Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ

SYRIZA
Ένα τριώροφο σπίτι 950 τ.μ., με δεκαοκτώ δωμάτια και πέντε καμπινέδες (σιγά το πράμα, του Μητσοτάκη έχει… εφτά), μέσα σ’ ένα τεράστιο οικόπεδο 3.600 τ.μ., στην Πρίγκηπο, με θέα τη θάλασσα του Μαρμαρά, πωλείται έναντι 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων.
Βέβαια, το σπίτι που κατασκευάστηκε πριν 150 χρόνια θέλει και κάμποσες επισκευές, καθώς ο ιδιοκτήτης του το είχε παραμελήσει, αλλά αξίζει τα λεφτά του. Καθότι, στο σπίτι αυτό διέμεινε επί 4ετία ο Λέων Τρότσκι, όταν τον εξόρισε ο «πατερούλης» Στάλιν από την Σοβιετία του.
Σύμφωνα με...

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 48

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπροστά στο φόβο που προκαλεί και μόνο να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα η πρόταση Εθνικής Διακυβέρνησης εκ μέρους της Χρυσής Αυγής το καθεστώς θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να τη φιμώσει ακόμη και αν είναι αντισυνταγματικός!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Παραίτηση του πρωθυπουργού mister Tsipra και εκλογές-εξπρές προαναγγέλλει η –σταθερά- μνημονιακή ναυαρχίδα «Καθημερινή της Κυριακής», αλλά χωρίς να προηγηθούν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το Σύνταγμα σε τέτοιες περιπτώσεις, διερευνητικές εντολές. Μάλιστα, η έντυπη ντουντούκα του Μνημονίου αναφέρει και τη δικαιολογία που θα επικαλεστεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, στο συνταγματικό πραξικόπημα που θα κάνει για να αποφύγει τις διερευνητικές εντολές. Ιδού:
«Μάλιστα, εάν προκηρυχθούν εκλογές, φέρεται αποφασισμένος να οδηγήσει ο ίδιος τη χώρα στις κάλπες χωρίς να προηγηθούν διερευνητικές εντολές και σχηματισμός υπηρεσιακής κυβέρνησης. Σε σχετική αναφορά έχει προβεί ο....

Σε τροχιά κατάρρευσης οι Ανέλ, ετοιμάζονται να ενσωματωθούν στον Σύριζα


Σε τροχιά κατάρρευσης οι Ανέλ, ετοιμάζονται να ενσωματωθούν στον Σύριζα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για άλλη μια φορά προδόθηκε η "πατριωτική" ψήφος των Ελλήνων που βλέπουν το "πατριωτικό" κόμμα του Καμμένου να συμπράττει και να παρέχει πλήρη ανοχή και στήριξη στην ανθελληνική αριστερά.
 
Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι στις ερχόμενες εκλογές, οι οποίες απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσουν και πολύ, οι ΑΝΕΛ, μπροστά στο φάσμα της εκλογικής συντριβής και της επακόλουθης εξόδου από την Βουλή, δεν θα κατέβουν αυτοτελώς αλλά σε κοινή κάθοδο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την Κυριακή, μάλιστα, υπήρχε ολοσέλιδο κείμενο για το ζήτημα αυτό στην «Real News», σύμφωνα με την οποία «η Αριστερή Πλατφόρμα θα αντικατασταθεί από τους ΑΝΕΛ δημιουργώντας ένα κόμμα εξουσίας που θα κινείται στον κεντροαριστερό χώρο. Η εμπιστοσύνη άλλωστε των δύο αρχηγών, Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου, μέχρι στιγμής έχει....

Η Χρυσή Αυγή για τις νέες απαιτήσεις των τροϊκανών και το κραχ στο χρηματιστήριο - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!

elafonhsos

Γράφει ο Νικογιάννης

Το τεράστιο πακέτο των 50 δις. ευρώ που θα βγει προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ για να γεμίσει, ενδέχεται να μπουν στη λίστα τα καλύτερα κομμάτια της δημόσιας περιουσίας, μεταξύ των οποίων και οι πανέμορφες ελληνικές ακρογιαλιές!
Οι μαγευτικές μας παραλίες ή γενικότερα τα δημόσια παραλιακά ακίνητα με ακτογραμμή σε όλη τη χώρα, μπορούν ανά πάσα στιγμή να πωληθούν! Και δεν μιλάμε για μία, δύο, ή πέντε παραλίες αλλά για 110 (!) που κινδυνεύουν να....

