Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2015

Μια... selfie χίλιες λέξεις: «Φτάσαμε. Μια χαρά είναι στο Ελλαδιστάν. Ελάτε όλοι εδώ»!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει λαθρομετανάστες που μόλις πάτησαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος (στη νήσο Κω), δημοσιεύτηκε σε διάφορα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Η σκοπιμότητα προφανής: να καλλιεργήσει στους Έλληνες αισθήματα ενοχής για το «μαρτύριο των προσφύγων», ούτως ώστε να ερωτούν μετά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης: μα πώς μπορείτε να απαιτείτε έλεγχο των συνόρων και εφαρμογή των νόμων για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης;

Η «απεγνωσμένη» λαθρομετανάστρια αφού μεταφέρεται ασφαλής σε ελληνικό έδαφος, έχει ως πρώτο της μέλημα να βγάλει με το i-phone της...

Δένδιας: «Η ΝΔ είναι δεκανίκι του Σύριζα»!

Όταν οι ίδιοι οι μεγαλοπαράγοντες της χρεοκοπημένης μασονοδεξιάς των Μνημονίων και του εθνικού ξεπουλήματος παραδέχονται ότι αποτελούν δεκανίκι του Σύριζα, τότε κάθε σχόλιο περιττεύει!

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά, Ν. Δένδια, ο οποίος από το βήμα ραδιοφωνικού σταθμού υπήρξε εξόχως ειλικρινής: «Κατά τη γνώμη μου,...

Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή δεν παραχωρεί, δεν υποχωρεί! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χρήστος Παππάς μιλά στην βουλή για την μνημονιακή αριστερά, το μεγάλο ξεπούλημα που έρχεται και την αταλάντευση στάση της Χρυσής Αυγής απέναντι στο μνημόνιο.

Και μερικές αποκαλύψεις για το... εθνικιστικό παρελθόν του Γρηγόρη Λαμπράκη!

Δείτε το βίντεο...

Μπακογιάννη και Αντώναρος προς Σαμαρά: Φύγε, πριν εξαϋλωθούμε!

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται η διάλυση της ψοφοδεξιάς, καθώς το φαιδρό και λαομίσητο πρόσωπο του αρχισκευωρού από την μία και η σκληρή προδοτική αντιλαϊκή μνημονιακή γραμμή από την άλλη συντελούν στην ολοένα συρρικνούμενη απήχηση της ΝΔ στην ελληνική κοινωνία.
Χαρακτηριστικό της αποσύνθεσης η παρουσία και τα λόγια της Ντόρας και του Αντώναρου σε εκδήλωση της φοιτητικής νεολαίας του κόμματος, όπου αμφισβήτησαν ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παραμένει στην ηγεσία του κόμματος παρά την τεράστια ήττα και την συνεχή καθίζηση.

Η Μπακογιάννη μίλησε για την ανάγκη διεξαγωγής ενός συνεδρίου υποστηρίζοντας ότι "το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα. Το θέμα είναι να συζητήσουν. Όχι να γίνει συνδιάσκεψη που μεταξύ μας θα χειροκροτήσουμε. Το θέμα η ΝΔ να ανοίξει αυτό το διάλογο. Αν δεν το κάνει, η πορεία της προδιαγεγραμμένη, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Θα επιδιώξουμε και θα τον κάνουμε αυτό το διάλογο".
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αντώναρος εξαπέλυσε φαρμακερά βέλη κατά του Σαμαρά, λέγοντας: "Mε απασχολεί ότι η ΝΔ έχει χάσει...

ΟΜΙΛΙΑ - ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... Γ. ΛΑΓΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: "ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ"

Θαυμάστε έναν Αγωνιστή - Πρότυπο να προκαλεί τρόμο στο καθεστώς και στους άθλιους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου"...

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ έχουν κοπάσει πλέον οι τζάμπα μαγκιές… βιρτουόζων της πολιτικής απάτης, υπουργών της «πρώτης φοράς αριστερά», πως δε θα πληρώσουν τη δόση του… ευαγούς ιδρύματος ΔΝΤ, τον Ιούνιο (με εξαίρεση το μεγαλύτερο ΝΟΥΜΕΡΟ που έχει περάσει ποτέ από υπουργικά έδρανα, τον Στρατούλη, που δήλωσε χθες ότι τυχόν απόφαση της κυβέρνησης να μην πληρώσει τη χρωστούμενη δόση, θα είναι «κορυφαία στιγμή ευθύνης και αξιοπρέπειας της χώρας μας»…), η πανικόβλητη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων μαζεύει από τώρα τα λεφτά για να πληρώσει!
Έτσι, κατεπείγουσα μεταφορά μικροποσών και αδρανών λογαριασμών όλων των δημόσιων φορέων στην Τράπεζα της Ελλάδος -έως τις 5 Ιουνίου, ημέρα πληρωμής της δόσης στο ΔΝΤ- είναι σε εξέλιξη, με απόφαση του....

