Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

Υποκρισία δίχως όρια: Η πρώην πασόκα Σακοράφα καταγγέλλει ότι η Παναρίτη είναι πρώην πασόκα!


Υποκρισία δίχως όρια: Η πρώην πασόκα Σακοράφα καταγγέλλει ότι η Παναρίτη είναι πρώην πασόκα!

Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) διορίστηκε - όπως άλλωστε αναμενόταν- η Έλενα Παναρίτη, πρώην κολλητή του Jeffrey και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ το 2009.
Για τον διορισμό της υπάρχουν πολλές ενστάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, με πιο κραυγαλέα της ευρωβουλευτού Σακοράφας, που λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης για το διορισμό της Παναρίτη, έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Η Παναρίτη εκπρόσωπος της πρώτης αριστερής κυβέρνησης; Ε, όχι, αυτό ξεπερνά τα όρια».
Και λίγο αργότερα, επανήλθε δριμύτερη: «Δυστυχώς η....

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται....Από 300 τελικά 1.400 δολλάρια στοίχισε η διαμονή Καμμένου σε.. σουίτα με 1.000 ευρώ το κόστος των γευμάτων του...Το άκουσες "πατριώτη";!

Είχαμε γράψει προ ημερών ότι ο Πάνος Καμμένος ως γνωστός "bon viveur", δε θα μπορούσε να μείνει αλλού, εκτός από το πιο χλιδάτο ξενοδοχείο της Washington, το "Four Seasons" κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Δημιουργήθηκε τότε ένας σάλος γύρω από το κόστος διαμονής του, καθώς οι χρεώσεις του συγκεκριμένου Ξενοδοχείου ξεπερνούν τα 780 ευρώ ημερησίως.
Άμεσα έσπευσε ο Καμμένος, καθώς το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, να κάνει μια ανάρτηση στην οποία παρουσίαζε ένα τιμολόγιο της τάξης των 900 ευρώ, ως υποτιθέμενη "απόδειξη πληρωμής - διαμονής" για τις 3 ημέρες.
Μαζί του ξεκίνησαν να αναδημοσιεύουν την ανάρτησή του και όλα τα "παπαγαλάκια" του, ακόμη και "σοβαροί δημοσιογράφοι", που... πείστηκαν με το τιμολόγιο που παρουσίασε ο υπουργοπρόεδρος Πάνος.

Σήμερα όμως το "Πρώτο Θέμα" αποκαλύπτει το ψέμα του Καμμένου και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα καθώς προχωρά στη δημοσίευση των πραγματικών τιμολογίων της διαμονής του Καμμένου στο Four Seasons.

Ο Καμμένος επέλεξε να μείνει στη σουίτα του Four Seasons (μεγαλεία ο.... άνθρωπος που ζητά από τους Έλληνες "λιτό βίο"), η οποία κια κόστιζε καθημερινά...1400 δολλάρια!!!, ενώ οι...."υδρογονάνθρακές" του στοίχιζαν.....

Θρασύτατες απειλές Νταβούτογλου απευθυνόμενος προς το τουρκικό πλήθος.. "Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις"


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καλά δεν άκουσε ο Νταβούτογλου ότι έχουμε Υπουργό τον πολλά βαρύ, ψεκασμένο Πάνο Καμμένο που... καταβροχθίζει όλα....κεμπάμ και τα ιμάμ μπαϊλντί;!

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη οι κρατικές εκδηλώσεις για την Άλωσης της Πόλεως από τους Οθωμανούς. Όπως ακριβώς γίνεται κάθε χρόνο, οι τούρκοι απάντησαν στις γονυκλισίες, τους χορούς και τα τουρκοπανηγύρια των ελλαδιτών κυβερνητών, γιορτάζοντας τις σφαγές των Ελλήνων και την λεηλασία της Πόλεως. Ιδιαιτέρως αυτή τη χρονιά, ο συγκεκριμένος εορτασμός ήρθε λίγες μέρες μετά τους χορούς του Κοτζιά με τον Τσαβούσογλου.
Πέρα από το γεγονός ότι η όλη εκδήλωση είχε ως χαρακτηριστικό της το οθωμανικό κίτς, με πομπώδεις αναφορές για τον Ερντογάν και παραλληλισμούς του τούρκου προέδρου με τον Μωάμεθ, στην εκδήλωση εκτοξεύτηκαν ευθείες απειλές εναντίον της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ρώτησε το πλήθος: «Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις; Είστε έτοιμοι να....

Πιο μνημονιακός πεθαίνεις… Σταύρος Θεοδωράκης: «Ψηφίζουμε τα πάντα»!


Πιο μνημονιακός πεθαίνεις… Σταύρος Θεοδωράκης: «Ψηφίζουμε τα πάντα»!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Σταύρος Θεοδωράκης και το μόρφωμα το οποίο δημιούργησε, γύρω από την επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Όποια συμφωνία έρθει στη Βουλή από τον Τσίπρα θα την ψηφίσουμε χωρίς παζάρια, γιατί η χώρα χρειάζεται οξυγόνο», υποστήριξε ο μνημονιακός μέχρι εκεί που δεν παίρνει Θεοδωράκης, σε πλήρη ταύτιση και προσαρμογή με τις ανάλγητες επιθυμίες και απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, δίχως να ενδιαφέρεται στο ελάχιστο για το αν τα νέα μέτρα που θα φέρει η συμφωνία θα είναι και πάλι πολύ επώδυνα για τον Ελληνικό Λαό. Μέσα σε λίγες μόλις λέξεις κρύβεται όλο το θλιβερό μεγαλείο της υποταγής προς τους ξένους που διέπει το μόρφωμα που λέγεται Ποτάμι.
Λέξεις όπως «όποια συμφωνία», «χωρίς παζάρια» και «οξυγόνο» είναι ενδεικτικές του....

