Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

Centre of European Reform: “Έφτασε το 10%η Χρυσή Αυγή - Θα γίνει κυβέρνηση αν αποτύχει ο Σύριζα”


Centre of European Reform: “Έφτασε το 10%η Χρυσή Αυγή - Θα γίνει κυβέρνηση αν αποτύχει ο Σύριζα”

Περισπούδαστο άρθρο περί της πολιτικής κατάστασης Ελλάδα έγραψαν στην ιστοσελίδα του βρετανικού think tank Centre of European Reform, οι Ian Bond και Rem Korteweg. Οι συγκεκριμένοι είναι ειδικοί περί εξωτερικής πολιτικής, συνεργάτες του εν λόγω think tank. Ο μεν πρώτος διευθυντής του τμήματος εξωτερικής πολιτικής, ενώ ο δεύτερος ειδικός περί ενέργειας, ασφάλειας και εμπορίου.
Στο άρθρο αυτό αναφέρονται στο πολιτικό μέλλον της χώρας, ύστερα από την υπογραφή του νέου μνημονίου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, οι άνθρωποι μπορεί να....

Δουλεύει ακόμη και τους "συντρόφους" του ο Τσίπρας... Ζήτησε εσωκομματικό δημοψήφισμα!


Εσωκομματικό δημοψήφισμα ανήγγειλε ο Alexis: ΠΡΟΣΟΧΗ Συριζαίοι! Το ΝΑΙ σημαίνει ΟΧΙ και το ΟΧΙ - ΝΑΙ...

Έχει αρχίσει και κουράζει αυτό το παιδί με τα δημοψηφίσματα. Βρέθηκε μία φορά με την πλάτη στον τοίχο και πέταξε το «μπαλάκι» στον Λαό, ελπίζοντας ότι αυτός θα πει «ΝΑΙ» στην πρόταση Γιούνκερ, ώστε να μην εισπράξει το πολιτικό κόστος η ιερά αγελάδα της αριστεράς. Βρέθηκε τώρα και σε δεινή κατάσταση, αφού δεν μπορούν να συνεχίσουν μαζί «Λαφαζανίστας» και «Τσιπρικοί», μετά από την έντονη «δήθεν» κόντρα τους με φόντο το Μνημόνιο, η οποία είχε ως σκοπό να μην τους φτύνει ο κόσμος για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.
Και τι κάνουν για να....

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΕΤΟΣ, Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο… ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

«Ο νεαρός ΕΟΝίτης Μίκης Θεοδωράκης στο κατόπι του Ιωάννου Μεταξά»
«Ο νεαρός ΕΟΝίτης Μίκης Θεοδωράκης στο κατόπι του Ιωάννου Μεταξά»

Γράφει ο Αντίοχος

Τα 90 χρόνια του πολιτικού ανεμόμυλου Μίκη Θεοδωράκη, γιορτάζει η Realnews του (παλιού Οννεδίτη και υιού υπουργού της νουδούλας) Νικολάκη Χατζηνικολέτου και προσφέρει στους αναγνώστες του κυριακάτικου φύλλου της ένα νέο-ακυκλοφόρητο διπλό CD, με τίτλο «Κράτησα τη ζωή μου», σε ερμηνεία Νταλάρα.
Όμως, ταυτοχρόνως προσφέρει και το περιοδικό «Ιστορικά Θέματα», που έχει  αφιέρωμα στον Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου.
Που «κολλάει» ο Μίκης Θεοδωράκης με τον Ιωάννη Μεταξά;
Κι όμως, «κολλάει»! Καθότι ο Μίκης ξεκίνησε ως Σκαπανέας της νεολαίας του Μεταξά, της θρυλικής ΕΟΝ. Μάλιστα, ο Μίκης έγραφε και ποιήματα-ύμνους στον «Μεγάλο Πατερούλη» Ι. Μεταξά και την 4η Αυγούστου, τα οποία.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ Ο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ»-ΌΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

ntogiakos__article

Το περιοδικό «Hot Doc» αποκαλύπτει σήμερα τις μεθοδεύσεις με τις οποίες ο Ισίδωρος Ντογιάκος ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2014 τη διοίκηση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
Προκειμένου να «ξεφορτωθούν» τον έμπειρο Εισαγγελέα Παναγιώτη Καραγιάννη που μόλις πριν ένα μήνα (Σεπτέμβριο του 2014) είχε εκλεγεί προϊστάμενος με συντριπτική πλειοψηφία (70 ψήφους σε σύνολο 85), τον προήγαγαν σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Παρά το γεγονός ότι ακόμα και μετά την προαγωγή του ο Καραγιάννης δικαιούνταν βάσει νόμου να κρατήσει τη θέση του προϊσταμένου στο Εφετείο Αθηνών, εξωθήθηκε σε παραίτηση προκειμένου αυτή να καλυφθεί από κάποιον άλλον.
Στη συνέχεια, προκηρύχθηκαν νέες εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου 2014. Σύμφωνα με....

