Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2015

"Πρώτη φορά Αριστερά"... Ο Χαϊκάλης του Καμμένου έφερε τις πρώτες μειώσεις κατώτατων συντάξεων! Να τους χαιρόσαστε!!!

«Πρώτη φορά αριστερά»: Ήρθαν οι πρώτες μειώσεις κατώτατων συντάξεων



Θυμάστε που πριν λίγο καιρό ο Τσίπρας ορκιζόταν μέσω της, πλέον, κόκκινης ΕΡΤ ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν μειώσεις συντάξεων και ότι το μόνο που θα συμβεί θα είναι ένας «εξορθολογισμός» του ασφαλιστικού συστήματος; Ε, λοιπόν, «πρώτη φορά αριστερά» και για μια ακόμη φορά ψέμματα!
Η πρώτη μεταμνημονιακή (υπό την έννοια ότι συντάχτηκε μετά την επικύρωση του τρίτου αριστερού μνημονίου από την Βουλή) εγκύκλιος ήρθε αυτές τις μέρες από τον υπουργό που παρέλαβε την «καυτή πατάτα», Παύλο Χαϊκάλη. Σύμφωνα, λοιπόν, με...

"Βασιλικές" ανέσεις για τους λαθρομετανάστες στον Βοτανικό... Λίγα μέτρα πιο κάτω Έλληνες ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια!!


Κράτος εν κράτει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών στον Βοτανικό - Με ανέσεις “σεΐχη” οι κατατρεγμένοι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ύβρις ενάντια σε ένα περήφανο Έθνος συνεχίζεται από τα ανθελληνικά σκύβαλα των ΣΑΝΕΛ και της "πρώτης φοράς Αιστεράς", αλλά η Νέμεσις θα έρθει σύντομα.
 
Προνόμια και ανέσεις που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί και τα οποία κανένα κράτος στη γη -πλην της ελληνόφωνης Μπανανίας- δεν πρόκειται ποτέ να τους εξασφαλίσει, απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν με κυβερνητική εντολή στο Βοτανικό.
Σε έναν χώρο ο οποίος στην πραγματικότητα θα αποτελούσε πολυτέλεια για μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού που διαβιεί στην εξαθλίωση, οι λαθροεισβολείς απολαμβάνουν πέραν της στέγης, του κλιματισμού, του δικτύου αποχέτευσης, υδροδότησης και ηλεκτρικού ρεύματος, τρία γεύματα την ημέρα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, υπό την εξόχως «αυστηρή» προϋπόθεση να εισέρχονται στον καταυλισμό συγκεκριμένη ώρα η οποία θα αποφασιστεί!
Όπως μάλιστα ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους συνεργάτες της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, το μενού των....

ΧΑΟΣ! Άγριες συμπλοκές λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΤΑΙ;!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας είναι χειρότερος και από τη Θάτσερ!


Αφοπλιστική ειλικρίνεια από τον Αλέξη Μητρόπουλο: Σαν το Μνημόνιο της Αριστεράς, ούτε η... Θάτσερ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι και αυτή μια έμμεση παραδοχή της θλιβερής ομοιότητας του κομμουνισμού με τον καπιταλισμό, ως δίδυμα αδέρφια που γεννά το ίδιο παρασυτικό πλουτοκρατικό, σιωνιστικό σύστημα και τα διαμορφώνει κατά το συμφέρον του.
 
Η Μάργκαρετ Θάτσερ έμεινε στην ιστορία ως η «σιδηρά κυρία», που επέβαλλε στην Βρετανία ένα αυστηρό νεοφιλελεύθερο δημοσιονομικό πλαίσιο, σαρώνοντας τα πάντα και οδηγώντας στην ανεργία εκατομμύρια άγγλους. Προκειμένου να διασώσει, τότε, την πολιτική της καριέρα και το Συντηρητικό Κόμμα, στο οποίο άνηκε, δεν δίστασε ακόμα και να εμπλέξει τη χώρα σε πόλεμο, αυτόν τον Φωκλαντς.
Ερχόμενοι στο σήμερα και στην Ελλάδα, κοιτάζοντας παράλληλα το.....

