Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 27, 2015

Ο Ηγέτης που χρειάζεται η Ελλάδα.. Ν.Μιχαλολιάκος:"Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος μας οδηγεί σε μια νέα Χρυσή Αυγή για την Ελλάδα...

Παρακολουθείστε τον...

Ομιλία μεγάλου Έλληνα Πάτριωτη... Χρήστος Παππάς: "41 χρόνια προδοσίας από το συνταγματικό τόξο είναι πολλά. ΤΩΡΑ Χρυσή Αυγή. ΌΧΙ στο Μνημόνιο και τους τοκογλύφους" - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι από τις στιγμές που το φρόνημα εξυψώνεται και η Θέληση δυναμώνει.

Χρήστος Παππάς κατά "συνταγματικού τόξου".. Κατά ψευτών, απατεώνων και νενέκων..

Δείτε την ομιλία του...

Από τη Θεσσαλονίκη η Χρυσή Αυγή, με πρωτοπόρα την Νεολαία μας, δίνει το σύνθημα της αντίστασης: "ΌΧΙ στο Μνημόνιο και την υποταγή". ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Πλήθος Ελλήνων Εθνικιστών βροντοφωνάζουν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - ΟΧΙ στην εθνική υποταγή! Πρώτες εικόνεςΤην στιγμή που τα αριστερά και δεξιά... ευρωλιγούρια συνωστίζονται στα ΑΤΜ, εκατοντάδες περήφανοι Έλληνες Εθνικιστές διαδηλώνουν ενάντια στο....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ: "ΌΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ – ΌΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!"

oxi_stous_ekbiasmous__article

Χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός μέσω διαγγέλματός του προς τον Ελληνικό Λαό, προανήγγειλε την διενέργεια δημοψηφίσματος με ερώτημα «Ναι» ή «Όχι» στις προτάσεις των διεθνών τοκογλύφων, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες του καθεστώτος.
Οι γνωρίζοντες, έστω και επιφανειακά, την επικαιρότητα, γνωρίζουν ότι στο τραπέζι του τελευταίου Eurogroup εμφανίστηκαν δύο προτάσεις. Η μία ήταν των «δανειστών» και η άλλη της ελληνικής κυβέρνησης. Μάλιστα, περί του ζητήματος, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, δήλωσε ότι «αν αποδεχτούν την ελληνική πρόταση θα αποσύρουμε το δημοψήφισμα».
Το σημαντικό της όλης υποθέσεως είναι ότι τόσο η ελληνική πρόταση, όσο και η...

ΤΙΤΑΝΙΟΣ Κασιδιάρης στη Βουλή: "ΟΧΙ στους τοκογλύφους... ΟΧΙ στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και ΟΧΙ στα μαντρόσκυλα των τοκογλύφων Σαμαρά - Βενιζέλο - Θεοδωράκη" - ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνικό φως απέναντι στο ανθελληνικό έρεβος προδοτών και τοκογλύφων...

Φανταστικό Κασιδιαρής.... Δείτε τον...

Εμεσματική προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ των τοκογλύφων...Προσπαθούν ύπουλα να επηρεάσουν το λαό!


Όπως ήταν αναμενόμενο το στυγνό νεοφιλελεύθερο μπλοκ, πιστό στις επιταγές του διεθνούς σιωνιστικού Κεφαλαίου, θορυβήθηκε λίγο από το δημοψήφισμα και την, βέβαιη καταδικαστική, λαϊκή ετυμηγορία και ενήργησε αστραπιαία....

Πομπώδεις φράσεις και καταστροφολικά ρεπορτάζ συνοδεύουν τους τίτλους των περισσότερων ΜΜΕ που σκοπό έχουν τρομοκρατήσουν το λαό και να τον ποδηγετήσουν δημιουργώντας του την αίσθηση ότι το...

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ… ΗΡΩΪΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ… «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»

SYRIZA
Γράφει ο Αντίοχος

Ανθολόγιο δηλώσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος Καμμένου, τις τελευταίες ώρες:

Λαπαβίτσας: «Το Grexit είναι η εναλλακτική λύση που έχει η χώρα μας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική παρέμβαση από την Αριστερή Πλατφόρμα…».

Λεουτσάκος:  «Η ελληνική κυβέρνηση παλεύει και διαπραγματεύεται, αλλά οι δανειστές είναι οικονομικοί δολοφόνοι που θέλουν να υποτάξουν έναν ολόκληρο λαό».
Στρατούλης: «Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο η κυβέρνηση να....

Δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής:"Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!" - ΒΙΝΤΕΟ

Εθνική Ανάταση σε μια αποχαυνωμένη και τρομαγμένη κοινωνία, από το φάρο του Ελληνισμού. Του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, έξω από τη Βουλή:

Κούλογλου (Ευρωβουλευτής Σύριζα): "Θα «αναγκαστούμε» να υπογράψουμε μνημόνιο για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!"


