Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2015

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για την προδοσία της Κύπρου και τους ήρωες της ΕΛΔΥΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ειδική εκπομπή, που δεν λείπει και η συζήτηση για τα πολιτικά τεκταινόμενα.

Δείτε το βίντεο...

Σταύρος Λυγερός: Το εξοντωτικό αριστερό Μνημόνιο θα τροφοδοτήσει εκλογικά την Χρυσή Αυγή

Η σύναψη της συμφωνίας της 13ης Ιουλίου, η οποία οδηγεί σ' ένα τρίτο (ακόμη πιο σκληρό) Μνημόνιο, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ραγδαίες ανακατατάξεις (και αναταράξεις) στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.

Ο έγκυρος πολιτικός αναλυτής, Σταύρος Λυγερός, με άρθρο του στο «Θέμα» της Κυριακής, περιγράφοντας το πώς θα διαμορφωθεί στο άμεσο μέλλον η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τα γεγονότα έχουν αποδείξει πως τα μνημόνια "τρώνε" όποιο κόμμα τα υπηρετεί. Τα επώδυνα μέτρα λιτότητας που το επόμενο διάστημα θα επιβάλει η κυβέρνηση Τσίπρα θα την υποχρεώσουν να τα υπερασπίζεται, γεγονός που...

Χρήστος Παππάς: Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση απειλεί την συνοχή του Έθνους

Δείτε το βίντεο...

ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

lefkosia_1974__article__article__article
Από το το 113ο τεύχος του περιοδικού «Χρυσή Αυγή»

H μάχη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ 20-22 Ιουλίου, 14-16 Αυγούστου 1974
Το πρωί της 20ης Ιουλίου του 1974 είχε όλα εκείνα τα σκληρά χαρακτηριστικά του καυτού και άνυδρου καλοκαιριού της Κύπρου. Λίγο μετά την Ανατολή, οι 40 βαθμοί υπό σκιάν θα έκαναν το έδαφος να βράζει και την έκθεση στον ήλιο, που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι άνθρωποι της υπαίθρου, ανυπόφορο μαρτύριο.
Η 22α Ιουλίου του ’74 όμως, ήταν μια μέρα ξεχωριστή, ειδικά για την νέα σειρά των ελλαδιτών εφέδρων, που μόλις πριν λίγες ώρες έφτανε στη Λευκωσία για να...

Οι σύγχρονοι προδότες της Κύπρου είναι η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ


Τι Σύριζα, τι ΝΔ: Σταθερή η γραμμή της εθνικής προδοσίας στην εξωτερική πολιτική

Μιας και σήμερα είναι η 41η επέτειος της αποφράδας ημέρας που άρχισε η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αξία έχει να θυμίσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης Σανέλ, όπως αυτές διατυπώθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου του 2015:

Οι θέσεις των Σανέλ, λοιπόν, για την λύση του Κυπριακού είναι να στηρίξει την πολιτική του σχεδίου Ανάν, για μία...

Τα μάθατε τα νέα "πατριώτες"... Έρχεται ξανά η Τρόικα για έλεγχο και με την "πρώτη φορά Αριστερά"

troika_12
Βρε καλώς τα παιδιά απ’ όξω! Μαύρα μάτια κάναμε να τους ξαναδούμε, αλλά δε μας χάλασαν το… χατίρι  και καταφτάνουν σήμερα στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν) τα… καλόπαιδα της τρόικα, για να συνεχίσουν το… έργο τους!
Πρόκειται για....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο μας το 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο μας το 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1974

"Ενώπιον πάσης αρμοδίας Αρχής
ΕΞΩΔΙΚΟΣ Αναγγελία αξιοποίνων πράξεων Του κ. Γεωργίου Αλφαντάκη, Δικηγόρου Αθηνών, υπερασπιστού κατηγορούμενων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συνεπεία των τελευταίων καταμηνύσεων και διώξεων αυτών, συμφώνως Τω άρθρ.40 Του Κωδ. Ποιν. Δικονομίας.
ΠΡΟΣ Τον Αξιότιμον κ. Προϊστάμενον Της Εισαγγελίας Πλημμ/κών Αθηνών.
Κατ' εντολήν πελατών μου, ανωτέρων και....

Έρχεται το δεύτερο πακέτο... αριστερών μνημονιακών μέτρων: Αγρότες, ΕΝΦΙΑ και το ταμείο ξεπουλήματος στη λίστα!


Έρχεται το δεύτερο πακέτο... αριστερών μνημονιακών μέτρων: Αγρότες, ΕΝΦΙΑ και το ταμείο ξεπουλήματος στη λίστα!

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Τετάρτη το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων για να κλείσει η μνημονιακή συμφωνία που μας έφεραν από τις Βρυξέλλες οι Σανέλ, κατά παράβαση της ρητής και διπλής λαϊκής εντολής.
Το δεύτερο, αυτό, πακέτο μέτρων είναι εξίσου σκληρό και δηλητηριώδες για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, αφού περιλαμβάνει:
α) τα μέτρα – «λαιμητόμο» εναντίον των τροφοπαραγωγών της Ελλάδας, των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Σε αυτά περιλαμβάνονται η....