Η ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

simaia-syntagma)__article__article
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Με χαροποίησε το γεγονός όπου, ανήμερα της Παναγίας, η κρατική τηλεόραση φιλοξένησε τη δήλωση του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη, για τον πανηγυρικό της ημέρας από το νησί της Τήνου. Έστω και αυτή η μικρή προβολή, κάτι είναι, από την ολοκληρωτική αφάνεια που έχουν για το κίνημά μας τ άλλα ΜΜΕ, με εξαίρεση όταν θέλουν να μας βρίσουν. Το βρίσιμο όμως που τρώμε, ως κίνημα, δεν είναι τυχαίο. Πιστέψτε με, ουδείς θα ασχολούνταν με τη Χρυσή Αυγή αν οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι άρχοντες της διαπλοκής, έδειχναν για μας αποτελέσματα καθίζησης. Μάλλον το άκρως αντίθετο πρέπει να συμβαίνει με τα ποσοστά του κινήματός μας, πάρτε μία γεύση από την «Καθημερινή της Κυριακής», όπου οι κ.κ. Παπαχελάς, και Μανδραβέλης γράφουν μεταξύ άλλων:
«Με δεδομένη την αφασία που παρατηρείται στον αστικό πολιτικό χώρο, τα πράγματα θα..

Πάμε για πρόωρες εκλογές και “διάλυση” του Σύριζα;


Πάμε για πρόωρες εκλογές και “διάλυση” του Σύριζα;

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Πληθαίνουν τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία πρόκειται εντός των προσεχών ημερών μετά την ψήφιση από την Βουλή των προαπαιτουμένων η κυβέρνηση να προχωρήσει σε συμφωνία, δηλαδή σε νέο μνημόνιο και στην συνέχεια να προκηρύξει εκλογές.
Πως είναι δυνατόν όμως να συμβεί αυτό όταν σύμφωνα με την απόφαση της τελευταίας της συνεδριάσεως της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να λάβει χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου έκτακτο συνέδριο; Ο μόνος τρόπος είναι να ζητήσει ο Τσίπρας τις παραιτήσεις των βουλευτών, οι οποίοι ψηφίζουν όχι, και στην περίπτωση που αυτοί αρνηθούν να...

Ο Τ(Σ)ατσόπουλος αποκαλύπτει τη "στημένη" διαμαχη εντός του ΣΥΡΙΖΑ για το "αριστερό" Μνημόνιο... "Παραμύθι η κόντρα Λαφαζάνη - Τσίπρα"

tatsopoylosmpoytaris
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα γνωρίζει εκ των έσω ο "συγγραφέας" και  ξέρει το "επικοινωνιακό" παιχνίδι που στήνεται από τους άθλιους "συντρόφους" του, για να νομίσει ο λαός ότι..... αντιστέκονται!

Γράφει ο Αντίοχος

«Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», λέει ο λαός μας και στην περίπτωσή μας ο γνωστός για τις… σεξουαλικές του επιδόσεις –έχει «περάσει» τη μισή Αθήνα- Τσατσόπουλος (που μικρός δεν είναι…) υποστηρίζει ότι η «διαμάχη» μεταξύ του Τσίπρα και των Λαφαζανίστας είναι στημένη δουλειά, προς εξαπάτηση του κοσμάκη και εγκλωβισμό του στο μαντρί του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τι έγραψε στο Facebook ο λεγάμενος –ο οποίος, επιπλέον ήταν για ένα φεγγάρι στον ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα καλύτερα από τον καθένα- σχολιάζοντας κείμενο των Λαφαζανίστας στην Iskra, σύμφωνα με το οποίο «τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας δεν επιθυμούν να....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Είμαστε επίσημα ΔΟΥΛΟΙ με το "Αριστερό Μνημόνιο": Δανειζόμαστε για να.....δώσουμε τζάμπα τις Τράπεζες στους τοκογλύφους και να τους πληρώσουμε με τόκο!!

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Βουλευτής Αργολίδας της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γαλέος, μιλώντας στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής, λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση παρωδία και την ψήφιση του νέου Μνημονίου της Αριστεράς.

Παραθέτουμε την απομαγνητοφωνημένη παρέμβαση και το σχετικό βίντεο: «… οι περισσότεροι διαβάζουν επιφανειακά τα μνημόνια που μας έρχονται. Από τη μία πλευρά ζητάτε να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και από την άλλη πλευρά, κάνετε ένα φορέα (με τα 50 δισ.), ο οποίος, εκτός από τα ακίνητα που έχουν έρθει όλοι και τα βλέπουν, θα πάρει και όλες τις....

Χρήστος Παππάς: "Γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες"



Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και όχι δούλοι

Τον Οκτώβριο του 2013 ευρισκόμενος προσωρινά κρατούμενος στην ΓΑΔΑ μαζί με τον Αρχηγό μας, τους υπόλοιπους Βουλευτές και Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, είχα αποστείλει μέσω της συναγωνίστριας, συζύγου μου μήνυμα προς δημοσίευση στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Σ’ εκείνο το μήνυμα μεταξύ άλλων έγραφα και τα εξής τα οποία σας μεταφέρω: 
Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα....