Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

Αποκάλυψη Wikileaks: "Τοκογλύφοι προς 'συνταγματικό τόξο': Ή μνημόνια ή Χρυσή Αυγή"


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Wikileaks: Τοκογλύφοι προς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες - Ή Μνημόνια ή Χρυσή Αυγή!

Απόρρητα έγγραφα της NSA βγήκαν στη «φόρα» από το γνωστό διαδικτυακό τόπο Wikileaks. Η αυθεντικότητα αυτών των εγγράφων είναι πιστοποιημένη από την λύσσα με την οποία οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προσπαθούν να σταματήσουν την διαρροή τέτοιων απόρρητων εγγράφων. Τα συγκεκριμένα έγγραφα αφορούν την Ελλάδα και ιδιαιτέρως την καυτή περίοδο του 2012, πριν από τις εκλογές.
Όπως προκύπτει από την παρακολούθηση της NSA στον Φρανσουά Ολάντ, είχε συγκληθεί μυστική συνάντηση μεταξύ του Γάλλου προέδρου και βουλευτών του γερμανικού SPD, προκειμένου να μεταπειστεί η Μέρκελ στην απόφασή της να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ο ίδιος ο Ολάντ, όντας νέος ως.....

ΤΣΙΠΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ «ΣΤΥΛ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚ» ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο στην εβδομαδιαία φυλλάδα «Εποχή» (που θεωρείται προσκείμενη στην «προεδρική» συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ), υπό τον τίτλο «Στυλ Μπολσεβίκ», έγραψε η συριζαία Τζίνα Πολίτη. Στο άρθρο γίνεται επίθεση κατά της αριστεροπλατφορμίτικης φράξιας των Λαφαζανίστας, να αφήσουν τα μεγάλα αντιμνημονιακά λόγια περί… ρήξης τώρα που επέρχεται ο… επώδυνος συμβιβασμός, γιατί ωφελημένοι από την απαξίωση της «πρώτης φοράς αριστερά» θα είναι οι δυνάμεις εκείνες που θα καταργήσουν τον κοινοβουλευτισμό στην Ελλάδα, εννοώντας -με… κωδικό τρόπο- την Χρυσή Αυγή. Ιδού:

«Το στυλ «μπολσεβίκ» δεν έπαψε ποτέ να εξασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παρά του γεγονός ότι ο προσωπικός βίος αυτών των στελεχών και μελών δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνον ενός μικροαστού γραφειοκράτη. Έτσι, αν όχι οργή, προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός...

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ… ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ «ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ»;

Γράφει ο Αντίοχος

Το φαινόμενο των «τρολ» υπέρ του… εθνοσωτήριου ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών… αντιμνημονιακών δυνάμεων), εμφανίστηκε μαζικά λίγο πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, στα σχόλια των μεγάλων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων και κορυφώθηκε μετά τις εκλογές.

Με αποτέλεσμα, όποιος αμφισβητούσε την «σκληρή διαπραγμάτευση» και τις «κόκκινες γραμμές» των Τσιπροκαμμένων, ή ότι ο Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης είναι… μετενσάρκωση του Γεωργίου Καραϊσκάκη και η πρόεδρος Ζωή της Μπουμπουλίνας και της Μαντώ Μαυρογένους μαζί, να δέχεται...

Ολόκληρη η ομιλία του Χρήστου Παππά στη βουλή για το λαθρονομοσχέδιο - Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον Ελληνικό Λαό! ΒΙΝΤΕΟ

Υποδειγματική ομιλία του Χρήστου Παππά στην ολομέλεια.

Μιλά για την έννοια της ιθαγένειας, το εθνικό κράτος και την φυλή. Απέναντι σε μαρξιστές και φιλελεύθερους εθνομηδενιστές, η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται τα δίκαια του Ελληνισμού. Η Ελλάδα ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες.

Προς το τέλος της ομιλίας, το κατάπτυστο λαθρονομοσχέδιο έχει την κατάληξη που του αρμόζει!

Δείτε το βίντεο...

Εμείς στα αλήθεια σκίζουμε τα ανθελληνικά νομοσχέδια!



