Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

Το αδερφό κόμμα της ΝΔ προδίδει την Κύπρο ακόμη μια φορά: Ανα(ν)στασιάδης – «Το όνομα που επιθυμώ από καρδιάς είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»


Τα «αμερικανάκια» προδίδουν την Κύπρο: Ανα(ν)στασιάδης – «Το όνομα που επιθυμώ από καρδιάς είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Λύση του Κυπριακού είναι μια. Εκδίωξη με κάθε μέσο των τούρκων από τη νήσο και Ένωση με την Ελλάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι προδοσία.
Το "αδελφό" κόμμα της ΝΔ στην Κύπρο επιβεβαίωσε τον προδοτικό του ρόλο άλλη μια φορά.
 
Προ ημερών είχε βγει από τουρκικές εφημερίδες η δήλωση του Ακιντζί ότι οι «διαπραγματεύσεις» για το Κυπριακό προχωρούν γρήγορα και ότι συντόμως θα είναι πραγματικότητα η «διζωνική – δικοινοτική ομοσπονδία» με όνομα «Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία», στα πλαίσια πάντα του σχεδίου Ανάν, που είχε απορρίψει ο Κυπριακός Ελληνισμός.
Αυτές τις δηλώσεις της προδοσίας επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο Ανα(ν)στασιάδης, ο οποίος σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα δήλωσε ότι....

Σκλαβιά μέχρι το 2073 (!) προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο


Σκλαβιά μέχρι το 2073 (!) προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο

Η όποια επίτευξη της συμφωνίας με τους δανειστές μέσα στον Αύγουστο, το μόνο το οποίο θα καταφέρει να επικυρώσει θα είναι η Ελλάδα να βρει μπροστά της ένα τεράστιο και απροσπέλαστο τείχος χρέους, με σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες αποπληρωμής. Από τη στιγμή μάλιστα, που δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ζήτημα αναδιάρθρωσης του χρέους και οι δανειστές έχουν ακόμη περισσότερες απαιτήσεις από τα ήδη επιβαλλόμενα οικονομικά μέτρα δεν τίθεται κανένα θέμα διάσωσης της Ελλάδας.
Αυτά, μέσες άκρες, υποστήριξε η οικονομική επιθεώρηση Business Insider, δημοσιεύοντας μάλιστα και πίνακες από τους οποίους προκύπτει ένα ακόμη ενδιαφέρον όσο και τρομακτικό- στοιχείο, το γεγονός, δηλαδή, ότι....

Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - Η δυστυχία του Έθνους μας..

kke_dikaiosynh
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτή η φαινομενική... δυσαρμονία του καπιταλιστικού συστήματος που συνδυάζεται με την κομμουνιστική ελίτ είναι έργο της ίδιας Σιωνιστικής μήτρας που σκοπό έχει μόνο έναν. Τη δυστυχία και τη καταδυνάστευση των Εθνών. Κομμουνισμός και Φιλελευθερισμός γεννιούνται από την ίδια μήτρα και έχουν έναν κοινό εχθρό. Τον Εθνικισμό.
 
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Το τελευταίο σκηνικό του συμμοριτοπολέμου εξελίχτηκε στο Γράμμο και στο Βίτσι, βρίσκοντας νικητή τον Ελληνικό Στρατό. Δεν είχαν καλά-καλά τελειώσει οι εκκαθαρίσεις των συμμοριτών στην Ελληνική μεθόριο, και στην Αθήνα είχε ήδη αρχίσει η κόκκινη προπαγάνδα να απλώνει τα δίκτυα της. Στις προθήκες των βιβλιοπωλείων της πρωτεύουσας, όπως μας εξιστορεί ο πρώην γγ του ΚΚΕ κ. Ελευθέριος Σταυρίδης, υπήρχαν βιβλία που «μαρτυρούσαν» το τι «τράβηξαν» οι αγωνιστές της αριστεράς, από τον Ελληνικό στρατό, τυπωμένα μάλιστα και σε....

