Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 18, 2015

"Κατάληψη" του Πειραιά από τους Εθνικιστές..."Το Λιμάνι ανήκει στους Έλληνες" ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Η Περιφέρεια Πειραιώς συνεχίζει την αντίσταση στο ξεπούλημα του ΟΛΠ - Μαζική πολιτική δράση

Σήμερα έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, στον ηλεκτρικό σταθμό, αλλά και στους γύρω δρόμους πλησίον του λιμανιού, από πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών οπού πυκνώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα).
Το θέμα της επιτυχημένης αυτής σημερινής δράσης: ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π. - Το λιμάνι ανήκει στους Έλληνες. Εκατοντάδες Έλληνες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν, εργαζόμενοι στα πλοία και στο λιμάνι, αλλά και....

Καμπανάκι από το Δρίτσα... "Πρέπει να ενεργήσουμε γιάτι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα γίνουν Χρυσαυγίτες"

DRITSAS
Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τον Μπαρουφάκη και την… αφέντρα Ζωή, ένας ακόμα μεγαλοπαράγων του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται την… «φασιστική απειλή», εξαιτίας του νέου αριστερού Μνημονίου (το οποίο όμως αυτός υπερψήφισε – εν αντιθέσει με τους άλλους).
Έτσι, σ’ ένα αληθινά δακρύβρεκτο (σαν «το κοριτσάκι με τα σπίρτα») άρθρο του, υπό τον τίτλο «Υπάρχει διέξοδος;», αφού περιπλανιέται στους λαβυρίνθους του εγκλωβισμού του ΣΥΡΙΖΑ στην ποντικοπαγίδα των διεθνών τοκογλύφων («οι ευθύνες μας, είναι τεράστιες. Γιατί, διάολε, εγκλωβιστήκαμε; Τόσο… μοιραίοι είμαστε;… Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Να θρηνήσουμε και να....

"Πρώτη φορά Αριστερά": Ένας "αυτοαποκαλούμενος" κλέφτης....Υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ! ΒΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Τα όσα έχουμε δει και ζήσει στο νεοφιλεύθερο σοβιέτ - Ελλάδα - τους τελευταίους μήνες από την Κυβέρνηση της Αριστεράς, είναι... τίποτα σε αυτά που πρόκειται να ζήσουμε.

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στις πολιτικές που θα εφαρμοστούν μέσω του κατοχικού Μνημονίου από τους νεόκοπους μαρξιστές - κομμουνιστές αλλά στα πρόσωπα που θα προΐστανται της διαδικασίας υλοποίησής τους.

Ένα από τα πιο κραυγαλέα πραδείγματα είναι ο κος. Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Δήμαρχος Σφακίων που αναλμβάνει το νευραλγικό πόστο της "καταπολέμησης της διαφθοράς". Ως εδώ όλα φαντάζουν εντάξει.
Ο συγκεκριμένος κύριος ωστόσο προ ετών, όταν και εκτελούσε χρέη Δημάρχου, είχε δηλώσει περιχαρής και με απόλυτη ειλικρίνεια σε δημόσια θέα ότι κρατά "διπλά βιβλία" και "κλέβει το κράτος"!!!

Μάλιστα τότε δεν είχε δημιουργήθει κανένας σάλος και η είδηση είχε θαφτεί!
Τώρα όμως στην εύλογη απορία που κάθε νοήμων Έλληνας συλλογίζεται.. "Ένας κλέφτης θα πιάσει τους... κλέφτες;!" μπορεί να απαντήσει άραγε η "Πρώτη φορά Αριστερά"!

Αυτά για να μη σταματήσει και λίγο το δούλεμα το Χαΐκάλη.. Υπάρχουν και χειρότεροι Υπουργοί!!!

Δείτε το βίντεο...

Συνέντευξη Γερμενή - Ηλιόπουλου στην "Χρυσή Αυγή":"Δεν σταματάμε τον Αγώνα... Δεν θα ξεμπερδέψουν μαζί μας"


Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”: “Συνεχίζουμε τον πολιτικό αγώνα. Δεν ξεμπέρδεψαν με μας”

Το προηγούμενο Σάββατο αποφυλακίστηκαν οι Συναγωνιστές, Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος και μίλησαν στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας. Μίλησαν τόσο για την παράνομη προφυλάκισή τους με πολιτική εντολή, όσο και για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που δείχνουν ένα ζοφερό μέλλον για την Πατρίδα μας.

18 μήνες προφυλάκισης επειδή ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής είχε απήχηση στον Ελληνικό Λαό και έκοβε ψήφους από τη ΝΔ. Ποια είναι τα σχέδιά σας, τώρα που αποφυλακίζεστε;

Γεώργιος Γερμενής: Αυτή είναι η μισή αλήθεια, η άλλη είναι η....

Το χρέος των Εθνικιστών και της Χρυσής Αυγής στην περίοδο του Μνημονίου της Αριστεράς...