Ο Χρήστος Παππάς σκίζει το λαθρονομοσχέδιο από το βήμα της βουλής, πετώντας το σαν κουρελόχαρτο μπροστά στα μάτια των ανθελλήνων.



Συνέντευξη - Χείμαρρος του Ηλία Κασιδιάρη στο Crash: "Η ώρα της Χρυσής Αυγής έρχεται... Ψεύτες και απατεώνες και η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ"

Το μηνιαίο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί από σήμερα φιλοξενεί συνέντευξη του βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης μίλησε στον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπότσαρη για....

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

islam
Τον αντεθνικό και εξόχως ρατσιστικό χαρακτήρα του Κράτους επιβεβαίωσαν αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας και της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, δια των οποίων κρίνεται ως αντισυνταγματική η εισαγωγή στις αστυνομικές σχολές σε ποσοστό 10% επί του συνόλου των θέσεων για τους πολύτεκνους και σε ποσοστό 4% για τις τρίτεκνες οικογένειες ενώ με άλλη απόφαση του Εφετείου, κρίνονται αντισυνταγματικές διατάξεις του Π.Δ. 53/1989 που θεσπίζουν ευεργέτημα υπέρ των τέκνων πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών για την εισαγωγή τους στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής, σε ποσοστό 10% επί του συνόλου των θέσεων.
Επίσης, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε...

Ο Γιάννης Λαγός σφυροκοπά το νομοσχέδιο έκτρωμα και την συγκυβέρνηση των απατεώνων Τσίπρα - Καμμένου: "Ο λαός θα δώσει τη δύναμη στη Χρυσή Αυγή και θα καταργήσει το νομοσχέδιο - έκτρωμά σας" - ΒΙΝΤΕΟ


http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/lagos_giannisi.jpgΓιάννης Λαγός βγαλμένος από την.... Ηλίαδα συντρίβει τους αντιπάλους του Έθνους μας...

Η Εθνική Αντεπίθεση ξεκινά... Αρβανίτης στη Βουλή:" Καταργείστε τώρα τον αντεθνικό τρομονόμο - έκτρωμα" - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή σφυροκοπά ανελέητα τους εθνοκτόνους του "Συνταγματικού Τόξου"...

Ακούστε τον τρομερό Μ. Αρβανίτη στη Βουλή...

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Ο ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ’ΓΙΝΕ… ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ

lafazanis
Γράφει ο Αντίοχος

«Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία άρα δεν μπορώ να σχολιάσω ακόμα κάτι». Έτσι απήντησε ο μ-λ Λαφαζάνης στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν έξω από το υπουργείο ΠΑΠΕΝ.
Και βέβαια, συμφωνία μπορεί να μην υπάρχει ακόμα, υπάρχει όμως η… κεραμίδα των προτάσεων του mister Tsipra. Την οποία επιμελώς απόφυγε να σχολιάσει ο αρχηγός της… ρήξης και της… επανάστασης, για λόγους προφανέστατους…
Το ίδιο πρόσωπο, εμφανίστηκε αργότερα στην ΕΣΗΕΑ, σε εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου κάποιου αριστεριστή δημοσιογράφου, ονόματι Πέτρου Παπακωνσταντίνου «Αριστερά, Κυβέρνηση και Κράτος / Κλασικές Αναλύσεις, Σύγχρονες Εμπειρίες».
Και στο λόγο του, ζήτησε: «να....

ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

xrysh_aygh__article

Ελπίζω να έχει καταστεί πλέον σαφές σε όλους το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας.
Αδιέξοδο με όλη την σημασία της λέξεως.
Αδιέξοδο για το οποίο ευθύνεται η καθεστηκυία τάξη – ελίτ των τελευταίων 40 ετών (είτε με δεξιό είτε με αριστερό προσωπείο), το καθεστώς της κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» και η οποιασδήποτε μορφής συμμαχία με την Δύση (Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ).
Οι τελευταίες φρούδες ελπίδες των ....

