Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2015

Η Ιστορική Ομιλία του Ελεύθερου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Σας καλώ σε διαρκή Αγώνα στο πλαί μας.. Δημιουργήστε μαζί μας τη Νέα Ελλάδα" - ΒΙΝΤΕΟ

Ομιλία - Σταθμός του Ηγέτη του Εθνικιστικού Κινήματος, 2 χρόνια μετά την έναρξη των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, από το σάπιο πολιτικό και διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο....

Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ΠΡΩΤΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ είχε ξεκινήσει και αποκαλύψει το παραδικαστικό κύκλωμα του "Παναθηναϊκάκια" και της ΝΔ!


Το διαβάσετε πρώτα στο xagr.net: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ προϊστάμενος της Εισαγγελίας ο «Παναθηναϊκάκιας»

Βοά εδώ και μερικές μέρες ο Τύπος σχετικά με τον παράνομο Εισαγγελέα, «Παναθηναϊκάκια» και τις υποθέσεις που έχει αυτός χειριστεί σκανδαλωδώς, για χάρη της εξουσίας των κλεπτοκρατών. Πρώτα το περιοδικό Hot Doc, στα τέλη Ιουλίου, και στη συνέχεια οι εφημερίδες Kontra News, Παραπολιτικά και Δημοκρατία, ασχολήθηκαν με τα έργα και τις ημέρες του συγκεκριμένου υποχείριου του Σαμαρά, ο οποίος με προκλητικές μεθοδεύσεις έκλεισε στη φυλακή αθώους ανθρώπους, απουσία κατηγορητηρίου.
Προμετωπίδα των επίμαχων ρεπορτάζ είναι οι μεθοδεύσεις του σαμαρικού παρακράτους, προκειμένου ο Ντογιάκος από...

Ελεύθερη η τουρκάλα κατάσκοπος που συνέλαβαν οι κομάντος του 6ου ΕΤΕΘ στην Ρόδο


Ελεύθερη η τουρκάλα κατάσκοπος που συνέλαβαν οι κομάντος του 6ου ΕΤΕΘ στην Ρόδο

Οι Αρχές δεν ανέκτησαν τις σβησμένες φωτογραφίες, όπως είχαν κάνει με το προσωπικό αρχείο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής - Μόλις 10.000 ευρώ εγγύηση επέβαλαν οι δικαστικές Αρχές, τις οποίες η τουρκάλα... δούλευε ψιλό γαζί!
Eλεύθερη με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους μόλις 10.000 ευρώ (!) αφέθηκε χθες, μετά την απολογία της, με ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως υπηρεσίας, η 49χρονη τουρκάλα, μόνιμη κάτοικος Γαλλίας, η οποία κατηγορείται για κατασκοπεία.  Η 49χρονη απολογούμενη ενώπιον της Ανακρίτριας επέμεινε στους προανακριτικούς της ισχυρισμούς, επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου βρίσκονται σε κοινή θέα στο...

Καμπούλ θέλουν την Αθήνα: Προχωράει η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό!


Καμπούλ θέλουν την Αθήνα: Προχωράει η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αντίσταση ΤΩΡΑ στην ΙΣΛΑΜοποίηση της Χριστιανικής - Ορθόδοξης Ελλάδος, με τη Χρυσή Αυγή... 
Να χαίρονται τον... Δήμαρχο και την Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, οι "πατριώτες" που τους στήριξαν

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό. Όπως αναφέρουν, σήμερα, τα καθεστωτικά μέσα ο φάκελος της ανέγερσής του βρίσκεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος για την τελική άδεια. Η ειρωνεία της υποθέσεως είναι ότι πριν λίγο καιρό οι συριζαίοι σταμάτησαν τα σχέδια για γήπεδο του Παναθηναϊκού στον ίδιο χώρο, με πρόσχημα τους… κορμοράνους.
Τι θα απογίνουν, «σύντροφοι», οι κορμοράνοι τώρα που θα χτιστεί ολόκληρο τέμενος (με μιναρέ δηλαδή) στην ίδια ακριβώς περιοχή; Τι έχει να πει το κατακλυσμένο από συριζαίους Υπουργείο «Περιβάλλοντος» τώρα που οι κορμοράνοι θα γίνουν βορά των λαθρομεταναστών;
Πέραν των αστεϊσμών, όμως, η κυβέρνηση σχεδιάζει την δημιουργία ενός....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΡΣΕΩΝ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο τρόμος που καταβάλλει τις ψυχές των προδοτών, απατεώνων και ανθελλήνων όταν βλέπουν έναν Ηθικό άνδρα απέναντί τους, είναι το καλύτερο παράσημο για τον Κασιδιάρη και τους "ομοίους" του, Εθνικιστές που αγωνίζονται.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του στη Βουλή...

Ο «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ» ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΣΤΑΛΙΝ

adonis_stalin_4.8
Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι ο ξακουστός «Μπουμπούκος» δήλωσε τις προάλλες πως δεν είναι στις προθέσεις του να θέσει υποψηφιότητα για αρχηγός της νουδούλας, αλλά σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις ετοιμάζεται πυρετωδώς να γίνει αρχηγός, όχι απαραίτητα θέτοντας υποψηφιότητα, αλλά… εξοντώνοντας τους άλλους υποψηφίους!
Τις… ενδείξεις αποκάλυψε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, πρώην βουλευτής Ημαθίας, που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook μία φωτογραφία, από παραλία, με τον Αδωνι Γεωργιάδη. Στην οποία –όπως βλέπουμε- ο «Μπουμπούκος» επιδεικνύει ένα...

ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ !!! ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ.

lathro_epithesi
Με τη ζωή τους κόντεψαν να πληρώσουν δυο αγρότες πατέρας και γιος την προτροπή τους προς μια ομάδα (περιπου 60)λαθρομεταναστών να μην διασχίζουν το χωράφι τους καταστρέφοντας τα σπαρτά και τα συστήματα ποτίσματος αλλά να πηγαίνουν από τον παρακείμενο δρόμο.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες και ενώ με απόλυτα φιλικό τρόπο οι δυο αγρότες προέτρεψαν τους αλλοδαπούς κάποιος εξ αυτών όρμησε στο γιο (Σωκράτη.Τ)και τον μαχαίρωσε στον ώμο λίγα μόλις χιλιοστά από την κεντρική αορτή με σκοπό να σκοτώσει και οχι επιπόλαιο χτύπημα ειπε γιατρός σχετικά. Τον έσωσε το ότι η αυτοσχέδια λαμα δεν μπόρεσε να....

Σήμερα στις 7:30 από την Τ.Ο. Αθηνών ζωντάνα η πρώτη ομιλία του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 51
 
Μετά από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και 4 μήνες επιπλέον μήνες αντισυνταγματικού και παράνομου κατ’ οίκον εγκλεισμού, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ την Σημαία του Εθνικού Αγώνα. 

Η πρώτη ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μετά την...

Το σιωνιστικό σχέδιο για την φυλετική αποδόμηση της Ευρώπης


Το σιωνιστικό σχέδιο για την φυλετική αποδόμηση της Ευρώπης

Ο Αμερικανός Thomas Barnett είναι γεωστρατηγικός αναλυτής και εξέχων στοχαστής θεμάτων σχετικά με την Παγκοσμιοποίηση. Ο Thomas Barnett αναφέρει τα εξής σχετικά με την επιβολή στην Ευρώπη των στόχων των Αμερικανοσιωνιστών: «Ο απώτερος στόχος είναι η ισοπέδωση όλων των ευρωπαϊκών χωρών μέσω της μίξης όλων των φυλών, με σκοπό την δημιουργία μιας ράτσας χρώματος ανοιχτού καφέ». Επίσης αναφέρει ότι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας μίξης που θα επέλθει μέσω της ακατάσχετης λαθρομετανάστευσης θα είναι το μέσο IQ των Ευρωπαίων να μειωθεί τις επόμενες δεκαετίες από το 115 που είναι σήμερα στο 90. Ένας μέσος όρος IQ 90 σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι θα είναι ανίκανοι για να καταλαβαίνουν τα αυτονόητα, αλλά αρκετά ικανοί για να εργάζονται σαν σκλάβοι. Ως επακόλουθο τα...

Διαδήλωση στη Λετονία ενάντια στη λαθρομετανάστευση:"Σταματήστε τη Γενοκτονία της Λευκής Ευρώπης"

Γράφει ο Αινείας

Μια πολύ μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας την Τρίτη το απόγευμα από πατριώτες Λετονούς που αντιστέκονται στον εποικισμό της Χώρας τους από τους αλλόφυλους λαθρομετανάστες αφρικανικών και ασιατικών φυλών, καταναγκαστικά μέσω των... προγραμμάτων ενσωμάτωσης της Ε.Ε..

Εκατοντάδες Λετονοί, μαζί με...

4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 – 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

1936-2015
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«με όσες αλυσίδες και αν δέσει κάποιος τον κομμουνισμό, υπάρχει πάντοτε ο φόβος της αιματοχυσίας και αυτό γιατί, τα λεγόμενα αστικά κόμματα με το ελαττωμένο πολιτικό αισθητήριο και την άφεση αμαρτιών στρώνουν το δρόμο του κομμουνισμού. Σε περιόδους πολιτικής οξύτητας δεν επικρατούν οι μεσαίες διαλλακτικές καταστάσεις αλλά οι εκπρόσωποι της αδιαλλαξίας»
                                                                                                                      Ιωάννης Μεταξάς

Επιβεβαιώθηκε ο Ι. Μεταξάς όσον αφορά τον τρόπο που ο  Σύριζα ανέλαβε την εξουσία; Απόλυτα! Η σημερινή επέτειος μου έδωσε την ευκαιρία να αναλύσω την «αιματοχυσία» για την οποία έγραφε ο Μεταξάς, συγκρινόμενη  με τη σημερινή οικονομική αιματοχυσία.
Επειδή δεν μπορώ να....

4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 – ΑΦΙΕΡΩΜΑ

4augoustou

Η κυβερνητική μεταβολή και η εγκαθίδρυση του εθνικού-ολοκληρωτικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, επεβλήθη χωρίς να χυθεί ούτε μία σταγόνα ελληνικού αίματος! Την 10η βραδινή της 4ης Αυγούστου 1936, ο τότε πρωθυπουργός παραδίδει δύο διατάγματα στον Βασιλέα. Ο Βασιλεύς τα υπογράφει. Η εθνική μεταβολή έχει ήδη συντελεσθεί! Τόσο απλά!
Ο εθνικός κυβερνήτης Ι. Μεταξάς, εγεννήθη στις 12 Απριλίου του 1871 στην Ιθάκη. Το 1886 εισέρχεται στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Εξέρχεται της Σχολής το 1890, με βαθμό αποφοιτήσεως 19,9 (με άριστα το 20) και ονομάζεται ανθυπολοχαγός του Μηχανικού. Συμμετέχει στον....