Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά με εκδήλωση μνήμης και πορεία στο Σύνταγμα - Φωτορεπορτάζ


Με μία σεμνή και λιτή τελετή, όπως αρμόζει στους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού, χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τον μαρμαρωμένο Βασιλιά Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής Αττικής, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος...

Ιστορική ομιλία στην βουλή - Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Συνεχίζουμε τον Αγώνα για μια νέα Χρυσή Αυγή του μεγάλου μας Έθνους - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ύστερα από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και όντας ακόμη πολιτικός κρατούμενος σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε αρχικά στους εκατοντάδες πιστούς Συναγωνιστές που έδωσαν τον Αγώνα ενάντια στην παράνομη πολιτική δίωξη και επέτυχαν μια περήφανη νίκη, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Πριν 562 χρόνια οι τελευταίοι Πιστοί της Βασιλεύουσας έδωσαν την ύστατη μάχη για την υπεράσπιση μια χιλιόχρονης...

"Αηδιαστικά κολαστήρια" έχουν γίνει τα νησιά μας για τους Βρετανούς τουρίστες - Εμείς οι Έλληνες τι να πούμε;

Ένα δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, γύρω από την τραγική κατάσταση που διαδραματίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κω, με την αθρόα διέλευση των λαθρομεταναστών, επανέφερε στην επιφάνεια αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα. Μια ζοφερή εικόνα για το τι βιώνουν οι Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι επιλέγουν την Κω για τις διακοπές τους, σκιαγραφεί σε άρθρο της την Πέμπτη η Daily Mail.

«Μετανάστες από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχουν μετατρέψει την Κω, ένα εξαιρετικά δημοφιλές ελληνικό νησί...

Η ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας όπως πάντα τη γλώσσα της αλήθειας με έναν απλό και κατανοητό τρόπο έθεσε τον υπουργό προ των ευθυνών του γι’ αυτό ακριβώς που θα επακολουθήσει: Το νέο μνημόνιο με ακόμη πιο επαχθείς όρους από τα προηγούμενα. Η σημερινή συγκυβέρνηση αφού αφαίμαξε ό,τι είχε μείνει ως αποθεματικό στους φορείς του κράτους, όχι για να δημιουργήσει αναπτυξιακό κλίμα και να ανακουφίσει με κοινωνικά μέτρα τον εξαθλιωμένο Έλληνα, αλλά για να πληρώσει το ΔΝΤ και την τρόικα (θεσμούς), χωρίς να έχει οποιοδήποτε σχέδιο σωτηρίας της χώρας, μας οδηγεί ολοταχώς στην τελική χρεωκοπία υπογράφοντας νέο μνημόνιο για να χρεωθεί και πάλι η χώρα ώστε όπως είπε και ο ίδιος ο Βαρουφάκης να εξακολουθεί εσαεί να πληρώνει τους ξένους τοκογλύφους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε με την ερώτησή του τη διγλωσσία της συγκυβέρνησης, που προσπαθεί να παραπλανήσει τον Έλληνα πολίτη, για να μην αντιληφθεί εγκαίρως τι πρόκειται να επακολουθήσει. Δυστυχώς για τους πολίτες και τη χώρα μας, ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι στη φυλακή, προφυλακισμένος άδικα και παράνομα, χωρίς νομικά στηριζόμενες κατηγορίες και οι κυβερνώντες γελοιοποιώντας τους εαυτούς τους...

Τρόικα: 300 ευρώ μισθός και πολλά είναι για τους Έλληνες! Αυτούς προσκυνούν ΝΔ και Σύριζα


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι στην Πλατεία Μητροπόλεως στις 7:30 σήμερα να βροντοφωνάξουμε "ΟΧΙ στη νέα Άλωση της Πατρίδος μας".

«Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς», λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία η οποία αποδίδει πλήρως την φιλοσοφία με την οποία οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ και της Ε.Ε. αντιμετωπίζουν τον Ελληνικό Λαό.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Β. Κορκίδης, κληθείς να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Μνημόνια, προέβη στην κάτωθι αποκάλυψη από συνάντηση και συζητήσεις της ΕΣΕΕ με την Τρόικα, τον Δεκέμβριο του 2011: «Αρνηθήκαμε τις θέσεις της τρόικας για μείωση μισθών. Μας είπαν ότι ...

ΟΙ «ΠΟΥΣΤΟΜΑΓΚΕΣ» ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…

Γράφει ο Αντίοχος 

Ρόλο συντονιστή του διαβόητου… συνταγματικού τόξου αλλά και των αριστεριστών παρακρατικών του, φαίνεται πως έχουν αναλάβει τα τσιγκουνάκια του Περισσού. Έτσι,  ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής, στα καλά καθούμενα, κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» (δημοτική παράταξη των σπαγκοραμμένων…), σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας. Το κουκουέδικο ψήφισμα ψηφίστηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις, πλην του εκλεγμένου συμβούλου της «Ελληνικής Αυγής» που αποχώρησε από την αίθουσα. Κι όταν λέμε πως το ψήφισαν όλοι, εννοούμε και την παράταξη του φέρελπι Γιώργου Παπανικολάου, νυν δημάρχου Γλυφάδας και πρώην προέδρου της ψοφοδεξιάς νεολαίας ΟΝΝΕΔ και....

Σε λίγο live η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή!


Ομιλία του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα - Παρασκευή 29 Μαΐου, 17:30

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 17:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, ύστερα από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και όντας ακόμη πολιτικός κρατούμενος σε κατ΄ οίκον περιορισμό, θα απευθυνθεί στους....

Σαν σήμερα ο ψευτοεθνάρχης υπέγραψε την υποταγή της Ελλάδος στους Ευρωπαίους τοκογλύφους


Σαν σήμερα ο ψευτοεθνάρχης υπέγραψε την υποταγή της Ελλάδος στους Ευρωπαίους τοκογλύφους

Αμίμητη και αξέχαστη έχει μείνει η ατάκα εκπροσώπου της ψοφοδεξιάς προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ότι την 29η Μαΐου πέραν της Αλώσεως της Πόλης, ο Ελληνισμός έχει να θυμάται και την είσοδο στην ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον Πρεσβύτερο.
Πράγματι σε αυτή την ημέρα πένθους για σύσσωμο τον Ελληνισμό έγινε και η μετά τυμπανοκρουσιών ένταξη της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ και μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση, εντός της οποίας βρισκόμαστε μέχρι σήμερα. Προφανώς και αποτελεί ύψιστη ύβρι το να γίνεται οιαδήποτε σύγκριση μεταξύ της Αλώσεως της Πόλης με την είσοδο στην ΕΟΚ, όπως αντίστοιχα ύβρις ήταν η....

Σαμαράς στην "Αγορά": "Θέλω την μεγάλη συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ"

Γράφει ο Αινείας

Οι μάσκες επιτέλους πέφτουν για την ψοφοδεξία του Σαμαρά. Το άλλοτε κραταιό κόμμα της ΝΔ είναι πια εξαϋλωμένο, όπως παραδέχθηκαν Αντώναρος και Μπακογιάννη, και μόνος τρόπος για παραμονή του στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι η... απορρόφησή του από άλλο κόμμα ή... να ενδώσει στις επιταγές των τοκογλύφων και να δημιουργήσει τη μεγάλη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.

Ο διακαής πόθος τελικώς των επικυριάρχων θα γίνει από ότι φαίνεται πραγματικότητα και ο Σαμαράς, για να παραμείνει στην καρέκλα του, είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το κόμμα στους..."κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ" και να το διαθέσει, μαζί με τις ψήφους των βουλευτών του για να επιτευχθεί η νέα συμφωνία - 3ο Μνημόνιο.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Αγορά" του Χατζηνικολάου επιζητά τη "μεγάλη συννενόηση για επίτευξη συμφωνίας" και απευθύνει προσκλητήριο προς....