Ο Καμμένος, το Καλάζνικοφ και το....πήδημα

Γράφει ο Αινείας

Σα βόμβα έσκασε η είδηση τις τελευταίες ώρες ότι οι Ρώσοι έχουν κάνει επίσημη πρόταση στην ελληνική Κυβέρνηση για συμπαραγωγή των νέων καλάσνικοφ. Η παραγωγή τους μάλιστα θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας στο Αίγιο, καθώς τα κτίρια διαθέτουν όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να υποστηρίξουν την παραγωγή.

Η πρόταση μάλιστα έχει τόσο επίσημο χαρακτήρα, που παραδόθηκε και γραπτώς στο Υπουργείο Άμυνας, που έχει την ευθύνη για αυτές τις αποφάσεις.
Κοινώς ο Υπουργός Άμυνας θα κληθεί να πει το τελικό "Ok" για να προχωρήσει η συνεργασία που θα είναι ευεργετική για τη Χώρα σε στρατιωτικό, κοινωνικό, γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Είναι ίσως η....

Σύριος "καημένος λαθρομετανάστης" πιιάστηκε στον Έβρο με 95.000 σφαίρες!!! Θα του έδινε άσυλο ως "πρόσφυγας" η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι τούρκοι εκτός από το γεγονός ότι θησαυρίζουν και πετυχαίνουν την εθνική αλλοίωση της Ελλάδος, περνούν στην πατρίδα μας και τους πράκτορές του για να συνεχίζονται οι δολιοφθορές και η στρατολόγηση νέων αθελλήνων, ενδεχομένως και τζιχαντιστών. Ο Πρόεδρος "Πάνος" προφανώς θα είναι κάπου στα ανοιχτά με το σκάφος του και θα... "Τα τσούζει" με "λαϊκό" σολωμό και λοιπούς... υδρογονάνθρακες!

Επίσης να σημειωθεί ότι είχαμε νέο ρεκόρ λαθρομεταναστών που "ξεβράστηκαν" στη Λέσβο προχθές... 768!!! - όσο μια μέση κοινότητα της Χώρας -.

Συνεχίζονται οι αθρόες είσοδοι λαθρομεταναστών στα ελληνικά σύνορα θαλάσσια και χερσαία.

Πάνω από 95.000 σφαίρες μετέφερε 28χρονος Σύριος με πλαστά χαρτιά, που “τσίμπησαν” στον Έβρο! Κατά τα άλλα σταμάτησαν να “μπουκάρουν” πλέον από τον Έβρο!
Δεκάδες χιλιάδες σφαίρες μετέφερε ένας 28χρονος Σύριος, ο οποίος εντοπίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο πριν μια εβδομάδα περίπου
Παρόλο που το παράνομο φορτίο ήταν κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου με το οποίο ο αλλοδαπός έφτασε στα σύνορα για να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος κατάφεραν να το εντοπίσουν.
 Έκπληκτοι αντίκρισαν τις συσκευασίες που....

«ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ» ΑΛΑ ΠΑΣΟΚ: ΈΞΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

Αναβιώνει η χρυσή εποχή της σκληρής πασοκοκρατίας με τις προκλητικές σπατάλες και τους υπουργούς που πόζαραν ως Ύπατοι του Ρωμαίου Αυτοκράτορα. Αυτό, βεβαίως, δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού το μεγαλύτερο μέρος του παλιού κραταιού ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον Σύριζα. Λογικό, συνεπώς, να μεταφερθούν και οι λογικές του ΠΑΣΟΚ στην νέα συγκυβέρνηση.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι εγκρίθηκε κονδύλι, ύψους 6088,50 ευρώ, προκειμένου να ανακαινιστεί το γραφείο του Σκουρλέτη. Αυτά τα χρήματα, βεβαίως, δεν προήλθαν από την....

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στον Γιάννη Παπαγιάννη: "Η Χρυσή Αυγή έγινε η μόνη αντιμνημονιακή ελπίδα του λαού μας για να νιώσει ξανά υπερήφανος" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Παναγιώταρος προς όλους τους βουλευτές του "συνταγαμτικού τόξου": "Είστε δούλοι των νταβατζήδων..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Τσίπρας: Ο Αντώνης Σαμαράς της αριστεράς


Τσίπρας: Ο Αντώνης Σαμαράς της αριστεράς

Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Λίγοι μόνο μήνες χρειάστηκαν για να αποκαλυφθεί η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και οι σκοπιμότητες που ώθησαν τις διάφορες συνιστώσες του να εναρμονιστούν, δήθεν διαφωνώντας, με τη νέα πολιτική που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας σε σχέση με το μνημόνιο. Γιατί, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι ακραίες πτέρυγες του κόμματος του όχι μόνο εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι από κοινού «αξιοπρέπεια» και «ένα καλύτερο αύριο για τους Έλληνες», αλλά σταδιακά μετατράπηκαν σε ένα φθηνό αντίγραφο του Αντώνη Σαμαρά και της πατριδοκάπηλης παράταξης του.
Το πραγματικό περιεχόμενο της....