Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015

Φλαμπουράρης: «Νέο Δάνειο χωρίς Μνημόνιο» ή σαν να λέμε «μια τυρόπιτα χωρίς τυρί»!

Με γοργά βήματα τα στελέχη του Σύριζα τείνουν να ξεπεράσουν τα αντίστοιχα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, βομβαρδίζοντας την ελληνική κοινή γνώμη με ανοησίες, οι οποίες καθιστούν τους σοβαροφανείς πολιτικάντηδες της αριστεράς σε κωμικούς πρώτης τάξεως!

Τελευταίο δείγμα ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος μέσω συνέντευξής του σε φιλελεύθερη -σαμαρική- φυλλάδα, εκφράζει την αισιοδοξία του για συμφωνία με τους δανειστές, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση της αριστεράς επιζητά ένα νέο δάνειο, το οποίο «δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια καταστροφικής λιτότητας, αλλά...

Μια εικόνα χίλιες λέξεις... Ο Σαμαράς αποχωρεί ο Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος έρχεται...

"Δειλού γαρ αντρός δειλά και φρονήματα"
Μένανδρος

Γράφει ο Αινείας

Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις

Την Παρασκευή διεξήχθη στη Βουλή συζήτηση των πολιτικών Αρχηγών για τις εξελίξεις αναφορικά με τη "διαπραγμάτευση" της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ και Τρόικας.

Πανθομολογουμένως η ομιλία  του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου αποτέλεσε φωτεινό φάρος αλήθειας, ειλικρίνειας και πίστης, κάτι που αποτυπώθηκε σε όλο το διαδίκτυο μιας και οι κομισάριοι των ΜΜΕ, απαγόρεψαν - ΜΟΝΟ σε ΑΥΤΟΝ - να φθάσει η εικόνα και η φωνή του σε όλη την Ελλάδα.

Μια αρκετά σημειολογική σκηνή όμως εξελίχθηκε και κατά τη διάρκεια της έναρξης της ομιλίας του Αρχηγού του Εθνικιστικού Κινήματος. Την ώρα που ξεκινούσε την συγκλονιστική του ομιλία, ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην Ελλάδα, ο λαομίσητος Σαμαράς, με προσωπική συνοδεία αποχώρησε από....

Η ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η… ΜΑΡΜΑΓΚΑ

tsipras-kammenos-1

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί ήταν αυτοί που εξεπλάγησαν με το θράσος, τη χυδαιότητα («εσείς στα τέσσερα…», την ίδια ώρα που από τα θεωρεία της βουλής, παρακολουθούσε την συζήτηση κι ένα δημοτικό σχολείο…) και τη φραστική επίδειξη αδιαλλαξίας εις ότι αφορά την συμφωνία, του… φορσιζονάτου (εκ του Four Seasons…) υπουργοπάνου Καμμένου, κατά την ομιλία του στη βουλή, την Παρασκευή.
Λίγο νωρίτερα, είχε συνέλθει το κοπάδι του και απεφάνθη ότι είναι: «Μεγάλο λάθος αν....

Τα ατέλειωτα προεκλογικά ψέματα του Σύριζα προκειμένου να έρθει στην εξουσία


Τα ατέλειωτα προεκλογικά ψέματα του Σύριζα προκειμένου να έρθει στην εξουσία

Αυτές τις ώρες είναι χρήσιμο να γυρίσουμε τον χρόνο ελάχιστα πίσω και να θυμηθούμε ποιο ήταν το πρώτο προεκλογικό σύνθημα, το οποίο εγκατέλειψε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε κυβέρνηση. Για να μπορέσει να γίνει ο Τσίπρας δεκτός στο Παρίσι και την Ρώμη από τους Ολάντ και Ρέντσι, υποχρεώθηκε να διακηρύξει ότι η κυβέρνησή του δεν ζητά διεθνή διάσκεψη για το χρέος, στο πρότυπο της Διεθνούς Διάσκεψης που έγινε το 1953 για την ηττημένη του Πολέμου Γερμανία, η οποία θα διέγραφε το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού χρέους (τουλάχιστον το 60%, όπως έλεγε ο ίδιος ο Τσίπρας). Έτσι, όλη η βάση της προεκλογικής επιχειρηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στηριζόταν στο ότι θα....

