Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! Δίπλα στους Έλληνες η Χρυσή Αυγή στο Κερατσίνι - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Την Τετάρτη, 17-06-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ Κερατσινίου, από κλιμάκιο Συναγωνιστών που πυκνώνουν τις Τοπικές της Οργανώσεις (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα).

Θέμα της σημερινής μας εξόρμησης: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα - Φθηνό ρεύμα για τους Έλληνες. Εκατοντάδες Έλληνες γνώρισαν τις θέσεις μας μέσα από το έντυπο υλικό που έσπευσαν να λάβουν με ενθουσιασμό, και αρκετοί από αυτούς...

Ο ζάμπλουτος Μηλιός καλεί τον Τσίπρα στις πλατείες. Τι του απαντούν οι πολίτες στο Twitter;

«Εμπρός Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, 
η λύση είναι μία 
σαμπάνια και χαβιάρι»
Mε αυτό το σύνθημα ο Μηλιός θέλει να κάνει εμάς τους υπόλοιπους Σοβιετική Ένωση, τον εαυτό του και τους άλλους ζάμπλουτους Συριζαίους τους θέλει προστατευμένους.
Σαν την κόρη του την θέλει να δίνει ακριβές νομικές συμβουλές σε επιχειρηματίες – αυτούς που οι Συριζαίοι ονομάζουν απαξιωτικά «το κεφάλαιο» και μανιωδώς ως αντιπολίτευση οι μπολσεβίκοι συνολικά έδιωξαν και ο Σύριζα σαν κυβέρνηση διώχνει από την Ελλάδα με διάφορες δικαιολογίες, χωρίς προηγουμένως να εφαρμόζει εναλλακτικές, Εθνικές ή άλλες μορφές ανάπτυξης, γκρεμίζοντας την κοινωνία στην φρίκη της ανεργίας.

Αρκεί να διαβάσετε τα σχόλια στην ανάρτηση του Μηλιού:...

Εκτός νόμου το σχέδιο απονομής ιθαγένειας!

Άρθρο του Κ. Χολέβα στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

Η πρόθεση της κυβερνήσεως να χαλαρώσει υπερβολικά τα κριτήρια απονομής της ελληνικής ιθαγένειας και να αλλοιώσει τη σύνθεση του εκλογικού σώματος πολιτογραφώντας ως «Ελληνες» παιδιά μεταναστών, τα οποία απλώς ενεγράφησαν στην πρώτη τάξη του δημοτικού, ανοίγει την πόρτα για τη δημιουργία ισλαμικής μειονότητας σε όλη την Ελλάδα, με θρησκευτικά και πολιτιστικά στοιχεία που δεν έχουν σχέση με την ταυτότητα των γηγενών μουσουλμάνων της Θράκης. Οι μεθοδεύσεις για αθρόα απονομή ιθαγένειας σε άτομα τα οποία δεν έχουν τον παραμικρό ψυχικό και πολιτιστικό δεσμό με το ελληνικό έθνος οδηγούν στη δημιουργία ισλαμιστικού κόμματος στη χώρα μας!

Η όλη ρύθμιση είναι προδήλως αντισυνταγματική και έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση 460/2013 του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την απονομή ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών που είχαν φοιτήσει μέχρι την έκτη δημοτικού. Δηλαδή, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας μας έχει απορρίψει ως αντισυνταγματικό έναν νόμο που θέσπιζε αυστηρότερα κριτήρια συγκριτικά με το σχέδιο νόμου που βρίσκεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

Θυμίζω, λοιπόν, στην αρμόδια υπουργό και σε κάθε ενδιαφερόμενο τις σχετικές επισημάνσεις της εν λόγω αποφάσεως του ΣτΕ: «... Ο νομοθέτης έχει μεν τη δυνατότητα να εκτιμά εκάστοτε τις συγκεκριμένες συνθήκες (πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές) και να καθορίζει τις προϋποθέσεις κτήσεως της ελληνικής ιθαγενείας κατά τρόπο χαλαρότερο ή αυστηρότερο, αλλά, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε...