ΑΝΑΛΥΣΗ: Καταρρέει το Χρηματιστήριο - Γιατί; Τι σημαίνει; Ποια η λύση;


ΑΝΑΛΥΣΗ: Καταρρέει το Χρηματιστήριο - Γιατί; Τι σημαίνει; Ποια η λύση;

Το παν στο καπιταλιστικό σύστημα είναι η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα. Καθρέφτης του καπιταλιστικού συστήματος είναι το Χρηματιστήριο, όπου καθημερινώς συγκεντρώνονται εγχώριοι και ξένοι κεφαλαιούχοι, προκειμένου να διακινήσουν μετοχές, δηλαδή πιστώσεις προς επιχειρήσεις, τις οποίες δανειοδοτούν, μέσω της αγοράς των μετοχών τους.
Σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας του Χρηματιστηρίου μετά από πολυήμερη διακοπή λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων, οι μετοχές (ιδιαιτέρως του τραπεζικού τομέα) καταρρέουν έχοντας μία πτώση τιμής γύρω στο 30%, που είναι και το όριο της ημερήσιας πτώσεως. Αυτό σημαίνει μία πτώση της εμπιστοσύνης του δανειοδότη ότι πρόκειται να....

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ!

lathrometanastes_immigrants1-thumb-large

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνη σωτηρία της Ευρώπης και των Εθνών της, η ανάληψη της εξουσίας από εθνικιστικές Κυβερνήσεις που συλλογικά και με γνώμονα τα Εθνικά δίκαια των φυλών της Ευρώπης θα καταστήσουν την ζωοποιό Γηραιά Ήπειρο και πάλι μια Κοινωνία Εθνών και όχι επιμειξιών.
 
H λαθρομετανάστευση αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστεύει το 38% των Ευρωπαίων πολιτών, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο. Στη δεύτερη θέση των προβλημάτων είναι η οικονομική κρίση με 27% και τρίτο η ανεργία με 24%. Επιπροσθέτως, έχει αυξηθεί κατά πολύ σε σχέση με προηγούμενες έρευνες η ανησυχία για την τρομοκρατία, η οποία πλέον ανέρχεται στο 17%.
Εις ότι αφορά το πρώτο πρόβλημα, την....

Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ, Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

meimarakis1
Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Focus έδωσε ο… βαρύμαγκας Βαγγέλας της νουδούλας και είπε πολλά και διάφορα, γνωστά τα περισσότερα και χιλιοειπωμένα, για τις θέσεις του –καταρρέοντος- κόμματός του. Ωστόσο, είπε και κάποια πράγματα στα οποία –σκοπίμως ή όχι- δε δόθηκε η δέουσα προσοχή από τα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στη συνέντευξή του.
1ον) Προφανώς αντιγράφοντας το απόσπασμα για την Πύλη της Κολάσεως («Την πάσα ελπίδα αφήστε όσοι περνάτε») από την Θεία Κωμωδία του Δάντη, ο Βαγγέλας  είπε το εξής εξωφρενικό: «Η ιδιότητα του μέλους στην Ευρώπη είναι μη αναστρέψιμη. Όποιος εισέρχεται στο ευρώ, λαμβάνει την απόφαση αυτή μια για...

ΠΕΙΝΑ, ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΛΑΦΑΝΙΣΤΑΣ!

venezouela-super-market

Κάθε φορά που ρωτιούνται οι διαβόητοι αναμπάμ-παπαντάμ επαναστάτες «Λαφαζανίστας» για το τι προτείνουν για την έξοδο από την κρίση εκτός από το εθνοκτόνο και λαοκτόνο νέο αριστερό Μνημόνιο, χαμογελάνε πονηρά και λένε γενικώς και αορίστως «υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις», αποφεύγοντας ωστόσο να τις κατονομάζουν. Και πολύ καλά κάνουν, γιατί οι δικές τους «εναλλακτικές λύσεις» είναι η… Βενεζουέλα του συντρόφου Μαδούρο και άλλες παρόμοιες λατινοαμερικάνικες καταστάσεις.
Όμως, ποια είναι η....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

mnhmonio_3_aristera

Χωρίς να θέλουμε να χαρακτηριστούμε απαισιόδοξοι ή αρνητικοί το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η πορεία της Χώρας προς τον όλεθρο, συνεχίζεται με αμείωτη ταχύτητα και με τις ευλογίες της αριστερής κυβέρνησης των ψευτοεπαναστατών.
Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή, για μια στροφή προς την κοινωνική ευημερία, για την απελευθέρωση και την απεξάρτηση από την απόλυτη υποτέλεια που είχαν οδηγήσει την Ελλάδα οι κυβερνήσεις της αστικής δημοκρατίας έχει πλέον εξελιχθεί σε εφιάλτη.
Το γιατί ερμηνεύεται με....