάτι ανάλογο επιχειρούσε μια....

Δηλητηριάζουν το μυαλό των Ελληνόπουλων μέσα από τα σχολικά βιβλία


Δηλητηριάζουν το μυαλό των Ελληνόπουλων μέσα από τα σχολικά βιβλία

Περίοδος εξετάσεων για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και λίγο πολύ όλοι βρίσκονται σκυμμένοι πάνω από ένα βιβλίο, προσπαθώντας για το καλύτερο. Μαζί με τους μαθητές συμπάσχουν και οι γονείς, ευελπιστώντας ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους με την αξιοποίηση των αγαθών της παιδείας.
Για ποια παιδεία όμως πρόκειται; Αν η κουβέντα αφορά την παιδεία, που παρέχεται σήμερα στα σχολεία του προτεκτοράτου με το όνομα Ελλάδα, τότε κρίμα στους κόπους των παιδιών και στις αγωνίες των γονιών. Ο λόγος για τα βιβλία, τα οποία βρίσκονται σε χρήση σήμερα, χωρίς να....

Ο Ταγματάρχης, η ertopen και μια ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ

Γράφει ο Αινείας

Τσίπρας  - ΔΕΘ 2014 σχετικά με τη Διοίκηση της νέας ΕΡΤ:

''θα ελέγχεται και σε μεγάλο βαθμό θα διοικείται και από τους ανθρώπους της...Θέλω να γίνω σαφής ότι σε αυτό το σχεδιασμό τον βασικό πυρήνα των ανθρώπων που αντιστέκονται και επιμένουν στο μετερίζι για την πλουραλιστική ενημέρωση όχι απλά θα τον συνυπολογίσουμε και θα τον εντάξουμε, σε αυτόν τον σχεδιασμό, αυτός ο κόσμος θα είναι συμμέτοχος και θα λάβει μέρος της ευθύνης, θα λάβει μέρος στην ευθύνη και στη συναπόφαση".

Κοινώς... λαοκρατία στην ΕΡΤ και φυσικά σε καμιά περίπτωση λογικές παρελθόντος, πρόσληψη προσώπων που ταυτίζονται με το αμαρτωλό προηγούμενο σύστημα.

Τελικώς τι είχαμε στη Διοίκηση της ΕΡΤ;!
Διορισμό του Λάμπη Ταγματάρχη ως Διευθύνοντα Συμβούλου, κοινώς ως τον άνθρωπο που κάνει κουμάντο στην νέα ΕΡΤ της "πρώτης φοράς Αριστερά".

Ο κος. Ταγματάρχης είναι ταυτισμένος με την Κυβέρνηση του ολετήρα ΓΑΠ, καθώς...

ΔΥΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ… ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ Χ. ΦΛΩΡΑΚΗ

φλωράκης
Γράφει ο Αντίοχος

Την… αγιογραφία του Φλωράκη κάνουν αυτές τις μέρες τα αριστερά –και όχι μόνον ΜΜΕ- λόγω της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από το θάνατό του. Ωστόσο, στα… ηρωικά βιογραφικά του, υπάρχουν κάποια κενά, που γεννούν ερωτηματικά. Τα οποία, όμως, αποφεύγουν να αποσαφηνίσουν οι… αγιογράφοι, ξεπερνώντας τα στο τάκα-τάκα.
Γράφει για παράδειγμα η φυλλάδα των Ιών:
«Η χούντα των Συνταγματαρχών τον συνέλαβε και τον εξόρισε μέχρι και την άνοιξη του 1971.
Τον Ιούνη του 1972, η 16η Ολομέλεια της Κ.Ε. τον εξέλεξε μέλος του Π.Γ. και τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς, η 17η Ολομέλεια τον εξέλεξε Πρώτο Γραμματέα της Κ.Ε. του Κόμματος».
Ερώτημα 1ον: Με ποια λογική η κυβέρνηση της 21ης Απριλίου απελευθέρωσε ένα...

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΤΑΝΥ» ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Πριν από 47 χρόνια, ο Ντανιέλ Κοέν (κι όχι Κον) Μπεντίτ, συντάραξε την Γαλλία και τον κόσμο ολόκληρο, ηγούμενος του «κόκκινου Μάη», ως ο «κόκκινος Ντάνυ». Αλλά, μέχρι χθες δεν ήταν Γάλλος, παρότι γεννήθηκε στην Γαλλία (το 1945, στην πόλη Μοντομπάν της νοτιοδυτικής Γαλλίας)!

Εχθές, λοιπόν, στα 70 του χρόνια, ο Κοέν-Μπεντίτ έγινε Γάλλος πολίτης…

«Τώρα έχω τη διπλή...