76 χρόνια πριν: Όταν η Ελλάδα είχε Εθνικό Ηγέτη και ταπείνωνε τους τοκογλύφους

Στις 15 Ιουνίου του 1939, η Ελλάδα του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά αποκηρύσσει τους δανειστές και παύει τις πληρωμές προς αυτούς. Τα προβλήματα ξεκίνησαν, αν και μάλλον δεν έπαυσαν ποτέ, από το 1932, όταν η μέχρι τότε πειθήνια έναντι των διεθνών τοκογλύφων, κυβέρνηση Ελευθέριου Βενιζέλου, σταμάτησε να πληρώνει τα τοκοχρεολύσια, που ως τότε πληρώνονταν κανονικά. Ο Βενιζέλος  για περίπου ένα τρίμηνο, προσπαθούσε απεγνωσμένα να διαπραγματευθεί με τους δανειστές, εκλιπαρώντας για πάγωμα των πληρωμών για μια πενταετία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η «Societe Commerciale De Belgique» (Εμπορική Τράπεζα του Βελγίου) κινήθηκε δικαστικά και πέτυχε το 1936 την έκδοση καταδικαστικής απόφασης εναντίον της Ελλάδας, την οποία επιχείρησε να εφαρμόσει μέσω του Δικαστηρίου του Διεθνούς Δικαίου. Τα πράγματα όμως είχαν αλλάξει στην Ελλάδα. Μας είχαν τελειώσει οι εκλιπαρούντες πειθήνιοι και διαλλακτικοί πρωθυπουργοί και το τιμόνι της χώρας κρατούσε ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, ο οποίος κάνοντας χρήση...

Ισλαμοκρατία: ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι των λαθρομεταναστών


Ισλαμοκρατία: ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι των λαθρομεταναστών

Το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας όχι μόνο υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στη Πατρίδα μας, αλλά επιπλέον τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, την ίδια ώρα που για τους Έλληνες η καθημερινότητα μοιάζει με πραγματική κόλαση!
Με απόφαση των  υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ θα παραχωρηθούν στους μουσουλμάνους προκειμένου να εορτάσουν το Ραμαζάνι. Η απόφαση ελήφθη  στο πλαίσιο του....

Αυτοί μας κυβερνούν... ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ «ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ» ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Το χειρότερο είναι ότι ο κύριος ένοχος, αυτής της άθλιας ιστορικής στιγμής της Ελλάδος είναι ότι η Διοίκηση από τους κρυπτόμενους μπολσεβίκους, είναι η αιώνια προδοτική "λαϊκή δεξιά" που όχι απλά τους ανέχεται αλλά τους στηρίζει σύσσωμη στην προσπάθεια... αφελληνισμού της πατρίδος μας!
 
Μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τίμησε κατά την χθεσινή επέτειο του θανάτου του, το ανθρωπόμορφο κτήνος που άκουγε στο όνομα Άρης Βελουχιώτης, με άρθρο υπό τον τίτλο: «Στα βήματα του Άρη, επίκαιρος ο αγώνας».
Πρόκειται για την Λίτσα Αμμανατίδη-Πασχαλίδου, εκ Β΄ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, η οποία γράφει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ακόμα ένα παράδειγμα προς μίμηση, για την αξία του αγώνα για τον σοσιαλισμό και την επίμονη στράτευση στην υπόθεση της Αριστεράς. Θα ήθελα να μιλήσω για τη δικαίωση των αγώνων που έχουν δώσει οι σύντροφοί μας δεκαετίες τώρα και για την ιστορική ευθύνη που φέρει σήμερα η Αριστερά.
Η ζωή του Βελουχιώτη μάς μαθαίνει και κάτι άλλο. Ότι ακόμα και όταν....

Νέο... αριστερό μνημόνιο έρχεται - Έρχονται και Νέοι Αγώνες για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού


Νέο... αριστερό μνημόνιο έρχεται - Έρχονται και Νέοι Αγώνες για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Θεατές σε μια μόνιμη παράσταση είμαστε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Οι εταίροι και οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν στείλει σαφές μήνυμα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι πρέπει να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, γιατί ο χρόνος τελειώνει. Στο κόλπο μπήκε και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος φρόντισε να μας θυμίσει ότι «ανήκομεν εις την Δύσιν», όπως έλεγε και ο ψευτοεθνάρχης της μεταπολίτευσης και του «συνταγματικού τόξου».
Η κυβέρνηση, έχοντας πάρει ήδη το σχετικό μήνυμα και πνιγμένη στα αδιέξοδα της αντιφατικής πολιτικής της, κάνει συνεχώς «βελτιώσεις» στην πρότασή της προς τους δανειστές. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να «καψωνάρεται» απ’ αυτούς, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι απέναντί τους δεν έχουν μια αποφασισμένη Ελληνική κυβέρνηση, αλλά μια παιδική χαρά, η οποία έχει χάσει την πυξίδα προσανατολισμού. Γι’ αυτό, και της ζητούν ολοένα και πιο πολλές υποχωρήσεις.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε «πού θα καθίσει η μπίλια», ποια θα είναι δηλαδή η...

