Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

Σκλάβα του Ευρώ από το Καλλιμάρμαρο ομολογεί: "Το ΟΧΙ είναι της Χρυσής Αυγής που φθάνει το 9%!!!"

Παρακολουθείστε το παραλήρημα μιας δούλας του... ευρώ που ομολογεί, από τη συγκέντρωση του "ΝΑΙ" στο Καλλημάρμαρο στάδιο, μπροστά σε χιλιάδες πολίτες, ότι:

α. Το "ΟΧΙ" είναι της Χρυσής Αυγής
β. Ότι η Χρυσή Αυγή είναι οδηγός πολιτικών εξελίξεων
γ. Ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι τουλάχιστον 9% και τείνει προς το διψήφιο!

Δείτε το βίντεο..

Παραδοχή GPO: Όλες οι ηλικίες,πλην των γερόντων, ψηφίζουν ΟΧΙ...Έχουν τους πιο πιστούς ψηφοφόρους

Γράφει ο Αινείας

Χθες η GPO αναγκάστηκε να προβεί σε διάψευση, σχετικά με φερόμενη "δημοσκόπησή" της που έδειχνε ότι το "ΝΑΙ" προηγείται του "ΟΧΙ", αλλά με πολύ σημαντικό στατιστικό λάθος, κάτι που την καθιστά... ανακριβή και αναξιόπιστη.

Σήμερα, στα πλαίσια της προπαγάνδας του καθεστώτος, δημοσίευσε στο MEGA έρευνα που φέρνει το "ΝΑΙ" μπροστά κατά 0,4%, αφήνοντας όπως γίνεται σαφές όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Αυτό που έχει σημασία ωστόσο στη δημοσκόπηση είναι τα ποιοτικά στοιχεία.
Ξεκινώντας από τη βεβαιότητα όσων ψηφίζουν βρίσκεται το πρώτο... μελανό σημείο της δημοσκόπησης.
Πιο σίγουροι οι ψηφοφόροι του "ΟΧΙ" με τα εξής αποτελέσματα:
  • Σίγουρα ναι:

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Μισθός 360 ευρώ, σύνταξη 180 ευρώ, κατάσχεση πρώτης κατοικίας από το πρώτο ευρώ από τις τράπεζες, δέσμευση όλων των εσόδων των αρχαιολογικών χώρων, δέσμευση τού εθνικού πλούτου. Αυτά είναι μέτρα τού νέου μνημονίου που έρχεται. Έτσι μού είπε δημοσιογραφικό και συριζαίϊκο πουλάκι. Από την άλλη, κάποιο άλλο πουλάκι...

ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

oxi_stous_ekbiasmous__article
Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το ποιες πολιτικές – επιχειρηματικές ή άλλες δυνάμεις στηρίζουν εκάστη πλευρά του δημοψηφίσματος. Εμείς σας παρουσιάζουμε ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους, ώστε να γνωρίζει και ο τελευταίος Έλληνας ποια είναι η πραγματική κατάσταση.

Τα υποβρύχια του Βενιζέλου

Ηλίας Κασιδιάρης στο Voicenews: "Ενότητα, Αγώνας και Πίστη στην Πατρίδα"


Ηλίας Κασιδιάρης στο Voicenews: Ενότητα, Αγώνας και Πίστη στην Πατρίδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στο voicenews.gr για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής μεταξύ άλλων είπε πως η πολιτική Τσίπρα έχει βυθίσει την Ελλάδα στο χάος. Η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπράξει με το τσίρκο του Τσίπρα  - Λέμε ΟΧΙ την Κυριακή στον εκβιασμό των Ελλήνων από τους διεθνείς τοκογλύφους.

- Το συμβούλιο Εφετών αποφάσισε μετά από έναν χρόνο την αποφυλάκισή σας, με περιοριστικούς όρους. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και η απαγόρευση συμμετοχής σας σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Θεωρείτε πως αυτοί οι όροι είναι στο πλαίσιο της ευρύτερης φίμωσης και απομόνωσης σας;
Θεωρώ την συγκεκριμένη απαγόρευση αντισυνταγματική. Είναι αδιανόητο να απαγορεύεται ο δημόσιος λόγος σε Έλληνες πολίτες, πόσο μάλλον σε εκλεγμένους βουλευτές του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Θα κάνω χρήση κάθε ένδικου μέσου και θα....

