Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2015

Ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γρέγου - Σβερώνη - Γαλεού - Χατζησάββα για το "αριστερό μνημόνιο" 4 Βίντεο

Δείτε τα βίντεο...

Συγκλονιστικός Γιάννης Λαγός: "Ισοπεδώνετε τον ελληνικό λαό με μια αηδιαστική διαδικασία" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ποιός θα πληρώσει τη δωρεάν διαμονή και σίτιση των λαθρομεταναστών του πλοίου στην Κω;!

Γράφει ο Αινείας

Καταφθάνει εκτάκτως το πλοίο της "αγάπης" στην Κω για να παραλάβει και να φιλοξενήσει με πλήρη ευκολίες τους λαθροεποίκους που αφού διέλυσαν οικονομικά και κοινωνικά το ακριτικό νησί ήρθε η ώρα να δρέψουν τους καρπούς της "ταλαιπωρίας" τους και να βρεθούν στο πλοίο "Ελ. Βενιζέλος" της ΑΝΕΚ lines, όπου θα τους παρασχεθούν πλήρεις υπηρεσίες διαμονής (κρεβάτια - σεντόνια - είδη μπάνιου - κλιματισμός) και σίτισης (3 φορές την ημέρα).

Πόσο θα κοστίσει και ποιός θα πληρώσει όλα τα παραπάνω;!
Ας αφήσουμε την συστημική ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου να μας τα πει αναλυτικά:

"Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt, η παραμονή του πλοίου στην Κω θα κοστίσει....

Γ. Λαγός: "Ο ανίκανος και ψεύτης Τσίπρας πρόδωσε το Έθνος.. Δε θα σώσουν την Ελλάδα οι πολιτικάντηδες" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ… ΧΑΡΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ… ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ!

8f31e0f55ebcf1ad3e19ad9bd7d25df6
Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα θα καταπλεύσει και θα σταθμεύσει στο λιμάνι της Κω το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ στην Κω για να «τακτοποιήσει» τους λαθρομετανάστες. Το πλοίο της… χαράς, ναύλωσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (δηλαδή η κυρά-Τασία) και υπό την υψηλή εποπτεία του «συντονιστή» Φλαμπουράρη και θα παρέχει φιλοξενία –με την πλήρη έννοια του όρου, ήτοι διαμονή και πλήρη σίτιση, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δαπάναις του αγρίως φορολογούμενου ελληνικού λαού βεβαίως – σε 2.500 λαθρομετανάστες. 
Μόνο που στην Κω βρίσκονται αυτή τη στιγμή -τουλάχιστον- 7.000 λαθρομετανάστες, ενώ...

Μέγιστος Κασιδιάρης πριν από λίγο στη Βουλή: "Εκτελείτε τους Έλληνες για να μείνουν στην Ελλάδα μόνο πακιστανοί..." - ΒΙΝΤΕΟ

Το ανθελληνικό καθεστώς διώκει έναν αστνομικό επειδή τόλμησε να στηρίξει δημοσίως συνάδελφό του και όχι τους λαθρομετανάστες!!!


Νέα δίωξη στον αστυνομικό Δημήτρη Μακρή, διότι υπερασπίστηκε συνάδελφό του και όχι ασύδοτους λαθρομετανάστες

Η επιστολή του αστυνομικού και εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Μεσολογγίου με την Ελληνική Αυγή, Δ. Μακρή, αναφορικά με την στοχοποίηση και τιμωρία συναδέλφου του στην Κω επειδή απώθησε λαθρομετανάστη, υπήρξε η αιτία νέας πειθαρχικής, εις βάρος του, δίωξης!

Η νέα πειθαρχική δίωξη αιτιολογείται κατά τρόπο κωμικό, με ανάκληση προηγούμενης απόφασης επιβολής προστίμου ύψους 30 ευρώ και διενέργεια νέας Ε.Δ.Ε. για το ίδιο ζήτημα!

Καθίσταται σαφές οτι....

Αρτέμης Ματθαιόπουλος στη Βουλή: "Οι τοκογλύφοι επιβάλλουν το Μνημόνιο και η Αριστερά το υπογράφει και το εφαρμόζει...Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί μέχρι τέλους" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Από ποιούς λέτε να ήρθε στην Ελλάδα η Ελονοσία... Φυσικά και από τους λαθρομετανάστες!!

Αυτά που λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες με τον "ακραίο", "ξενόφοβο" και "ρατσιστικό" λόγο της, επιβεβαιώνει σήμερα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με επίσημο έγγραφό του προς τις αυτοδιοικητικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος φορέας του Υπουργείου Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελονοσία που φέρουν και μεταδίδουν οι...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ των Ελλήνων Αστυνομικών στην Κω


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ των Ελλήνων Αστυνομικών στην Κω

Τι κι αν η κυβέρνηση και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου κάνουν πως δεν βλέπουν την ΕΙΣΒΟΛΗ των λαθρομεταναστών με τις πλάτες της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου, τι κι αν τα βοθροκάναλα κάνουν το άσπρο-μαύρο, προβαίνοντας σε βάναυση παραποίηση της πραγματικότητας και επιτίθενται σε έναν αστυνομικό που υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να....

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!

xipna lae

Όποιος τόλμησε να αποπειραθεί να υποστείλει την ελληνική σημαία, όπως έκαναν στην Κάλυμνο, όποιος επιτέθηκε σε αστυνομικό και σήκωσε χέρι σε Έλληνα πολίτη, όπως έγινε στην Κω, όποιος γυρίζει να δαγκώσει το χέρι που τον ταΐζει, χάνει πάραυτα ακόμα και το ελάχιστο δικαίωμα και γίνεται αυτομάτως εχθρός. Στην επέλαση των εχθρών ας απαντήσουμε, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Η έκκληση δεν είναι ούτε προς την κυβέρνηση ούτε προς τον ανθελληνικό τόξο ούτε τις ΜΚΟ της κονόμας ούτε τους ψοφοδεείς, αλλά είναι προς εσένα, τον Έλληνα που δέχεσαι καθημερινά πλύση εγκεφάλου για την υποχρέωσή σου να γίνεις βορά στα νύχια κάποιων προκλητικών λαθρομεταναστών.
Ε, όχι λοιπόν. Δεν χρωστάς τίποτα σε...

Η Νέα Μεγάλη Ιδέα


Η Νέα Μεγάλη Ιδέα

Απαιτήθηκαν μόλις πέντε έτη ούτως ώστε να ξεδιπλωθεί σε όλο της το βάθος η μεγαλειώδης μεταπολιτευτική απάτη η οποία διατηρούσε εν υπνώσει τον Ελληνικό Λαό και τον καθιστούσε όμηρο επαγγελματιών της πολιτικής, των οποίων η πολιτική ανέλιξη και ο πλουτισμός κινήθηκε αντιστρόφως ανάλογα προς τον ξεπεσμό του Έθνους. Οι φιλελεύθερες και οι μαρξιστικές δυνάμεις απεδείχθησαν όχι απλώς ολίγιστες για να διαχειριστούν τις τύχες της Πατρίδος αλλά προπαντός εξόχως επικίνδυνες, δρώντας ως μαριονέτες του ξένου παράγοντα.
Η αποδοχή και υπογραφή του τρίτου Μνημονίου (λεγόμενου και Μνημονίου της Αριστεράς), σηματοδοτούν το τέλος της εποχής των ψευδαισθήσεων, μιας μακράς περιόδου παλαιάς όσο και η μεταπολίτευση. Η μεταπολιτευτική πολιτική συνοψίζεται στο....