Εικόνα που σοκάρει από την παρέλαση κίναιδων στην Βραζιλία: Έτσι θέλουν την νεολαία οι “υπερασπιστές των δικαιωμάτων”


Εικόνα που σοκάρει από την παρέλαση κίναιδων στην Βραζιλία: Έτσι θέλουν την νεολαία οι “υπερασπιστές των δικαιωμάτων”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έτσι την εννοείς την "ελευθερία" και τα "δικαιώματα" Έλληνα... Αυτό είναι το μέλλον που σε οδηγεί νομοτελειακά η οποιαδήποτε Κυβέρνηση του "συνταγματικού τόξου"... 
ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΤΩΡΑ

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει η σύγχρονη παγκόσμια υποκουλτούρα; Στο Gay Parade, που έγινε στην Βραζιλία ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν το παιδάκι της φωτογραφίας, που έχει κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο παιδάκι είναι "υιοθετημένο" από ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι και παρέλασε με "περηφάνια" μαζί με τους υπόλοιπους του είδους.
Τέτοιου φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν το θέμα δεν είναι η σεξουαλική ταυτότητα του οποιουδήποτε, αλλά η αντικοινωνική και απροσάρμοστη συμπεριφορά. Στο όνομα ενός ....

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ... Επίπεδο...δαπέδου!

Γράφει ο Αινείας

Ο ακούραστος γελωτοποιός, Υπουργός Οικονομικών μας προσέφερε ακόμη μια σκηνή απείρου κάλλους κατά τη χθεσινή ημέρα στη Βουλή.

Η ακόρεστη δείψα του για δημοσιότητα και για στροφή της κοινής γνώμης προς το πρόσωπό του αυτή τη φορά δεν επέφερε κάποια μνημιώδη δήλωση - τραγέλαφο, αλλά μια ενέργεια συμβολική για το... επίπεδο της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ...

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε...

Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ… ATHENS GAY PRIDE

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο θέμα είχαμε αναφερθεί και πέρυσι: 

Το Athens Gay-Pride και ο ΤΣΕ



Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το διαβόητο “Athens Gay Pride” (το υποστηριζόμενο από την φράου Μέρκελ, τον Ομπάμα, το Ισραήλ και λοιπούς… καλούς φίλους της Ελλάδος), είδαμε και κάποιον «ομοφυλόφιλο» να φοράει μια… επαναστατική μπλούζα με τον Τσε Γκεβάρα. Ποια ήταν όμως η σχέση του Τσε Γκεβάρα με τους λεγόμενους «ομοφυλόφιλους»;
Τον Απρίλιο του 1960, ο Τσε Γκεβάρα ήταν υπεύθυνος του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων, και ως τέτοιος παρουσίασε στον Κάστρο ένα “Γενικό Σχέδιο Φυλακών”, δηλαδή σχέδιο εγκλεισμού και εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων και όσων άλλων θεωρούσε επικίνδυνους για το καθεστώς και τη νέα «σοσιαλιστική κοινωνία» της Κούβας. Μεταξύ αυτών και τους «ομοφυλόφιλους». Μάλιστα, μετά την συμφωνία του Κάστρο, άνοιξε στην Κούβα το πρώτο “στρατόπεδο αναμόρφωσης”, στη χερσόνησο του Guanaha, στο οποίο τους μάντρωσε.
“Ένας διαρκής ομοφοβικός παροξυσμός κατείχε το καθεστώς!.. Όταν ο Άλεν Γκίνσμπεργκ επισκέπτεται την Κούβα το ‘65, οι.....

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΠΟΛΗ

Γράφει η Κορίνα Πενέση

Με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ σε ιδιωτικό κανάλι, το οποίο έδειχνε την ραγδαία ανάπτυξη διαφόρων πόλεων ανά τον κόσμο, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ένα χαμόγελο θλίψης, καθώς σκεφτόμουν πόσο κρίμα είναι, στ΄αλήθεια, να βλέπεις από τη μία τα σύγχρονα επιτεύγματα της ανάπτυξης σε πολλά μέρη της γης και από την άλλη την Αθήνα μας… Την κατάντια της πόλης μας, με τα ανθρώπινα ράκη να περιφέρονται και να κάνουν ενέσεις πριν πέσουν αναίσθητοι σε....