Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ…

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που τα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων μετράνε τις… ώρες που μας χωρίζουν από την αυριανή συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη (ή… «Λένινγκραντ», κατά τους… Καραγκιοζίστας-Λαφαζανίστας), υπονοώντας (τα πιο συγκρατημένα) ή προαναγγέλλοντας (τα πιο… ξεφωνημένα) ότι αυτή θα σημάνει την… τελική λύση του ελληνικού προβλήματος, μιας και θα εισρεύσουν… ποτάμι τα ρούβλια, ο Ρώσσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ δήλωσε ότι ο προϋπολογισμός της χώρας του δεν περιλαμβάνει σχέδια για προσφορά οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα.
«Αυτό δεν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό μας», δήλωσε ο Σιλουάνοφ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν η Ρωσσία σχεδιάζει να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα.
(ΥΓ) 1: Και βέβαια, η ρητή και κατηγορηματική αυτή δήλωση, είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι....

Οργή των αναγνωστών του Πρώτου Θέματος για την απόβαση των λαθρομεταναστών στην Αθήνα και την γκετοποίηση της Χώρας

Ρεπορτάζ για την... επέλαση των λαθρεποίκων στην Αθήνα, μέσω του Πειραιά, την τελευταία εβδομάδα έκανε το "Πρώτο Θέμα" και φυσικά το πιο ουσιώδες μέρος του δεν ήταν φυσικά τα περί αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου και η αγανάκτησή του μέσω των σχολίων για την αναίμακτη άλωση που επιχειρείται στο Έθνος μας.

Πάνω από το 90% των σχολίων βρίθουν από...."ρατσισμό" και "ξενοφοβία" ζητώντας η Ελλάδα να επιστρέψει στους Έλληνες, και οι "αντιρατσιστές" και "αντιφασίστες" να πάρουν τους λαθρομετανάστες στα σπίτια τους αν τους αγαπούν τόσο πολύ.

Τα παραπάνω είναι η πιο τρανή απόδειξη της γενικευμένης οργής του ελληνικού λαού για την αντιμετώπιση του "μεταναστευτικού" από το "συνταγματικό τόξο" και η σύνταξή του με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την επίλυση του θέματος.


Δείτε τα σχόλια...

"Κόκκινη" Δημοσκόπηση... Συσπείρωση 82% η Χρυσή Αυγή, διαλύεται η ΝΔ με συσπείρωση 48%..

Γράφει ο Αινείας

Τελικά η δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό του ραδιοσταθμού "Κόκκινο" είχε περισσότερες αποκαλύψεις από αυτές που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Βλέποντας ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο της δημοσκόπησης που είναι οι "συσπειρώσεις κομμάτων", και που αποτελούν το καλύτερο δείγμα για την απήχηση των κομμάτων και την πιστότητα των ψηφοφόρων τους εξάγεται το απλό συμπέρασμα:
Η Χρυσή Αυγή έχει τους πιο ΠΙΣΤΟΥΣ και ΕΤΟΙΜΟΥΣ ψηφοφόρους, χαοτικά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με τα "αποκόμματα" της δεξίας δεν υπάρχει καμιά σύγκριση καθώς η ΝΔ κυριολεκτικά είναι... σκορποχώρι, αφού η συσπείρωση της είναι η χαμηλότερη από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ακόμη και από αυτή του διαλυμένου "ΠΑΣΟΚ" και δεν κρατά ούτε ....

Συγκέντρωση συμπαράστασης....50 ατόμων για την Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ...Φωτορεπορτάζ!