Ο Πίου, το 1,5 κιλό ηρωΐνη και τα νέα..."ταλέντα" που τον ακολουθούν!!

Γράφει ο Αινείας

Διαβάζω από το μεσημέρι σε όλα τα διαδικτυακά ειδησιογραφικά ταμπλόιντ ότι πιάστηκε με ποσότητα 1,3 κιλών ηρωίνη στο.... στομάχι ο γνωστός νέγρος από τις διαφημίσεις της wind και του Προέδρου "αγαπούλα", "Πίου",
Ο "Πίου" πήγε στην Ουγκάντα, μετά τηλεφώνημα "φίλου" του - Νιγηριανού εμπόρου ναρκωτικών και γύρισε κατά... 1,5 κιλό βαρύτερος καθώς είχε καταπιεί την ηρωΐνη, που σε περίπου 20...σακουλάκια από προφυλακτικά!!!

Η συγκεκριμένη ποσότητα έφθανε για να...

Ω, ΚΑΙ Η QUEEN ELIZABETH ΝΑΖΙ; ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ;

6630386-3x4-700x933
Πίσω στο 1933  μας γύρισε η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Sun, που ανήρτησε ένα βίντεο διαρκείας 17 δευτερολέπτων,  στο οποία εικονίζει τον μελλοντικό βασιλιά Εδουάρδο τον 8ο να μαθαίνει στις ανιψιές του, την περίπου 7χρονη τότε νυν βασίλισσα Ελισάβετ, και την τρίχρονη αδελφή της, την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, πώς να αποδίδουν τον «ναζιστικό» (στην πραγματικότητα αρχαίο ελληνικό…) χαιρετισμό.
Επίσης, η Sun δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της έντυπης έκδοσής της την εικόνα της μελλοντικής βασίλισσας με υψωμένο το δεξί χέρι της. Η μητέρα της, η εκλιπούσα βασιλομήτωρ Ελισάβετ, και ο Εδουάρδος κάνουν το ίδιο.
Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Their Royal Heilnesses», ένα λογοπαίγνιο με....

Η αριστερά του χαβιαριού και η δεξιά της φάπας: Πού έχουν τα λεφτά τους οι πολιτικάντηδες;


Η αριστερά του χαβιαριού και η δεξιά της φάπας: Πού έχουν τα λεφτά τους οι πολιτικάντηδες;

Η Νάντια Βαλαβάνη είναι η δεύτερη περίπτωση πολιτικάντη της... αριστεράς και της προόδου, που απέσυρε την κρίσιμη ώρα καταθέσεις. Συγκεκριμένα, η Βαλαβάνη ενώ στην αρχή το αρνιότανε, ακολούθως η μητέρα της παραδέχτηκε ότι απέσυρε τις καταθέσεις της, χρησιμοποιώντας το όνομα της κόρης της, για να παρακάμψει τις όποιες αντιρρήσεις των τραπεζικών υπαλλήλων.
Δεν προκαλεί έκπληξη, βεβαίως,  της λογικής «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» από τον Σύριζα, αφού έχει κληρονομήσει όλα τα χαρακτηριστικά του πιο βαθέος ΠΑΣΟΚ. Το πιο αηδιαστικό δε ήταν ότι....

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ !

pappas-vouli-570
Άρθρο του Χρήστου Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ«

Η Ελλάς είναι πια, μια χώρα προτεκτοράτο άνευ λαϊκής κυριαρχίας και εθνικής κυριαρχίας. Η δε ελληνική Βουλή ένα θλιβερό όργανο επικύρωσης αποφάσεων που λαμβάνονται εκτός Ελλάδος και εναντίον της Ελλάδος. 
Χρειάστηκαν μόλις 6 μέρες οι κυβερνητικοί του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδείξουν περίτρανα πως είναι εξίσου επικίνδυνοι και πολιτικοί απατεώνες με τους προηγούμενους. 
Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στο δημοψήφισμα κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι: «αυτό- το δημοψήφισμα- πρόκειται για....

Η αλύτρωτη Ελληνική Μακεδονία


Η αλύτρωτη Ελληνική Μακεδονία

Ζούμε μέρες παράξενες, καιρούς περίεργους και, εξαιτίας των ανάξιων της Πατρίδος, που κυβέρνησαν τη χώρα,  φτάσαμε στο σημείο, εκεί που μας χρωστούσαν να μας πάρουν και το βιός. Στις 18/7/1913 υπογράφτηκε η ανακωχή, που ουσιαστικά τερμάτιζε τον Β΄ Βαλκανικό ο πόλεμο και γινόταν η αρχή του δράματος του Ελληνισμού της βορειοανατολικής Μακεδονίας.
Πόλεις με συμπαγή ελληνικό πληθυσμό, όπως η Γευγελή, έμεναν από την άλλη πλευρά. Η Γευγελή συγκεκριμένα βρίσκεται στην θέση της αρχαίας Ειδομένης. Το σημερινό ελληνικό χωριό βρίσκεται πολύ μακριά από τη αρχαία πολιτεία. Του δόθηκε αυτό το όνομα για τον απλούστατο λόγο, ότι η Γευγελή είχε μείνει από την άλλη πλευρά των συνόρων και δεν μπορούσε η Ελλάδα να....