Ρατσιστικό έγκλημα..4 "Καημένοι" λαθρομετανάστες από το Πακιστάν αποπειράθηκαν να βιάσουν μια σύρια στη Λέσβο...

Συνεχίζεται με ακατάπαυστο ρυθμό η εισροή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά, κάτι που έχει οδηγήσει, έστω και με μειωμένους ρυθμούς στη μείωση του τουρισμού και την διάλυση των δομών των δημόσιων φορέων στα νησιά μας (αστυνομία, λιμενικό, νοσοκομεία κτλ) καθώς όλοι ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες και κανείς με τα προβλήματα των γηγενών Ελλήνων αλλά και των τουριστών.

Για τους "αντιρατσιστές" βέβαια η εποίκιση αυτή είναι... εκτός από συναδέλφωση λαών και ανταλλαγή πολιτισμών.
Για να δούμε ένα περιστατικό "συναδέλφωσης" και "πολιτισμικής κουλτούρας" που έλαβε χώρα στη Λέσβο, το νησί που δεινοπαθεί ήδη από χιλιάδες εποίκους από τη Μέση Ανατολή και το Πακιστάν, όταν 4 πακιστανοί αποπειράθηκαν να βιάσουν μια σύρια..

Διαβάζουμε στο lesvosnews

Σύμφωνα με έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες στον περίφρακτο χώρο του Λιμεναρχείου, όπου παρέμεναν οι μετανάστες μέχρι να μεταφερθούν στο....

Άλλο ένα "έγκλημα" κατά λθρομετανάστη που χρέωσαν τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ στη Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται ότι διαπράχθηκε από 9 αλλοδαπούς!

Μετά από περίπου πέντε χρόνια εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, η απαγωγή και δολοφονία 33χρονου υπήκοου Μπαγκλαντές, που είχε διαπραχθεί τον Σεπτέμβριο του 2010 στην Αθήνα και που διάφορα κέντρα και παράκεντρα είχαν τότε σπεύσει και με ιδιαίτερη ευκολία να αποδώσουν σε κύκλους σχετιζόμενους με την  Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς όμως για αυτούς το έγκλημα δεν διέπραξαν Έλληνες αλλά λαθρομετανάστες και πιο συγκεκριμένα  εννέα αλλοδαποί, εκ των οποίων πέντε υπήκοοι Πακιστάν, δύο Μπαγκλαντές και δύο αγνώστων στοιχείων.
Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας, στον Ασπρόπυργο τη Νέα Μάκρη και τον “Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθησαν τρεις από τους δράστες, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 40 και 46 ετών και ένας υπήκοος Πακιστάν ηλικίας 25 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για.....

Το συνέδριο του τέλους του ΠΑΣΟΚ... "Γέροντες" και απατεώνες πρώην πολιτικοί οι σύνεδροι στο κύκνειο άσμα των σοσιαΛΗΣΤΩΝ!

Γράφει ο Αινείας

Συνηθίζεται, σαν τακτική από τους επικυριάρχους, όλα τα κόμματα που θέλουν να διατηρήσουν στο πολιτικό προσκήνιο, καθώς εξυπηρετούν τους δόλιους σκοπούς τους, όταν σε μια περίοδο περνούν παρατεταμένη κρίση, ικανή να τους θέσει εκτός πολιτικού γίγνεσθαι, να επιχειρούν μια τεχνητή προσπάθεια "ανάστασής" τους.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται είτε με αλλαγή ηγεσίας ή με κάποιο συνέδριο, που και τα δύο έχουν σκοπό αφενός να συσπειρώσουν τον κόσμο που τους ψηφίζει, και αφετέρου να προπαγανδίζουν στα ΜΜΕ τις θέσεις του κόμματος, κάνοντάς τες σημείο αναφοράς στις κοινωνικές συζητήσεις.