Κούλογλου (Ευρωβουλευτής Σύριζα): Θα «αναγκαστούμε» να υπογράψουμε μνημόνιο για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!

Άκρως ενδεικτική του τρόπου «διαπραγμάτευσης» των συριζαίων, αλλά και του πραγματικού διακυβεύματος του όλου «θρίλερ» ήταν η συνέντευξη του Ευρωβουλευτή του Σύριζα, Στέλιου Κούλογλου, στο. καπιταλιστικό BBC.

Σας παραθέτουμε τις ερωτοαπαντήσεις:

«BBCΔεν μου απαντήσατε, ωστόσο, στην ερώτηση, τι θα κάνετε αν η ΕΚΤ δεν στηρίξει πλέον τις ελληνικές τράπεζες κι έχετε τραπεζικό πανικό την ερχόμενη εβδομάδα;
ΚούλογλουΑυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από μας.
BBCΟπότε καλά θα κάνετε να δεχθείτε τη συμφωνία.
ΚούλογλουΌχι βέβαια! Αυτό θα ήταν αυτοκτονία! Πολιτική και....

Δεήσεις Καμμένου προς Τρόικα στο MEGA: "Κάντε δεκτή την μνημονιακή μας πρόταση και εμείς θα αποσύρουμε το... δημοψήφισμα"

Γράφει ο Αινείας

Δεν πρόλαβει να περάσει ούτε μια ημέρα από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος και έσπευσε ο Καμμένος να πέσει στα.... τέσσερα στους δανειστές ζητώντας  τους επιείκειά και κατανόηση ώστε να δεχθούν το ελληνικό μνημόνιο - και ας έχει το Casus Belli για αύξηση του ΦΠΑ στον Τουρισμό και τα νησιά - και να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Μιλώντας στο MEGA (μόνιμος κάτοικος έχει γίνει ο Καμμένος στο "μπομπολοκάναλ" των....'νταβατζήδων', όπως το ανέφερε πριν αναλάβει... Υπουργείο) είπε τα εξής, εμφανώς αγχομένος με την εξέλιξη των πραγμάτων:

"Αλλάζουν όλα εάν οι θεσμοί αποδεχθούν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup" υπονοώντας ότι....

Τσίπρας πριν 10 ημέρες: "Δεν κάνω δημοψήφισμα... Δεν είμαι από αυτούς πυο δεν παίρνω κρίσιμες αποφάσεις"

Γράφει ο Αινείας

Στις 17 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός του ελληνικού προτεκτοράτου, Τσίπρας, συναντά τον Αυστριακό ομόλογό του, Φραίμαν και στη συζήτηση για το πώς θα αντιμετωπίσει με κατάσταση που οδηγεί σε "τέλμα" τη διαπραγμάτευση αναφέρει:

«Δεν είμαι από αυτούς που δεν παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις. Δεν θέλω να πετάω την μπάλα στην εξέδρα.  Εάν ο συμβιβασμός είναι έντιμος εγώ και η κυβέρνηση θα αναλάβει το κόστος να σηκώσει τη συμφωνία και να την φέρει εις πέρας. Εάν η λύση δεν είναι έντιμη, πάλι εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα αναλάβουμε το κόστος να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ...."

και συνεχίζει στο ερώτημα προφανώς αν θα πάρει την απόφαση να κάνει δημοσψήφισμα ή εκ νέου εκλογές:

"Δεν είναι στο μυαλό μας η.....

Τι έλεγε ο Τσίπρας για το δημοψήφισμα το 2011 - ΒΙΝΤΕΟ

Υποκριτής - Ψεύτης - Αριστερός....

Η θέση της Χρυσής Αυγής για το δημοψήφισμα


ΟΧΙ στα αιματηρά μέτρα και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας

Η κυβέρνηση αφότου οδήγησε στην σημερινή κατάσταση τώρα τεχνηέντως απαιτεί από τον Λαό να επικυρώσει την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τα αιματηρά μέτρα, τα οποία η ίδια πρότεινε έτσι κι αλλιώς.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να δώσει την πρέπουσα απάντηση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στους «θεσμούς»: Όχι στα αιματηρά μέτρα και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας! 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

mnhmonio_stratoulis_lafazanis
Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ«

Σε οριστικό επικοινωνιακό αδιέξοδο οδηγείται η κυβέρνηση Τσίπρα μετά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες της να μετακυλήσει τις ευθύνες της στον ελληνικό λαό για την υπογραφή ενός νέου μνημόνιου, εκβιάζοντας και διχάζοντας τους Έλληνες με το γνωστό δίλημμα «ρήξη και χρεοκοπία» ή «συμφωνία και σωτηρία της χώρας». Και το διχαστικό κλίμα δε φαίνεται να έχει καλλιεργηθεί μόνο ανάμεσα στους Έλληνες, αλλά και ανάμεσα στις συνιστώσες του ιδίου του κόμματος του, που πλέον αδυνατεί να παρουσιάσει μία ενιαία και συγκεκριμένη, επίσημη πρόταση σχετικά με....