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ;

oxi_sto_mnhmonio

Τελικά κάτι δεν πάει καλά. Τώρα εύλογα θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος, τι πάει καλά;
Πάντως οι δηλώσεις του πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα στη δημοσιογράφο κυρία Χούκλη, σε κάποιο σημείο μας γέννησαν σοβαρά ερωτήματα και βαθύ προβληματισμό.
Συγκεκριμένα όταν η δημοσιογράφος του επισήμανε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα μετά το πάγωμα των διαπραγματεύσεων και την αναγγελία δημοψηφίσματος ο κύριος Τσίπρας απάντησε ότι κατόπιν του δημοψηφίσματος η κατάσταση θα εξομαλυνθεί τάχιστα, λόγω του ότι θα γίνει επανέναρξη των διαπραγματευτικών συνομιλιών με τους Ευρωπαίους. Όταν η δημοσιογράφος προέβαλε τις ενστάσεις της, όσον αφορά την επίτευξη συμφωνίας και την ροή ρευστότητας ο πρωθυπουργός απάντησε σε άκρως κατηγορηματικό ύφος, ότι εντός σαρανταοκτώ ωρών από το δημοψήφισμα θα έχει επιτευχθεί συμφωνία.
Εδώ λοιπόν γεννάται ο μέγας προβληματισμός.
Δεν δήλωσε ότι ευελπιστεί ή θεωρεί ή ότι εύχεται την επίτευξη συμφωνίας, αλλά εξέφρασε την....

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι τοκογλύφοι και η.... απάντηση του Καραϊσκάκη!

Αν κάτι ξενίζει σε όλη αυτή την προεκλογική διαδικασία είναι η "επαναστατικότητα" που επιδεικνύουν κάποια ανθρωπάκια, που στην πραγματικότητα είναι...επαίσχυντα είδη Ελλήνων.

Μόλις προ ολίγου διαπιστώσαμε ότι μια τυχάρπαστη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει καριέρα ως επαγγελματίας "αντιρατσίστρια" και μέλος ΜΚΟ, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook αναφερόμενη στο επερχόμενο δημοψήφισμα, δημοσίευσε την άποψή της για το τι πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες στο επερχόμενο δημοψήφισμα, μέσω των ρήσεων του τρισμέγιστου Έλληνα Ήρωα Γεώργιου Καραϊσκάκη.

Αβίαστα όμως τώρα έρχεται στο μυαλό μας και το πώς θα απάνταγε ο Καραϊσκάκης σε αυτούς τους καραγκιόζηδες "αριστερούς" που....

Σε απελπισία οι εκπρόσωποι της Παγκοσμιοποίησης: Έτσι και αλλιώς νικητής η Χρυσή Αυγή!


Σε απελπισία οι εκπρόσωποι της Παγκοσμιοποίησης: Έτσι και αλλιώς νικητής η Χρυσή Αυγή!

Βαρυσήμαντη συνέντευξη σε ιταλικό μέσο έδωσε το δεξί χέρι του Ιταλού Ευρωβουλευτή, Altiero Spinelli, ο οποίος θεωρείται εκ των «πατέρων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του έχει αφιερωθεί το κεντρικό κτήριο του Ευρωκοινοβουλίου. Αξίζει να πούμε, εν είδει παρένθεσης, ότι ο Altiero Spinelli, εκλιπών από το 1986 ήταν κλασσική περίπτωση πρώην κομμουνιστή, ο οποίος κατέληξε φεντεραλιστής, οραματιζόμενος τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.
Στην συνέντευξή του, λοιπόν, ο Pier Virgilio Dastoli, καταρχάς ξεκαθαρίζει το θέμα περί δήθεν «εξόδου από το ευρώ» που χρησιμοποιούν ως επιχείρημα τρόμου τα κανάλια, οι πολιτικάντηδες και οι ολιγάρχες, για να τρομοκρατήσουν τον Λαό. Συγκεκριμένα είπε: «Όχι, δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την Ευρώπη. Οι συνθήκες που έχουν υπογραφτεί δεν προβλέπουν ότι....

Το τελευταίο "κόλπο" Κυβέρνησης και τοκογλύφων για τρομοκράτηση του λαού...

Γράφει ο Αινείας

Από ότι φαίνεται, παρά τις κίβδηλες δημοσκοπήσεις, και την τρομολαγνεία των ΜΜΕ και των πιστών φερεφώνων του συστήματος, το ΟΧΙ των Ελλήνων στους τοκογλύφους φαντάζει το πιο βέβαιο σενάριο.