Κατέρρευσε ο "μύθος"... Βαρουφάκης: "Οι 'Θεσμοί' είναι η Τρόικα"

Εκτός της αναμφισβήτησης κυριαρχίας Κασιδιάρη έναντι του Βαρουφάκη και τον εξευτελισμό του τελευταίου στη Βουλή κατά τη χθεσινή ημέρα, είχαμε και το γκρέμισμα και ενός άλλου "μύθου" που χτίστηκε συστηματικά από τα ΜΜΕ...

Του όρου "Θεσμούς" που εισέλθε στη ζωή μας μετά την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση και ήρθε για να... αντικαταστήσει την επάρατη "Τρόικα" που τόσο μίσος έφερνε στη συνείδηση του Έλληνα, καθώς ήταν ταυτισμένη με την οικονομική διάλυση του Έθνους μας.

Ο Γιάνης (Μπ)αρουφάκης στηρίχθηκε σε αυτό τον όρο και η επιχειρηματολογία του περιστρεφόταν γύρω από τους "Θεσμούς" για να καταδείξει την αλλαγή στρατηγικής διαπραγμάτευσης της ελληνικής Κυβέρνησης και των "σκληρών προσπαθειών" που καταβάλλονται όχι έχοντας απέναντι κάποιους "απλούς τεχνοκράτες υπαλλήλους" αλλά "πολιτικούς".

Χθες όμως στη Βουλή ομολόγησε, αυτό που καταβάθος γνώριζαν όλοι αλλά, άλλοι από ντροπή άλλοι από εθελοτυφλία, αρνούνταν να παραδεχθούν. Ότι οι "Θεσμοί" είναι η "Τρόικα"..
Είπε συγκεκριμένα:
"το πρόβλημα με τους Θεσμούς, είτε τους...

Πολιτευτής του Σύριζα πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Γράφαμε μόλις χθες για την υπόθεση με το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, που είχε απολήξεις σε ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., με τις συνομιλίες που είχε συλλέξει ο κοριός της ΕΥΠ να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και πολιτικής παρεμβάσεως στο όλο ζήτημα. Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι στον Σύριζα ο «αντιρατσισμός» τους είναι έμμισθος και επαγγελματικός, όμως ελπίζαμε αυτό να σταματάει σε νομότυπες εκδηλώσεις, όπως η δημιουργία ΜΚΟ και χάραξη πολιτικής με σκοπό την είσπραξη κοινοτικών κονδυλίων, που ακολούθως θα....

Τα λάβαρα του Έθνους σηκώνονται σήμερα στις 19:30 στην πλατεία Μητροπόλεως για Τιμήσουν τον Τελευταίο Αυτοκράτορα...



29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, μαζί με λιγοστούς συμπολεμιστές του δίνουν την ύστατη μάχη στην Πύλη του Ρωμανού ενάντια στις μογγολικές ορδές.
Οι προσφορές για «συμφωνία» με τον κατακτητή έχουν ήδη απορριφθεί από τον Αυτοκράτορα των Ελλήνων: «Την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν, ουτ΄ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φεισόμενοι της ζωής ημών».
29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας της Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, περνά στους μύθους και τα....

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Μία δήλωση που δεν παρουσίασαν ποτέ τα κανάλια

Εφιαλτικοί οι αριθμοί της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην Πατρίδα μας! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα οποία δίδει το Λιμενικό Σώμα, έχουμε μία αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη χρονικό περίοδο του περασμένου έτους, σχεδόν 500%!!! Και ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν Έθνος και σαν Κράτος αυτήν την πλημμύρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισαγάγει στην Βουλή νομοσχέδιο, το οποίο ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο με το οποίο πρόκειται να “ελληνοποιήσουν” εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. 
Κρίνοντας το.....