Γράφει ο Αντίοχος
 
Γράψε και κλάψε… Γι’ αυτούς που πήγαν στην Πλατεία Συντάγματος, για να πάρουν τη διαπραγμάτευση στα… χέρια τους και την τελευταία… ανάσα αξιοπρέπειας. Βαριεστημένοι υπάλληλοι και «συνοδοί» των συριζοψεκασμένων βουλευτών, συνδικάλες, πρώην κλεφτο-πασόκοι «αυριανιστές» και νυν συριζοσακοράφες, συνταξιούχοι-ες πλέον (οι περισσότεροι των «ευγενών ταμείων», ΔΕΗ, ΟΤΕ, Ολυμπιακής κ.λπ.), αριστεριστές, ψεκασμένοι, αεριτζήδες, μπανιστηριτζήδες, κολλητηριτζήδες (αυτοί που κάνουν «κολλητήρι» – τζάμπα πήγαν, δεν είχε συνωστισμό κι έφυγαν μουρμουρίζοντας…), πορτοφολάδες (κι αυτοί τζάμπα πήγαν κι έφυγαν νωρίς…), οι συνήθεις βλαμμένοι (που πάνε σε όλες τις συγκεντρώσεις, ανεξαρτήτως διοργανωτού) και διάφοροι  βολεμένοι. Λίγοι…

Ο Δήμαρχος του Πάνου Καμμένου στην πνιγμένη από λαθρομετανάστες Λέσβο ζητά τη συνδρομή της.... τουρκίας για λυθεί το πρόβλημα!!!

epeisodia-33

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Αυτοί είναι οι "δεξιοί της φάπας" που υποταγμένοι στα κελεύσματα του διεθνισμού και στεκόμενοι προσοχή στις διαταγές του αντεθνικού "αριστερισμού" προδίδουν την Ελλάδα και ανοίγουν την "Κερκόπορτα" για την άλωση του Έθνους. Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους..

Ευκαιρία για προβολή βρήκε ο πανοκαμμενικός (και πρώην βολευτής της νουδούλας) δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα της Λέσβου. Έτσι, γράφει επιστολές προς διάφορους παραλήπτες, σχετικούς και άσχετους (κυρίως στη δεύτερη κατηγορία…), τις οποίες εν συνεχεία δίνει στην δημοσιότητα, για να δείξει πως παράγει… έργο.
Πολλές φορές μάλιστα, οι....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σπάει κάθε ρεκόρ...πάνω από 10 άρσεις ασυλίας σε 3 χρόνια και συνεχίζουμε..



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τον "Άριστο" θα τον φοβάται πάντα η κλειστή ανθελληνική κάστα των τιποτένιων πολιτικάντηδων. Αλλά και πάντα η Ηθική και Φυσική τους ήττα θα έρχεται μοιραία.

Το απόγευμα της Δευτέρας μεταφέρθηκα στη βουλή συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών με αυτόματα τυφέκια M-16 (όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι αμερικανοί κατά των ταλιμπάν στα όρη του Αφγανιστάν) για να ασκήσω κοινοβουλευτικό έλεγχο. Έθεσα μία σημαντική επίκαιρη ερώτηση για το ΕΣΠΑ στον υπουργό Σταθάκη, που πριν ένα χρόνο διώχθηκε για κακουργηματικές καταχρήσεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, αλλά τον «καθάρισε» η βουλή, αρνούμενη να άρει την ασυλία του.

Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Μόλις τελείωσα και προτού λάβω τον δρόμο της επιστροφής στη φυλακή, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η είδηση της νέας άρσης ασυλίας μου, που ζητά από τη βουλή ο Άρειος Πάγος. Μην ξεχνάτε ότι ....

Στο.... κόκκινο τα νεύρα του καθεστώτος με την αντοχή της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις και τη διάλυση της ΝΔ!

Γράφει ο Αινείας

Παρατηρώντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το ισχυρότερο μέσο πίεσης και καθοδήγησης της κοινής γνώμης του καθεστώτος, ο καθείς, μη προκατειλημμένος, παρατηρεί εντελώς αβίαστα 3 δεδομένα:

1ον: Ο  δικομματισμός έτσι όπως τον δόμησε με κοπώδη διαδικασία το σύστημα τείνει να εκλείψει
2ον: Η ΝΔ έχει "τελειώσει" σαν κόμμα και φθείνει συνεχώς, τείνοντας στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ
3ον: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που διατηρεί τα ποσοστά της και εμφανίζεται ως το μοναδικό αντίπαλο δέος κάθε προηγούμενης, νυν και μελλοντικής μνημονιακής διακυβέρνησης:

