Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015

Η συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Η Ελλάδα έχει Τιμή για χιλιάδες χρόνια... Δεν θα σας επιτρέψουμε να την πατήσετε εσείς" - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΔΝΤ ΕΔΩΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ «ΑΕΡΑ» ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Μάλιστα! Παράταση, λοιπόν, πήρε η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων από τους διεθνείς τοκογλύφους, έως την 30η Ιουνίου (ημερομηνία κατά την οποία λήγει και το τελεσίγραφο για επίτευξη συμφωνίας – Τυχαίο; Δε νομίζω!) για να πληρώσει μαζεμένες τις τέσσερις δόσεις προς το… φιλανθρωπικό ίδρυμα ΔΝΤ, τις οποίες κανονικά θα πλήρωνε σήμερα, στις 12, στις 19 και στις 26 Ιουνίου, συνολικού ύψους 1,5 δις. ευρώ.

Και πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια, μιλώντας για...

Εμετός από τα τσοντοκάναλα... Διέκοψαν τη σύνδεση με τη Βουλή ΜΟΝΟ όταν μιλούσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής


Φόβος και τρόμος στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής: Διέκοψαν την μετάδοση στην ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι πιο τρανή απόδειξη υπάρχει για το γεγονός ότι η μόνη αυθεντική ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ και ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ πολιτική δύναμη που τρέμει το καθεστώς είναι η Χρυσή Αυγή...;!

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σαρωτική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, με την οποία κατεδείχθη σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι τόσο οι «συμφωνίες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όσο και η «συμφωνία» των Σύριζα – Ανέλ, είναι επαχθή μνημόνια, που εκχωρούν την εθνική κυριαρχία και απεμπολούν την αξιοπρέπεια της χώρας.
Τα τσοντοκάλανα της διαπλοκής, κατά τη διάρκεια αυτής της συγκλονιστικής ομιλίας, έδειξαν για άλλη μία φορά την εμπάθειά τους, διακόπτοντας την....

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ


Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πολ Μέισον και το Channel 4 έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της «διαπραγματευτικής» ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ (για όσους νομίζουν πως γίνεται διαπραγμάτευση και δεν είναι όλα προαποφασισμένα…) Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στη συνέντευξή του, ο Τσακαλώτος μίλησε ειλικρινά, ομολογώντας ότι η συγκυβέρνηση του Τσίπρα και των ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων του, είναι υπέρ της Ευρώπης (εννοώντας τη λυκοσυμμορία της Ε.Ε.), γιατί πιστεύει ότι η διάσπασή της και η διάλυση της ευρωζώνης θα είχε «επικίνδυνες πολιτικές συνέπειες». Ήτοι, την άνοδο του «καταραμένου» εθνικισμού των ευρωπαϊκών λαών, που φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι, οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα αμερικανοκομμουνιστάκια. Ιδού η ομολογία του:

«Είμαστε συστημικά υπέρ της Ευρώπης, διότι πιστεύουμε...

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΞ (ΜΑΡΔΟΧΑΪ) ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

«Πρώτη φορά αριστερά» έχουμε (με ολίγη από ψεκασμένη ελαφροδεξιά…), δε θα μπορούσαν να λείψουν ο Μαρξ, ο Λένιν, ο Βελουχιώτης και άλλοι ερυθροί… αστέρες.

Έτσι, μετά την αντιπρόεδρο της βουλής, Χαραλαμπίδου, που έχει στο γραφείο της το πορτραίτο του Λένιν, κάποιον υπουργό που έχει το κάδρο του Βελουχιώτη, ευρέθη έτερος υπουργός που έχει στο γραφείο του την προτομή του… Καρόλου Μαρξ (εβραϊστί Μαρδοχάϊ).

Πρόκειται για τον…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

pappas7__article__article__article

Επειδή όλοι θα πέσουν στον Τσίπρα, ότι θα καταστραφούμε κλπ, θα πρέπει να του πούμε ότι δεν χρειάζεται ούτε εκλογές ούτε δημοψήφισμα. Εχει νωπή την λαϊκή εντολή να βγει από τα μνημόνια.
Να καταλογιστούν ευθύνες στους Σαμαρά-Βενιζέλο για την κατάσταση της χώρας.Στήν καλύτερη περίπτωση ας καταφύγει στον Λαό γιά μία φορά. Ας κάνει Δημοψήφισμα ··· για να....

Ηλίας Κασιδιάρης: " Ενάντια στους μεγαλοαστούς καρπαζοεισπράκτορες των διεθνών τοκογλύφων"


Ενάντια στους μεγαλοαστούς καρπαζοεισπράκτορες των διεθνών τοκογλύφων

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης 

Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκα στη βουλή με ειδική, ολιγόωρη άδεια από τις φυλακές για επίκαιρη ερώτηση μου στον υπουργό Οικονομικών με θέμα τα δάνεια από το ΔΝΤ, το επαχθές χρέος της χώρας και την αναπτυξιακή  τράπεζα των BRICS. Επρόκειτο για μείζονα εθνικά ζητήματα και θα ανέμενε κανείς μία σοβαρή αντιμετώπιση από τους κυβερνητικούς παράγοντες που παριστάνουν τους «αντιστασιακούς», τους «διώκτες της τρόικα», τους «φιλορώσους» και τους «λαϊκούς ήρωες». Δυστυχώς γι’ αυτούς, από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε την διπροσωπία τους, την διγλωσσία τους και τα παραμύθια που πουλάνε στον λαό. Μέσα το παίζουν αντιστασιακοί και έξω εισπράττουν αλλεπάλληλες «φάπες» από τους διεθνείς τοκογλύφους. Επειδή τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής είναι αληθινά, επομένως και ακαταμάχητα, ο γνωστός μεγαλοαστός “fashion icon” του Σύριζα δεν είχε να δώσει καμία απάντηση επί της ουσίας. Έτσι, επέλεξε τον εύκολο δρόμο της....

Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ...τι;


Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το 2002 κυκλοφόρησε το βιβλίο μου με τον τίτλο ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ”. Στο βιβλίο αυτό παρέθετα μία φράση του Λένιν, η οποία έλεγε: “Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας”. Τόνιζα ότι με την πολιτική κατάσταση της χώρας, όπως ήταν διαμορφωμένη, η φράση αυτή ταίριαζε σε εμάς, τους Χρυσαυγίτες. Και πράγματι έτσι έγινε!
Μέσα από την καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων Σημίτη, Νέας Δημοκρατίας και μνημονίου και την απαξίωση ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος, γιγαντώθηκε το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το 2010 κερδίσαμε μία έδρα στο Δήμο Αθηναίων και το 2012 μπήκαμε πανηγυρικά στη Βουλή. Και η άνοδός μας συνεχιζόταν. Η τελευταία δημοσκόπηση πριν δώσει την τελική εντολή ο Σαμαράς να μας κλείσουν στην φυλακή έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18%!
Την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πίστεψαν ότι...

Πανηγυρισμοί στο Πακιστάν! Κατατέθηκε στη Βουλή το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα - Ανέλ


Πανηγυρισμοί στο Πακιστάν! Κατατέθηκε στη Βουλή το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα - Ανέλ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
"Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες"


Κωστής Παλαμάς
 
Κατατέθηκε στη Βουλή το αισχρό νομοθέτημα, με το οποίο παρέχεται ακρίτως, αφειδώς και αντισυνταγματικώς η ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, προκειμένου ο Σύριζα να αντικαταστήσει τους απογοητευμένους Έλληνες ψηφοφόρους του, με «εισαγόμενους» που λιάζονται.
Το νομοσχέδιο που κατατίθεται, κινείται αντιθέτως από την απόφαση του ΣτΕ, με την οποία εκρίθη ως αντισυνταγματικός, ο λαθρονόμος Ραγκούση. Το ΣτΕ κατήργησε και ακύρωσε τον λαθρονόμο διότι απαίτησε ουσιαστικά κριτήρια για την εφαρμογή του. Το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα – Ανέλ, όχι μόνο δεν....

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΑΜΑΡΑΣ
Έμμονη ιδέα του έχει γίνει του φον Αντωνάκη, η «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να κρατήσει τη θέση του αρχηγού της νουδούλας, που τρίζει επικίνδυνα. Έτσι, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, με κάθε ευκαιρία, το λέει και το ξαναλέει, χωρίς να ντρέπεται.
Το ίδιο έκανε και στο τέλος της δήλωσης που έκανε για τις εξελίξεις στο θέμα της μνημονιακής συμφωνίας: «Η μόνη διέξοδος που έχει απομείνει για τον κ. Τσίπρα είναι να προσέλθει στη μεγάλη εθνική συνεννόηση που έχουμε προτείνει. Είναι ο μόνος δρόμος για....

Λαθρομετανάστες πουλούν το θάνατο μέσα σε πανεπιστήμια λόγω.... αριστερού ασύλου!!!


Λαθρομετανάστες πουλάνε το θάνατο στα ελληνόπουλα με την ανοχή του ΑΠΘ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "πρόσφυγες" του.... ΣΥΡΙΖΑ.,.. οι "νέοι Έλληνες" της ανθελληνικής κυβέρνησης της "πρώτης φοράς Αριστεράς με ολίγο... πατριωτισμό του Καμμένου.."
 
Στον αρμόδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκαν 3 Αλβανοί που συνελήφθησαν εντός του χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την δίωξη ναρκωτικών. Πιο συγκεκριμένα, στην κατοχή τους βρέθηκαν 121 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ, που φαίνεται να προήλθε από εμπορία ναρκωτικών εντός του χώρου του πανεπιστημίου.
Έπειτα από την σχετική έρευνα των αρμόδιων αρχών προέκυψε ότι οι δυο εκ των τριών αλβανών πέραν της διακίνησης ναρκωτικών έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα και τα διαβατήρια που κατείχαν ήταν με πλαστές σφραγίδες.
Περιττό να αναφερθούμε στις....

Ο Σπηλιωτόπουλος ομολογεί ότι ο Σαμαράς έστησε την σκευωρία έναντι της Χρυσής Αυγής: "Ο Σαμαράς φυλάκισε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής χωρίς κανένα νομικό τεκμήριο..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο - ομολογία από την τοποθέτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠ’ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟ ΤΟ 2014!

Μπορεί καθημερινά να κάνουμε σκληρή κριτική στα λόγια και τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, αλλά θα ήμασταν άδικοι αν δεν επισημαίναμε και μια… τεράστια επιτυχία τους!

Μέσα σε πέντε μήνες, λοιπόν, προσέλκυσαν στο Ελλάντα –μόνο από τα θαλάσσια σύνορά μας- περισσότερους λαθρομετανάστες απ’ όσους είχαν μπει πέρυσι ολόκληρο το χρόνο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι και τον Απρίλιο είχαν εισέλθει στην Ελλάδα...