Η εγρήγορση των Ελλήνων Εθνικιστών μετά το 3ο Μνημόνιο

Η σύναψη της συμφωνίας και η έλευση του τρίτου (και χειρότερου) στην σειρά Μνημονίου είναι φανερό ότι προκαλεί μια σειρά ενδοκυβερνητικών αναταράξεων και εσωκομματικών διαδικασιών στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις εκλογές μέσα στο φθινόπωρο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Λαφαζάνης και η ομάδα του είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την αντιπαράθεση με τον Τσίπρα μέχρι τέλους, φτάνοντας στην οριστική ρήξη με την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ή αν πρόκειται απλώς για το τελευταίο «φλας αριστερά», πριν στρίψει απότομα το τιμόνι δεξιά. Στην εγχώρια πολιτική σκηνή ακόμη και τα πλέον «απίθανα» σενάρια έχουν πραγματοποιηθεί. Ανεξαρτήτως του αν η σημερινή συγκυβέρνηση αντέξει, παραδώσει την σκυτάλη της εξουσίας σε κάποια άλλη «ειδικού σκοπού» ή τελικά προκηρύξει εκλογές, αυτό που πρέπει να.....

Το ethnikismos.net σχολιάζει τον ανασχηματισμό...

xaikalis sdf ffff

Συγκυβέρνηση χάλι με υφυπουργό τον Χαϊκάλη!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ σε όλα τα Μνημόνια


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ σε όλα τα Μνημόνια

Από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή στις 11 Ιουλίου 2015

Eίκοσι πέντε λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα μίλησε ο κύριος Πρωθυπουργός, ο κ. Αλέξης Τσίπρας και δεκαπέντε λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Σ' αυτά τα σαράντα ολόκληρα λεπτά δεν άκουσα μία λέξη που αποτελεί τον πρωταγωνιστή της δημόσιας και της πολιτικής ζωής της χώρας, τη λέξη «μνημόνιο». Είναι προφανές ότι αυτή η συμφωνία θα είναι «memorandum».
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να θυμίσω, μέσα από τα ίδια τα Πρακτικά στις 7 Ιουλίου του 2012, στις Προγραμματικές Δηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας, παίρνοντας θέση και παραφράζοντας τον Κάτωνα τον Τιμητή ο οποίος έλεγε το «Carthago delenda est», είχα πει «Memorandum delenda est» και ότι για να υπάρχει ανάπτυξη και πρόοδος στο έθνος των Ελλήνων, πρέπει κατ' αρχάς να....

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ Φ.Π.Α.!

φπα
Άλλες 13 κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που υπόκεινται σε αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% προστέθηκαν σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, αλλάζοντας ουσιαστικά τις προβλέψεις του αρχικού νομοσχεδίου. Στις κατηγορίες αυτές περιλαμβάνονται η ζάχαρη, το ξύδι, μυρωδικά και βότανα που χρησιμοποιούνται στο φαγητό όπως δυόσμος, βασιλικός, ρίγανη, δεντρολίβανο, τσάι του βουνού κλπ., τα κατοικίδια πτηνά, τα κατοικίδια κουνέλια, ορισμένα πτηνά που εκτρέφονται προκειμένου να διατεθούν για....

Γερμενής και Ηλιόπουλος αποφυλακίστηκαν και οι Τοπικές γεμίζουν από κόσμο για να τους ακούσουν...Κατάμεστα και τα γραφεία της Ανατολικής Αττικής! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Κοσμοσσυροή στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής για τις ομιλίες των Συναγωνιστών Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, μίλησαν οι Συναγωνιστές και βουλευτές Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι είναι πλέον ελεύθεροι κοντά μας, μετά από 18 μήνες.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αντί να αποδυναμωθεί και να λυγίσει από τις διώξεις και τις φυλακίσεις των Βουλευτών και στελεχών της, έχει δυναμώσει και είναι παρόντες στον αγώνα. Δυστυχώς κάποιοι έχουν βαλθεί να ξεπουλήσουν κάθε γωνιά της πατρίδας μας, αλλά όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης θα αντισταθεί στα σχέδια τους. Οι τοκογλύφοι δίνουν πολλά χρήματα για να εξασφαλίσουν συνεργάτες στην εξαθλίωση και στην υποδούλωση του Έλληνα. Η βουλή ψήφισε να....

Τίτλοι τέλους για τη ρυπαρή φυλλάδα του Μπόμπολα που έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής...


Πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους για την ρυπαρή φυλλάδα του Μπόμπολα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο υποκριτής Μπόμπολας που δεν πληρώνει τους εργαζομένους του, βρήκε εν μια νυκρί 1,83εκ. ευρώ για να γλυτώσει το αυτόφωρο.

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι διανύει ο Μπόμπολας, αν κρίνουμε από την παρακάτω ανακοίνωση που είδαμε στο διαδίκτυο:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α, της Ε.Π.Η.Ε.Α και της Ε.Σ.Π.Η.Τ., σε έκτακτη συνεδρίασή τους αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 18.00 της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2015 έως τις 18.00 της Παρασκευής, 17 Ιουλίου 2015 για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr».

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων διεκδικούν:
• Την άμεση καταβολή όλων των....