Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: "Σήμερα ο Έλληνας, που είναι αντιμνημονιακός...απελευθερώνεται και έχει μόνο μια επιλογή.. Τη Χρυσή Αυγή"-ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί διάφορους να χαροποιεί η έλευση του Μνημονίου αλλά το πραγματικό χαρμόσυνο μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι ότι ο Έλληνας που παραμένει αντιμνημονιακός και έτοιμος για αντισταθεί στην οικονομική λαίλαπα έχει ΜΟΝΟ μια ΕΘΝΙΚΗ επιλογή...
Τη Χρυσή Αυγή...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξηγεί...

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ 1.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ «ΕΣΤΡΙΨΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το «Αmazara Jurney»  με 1000 επισκέπτες την τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Λήμνου

Δραματική τροπή για τον τουρισμό στη Λέσβο δημιουργεί το μεταναστευτικό και ιδιαίτερα τα τελευταία επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Καθώς οι ακυρώσεις κρατήσεων πέφτουν «βροχή» σήμερα έγινε γνωστό ότι ματαιώθηκε επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου «Αmazara Jurney»  με 1000 επισκέπτες το οποίο την τελευταία στιγμή  άλλαξε πορεία και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Λήμνου.

«Απογοήτευση. Βουλιάζουμε. Κάναμε τόση προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ BARBAROSSA

Περί την 3η πρωινή της 22ας Ιουνίου 1941, της μικροτέρας νυκτός του χρόνου, γερμανικά στρατεύματα περνούν τα σύνορα και ξεχύνονται με ορμή στα σοβιετικά εδάφη, γινόμενα δεκτά με ανυπόκριτο ενθουσιασμό στην Ουκρανία, την Μολδαβία και τις Βαλτικές χώρες. Μιλάμε για την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη που είχε ως τότε γνωρίσει η ανθρωπότητα σε μία μόνο στρατιωτική επιχείρηση, αποτελούμενη από περίπου 3 εκατομμύρια άνδρες (συν περίπου 500.000 Ρουμάνοι και Φιλανδοί), 3.580 άρματα μάχης, 7.184 πυροβόλα, 2.830 αεροσκάφη και περίπου 600.000 άλογα, χωρισμένη σε τρεις ομάδες, την Ομάδα Στρατιών Βορρά, την Ομάδα Στρατιών Κέντρου και την Ομάδα Στρατιών Νότου. Έτσι ξεκίνησε η περίφημη επιχείρηση «Barbarossa»…
  
Δείτε τις σκηνές από την εισβολή των Γερμανικών στρατευμάτων στην Σοβιετική Ένωση...

ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος
 
Συνέντευξη στο ρωσσικό πρακτορείο Sputnik έδωσε ο μ-λ (μαρξιστής-λενινιστής) αρχηγός των Λαφαζανίστας, μιλώντας για την… επικείμενη είσοδο της Ελλάδος στους BRICS:

«Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο των προκαταρκτικών συζητήσεων προκειμένου να ενταχθούμε στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS ώστε η Ελλάδα μόλις ξεκινήσει να λειτουργεί η τράπεζα να γίνει ισότιμo μέλος. Θα είμαστε ένα από τα πρώτα μη ιδρυτικά μέλη. Οι συζητήσεις για το θέμα ήταν πολύ θετικές και ο πρόεδρος της αναπτυξιακής τράπεζας Κουνταπούρ Βαμάν Καμάθ, δήλωσε ότι ...

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο bankingnews.gr: "Εθνική Κυβέρνηση ΤΩΡΑ για απαλλαγή από τους τοκογλύφους.."


Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο Bankingnews.gr: “Για να υπάρξει εθνικό νόμισμα, θα πρέπει να υπάρχει εθνική παραγωγή”

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στην ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Την Ελλάδα την διοικεί μια παρέα, μια κάστα που ελέγχει την χώρα πολιτικά και οικονομικά αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει σε αυτή την παρέα... Η Ελλάδα χρειάζεται εθνικό μοντέλο ανάπτυξης, χρειάζεται εθνική παραγωγή για να ξεφύγει από την αδιέξοδη πολιτική των δανεικών αναφέρει σε συνέντευξη του στο bankingnews.gr ο Νίκος Μιχαλολιάκος Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής. Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τους 4 μήνες διαπραγμάτευσης, ωστόσο σπεύδει να αναφέρει ότι πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον βραχυχρόνια δεν κινδυνεύει, γιατί δεν έχει πολιτικό αντίπαλο. Στην ερώτηση ευρώ ή δραχμή απαντάει ότι η Ελλάδα άπαξ και δεν έχει εθνική παραγωγή δεν μπορεί να πάει σε εθνικό νόμισμα, έχει παγιδευτεί στο ευρώ.
- Τι σημαίνει η συμφωνία για τον ΣΥΡΙΖΑ που επί 4 μήνες διαπραγματεύεται ενάντια στην πολιτική των μνημονίων;
Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Θα πρόκειται για προδοσία αν ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνήσει σε ένα μνημόνιο. Δεν θα με εξέπληττε ο ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί τα πάντα. Παρ’ όλα αυτά δεν θεωρώ ότι ...

Κυβέρνηση της φάπας, διαπραγμάτευση της πλάκας - ΒΙΝΤΕΟ



Νέα… αριστερά εποχή και νέα ήθη, αφού αντί τα μέτρα να παραλαμβάνονται στα αγγλικά και να γίνονται αποδεκτά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με σκυμμένο το κεφάλι και ενοχές, πλέον τα ίδια μέτρα γράφονται στην Ελλάδα και γίνονται αποδεκτά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με περίσσιο θράσος και επικοινωνιακούς τακτικισμούς. Πρόκειται για την τέλεια εκδίκηση του Άδωνι Γεωργιάδη, αφού οι συριζαίοι και ψεκασμένοι επικριτές του θα γίνουν οι απολογητές ενός νέου… αριστερού μνημονίου.
Το μόνο που δεν άλλαξε στις «διαπραγματεύσεις» είναι η ουσία. Κατά πρώτον ο Γιουνκέρ διατήρησε την παράδοση να σφαλιαρίζει τους Έλληνες διαπραγματευτές. Αυτό που έκανε στον Στουρνάρα και τον Βενιζέλο, στον οποίο έφερε το μνημόνιο στο κεφάλι, το έκανε τώρα και στον Τσίπρα, τον οποίο και χαστούκισε… φιλικά λίγο πριν την υπογραφή της μνημονιακής συμφωνίας.
Κατά δεύτερον η συμφωνία, που κανείς δεν....

Βεβηλώνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τα εμβλήματα των μαρξιστών και τα κουρελόπανα των τοκογλύφων


Βεβηλώνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τα εμβλήματα των μαρξιστών και τα κουρελόπανα των τοκογλύφων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε και το άρθρο: 

Τα λάβαρα της ΝΔ και τα... λάβαρα της Χρυσής Αυγής!


 Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Έχουν βαλθεί, από την μια οι τρομοσυριζαίοι με τους αναρχικούς και τους παρακρατικούς του Ανταρσύα, και από την άλλη οι ψοφοδεξιοί με τους κλεφτοπασόκους και τους Ποταμίτες να μας αποδείξουν ποιοι μπορούν να ασελγήσουν περισσότερο στο ιερό μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Με πρόσχημα μια - δυο Ελληνικές σημαίες, που τις κρατούν άσχετοι, ο στόχος τους είναι να λερώσουν το ιερό μνημείο, τα μπλε και κόκκινα κομματόσκυλα, οι μεν με τα κουρελόπανα των τοκογλύφων και οι δε με τα σιχαμένα λάβαρα των.....

Ο Καμμένος, το ΦΠΑ και το... Κούγκι

Γράφει ο Αινείας

Ξεσάλωσαν χθες το βράδυ τα καμμενοπαπαγαλάκια του διαδικτύου με τον ακομβίωτο "στρατάρχη" που φέρεται να έθεσε "βέτο" στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και μάλιστα απείλησε και με αποχώρηση από την Κυβέρνηση.