Οι «φίλοι» μας οι Αμερικανοί: Πρέσβης των ΗΠΑ: «Δεν θεωρώ το Κυπριακό πρόβλημα εισβολής και κατοχής»


Οι «φίλοι» μας οι Αμερικανοί: Πρέσβης των ΗΠΑ: «Δεν θεωρώ το Κυπριακό πρόβλημα εισβολής και κατοχής»

Προσβολή έναντι του Κυπριακού Ελληνισμού, αλλά και της Ιστορίας, επεφύλαξε σε δηλώσεις του ο αμερικανός πρέσβης στην Λευκωσία. Οι δηλώσεις αυτές του πρέσβη, βεβαίως, είναι άκρως ενδεικτικές της ανθελληνικής εξωτερικής πολιτικής της υπερδυνάμεως, που θέλει το Αιγαίο διχοτομημένο, όπως και την Κύπρο.
Συγκεκριμένα σε ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κύπρο, ο πρέσβης είπε: «Εγώ προσωπικά δεν...

Μια μισαλλόδοξη και ρατσίστρια είναι η νέα υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ


Μια μισαλλόδοξη και ρατσίστρια είναι η νέα υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ

Πώς θα φαινόταν στον οποιονδήποτε εάν ένα πολιτικό πρόσωπο έκανε την παρακάτω δήλωση; «Πίσω από κάθε τρομοκράτη υπάρχουν γυναίκες και άντρες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι μητέρες των μαρτύρων που τους στέλνουν στην κόλαση με λουλούδια και φιλιά. Πρέπει να ακολουθήσουν τους γιους τους, τίποτα δεν θα ήταν πιο δίκαιο. Πρέπει να εξαφανιστούν και τα σπίτια τους γιατί εκεί ανατρέφουν φίδια. Διαφορετικά και άλλα μικρά φίδια θα μεγαλώσουν εκεί».
Επίσης, αν το ίδιο πρόσωπο γινόταν αργότερα υπουργός και μάλιστα Δικαιοσύνης, αναμφίβολα θα ....

Την Παρασκευή ΤΙΜΟΥΜΕ τον Τελευταίο - μέχρι τον επόμενο - Έλληνα Αυτοκράτορα...ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ



29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, μαζί με λιγοστούς συμπολεμιστές του δίνουν την ύστατη μάχη στην Πύλη του Ρωμανού ενάντια στις μογγολικές ορδές.

Οι προσφορές για «συμφωνία» με τον κατακτητή έχουν ήδη απορριφθεί από τον Αυτοκράτορα των Ελλήνων: «Την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν, ουτ΄ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φεισόμενοι της ζωής ημών».
29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας της Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, περνά στους μύθους και τα.....

ΒΗΜΑ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ

Είναι κοινό μυστικό βεβαίως, ότι οι Τούρκοι που μας στέλνουν πεσκέσι τους λαθρομετανάστες, κάνουν «παιχνίδι» μαζί τους για να τους χρησιμοποιήσουν για τους γνωστούς σε όλους σκοπούς τους, όταν θα ’ρθει η ώρα-μηδέν, αλλά όταν αυτά τα λέγαμε εμείς, ήμασταν «φασίστες», «ρατσιστές», «κινδυνολόγοι», «φαντασιόπληκτοι», συνωμοσιολόγοι» και τα λοιπά. Αυτή τη φορά, όμως, δεν τα λέμε εμείς οι «φασίστες», αλλά το ρεπορτάζ του δημοκρατικότατου Βήματος. Ιδού:
«Η Άγκυρα απλώνει δίχτυα σε όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας
Μεθοδικά και....

Και σενάριο του Καπουντζίδη επιστρατεύτηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής... Άντε και Woody Allen την επόμενη φορά!


Τύφλα να ΄χει ο Καπουτζίδης: Όταν το σενάριο σειράς γίνεται καταγγελία κατά της Χρυσής Αυγής!

Μας τελειώσαν τα ψέμματα, προχωράμε πια στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Μια ακόμα τραγελαφική καταγγελία έλαβε χώρα σήμερα κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα μετουσιώθηκε και σε... έγκυρο ρεπορτάζ από την "αντικειμενική" δημόσια τηλεόραση.
Σύμφωνα με την αξιόπιστη μαρτυρία μετανάστρια, η οποία είναι παντρεμένη με Έλληνα και διατηρεί καφετέρια στην πλατεία Αμερικής, δέχεται "πόλεμο" εδώ και 1,5 χρόνο. Τον πόλεμο ή την "ρατσιστική βία" σύμφωνα με την παρουσιάστρια την δέχεται, λοιπόν από την αρχή, αλλά τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι εντονότερη. Συγκεκριμένα, μία γειτόνισσα μπροστά στην ιδιοκτήτρια της καφετέριας πήρε τηλέφωνο και ζήτησε 6 τζιπάκια (!) από την Χρυσή Αυγή να έρθουν να την δείρουν. Τα τζιπάκια όμως δεν έφτασαν ποτέ...
Δυο μέρες μετά λοιπόν οι....

Μαρμαρωμένε Βασιλιά


Και ρίχτηκε με τ' άτι του μες στων εχθρών τα πλήθια,
το πύρινο το βλέμμα του σκορπούσε την τρομάρα,
και το σπαθί του τη θανή. Στα χάλκινά του στήθια,
εξέσπασε η όργητα σε βροντερή κατάρα.

Εθόλωσαν τα μάτια του. Τ' αγνό το μέτωπό του,
θαρρείς ο φωτοστέφανος της Δόξας τ' αγκαλιάζει.
Κι έπεσε χάμου ο Τρανός! Θρηνήστε το χαμό του.
Μα, μη! Σε τέτοιο θάνατο ο θρήνος δεν ταιριάζει.

Κι έπεσε χάμου ο Τρανός! Κυλίστηκε στο....