Το ίδιο γίνεται αυτή την περίοδο με τα αποκόμματα ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Και τα δύο θλιβερά, καταστροφικά κόμματα διεξάγουν συνέδριο - επανίδρυσής τους και επανέρχονται στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από τα ΜΜΕ. Στο ΠΑΣΟΚ βεβαίως δίνεται μεγαλύτερος χώρος στα ΜΜΕ και η προπαγάνδα έχει μεγαλύτερη ένταση καθώς υπήρξε το κόμμα - ολετήρας του Έθνους. Ήταν το κόμμα που ύπουλα έφερε τους κομμουνιστές στην εξουσία, και άλωσε με...

Να τον χαίρεστε "πατριώτες" που τον ψηφίσατε...Ο Καμμένος ετοιμάζεται να δώσει τα ονόματα των "Βελουχιώτη", "Φλωράκη, "Σαράφη" και λοιπών κομμουνιστοσυμμοριτών σε ελληνικά στρατόπεδα

kamenos_velouxiotis
Γράφει ο Αντίοχος

Η πρώτη πράξη στην οποία προέβησαν οι αριστεροί που εξελέγησαν δήμαρχοι στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, ήταν η μετονομασία οδών. Έτσι, εμφανίστηκαν οδοί «Άρη Βελουχιώτη», «Στέφανου Σαράφη» και λοιπών κομμουνιστοσυμμοριτών, που σήκωσαν τα όπλα κατά της πατρίδας, για να την τεμαχίσουν και να διαμοιράσουν τα ιμάτιά της στους Βουλγάρους, Γιουγκοσλάβους και Αλβανούς συντρόφους.
Τώρα, με την «πρώτη φορά αριστερά», έρχονται και μετονομασίες στρατοπέδων από τον ψεκασμένο ελαφροδεξιό συνοδοιπόρο των αμερικανοκομμουνιστών, υπουργοπάνο Καμμένο, προφανώς σε «Άρη Βελουχιώτη», «Στέφανου Σαράφη», «Χαρίλαου Φλωράκη», κ.τ.λ. Ιδού η προαναγγελία από καμμενοπαπαγάλο:
«Έρχονται μετονομασίες στρατοπέδων. Σύμφωνα με....

Χρήστος Παππάς: Όλα για την Πατρίδα!


Χρήστος Παππάς: Όλα για την Πατρίδα!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Η Ελλάς βιώνει έναν πολιτικό και πρωτίστως ηθικό κατήφορο τα σαράντα τελευταία χρόνια. Τα πέντε τελευταία χρόνια η Χρυσή Αυγή διατρανώνει μέσα κι έξω απ’ την Βουλή την αντιμνημονιακή τοποθέτησή της, λέγοντας κυριολεκτικά πως το μνημόνιο είναι η δυστυχία μας. Στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο το μνημόνιο η δυστυχία μας. Η δυστυχία μας είναι αυτή η ίδια η μεταπολίτευση. Η καταστροφή της Ελλάδος άρχισε στις 24 Ιουλίου 1974 και συνεχίζεται με γεωμετρική πρόοδο, με πρωτεργάτη της καταστροφής τον εθνικό ολετήρα, και δημιουργό του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Τα δύο μεγάλα κόμματα της....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κρατάμε στις καρδιές μας την Μεγάλη Ιδέα


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κρατάμε στις καρδιές μας την Μεγάλη Ιδέα

29η Μαΐου 1453 - 29η Μαΐου 2015:
» Εδώ είναι οι Τούρκοι, εδώ και οι τουρκοπροσκυνημένοι»

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Απευθύνω σε όλους εσάς, τους υπερήφανους άνδρες και γυναίκες, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες,  θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό. Απευθύνω αγωνιστικό μήνυμα σε αυτήν την σεμνή, την ιερή τελετή, την αφιερωμένη στη μνήμη του τελευταίου Aυτοκράτορα των Ελλήνων, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των υπερασπιστών της πόλεως των ονείρων μας, της Κωνσταντινουπόλεως.
Ήμουν παρών στην τελετή αυτή εδώ και δεκαετίες. Αλλά αυτήν την χρονιά, όπως και...