Η δε εκπρόσωπος των Αν.Ελ, Μ. Χρυσοβελώνη, έκανε και την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης για μια έντιμη και επωφελή συμφωνία με τους δανειστές. Με αφορμή, ωστόσο, ανυπόστατες διαρροές περί δήθεν πρότασης για κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά, τονίζουμε κατηγορηματικά ότι η αλλαγή του σημερινού φορολογικού καθεστώτος, δηλαδή της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά, αποτελεί casus belli για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σε αυτό το ζήτημα είμαστε ανυποχώρητοι» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Με συγχωρείτε αλλά αβίαστα ένα μειδίαμα φανερώνεται στο πρόσωπό μου. Ο Πρόεδρος των "Four Seasons" που είναι μέγας "πατριώτης" άναψε το φυτίλι και ετοιμάζεται να το κάνει....Κούγκι λόγω....

Το ΣΔΟΕ στη ΝΔ και ο Σαμαράς έτοιμος να πέσει βουτήξει από τον.... 4ο!!

Τελικώς από ότι φαίνεται υπάρχουν έστω και ελάχιστοι... κρατικοί υπάλληλοι, έστω και για επικοινωνιακούς -μικροκομματικούς λόγους, που είναι έτοιμοι να κάνουν τη δουλειά τους.Μετά τα εξώδικα και τις συστάσεις για έξωση από το κτίριο της Συγγρού στη ΝΔ, αλλά και την "στάση πληρωμών" εδώ και πολλούς μήνες στους υπαλλήλους της, το επιτελείο του ΣΔΟΕ ετοιμάζει επιδρομή στα... βιβλία του κόμματος της Συγγρού και αναμένεται να βγάλει αρκετά "λαβράκια", αντίστοιχα με εκείνα του ΠΑΣΟΚ.

Ήδη τα συστημικά ΜΜΕ, που προσκείνται στη ΝΔ προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για τις οικονομικές ατασθαλίες, την μεροληπτική στάση των τραπεζιτών έναντι του Σαμαρά και των δανείων της ΝΔ, αλλά και τις σχέσεις με τους χορηγούς και τα "μαύρα ταμεία".

Διαβάζουμε λοιπόν τα εξόχως αποκλαυπτικά στα "Παραπολιτικά":

Σε έλεγχο των οικονομικών της ΝΔ, προχωρούν άμεσα οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ.  Όπως φαίνεται η.....

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ, ΤΟ «ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ» ΚΑΙ ΟΙ… ΣΑΪΤΕΣ

lenin
Γράφει ο Αντίοχος

Δεν είναι μόνον το ΝΟΥΜΕΡΟ ο Λαφαζάνης, που αποκαλεί την Αγία Πετρούπολη «Λένινγκραντ». Υπάρχουν κι άλλοι συριζομούρηδες που πράττουν το ίδιο. Όπως, ας πούμε, ο θεωρούμενος «μέντορας» του mister Tsipra, Φλαμπουράρης. Ιδού το σχετικό (ειρωνικό) παραπολιτικό του καθεστωτικού «Βηματοδότη»:

«Goodbye… Leningrad
Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη στο γραφείο του Αλέκου Φλαμπουράρη, στην οδό Βασ. Σοφίας, όταν ο...

Ημερίδα Μετώπου Νεολαίας ενάντια στα ναρκωτικά - Δευτέρα 22 Ιουνίου, Μεσογείων 131, 18:00


Ημερίδα Μετώπου Νεολαίας ενάντια στα ναρκωτικά - Δευτέρα 22 Ιουνίου, Μεσογείων 131, 18:00

Όταν το «δημοκρατικό» τόξο επιχειρεί απεγνωσμένα να νομιμοποιήσει τις ναρκωτικές ουσίες για να πλήξει θανάσιμα την μαχητική διάθεση της Ελληνικής Νεολαίας, τότε η Χρυσή Αυγή τίθεται στην πρωτοπορία του Αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά.

Η Πίστη στα Εθνικά Ιδεώδη και ο διαρκής Αγώνας για Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στο φαύλο κύκλο της εξάρτησης από τα ναρκωτικά.
Απέναντι στον Δούρειο Ίππο της αποποινικοποίησης, προτάσσουμε τη....

Η Φωτογραφία της Ημέρας


Πόσα να αντέξει πια ο Άγνωστος Στρατιώτης

«Ευτυχώς ο γιος μου παίζει με ψεύτικα πιστόλια, εάν έπαιζε με κούκλες, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω το αληθινό πιστόλι μου» - Τσε Γκεβάρα