Ξεκινώντας από τη σημερινή δημοσκόπηση του "κόκκινου" - ραδιοσταθμός των "κόκκινων"/μπόλσεβίκων που είναι σφόδρα πολέμιοι του Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής - έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

ΣΥΡΙΖΑ 35,5
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

17 Ιουνίου 1953: Η Λαϊκή εξέγερση στην Ανατολική Γερμανία και η χυδαιότητα του «Ριζοσπάστη»


17 Ιουνίου 1953: Η Λαϊκή εξέγερση στην Ανατολική Γερμανία και η χυδαιότητα του «Ριζοσπάστη»

Οι αμετανόητοι εγχώριοι νοσταλγοί της εγκληματικής ιδεολογίας του κομμουνισμού έδειξαν για μια ακόμη φορά το αντεργατικό τους μίσος, επ΄αφορμή μιας επετείου. Στον «Ριζοσπάστη» της 17ης Ιουνίου, στην στήλη «Σαν σήμερα» αναφέρονται τα εξής: «1953: Ξεσπούν στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας μια σειρά απεργίες και διαδηλώσεις δυσαρέσκειας στις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα. Παρά τις προσπάθειες των αντεπαναστατικών δυνάμεων οι διαδηλώσεις αυτές δεν κατάφεραν να μετεξελιχθούν σε απόπειρα ανατροπής της λαϊκής εξουσίας. Στις εν λόγω κινητοποιήσεις δολοφονούνταν κομμουνιστές, καταστρέφονταν γραφεία και υπηρεσίες, κ.ο.κ. Η κατάσταση άλλαξε ριζικά, όταν σε λιγότερο από 24 ώρες άρχισαν να συγκροτούνται ένοπλα εργατικά τμήματα σε κάθε εργοστάσιο και να κινητοποιείται ο Κόκκινος Στρατός. Η αντεπανάσταση είχε αποτύχει».
Στην πραγματικότητα, αυτό το οποίο συνέβη στην Ανατολική Γερμανία ήταν μια αυθόρμητη Πατριωτική, Λαϊκή και Εργατική εξέγερση εναντίον των εγχώριων ανδρείκελων της Μόσχας. Οι πρώτοι που ξεσηκώθηκαν ήταν οι οικοδόμοι της Χώρας, οι οποίοι ....

Η Μυτιλήνη στο έλεος των λαθρομεταναστών... Ένταση, και ξυλοδαρμοί με το λιμενικό! - Φωτογραφίες, ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και πάλι στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου είχαμε επεισόδια, τραυματισμούς και συλλήψεις μεταναστών.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν 300 περίπου μετανάστες ξεκίνησαν πορεία από το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης προς το Λιμάνι της πόλης διαδηλώνοντας με συνθήματα και πλακάτ για να.....

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

Γράφει ο Νικογιάννης

Την ώρα που οι πάντες στην χώρα βρίσκονται στον αστερισμό της συμφωνίας με τους δανειστές  και της επικοινωνιακής αντίστασης Τσίπρα, οι γείτονες εγείρουν αξιώσεις.  Έτσι μετά τις προκλητικότατες δηλώσεις Νταβούτογλου : «Είμαστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις»,  τις δηλώσεις  Ερντογάν σχετικά με τις Κυπριακές ενεργειακές πηγές  : «Η Τουρκία δεν κάνει βήμα πίσω από την πολιτική της στο Κυπριακό και στο θέμα των ενεργειακών πηγών. Το φυσικό αέριο της Κύπρου ανήκει και στις δυο πλευρές. Και πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει στην περιοχή χωρίς την έγκριση της Τουρκίας», των σούρτα φέρτα στην Θράκη μας και των συνεχών προκλήσεων ήρθε η σειρά του αλαβανοκατσαπλιά  Έντι Ράμα να δηλώσει ότι απαγορεύει στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τον ενεργειακό της πλούτο στο Ιόνιο Πέλαγος, την στιγμή μάλιστα που η Αλβανία προχωρά σε ....