Επειδή ωστόσο το καθεστώς, εντός και εκτός, έχει επενδύσει τεράστιους πόρους, ανθρώπινους και φυσικούς, στο "ΝΑΙ" και στο δέσιμο αιωνίως του ελληνικού Έθνους στα δεσμά των διεθών Σιωνιστών τοκογλύφων, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί το Σάββατο το βράδυ.

Οι νοσηροί εγκέφαλοι διέταξαν τα ΑΤΜ να μην ανεφοδιαστούν σήμερα και έτσι νομοτελειακά το Σάββατο το βράδυ το αργότερο, σε ολόκληρη την Επικράτεια, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, θα....

Ο ανιστόρητος Πύρρος Δήμας


Ο ανιστόρητος Πύρρος Δήμας

Η φράση «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» ταιριάζει με τα λόγια και τα έργα αρκετών πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου».
Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας, ο οποίος με τα όσα πράττει τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ξεχάσει ο κόσμος τα λαμπρά κατορθώματά του ως αρσιβαρίστα και να τον κατηγορεί για τα πεπραγμένα του ως πασόκου. Επειδή, λοιπόν, εκτίμησε ότι με το «όχι» θα γίνουμε Αλβανία του Χότζα, καθώς όπως είπε οι ουρές του θύμισαν τα παιδικά του χρόνια που περίμενε δύο φορές τον μήνα για γάλα και τρόφιμα, έχουμε να του πούμε τα εξής: Αν το έκανε για «να την μπει» στους φιλομαοϊκούς και νοσταλγούς του κομμουνιστικού καθεστώτος της Αλβανίας, που βρίσκονται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, τον καταλαβαίνουμε.
Επειδή, όμως, ήταν μικρό παιδί τότε και ίσως να μην…

Τα διαχρονικά ΟΧΙ των Ελλήνων

Καθώς πλησιάζουμε προς το δημοψήφισμα της Κυριακής (αν αυτό πραγματοποιηθεί τελικά) είναι απαραίτητο να έχουμε στο Νου και την Καρδιά τα λόγια του Κωστή Παλαμά: «Ανάξιος όποιος κάπου ακούει το προσκλητήριο των καιρών, σάλπιγγα ή τούμπανο, τ’ ακούει, δεν λέει Παρών». Λόγια, τα οποία πρέπει να σφυρηλατήσουν την θέλησή μας ενάντια στους εθελόδουλους, τους τρομολάγνους και τους αδιάφορους των τελευταίων ημερών.

Ταυτιζόμενοι με το «όχι» στο δημοψήφισμα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι τασσόμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει πραγματική αντιμνημονιακή συμπεριφορά, αλλά απλώς διαφωνεί με τους διεθνείς τοκογλύφους στο αριθμητικό μέγεθος των μέτρων του τρίτου κατά σειρά Μνημονίου που θα έρθει. Το «όχι» της Κυριακής, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί ένα ολοκληρωτικό και ηχηρό ΟΧΙ στην κάθε είδους μνημονιακή κατοχή της Χώρας και στην αποσκοπούμενη αποικιοποίησή της.
Σημαίνει ΟΧΙ στην....

ΑΝΤΙ ΤΙΤΛΟΥ

01-07-15-605x357
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Επέλεξα να μην βάλω τίτλο στο σημερινό μου άρθρο. Το σκίτσο εξάλλου λέει πάρα πολλά από μόνο του. Το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί τις δύο τελευταίες μέρες, μάλλον πέτυχε το σκοπό του. Εκεί που το «όχι» είχε ένα σημαντικό προβάδισμα, φθάσαμε στο δια ταύτα με το «ναι», να δείχνει σιγά-σιγά την επικράτηση του.
Οι κλειστές τράπεζες είναι γεγονός, δεν είναι όμως γεγονός τα άδεια υποτίθεται βενζινάδικα, καθώς επίσης και τα άδεια ράφια των υπεραγορών. Το ότι επιθυμούν κάποιοι να διαμορφωθεί ένα κλίμα φόβου στο ευρύ κοινό, είναι αλήθεια. Υπεύθυνη για το κλίμα αυτό είναι η κυβέρνηση και η συστημική αντιπολίτευση. Ήδη η τελευταία, φρόντισε να....