Ο Σύριζα με το λαθρονομοσχέδιο, το ισλαμικό τέμενος και το τρίτο μνημόνιο απεδείχθη η μεγαλύτερη καταστροφή της Ελλάδος - ΒΙΝΤΕΟ

Δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη για την εξάμηνη διακυβέρνηση του αντεθνικού ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ....

ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ Ο ΚΟΛΟΒΟΓΙΑΝΗΣ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ!

varoufakis_theos


Μπορεί να έφυγε από υπουργός, αλλά το… χούι των συνεντεύξεων δεν το κόβει ο… κολοβόγιαννης (λόγω του ενός «ν»). Αυτή τη φορά έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό πολιτικό περιοδικό “Stern” («Αστέρι» – ως… αστέρας που είναι), στην οποία είπε απίστευτα πράγματα. Και πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον τρόπο που γνωρίστηκαν οι γονείς του, αποκάλυψε πως η μητέρα του μισούσε τους αριστερούς και ήταν μέλος… ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης. Είχε δε οριστεί από την οργάνωση, υπεύθυνη να…

Μελέτη - ΣΟΚ: 4 στους 10 Έλληνες υπό καθεστώς απόλυτης φτώχειας


Μελέτη - ΣΟΚ: 4 στους 10 Έλληνες υπό καθεστώς απόλυτης φτώχειας

Την επιβεβαίωση του αυτονόητου αποτέλεσε η μελέτη της ΓΣΕΕ σύμφωνα με την οποία την τελευταία 5ετία ο φτωχός πληθυσμός στην Ελλάδα υπερδιπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 4 στους 10 κατοίκους της χώρας να έχουν διαθέσιμο εισόδημα μικρότερο του αντίστοιχου ορίου φτώχειας του 2009. Το ποσοστό απόλυτης φτώχειας των μισθωτών πλήρους απασχόλησης το 2009 ανερχόταν στο 7,6%, ενώ το 2012 στο 19,7%. Για τους αυτοαπασχολούμενους πλήρους απασχόλησης το ίδιο ποσοστό υπολογιζόταν το 2009 στο 23,5%, ενώ το 2012 είχε αυξηθεί στο 37,4%.
Πιο σημαντική ήταν η....

Οι “γυρολόγοι” του “χώρου”


Οι “γυρολόγοι” του “χώρου”

Ξεκινώ την συγγραφή αυτού του κειμένου, ξεκαθαρίζοντας ότι εκφράζει απολύτως προσωπικές απόψεις, τις οποίες όμως κρίνω απαραίτητο να διατυπώσω δημοσίως. Επειδή, όμως, η συνωμοσιολογία και η μανία καταδίωξης αποτελούν νοσηρά φαινόμενα, τα οποία ανθούν στην έτσι κι αλλιώς τόσο άρρωστη κοινωνία μας, γι’ αυτό και διευκρινίζω ότι τα όσα θα ακολουθήσουν δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση προϊόν προσυνεννόησης και δεν εκφράζουν τίποτα παραπάνω από την προσωπική μου γνώμη. 
Θεωρώ, λοιπόν, ότι...

Η μάχη στο Κλειδί


Η μάχη στο Κλειδί

Άνοιξη του 1014μ.Χ. και ο Αυτοκράτορας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, Βασίλειος Β΄ της δυναστείας των Μακεδόνων, ο επονομαζόμενος Βουλγαροκτόνος κατευθύνθηκε στο Κλειδί έχοντας ως βάση ανεφοδιασμού τις Σέρρες για να δώσει τέλος στην απειλή των Βουλγάρων αυτών των τόσο βίαιων εισβολέων που ερήμωναν οτιδήποτε συναντούσαν στο πέρασμά τους. Με εμπροσθοφυλακή το επίλεκτο τμήμα των Καταφράκτων ιπποτών βάδιζε προς την τιμωρία των αιμοβόρων βαρβάρων που αψηφούσαν την τιμή της Αυτοκρατορίας.
Ο Τσάρος των Βουλγάρων Σαμουήλ πληροφορούμενος την εκστρατεία του Βασιλείου, προσπάθησε να....