Ψεύτης και Υποκριτής Τσίπρας..."Πρόδωσα το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και έφερα Μνημόνιο"

«Σαφέστατος» υπήρξε ο Τσίπρας μιλώντας στον κομματικό ραδιοσταθμό του Σύριζα, «Στο Κόκκινο», αποτείνοντας μήνυμα προς την εσωκομματική «αντιπολίτευση», αλλά και του αριστερού ακροατηρίου, που είναι σαφέστατα μουδιασμένο από την υπογραφή του νέου αριστερού μνημονίου. Στην ουσία στην συνέντευξή του συμπυκνώθηκε η εδώ και δεκαετίες βαθύτατη υποκρισία της αριστεράς, η οποία προφασιζόταν την στήριξη στον Λαό, την ίδια ώρα που χαριεντιζόταν με τα πιο σκοτεινά κέντρα της πλουτοκρατίας.
Παραδέχτηκε αρχικώς ότι υπέγραψε ένα βαρύτατο Μνημόνιο, χαρακτηρίζοντάς το ως «νίκη της Αριστεράς», ενώ έκανε έκκληση στους λοιπόν συντρόφους του....

Η “Αριστερή Πλατφόρμα” ως «ανάχωμα» απέναντι στη Χρυσή Αυγή


Η “Αριστερή Πλατφόρμα” ως «ανάχωμα» απέναντι στη Χρυσή Αυγή

Η αρχηγική εμφάνιση του Λαφαζάνη στην εκδήλωση της Αριστερής Πλατφόρμας στο γήπεδο του Πανελληνίου δείχνει ότι αυτός και η παρέα του προετοιμάζουν το έδαφος για την δημιουργία ενός πολιτικού και εκλογικού αναχώματος απέναντι στις Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ένα (ακόμη) συστημικό κόμμα, το οποίο θα βρίσκεται στα αριστερά του καθεστωτικού πολιτικού φάσματος και θα προσπαθήσει να επιβιώσει εκλογικά μαζεύοντας την οργή και την απογοήτευση του κόσμου από την μνημονιακή κωλοτούμπα του Τσίπρα και της υπόλοιπης ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Λαφαζάνης και η παρέα του επί αρκετά χρόνια υπηρέτησαν πιστά τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σήμερα διαπιστώνουν ότι....

Το Ethnikismos.net θυμίζει: Ο "γατούλης" του Σόιμπλε, Τσίπρας που ήταν μνημονιακός από το 2013!

tsipras_economist
Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζουμε σήμερα την αναδημοσίευση-υπενθύμιση παλαιότερων αναρτήσεών μας, που αποδεικνύουν ότι ο mister Tsipras το είχε… γυρίσει το έργο από τις αρχές του 2013, όταν πήγε πρώτα στην Γερμανία και εν συνεχεία στην Αμέρικα. Στην Γερμανία, όπου είχε συναντήσει τον αντιπαθέστατο Σόιμπλε… Για εκείνη τη συνάντηση και την γενικότερη εικόνα της υποταγής του Τσίπρα στις θελήσεις των διεθνών τοκογλύφων, είχαμε γράψει στις 18 Ιανουαρίου 2013, σε ανάρτηση υπό τον τίτλο «ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ECONOMIST ΓΙΑ ΤΟΝ «ΓΑΤΟΥΛΗ» ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ». Ιδού:

«Χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ για να βρουν άλλοθι για το πώς ο Αλέξης Τσίπρας έγινε… γατούλης μπροστά στον Σόιμπλε. Σε ένα non paper που....

Πολιτικό απολίθωμα η ΝΔ... Επιστρατεύεται ο "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" - Βουλγαράκης για να τη σώσει!

Γράφει ο Αινείας

Αποδεικνύεται καθημερινά ότι η μασωνοδεξία - ΝΔ καθημερινά φθάνει όλο και πιο κοντά στον πολιτικό της θάνατο. Δεν είναι τόσο οι δημοσκοπικές επιδόσεις της, που ούτως ή άλλως έχει καταβαραθρωθεί, που βαίνουν σε συνεχή μείωση, αλλά το γεγονός ότι επιστρατεύονται για να την "ανανεώσουν" όλα τα πολιτικά απολιθώματα του Μητσοτακέϊκου κυρίως και της διακυβέρνησης των... Olympic Games που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Έτσι μετά τον περιβόητο Καραχάλιο που ενέταξε στην επικοινωνιακή ομάδα του ο Βαγγέλας, και μάλιστα με αρμοδιότητες που....

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι και πάλι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο!!

Με σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, αίρεται ο κατ’ οίκον περιορισμός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, που είχε επιβληθεί μετά την απελευθέρωσή του.

Επίσης ...

Η φωνή της Ελλάδας και του Ελλήνα: Εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

939_(1)_(2)


Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΚΑΤΩ Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ – Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία
Ένα προφητικό άρθρο στη «Χρυσή Αυγή» του 1989 για....