Οι παρακρατικοί «αντιφασίστες» υποκινούνται από την κυβέρνηση


Οι παρακρατικοί «αντιφασίστες» υποκινούνται από την κυβέρνηση

Η δομή και η λειτουργία του παρακράτους στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του Τόπου έχει μια πρακτική αλληλοεξυπηρετήσεων με την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία. Οι «αντιφασιστικές» συμμορίες, ως κύρια έκφραση της παρακρατικής δράσης, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, έχουν ξεσαλώσει εντελώς με την διάπραξη ανήθικων και παράνομων ενεργειών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γνωρίζοντας ότι όχι απλώς έχουν το απαραίτητο ακαταδίωκτο αλλά και το συνεχές «σπρώξιμο» από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχοντας να αντιμετωπίσει τον ηθικό και πολιτικό εξευτελισμό της ανακολουθίας του ως προς τις προεκλογικές του εξαγγελίες και της ταύτισής του με την επερχόμενη συμφωνία μνημονιακού τύπου, πρέπει να βρει έναν τρόπο να εκτονώσει την «οργή» τόσο των άμεσων, όσο και των έμμεσων μελών  και υποστηρικτών του. Και επειδή πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, ως εξουσία, έχει προσγειωθεί στον σκληρό κόσμο της μνημονιακής προσαρμογής, με...

Η «ΦΙΛΟΡΩΣΣΙΚΗ» ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

epa04806907 Russian President Vladimir Putin listens to Chinese Vice Premier Zhang Gaoli (not pictured) during their meeting at the St. Petersburg International Economic Forum in  St. Petersburg, Russia, 18 June 2015.  EPA/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/POOL POOL PHOTO
Γράφει ο Αντίοχος

Προ ημερών (την παραμονή της τσάρκας των Τσιπρο-λαφαζαναίων στο… Λένινγκραντ), η σύνοδος των 28 πρεσβευτών των χωρών της Ε.Ε. (και των 28, και ο πρεσβευτής της Ελλάδος μέσα…) αποφάσισε την παράταση των οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσσίας έως τον Ιανουάριο του 2016.
Χθες, η σύνοδος των 28 υπουργών Εξωτερικών (και των 28, και το «πατριωτάκι» ο Κοτζιάς μέσα…) ενέκριναν την....

Εβραίοι έποικοι έκαψαν χριστιανική εκκλησία στην Γαλιλαία - Γιατί άραγε;

Προ ολίγων ημερών βίαιοι Ιουδαίοι εποικιστές έκαψαν και κατέστρεψαν χριστιανική εκκλησία στην περιοχή Τάμπγκα στις όχθες της λίμνης της Γαλιλαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ειδησεογραφικών πρακτορείων οι Ιουδαίοι βάνδαλοι προκάλεσαν σοβαρότατες ζημιές στην εκκλησία, έκαψαν εικόνες και άλλα ιερά αντικείμενα, ενώ έβαψαν στους τοίχους υβριστικά συνθήματα στην εβραϊκή γλώσσα, συνθήματα όπως «θα εξαλείψουμε τον ψεύτικο θεό σας». Προφανώς και οι Ιουδαίοι δολιοφθορείς με αυτό το σύνθημα και τις ενέργειες τους θέλουν να αποδείξουν την ιδεολογική τους συνάφεια με τους ισλαμοσυμμορίτες, εξ ου και η αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς στα μέτωπα της Μέσης Ανατολής.

Η ισραηλινή αστυνομία στις δηλώσεις της ανέφερε ότι προσπαθεί να συλλάβει τους βέβηλους-βανδάλους εποίκους, όμως είναι τοις πάσι γνωστό ότι ποτέ ως τώρα στο Ισραήλ δεν έχουν συλληφθεί Ιουδαίοι για  πράξεις εναντίον μη Ιουδαίων και των περιουσιών αυτών. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Ιουδαίοι αναφερόμενοι σε μη Ιουδαίους τους αποκαλούν με την λέξη «γκογίμ», που σημαίνει ειδωλολάτρης ή Χριστιανός.

Ας δούμε τι διδάσκει το ιερό βιβλίο Ταλμούδ στους Ιουδαίους σχετικά με τους μη Ιουδαίους ή άλλως σχετικά με αυτούς που δεν ανήκουν στον «εκλεκτό και περιούσιο λαό»....